13279
-
#1674 Tudod azt, hogy az, ha te termeszted és fogyasztod el, az súlyosabban ítélendő meg, mintha vetted volna?
Tudod, hogy mikor az növekszik, milyen erős illata van? Valaki elmegy a kert mellett, megérzi..
Azt pedig hidd el, hogy nem gazdaságosabb.
Magok: ha annyira akarsz, nézz szét a kendermag.hu-n, ott, vagy aaz ott megadott linkeken találsz infót biztosan. -
Marseille #1673 -
#1672 Épp mondani akartam én is... -
#1671 ezt ne naon hangoztasd!!!!
-
#1670 Figy, hely van, lámpával is tudnám világítani egész nap csak rohadt magok kellenének.
amúgy márcsak a kertészkedés a termesztés öröme miatt is belefognék, hogy milyen fasza hogy én termesztettem. -
#1669 "mer gazdaságosabb." bazzzee menynit akarsz te tartani? üvegházat már csináltál? lámpák stb? mert amúgy 1 növényt nevelgetni qrvára nem gazdaságos :) -
#1668 én adót szeretnék fizetni utána...mer az gazdaságosabb.... -
#1667 "itthon szeretném termeszteni mer gazdaságosabb....."
Óvatosan ezzel. -
#1666 sztem a dílereknek sincs :) -
#1665 a dílerek nem adnak magokat érdekből ugye. itthon szeretném termeszteni mer gazdaságosabb. -
#1664 -
#1663 szóval erre visszatérve, vmelyik ismerősödtől kérsz ! -
#1662 lehet kapni készen is kötelet, ne baszakodj a magokkal... -
#1661 :DDDDDDDDDDD -
#1660 Kérdés: Hol lehet kendermagot beszerezni? Szükségem lenne rá... -
#1659 -
#1658 "...make a joint and fly !"
teljesen ;) -
#1657 -
#1656 valahogy úgy... :D -_- -
#1655 ez a topic nem az alkalmakról szól az egy másik topic -
#1654 na mi van 2 hete nem tisztultok ki vagy mi ez a nagy csend? :) -
#1653 Hm, igen, ez elsőre igaznak tűnhet, de nem biztos, hogy igy van. Olyan sokfélék a drogot használó fiatalok, minden szempontból, hogy én meg sem próbálok okot mondani arra, hogy ki miért jut el oda, ahová. -
Marseille #1652 Ezt a kapudrog elméletet inkább társadalmi színten kell értelmezni. A fiatal belekerülhet(persze ez sem törvényszerű) egy olyan közegbe ahonnan már csak egy ugrás kell a keményebb drogok felé. Tehát nem maga a fű az, ami arra készteti a fiatalt, hogy heroinista legyen hanem a környezet. -
#1651 Általánosítasz, már megint. Nem törvényszerű, hogy igy legyen, igy ne is irjunk le ilyet. Ahogy az 1647-es hozzászólásban is szerepel, van olyan heroinista, aki utálja. És ez igy igaz. Nem kellene a füvet okolni mindenért. -
Marseille #1650 Tehát biztos, hogy nem... -
Marseille #1649 Az lehet, de az sem igaz , hogy, aki heroinista az sohasem volt füves. -
#1648 Ez igaz, a kapudrog elmélet ugy ahogy van hibás, és hogy kicsit reklámozzam magunkat, ezt az általunk irt és használt tankönyvekbe is beleirtuk, mármint magát az elméletét, és a cáfolatát. Sajnos ha kategorizálnánk, hogy az elmélet helyes, akkor a kedves hallgatóink fejecskéjében megmaradna az, hogy füves= később heroinista, és ez bizony távolról sem igaz. -
#1647 ez mind nagyon szép, de a fuvezok nagyon kis száma tér át keménydrogokra... és az ilyen kapudrog elméletekből jonnek a tévképzetek, mert ilyen alapon azt is mondhatnánk hogy a kapudrog a cigi mert ugye mindenki azzal kezdi a huncutkodást a suli háta mögött... Akiből keménydrogos lesz abbol fű és cigi nélkul is az lesz, mert egyszeruen arra van "szuksége"... ismerek olyan "keméyndrogosokat" akik pl utálják a fuvet.
Aki fuvezni akar az ugyis fog, akit meg most sem érdekel azt akkor sem fogja ha legális lesz, ez annyira egyszeru.
Ja és hollandiában kibaszott sok bringát elllopnak, szomszéd bácsinak mákja volt :) -
#1646 Most mi nem arról a párbeszédről beszélünk :-) , egyébként meg ha nem tűnt még fel, én már jó pár hete arról beszélek, hogy a kenderesek nem jó módszert vélasztottak. Van akiket provokálnak, ebben egyet értünk. -
#1645 látod, csak ennyi kell és máris szót értünk ;) -
#1644 :) mi van veled...?! :D rágyujtottál..?! xD -
#1643 na végre 1 értelmes gondolat -
Marseille #1642 Szerintem az nem párbeszéd. Sok értelme nincs. Csak provokálják a társadalmat a Kenderesek. Más módon kellene a problémát megközelíteni. -
#1641 messze is van + én nem vok 1 nagy bulizós "gyerek". inkább vmi jó hbuli rappel + d&b-zel. -
#1640 én nem -
#1639 Palotaiból most csütörtökön elég volt :-)
Miért, nálad hogy sül el egy ilyen párbeszéd?? :-) -
#1638 huhh, Palotai és ASS... zeneileg kitűnő, csak ugyebár a távolság :( -
Marseille #1637 Mentek a Margitszigetre? -
#1636 kérdésm, hogyan sül el a párbeszéd :) -
#1635 De azért nem lehet mindig elkerülni az egyet nem értő embereket, ezekkel szükségképpen kapcsolatba kerül mindeki.