13279
-
szando #2035 Ezzel én is így vagyok, ha meghívnak nem utasítom el, de ha nincs nem hiányzik...
Prezi ezért mondják hogy nem okoz függőséget ^^ Mert nem okoz :P Csak mentálisat max de azt csak te tudod elrendezni -
#2034 Greg!! jól nyomod!! nekem azért becsúszik 1-2 havonta egy cigi, de igazából nekem sem hiányzik már a dolog!! sok vesződés volt vele, jobb ez így... -
#2033 Én utoljára Szilveszterkor :P -
#2032 Én már 3/4 éve (nyáron lesz 1) nem szívtam egyáltalán...
Az igazat megvallva nem is hiányzik. Szép volt jó volt de elég is volt :) -
#2031 :DDD én is 10 éve ezt mondom -
#2030 hát nemtom, 1-2 évet még szánok rá -
#2029 hát ja!! nekem se volt könnyű elhiheted!! visszasírom még néha a jó kis elalvós esti cigiket stb stb!! de nem lehet mindent a végtelenségig csinállni!! -
#2028 hát én nem bírom csak pár napig, max 1-2...
-
#2027 na jó ez igaz!! én is rá voltam állva egy darabig, de ha van eszed akkor abbahagyod a naponta lévő szívást, és sokkal jobb hangulatban tolsz el 1-2 havonta egy cigót... -
#2026 állítólag a fű nem okoz függőséget... sajnos ez nem így van, én vagyok az élő példa -.-
:C -
#2025 Hát ja!! ilyet én is csak 1szer játszottam el, de azért epét nem hánytam, viszont egy kocsmát azért sikerűlt teleplakátozni...D: -
#2024 Az az igazi ha előtte nem eszel, és sok töményet iszol. Garantált epehányás hajnalig öntudatlan állapotban :D (Najó, ezt még csak 1x sikerült összehoznom és nagyon régen, utánna tanultam a hibámból ;) -
#2023 hát ja!! de végülis az se baj ha elötte iszol, csak ne legyél nagyon részeg -
#2022 nem azzal van a god ha ráiszol csak ha előtte, de szvsz ez egyértelmű :) -
#2021 ez a topic is haldoklik vazz??!!! úgy látszik kevesen vannak a témában otthon!!:D -
#2020 ennyi!! különben nekem sincs semmi bajom azzal ha elszívok egy cigit, azt ráiszom egy pár sört!! dehát ez megint emberfüggő!! persze csak ha komolyan mondtad -
#2019 most volt smoke, megyek inni -.- -
#2018 Jó ebben igazatok van, de ezért nem kell elötte piálni!! persze ezzel nem akarok buzdítani senkit h azonnal rohanjon és vegyen spanglit, már én is kb max 1-2 havonta 1szer ha csinálom, csak nem szeretem az ilyen tévhiteket, h bűnözők vunk, meg önkívületi állapotba kerülönk, meg ilyesmi!! sztem semmi rossz nincs abban ha vki eltol egy spanglit... rosszab az aki annyit iszik h már tényleg nem tudja hol van, és mit csinál!! nem szabad keverni az élvezeteket, és túlzásba vinni őket, és akkor nem lehet semmiféle probléma!! csak azt nem értem h miért fenyegetnek börtönnel ha eltolsz egy cigit!!! Nah mind1 ez már a politika -
#2017 nem kis hányinger :D rágondolni is rossz :) -
#2016 Ha elötte keményen piálsz, akkor azért ne mcsak aslzol tőle, hanem kőkeményen szarul leszel tőle, hányinger, kis szédülés stb. -
#2015 különben sztem sok ember van, aki még soha nem volt rosszúl csak zöldtől, sztem ez a normális!! ha rosszúl vagy az kb annyi h bealszol a pí..ba -
#2014 hát lehet!!:D de jó kis halu volt... -
#2013 lehet, csak "behaluztad", hogy jol vagy.... xD -
#2012 Jah hát sztem egy idő után már tök mind1 h mennyit szívsz, nem igazán leszel már készebben tőle, csak a hatás idejét növeled vele!! nekem egyszer volt h 11 cigit sikerűlt vhogy csinállni egy délután-este alatt a spanokkal, hát akkor azért már egy kicsit tompa voltam!! elég dúrva volt!!:D -
#2011 Egyébként én valahogy immunins vagyok kicsit a dologra, mert emlékszem Amsterdamban nyomtuk gőzerővel, aztán a haver már teljesen kész volt, én meg még alig éreztem valamit. De ne mtudom miért... Mondjuk én a piától is nehezebben "baszok be". -
#2010 Hát ja!! Én is csak akkor voltam rosszúl tőle, amikor iszonyat sokat ittam elötte!! de akkor telehánytam a wc-t!! De ha csak simán nyomod akkor semmi probléma nem lehet!! bár ez is emberfüggő!! azért megesik az is h elsőre behány az ember tőle, de ezt főleg lányoknál láttam, és az nem is nyomta soha többet! Sztem jó is így! -
#2009 Nekem is van egy ismerősöm, aki hetente többször is nyomja már legalább 5-6 éve, és semmi gondja nincs :D -
#2008 Szvsz egy hányásik elharapodzó piálástól durvább állapotba kerülsz, mint 2-3 spanglitól....
