13279
  • GregSB
    omg
  • Crokin
    És valóban
  • prezi
  • Beebaby
    kösziiiiiiiii
  • Beebaby
    ui.:bocsi, de elírtam az e-mailt: [email protected]
  • prezi
    utóbbi -.-
  • GregSB
    Most vagy rendőr vagy, vagy nagyonhülye. (Vagy mindkettő :))
  • RIZLA
  • RIZLA
    már keressük is a címeket, telefonszámokat..... te phasz! :)
  • Beebaby
    Sziasztok!

Nem tudnátok nekem segíteni, beszerzéssel kapcsolatban?!! (zöldről lenne szó)
    S.O.S!!!!!!!
    Köszike!
    E-mail: [email protected]
  • GregSB
    Én eddig 2x voltam Amsterdamban, de a fűmúzeumban nem voltam. Hol van pontosan?

És ha ajánlásról van szó (szandonak): Van egy Sensi Seeds nevű bolt, ahol csak magokat tudsz venni. Elég híres, közismert. Ennek keresd meg a hivatalos cofeeshopját, asszem csak simán Sensi a neve és nem ugyanott van ahol a magbolt. Ha bemész egy tök átlagos cofeeshop, ámbár van egy lépcső baloldalt felfelé, ami egy szalaggal le van zára. Kérd meg a pultost, hogy fel szeretnél menni. Meg fogja engedni, csak azért van lezárva, hogy ne tóduljon fel oda mindenki. Egy nem túl nagy szoba van ott berendezve, teli párnával, ülő-fekvő alkalmatosságokkal, füstölőkkel, kellemes zenével, nagyon hangulatos hely :D
  • Crokin
    Tudtam, de nem bírtam ki hogy ne ugassak
  • I.C.ram
    Szandonak akartam :D
  • szando
    köszi a tanácsot, de nem tennék olyat, nem szeretek utcán üzletelni (lehet pesti tapasztalatok miatt van :))
  • Crokin
    De mér' nekem? Én voltam ott, tudom mi a dörgés :D
  • I.C.ram
    Jaé s készülj fel arra, hogy kurva szar idő lesz ott :D Ott még nyáron is 7 napból legalább 3napon esik, nem hogy télen :D
  • I.C.ram
    Estefelé a piroslámpás negyedben tök alap dolog, hogy sétálnak melletted a feka árúsok, és csak ennyit súgnak a füledbe, hogy koka, hash, stasy, stb. Mindegyik átakarja baszni az embert. Barna szappant próbálnak hashishként eladni, meg ilyesmik vannak. Utcaiárústól tilos venni!

Bemész egy coffeeshopba, és ott vegyél, ha veszel, mert ott ellenőrzött, normális anyag van. Igaz kicsit drágább, de legalább nem vernek össze a fekák, és nem rabolnak ki.

Legelitebb hely a Kadinsky, én is ott jártam. Van belőle 2 is a városban. Nekünk csak azért megy magyarok voltunk adtak ingyen csigát meg hosszúpapírt is :) Meg volt ott egy tök helyes csajszi eladó, csak miatta naponta visszajártunk, néha csak egy teára :D Ha érdekel tudok címet is adni!

Egy a fontos! Nagyon durván lopják ott a túristákat, szal vigyázzatok! Tőlem a !hotel szobájából! kiloptak kb 110ezer forintnyi értéket! Szerencsére a biztosító fizetett 80ezret. Csak negyedórára hagytam ott a cuccaim, amíg lementem a sarki boltba. Vigyazni nagyon!

Van még egy nagyon jó szorakozó hely is, ahova benéztünk párszor. Nem olyan drága, viszont nagyon igényes. Ha érdekelnek a címek, szívesen leírom neked.
  • Crokin
    Figyelj arra, hogy ha utcán akarnak valamit eladni vagy kóstoltatni, azt el ne fogadd, mert utána venni kell(!). Aztán lehet futni :-)
  • szando
    vá megyek én is Amszterdamba jövőhéten :)
  • GregSB
    Köszi, ez érdekes!
  • I.C.ram
    Bocsi a második kép méretéért, de csak így olvasható :( Mert folyton kerülgetni kellett a lábatlankodó német túristákat.

