13279
-
#33 Tényés való van a dolognak politkiai háttere is, DE ez nem csak politikai kérdés, sőt szerintem sokkal inkább szociológiai és társadalmi. -
#32 Pontosan. Ha rágyújtok? Az is drog! Akkor mától ne menjek ki az utcára? Röhej! A drog, az embert fizikailag tönkreteszi, de mint magát a megnevezést, hogy EMBER azt NEM! Ez rasszizmus. Pontosan olyan, mint a náci esszmék az Übermens emberről, ha nem vagy német v. nem tökéletes árja akkor már nem ember? Ha valaki a fősulin, egyetemen elslukkol egy jointot az nem ember? -
#31 nem igazán értem mi értelme van ezen vitázni, aki szívja az szívhassa, aki meg nem az.... az meg ne foglakozzon vele. Öltek már embert drogért is, de bicikliért is. Szolidan művelve a dolgok biztos könnyenebben mennek át a társadalmi hozzáállás szűrőjén, de aki már vesztett el embert emiatt az biztos másképp áll hozzá. (Nem biztos, hogy érthető voltam de még k*rvára reggel van...:DDD) -
#30 Nem. Nem mi fogunk elkezdeni politizálni, hanem azok, akik politikai kérdést látnak emögött a téma mögött! Vannak jópáran ezen a fórumon akik így látják (neveket nem mondok).
Szerintem ezért lesz ennek a topiknak a pol-ban a vége. -
#29 Politizálni? Csak azt ne! -
#28 Ehhez a drogosoknak mi köze? És nekünk, mint hellyel-közzel kívűlállóknak akik csak, mint téma a közötünk lévő emberek problémájáról beszélgetnénk, kezdjünk el inkább politizálni? Tekintve, hogy a probléma súlya rég túlépett a politika régión. -
#27 Ha egy ember be van rúgva, akkor ő is bedrogozott. Csak hogy az alkohol legális drog. Még a koffein is drog! -
#26 Mert tudniillik a BAL és a JOBB oldal ebben pláne nem ért egyet, és ez még egyel több ok nekik szidni egymást. -
#25 Miért? -
#24 A gond az, hogy úgyis politikai vitába fog átmenni.... -
#23 BAZEMEG NEM HISZEM EL!
"És drogosok esténként igenis NE mászkáljanak az utcán beszívva."
Kishaver, mégis mi bajod egy esténként a városban mászkáló füvessel????? Mármint ha a DROGOSOK szó alatt ezt is érted!
Láttál már olyat, hogy FÜVEST??? Meg tudod állípítani a tüneteit? Hallgatlak!
-
#22 Viccelsz ugye? Csak nem akarod, hogy egy ilyen téma ami minimálisan (na, jó, valamivel több, mint minimális) ugyan érinti a politikát de igazából az állampolgárok problémája vagyis (rólunk) általános eszmecsere, mint ilyen átkerüljön a politikába??? -
#21 De ezt hiába ugatjuk, nem képesek felfogni!
Csak az a szó lebeg a szemük elött nagybetükkel, hogy DROG!
Ha ránéz egy alkeszre vagy bemegy egy kocsmába, akkor csak annyit látnak, hogy BULÁJ!
Elmennek ezek a vak szerencsétlenek a picsába! Szemellenző effektus rulez mi? Szánalmas erősen.... -
#20 javítanék:
....alkoholista homeless-ekkel????? -
#19 ott a pont, egy füvessel sokkal kevesebb baj van mint egy alkesszal..... -
#18 Igen?
Mi a helyzet a várost ellepő aluljárókban alvó FULLBEBASZOTT (és már soha többet ki nem józanodó) alkoholista homeless-ekről??????
Azok nem zavarnak, de egy beszívott füves igen?
Ehhh....
Nevettséges -
#17 Senki nem felelös mások életéért!
Senki nem tudja egy másik életét elrontani, hacsak nem az is akarja/hagyja... -
#15 Miért?
Ki mondja meg, hogy tilos egy leszárított növényt elszívni, ami a földben termett ergo Isten ajándéka???????
Kinek van joga megtiltani, hogy ne lehessen ilyet szívni, de malátából meg egyéb gyümölcsből készült italokat lehet fogyasztani??????????
NEM ÉRZIZTEK AZ ELLENTMONDÁST BAZZEG? -
#14 És miért? -
#13 A sajátját igen, de másoként nem! -
#12 Minden embernek joga van (lenne) elbaszni a saját életét. -
[Walaki]D`Lair #10 Lassú öngyilkosság az max a cigi...a fű SOKKAL kevésbé kártékony mind a ciginél, mind az alkoholnál... -
#9 Jah, aztán meg fizessem én a kezelését... -
#8 "Felnőtt ember azt csinál amit akar"
De van, amit tilos.
És drogosok esténként igenis NE mászkáljanak az utcán beszívva. -
#7 én is -
#6 aki drogozik, azt becsuknám, aki forgalmazza, azt fölkötném -
#5 Ráadásul ott van már egy(?) ilyen topik... -
#4 Max. a kiscsákókat kell megvédeni, a többi mehet önként a darálóba ! Felnőtt ember azt csinál amit akar, max. biztosítani kell számára a megfelelő tábort a végső napjaira, a drog hatása alatt, vagy drogért elkövetett bűnökért pedig gyorsított eljárásban osztni számukra a jegyeket oda ! A drog nem kifogás, hanem súllyosbító körülmény ! -
#3 Már látom előre, hogy a topik hamarosan a Politika fórumba fog költözni:) -
#2 szerintem ezek mind gyilkos szerek, és nem támogatom a legalizálásukat.
Az embereket szerintem meg kell védeni a lassú öngyilkosságtól, akkor is, ha saját eszükkel nem látják át, hogy mit szívnak, annak ellenére, hogy finom, illetve kellemes. -
#1 nos, a téma adott...