13279
-
#1875 ez finoman szólva is lófasz ami magyarországon folyik... -
#1874 Ilyen és hasonló eseteket kéne felvenni kamerával és azt nyomatni a tv-be, hátha megváltozna egy kicsit a hozzáállás kis hazánkban. Meg a fejesek is elgondolkodhatnának erről a rakás sz-r drogtörvényről. -
#1873 Párizsban sz@rnak rá a rendőrök, tényleg lehet fényes nappal szívni az utcán ahogy Hedgehunter mondja.
Haverom volt kint tavaly barátjával, és valamelyik téren leültek "rágyújtani"(mivel hallották hogy nem nagyon érdekli a zsernyákokat), a táskákat csak lerakták meguk mellé a földre.
Erre 2 rendőr odament hozzájuk, de csak annyit mondtak hogy vigyázzanak a táskáikra, mert nem túl jó a közbiztonság azon a környéken és továbbálltak...
És ez nemcsak Párizsra igaz, hanem úgy általába véve a fejletebb (gondolkodású) nyugati országkra. -
#1872 Igen a torveny az..... De az erdekes hogy lehet kapni boltokban ott "kedvezmenyes" csomagot amiben joval tobb van mint 5 gramm...Szoval ennyit a torvenyrol....:) Egyebkent parizsban is voltam oda is vittem egy uncia hasist sajat fogyasztasra es az emberek az utcan szivnak fenyes nappal... Meg aztan ha barhol elkapnak mindig mondhatod hogy amsterdamban vetted a cuccot mert a rendoroket ugyis csak azok erdeklik akik arulnak, ha meg ennek ellenere ulni kell a cuccert amiert elkaptak, akkor nagyon balszerencses ember vagy... -
#1871 Dehogynem. Párszor megjártam Amszterdamot, és ottaniaktól tudom, hogyha 5 grammnál több van nálad, és elkapnak, simán bevihetnek. És ez amszterdam... mi lenne Párizsban mondjuk. -
#1870 Hali! Durva ez az oldal!!! -
#1869 ez kemény :D -
szando #1868 biztos náthás volt a kutya -
#1867 ket hete voltam Amsterdamba repulovel, hoztam 30 gramm hasist(csak azt) semmi gaz nem volt... Az a velemenyem hogyha nem ket hetente megy ki meg vissza akkor nem problema.... aztan meg a kutya sem szagol ki mindent ha van egyaltalan a kozelben.... Egy par eve angliaba utaztam busszal es a kezipoggyaszomban felejtettem ket gramm hazai termesztesu brutal szagu fuvet es franciaorszagban megallitott minket az autopalya rendorseg, beengedtek a kutyat a buszba vegigrohant vegigszagolt mindent es leszallt....:) Mondanom sem kell hogy megfagyott a ver az ereimben de semmi egyeb nem tortent..... Meg ha sajat fogyasztasra van, kulfoldon (szerintem otthol sem) szolnak igazan erte, vagy legalabb is nem vonulsz bortonbe..... -
#1866 jovanna bocs kicsit kötegedösepp ketvemben votam -
#1865 -
#1864 mindenki az!!!!
egyszeruen nincs más ut! :D -
#1863 pff... -
#1862 augusztus óta elvonás? -
#1861 anya jol van....? -
#1860 ti drogosok vagytok? -
CK1 #1859 én mind2őt próbáltam már, a white russian valóban jobb, meg persze emiatt drágább is, volt még 2éve egy emberem aki tudott szerezni, mindig töle szereztem, aztán meg a csáó egyszer eltnt azóta nemláttok white russiant magyar piacon. Ami még nekem nagyon bejött az a K2. -
#1858 Ja az volt :) Egyébként a legtöbb helyre elég volt jópofizni és ingyen benegedtek minket :D -
#1857 [mer rendes] -
#1856 elég drágán vettem, mert tók szép volt az eladó csaj, ésn me volt kedvem átmenni másik helyre :P Meg adott ingyen 2 csomag dohánypapírt, meg filtert, mert szépen néztem rá :P -
#1855 a végeredmény ugyanaz ^^ -
#1854 Kipróbáltuk a White Widow-t is. De a russian állítólag sokkal bikább, és a szaga is sokkal durvább. -
#1853 Na mégis hoztam 5 gramm White Russiant :) -
#1852 Marihuána hitelre? -
#1851 mi a véleményetek erről: http://hongaars.snow-white.nl/ ?
mennyire megbízható? -
#1850 Nem jó a link. -
#1848 haverok azt hitték lehet behozni? :)) nem tunt fel nekik hogy akkor mindenki ezt csinálná? ( persze igy is ezt csinálják sokan) :DD -
#1847 sehol sem fogyaszthatsz, mert magyar törvények vonatkoznak rád kint is... és mint ahogy irták, a kutyát nem érdekli ha kint elszivsz egy cigit, hiszen a fél világ oda jár szivni... -
#1846 nekem vmi rendor olyat hadovalt, hogy magyarkent kint fogyaszthatsz, es ha Hollandiaban kimutatjak nem buntetnek meg, de ha itthon vagy es kint fogyasztottal es kimutatjak akkor mar buntetnek -
#1845 -
#1844 Én most jöttem haza, és simán hozhattunk volna akár 1 kilót is :)
Mert ugye csak a magyar határon kérdezősködnek (osztrák-német német-holland határon csak áthúzol az autópályán), hogy merre jártál... erre persze nem Amsterdamot kell válaszolni :) -
LowEnd #1843 Jobbat mondok: külföldön is érvényesek rád a magyar törvények, szóval elvileg hollandiában sem fogyaszthatnál drogot.
gyakorlatban persze a kutya sem fog érte megbüntetni (a holland rendőrök nem tartatják be a magyar törvényeket, a magyarok meg ugye, nincsenek ott),
kivéve ez alól persze, ha valami egyéb módon összeütközöl a törvénnyel, pl. ha itthon (vagy máshol) az ott fogyasztott drogtól befolyásolt állapotban balesetet okozol. -
#1842 akkor nem kockáztatok. Haverok meg így jártak :P -
#1841 nem kimondottan. rossz lelkiallapotban rossz ember szorakoztatott -
#1840 jó meló....!? -
#1839 nincs pénzem drogra :( -
#1838 persze... mivel a magyar határon a magyar törvények lesznek érvényesek rád ezért előállíthatnak birtoklásért... mennyiségtől függően terjeszésért ! -
#1837 Tehát akkor le is sittelhetnek, ha találnak nálam, mondjuk csempészésért? :/ -
#1836 semmit -
#1835 nem