• I.C.ram
    Egyébként nyáron jártam az amsterdami fűmúzeumban (igen van ott ilyen is), és fényképeztem egy képet, amin rajta vannak a gyógyhatásai a fűnek (hivatalos), majd megkeresem a képet. PErsze van rajta nehány negatív hatás, de csak akkor lépnek fel, ha túlzott használat van.

tudtátok egyébként, hogy az angol canvas (vászon) szó a cannabis szóból jött? :) Ezt is ott tudtam meg :)
  • I.C.ram
    Megint rátevedtem a hozzászolásdra...

Mivé lett ez a világ... Rühes drogosok.
  • szando
    nam beparázol butuska hanem ha szomorú vagy még depisebb leszel alkoholtól
    állítólag fűvel is így van de én ezt még nem tapasztaltam
  • RIZLA
    Fruity Juice :)
  • n1ght
    alkoholistának én is azokat tartom, meg a büdös koszos csöveseket, akik azér lejmolnak, hogy meglegyen a kis pia adagjuk, amitől jólérzik magukat egy rövid ideig. nekem is lett halálfélelmem, de asszem ez az ugynevezett para flash, ami akkor jelentkezik, ha tulszivod magadat, depis állapotban vagy stb...valaki azt mondta hogy az alkohol is felerősíti a pillanatnyi érzéseket, az alkohol az nekem általában jókedvet hoz, sosem voltam tőle még parás, lehet azér mer csak eccer ittam magamat részegre:) egyébként meg napi egy két pohár bor , egy pár üveg sör az nem számít alkoholizmusnak,Szerintem
  • prezi
    pont erről beszélek, nekem olyan mintha haverokkal ti söröznétek, csak mi nem sört iszunk hanem ice tea-t ^^
  • fonak
    n1ght lehet, de 1-2 (3-4) korsó sörtől még senki sem ájult el és nem lett halálféleme:) (itt írta valaki, hogy neki 1 szál spangli így hatott, meg hasonlították a füvezést baráti sörözéshez... azért az kicsit túlzás, az alkohol sem hat egyformán az emberekre, de azért durvább hatáshoz mindenkinek komolyabb adag kell ennél)
  • GregSB
    Az alkoholisták szerintem undorítóak :) Már ha egyre gondolunk. Az én értelmezésemben az az alkoholista, aki töményet iszik minden nap többször, és kevés olyan pillanata van amikor józan.

Ugyanúgy elítélem azokat az embreket, akik mindennap szívnak nagy mennyiségben.

Az a lényeg hogy az ember tudjon mértéket tartani SZVSZ.
  • n1ght
    ennyi erővel az alkoholisták is undoritoak, az alkohol sokkal durvábban hat, legalábbis sztem. hát a törvényhozok meg azt sem tudják miről beszélnek, egyébként mér tiltanak be olyan dolgot, ami a föld ajándéka?:)
  • prezi
    joh inkább tartsd magadban :D
  • vadoclany
    Marmint akik ezeket csinaljak
  • vadoclany
    Gusztustalanok
  • fonak
    Jó, nem gondoltam komolyan:)
  • prezi
    nem kell előírni... ők nem értenek ehhez és kész... akkor ne alkossanak arra vonatkozó törvényeket.
    összehasonlításodrol pedig : egy ember életét kioltani vagy elszívni egy marihuanas cigarettát... ezt te sem gondoltad komolyan :)
  • fonak
    Hát akkor talán elő kellene írni a törvényhozóknak, hogy szívjanak, szerinted? :)
    Demagóg érv: gyilkosok felett is csak olyanok ítélkezhessenek akik öltek már:)
  • prezi
    pontosan, hogy csak a használója tud józanul hozzáállni a témához.
    akinek fogalma sincs róla, a hatásairól, az akarja szabályozni ?!
  • fonak
    Sztem aki már használó, az nem tud igazán józanul hozzáállni ehhez a témához (ahogy egy alkoholista sem támogatná a szesztilalmat, ez logikus). Mivel őt csak az érdekli, hogy félelem nélkül nyúlhasson a betevő szerhez (akármi legyen az), a többi másodlagos, ill. félre van söpörve. És a végén eljutnak pl. az anyag istenítéséig. :)
  • n1ght
    nem szívok suliban , mer nem csapatom ki magamat, max a sulitol távol. amugy faszomtudja már mér irtam le
  • prezi
    nem te vagy az egyedüli, de a korosztály a döntő.