Egyszer voltam csak nagyon rosszul tőle, akkor is csak azért, mert előtte elég sokat ittam, de akkor se hánytam, és tudtam magamról, csak simán nagyon szarul éreztem magam.
Az a baj, hogy sokan a fűvet is keménydrognak tartják, mikor már a spanyol, holland, angol, francia, portugál felfedezők is ezt szívták, tehát ennek ugyanolyan hagyománya van mint a grognak, vagy a rumnak a hajósok közt. -
#2007 ezt nagyon jól mondod!! anyám is ilyen volt (mint az öregasszonyok), de már puhítottam rajta. -
#2006 Hát ja!! főleg azok az öregasszonyok tetszenek, akik elhiszik a tv-ben nyomatott fasságokat, és kb ha megtudják vkiről h füvezik akkor durvábbnak tartják, mint egy gyilkost v ilyesmi!! És arra gondolnak h ha elszívsz egy spanglit akkor önkívületi állapotba kerűlsz és nem tudsz magadról, és tetteidről órákig!! hát ez a baj ezzel a világgal, h direkt butítják az embereket, ők meg elhiszik.... -
#2005 de sajna ezt sok embernek hiába mondod :( -
#2004 "1etértek, aki rendszeresen bódítja magát most mind1 mivel annak már lőttek" hát azért én ezt azért nem állítanám ilyen biztosan!! ez emberfüggő is!! találkoztam már kb 10 éve szívó emberrel akinek semmi baja, és olyannal is aki már 2 év alatt gajratette magát!!! -
#2003 :)
-
#2002 hehe pont ezt akartam mondani -
#2001 remélem mindenki a zöldre szavaz :DD -
#2000 Pont akartam írni hogy a google a barátod :)
Én ezt találtam:
"..a vizelet tesztek általában 10-12 napig tudják kimutatni a kender hatóanyagát, vagyis a THC-t. A speed fogyasztás átlag 2-4 napig mutatható ki. A marihuana és hasis esetében elõfordulhat az is, hogy a fogyasztás után még hetekkel is kimutatható, ennek elsõsorban az az oka, hogy a THC zsírban jól oldódik, és a zsírsejtek mellett megkötõdik. Így ha valaki pl. lefogy, akkor a THC ismét megjelenhet a vizeletben. A drogok kiürülését gyorsítja a sok folyadék fogyasztása. A rendszeres szerhasználat tovább hagy nyomot, de nem nagyságrendekkel, csak pár nappal. Egy vizeletvizsgálat alapján nem lehet megmondani, hogy az illetõ milyen rendszerességgel, mióta fogyaszt drogot, és a szervezetbe kerülés pontos idõpontját sem lehet meghatározni."
Vérből pedig:
"Hatása ugyan csak 2-6 órán keresztül "látványos", de maga a THC körülbelül hat napig mutatható ki a vérplazmából..." -
#1999 "A vadkender (Cannabis sativa) több pszichoaktív anyagot tartalmaz, melyek közül a legjelentősebb az 1-delta-9-tetrahidrocannabinol, mely vegyület a legnagyobb mértékben felelős a kiváltott hatásokért. "
"Vizeletvizsgálattal a marihuána-élvezet könnyűszerrel kimutatható. Ugyanis a vizeletben lévő karboxilsav-metabolitok hetekig, sőt egyes esetekben hónapokig detektálhatók. Meg kell azonban jegyezni, hogy a teszt csak kvalitatív jellegű, azaz, csak a marihuána fogyasztását bizonyítja, kvantitatív mérésre alkalmatlan."
Forrás: Bálint Gábor Sándor dr. - Marihuána - 2000
THC
11-nor-9-karboxi- delta-9-tetrahidrokannabinol
3-4 vagy 4-8 óra a vérben a gyakoriságtól függően néhány nap - 1 hónap 3 hónap vizeletben
Forrás: A kábítószer-fogyasztás bizonyításának lehetőségei -
#1998 Hella. Srácok mennyi ideig mutatható ki a fű a vezeletből v vérből? -
#1997 sópipa:) -
#1996 ötletes házi gyártmány :D