13279
  • GregSB
    Akkor a #1908 mi, ha nem felvágás? Nem tudom mit vártál, hogy majd megdícsérünk amiért suliban szívsz?
  • n1ght
    szal sztetek csak a felnőttek szivhatnak füvet. grat. egyébként én éppenséggel nem azért szivok(hozzáteszem 4 - 5 havonta egyszer kétszer) hogy felvágjak vele, én csak egy vagy két haverommal szoktam, és utána nem mesélem el másnak. szal tök mindegy, és a sulit meg zugy sokkal könnyebb kibírni
  • GregSB
  • prezi
    ez így van.

[egyetért]
  • Punker
    ezért van tiltva, idióta kölkök ugyanúgy nem tudják használni mint az alkoholt se, ha nem lennének ilyenek sokkal előbre tartanának a drog törvények, beteg emberek simán hozzájuthatnának stb, de nem mert pár idióta kölök képtelen normálisan viselkedni. :(
  • prezi
    tiniszagot érzek... :|
  • RIZLA
    hát....azokbol a szevekböl, lehet még a hurka sem lenne jó.....:D
    gondold L ..... beültetik vkinek, felébred az altatásbol, és rögtön L kezd kattogni :DDDD
  • n1ght
    huh, nagy lesz májusban, lesz oszt kirándulás, ahova nem megyünk néhányan, és bekell menni ígyis suliba, más osztályokhoz órára, ugy beleszünk tépve, mint állat, veszünk fel hozzá színes napszemcsitremélem, azé nem basszuk el mások óráit. amúgy én metrókon szeretek menni, ott kurvajük a flasheim:O:)
  • I.C.ram
    Helyette inkább rárántottad a kormányt a járdán sétáló öregasszonyra :P
  • I.C.ram
    Viszont, ha kiüt, akkor nagyon szarul vagy tőle egy olyan 1 óráig :)
  • I.C.ram
    Gratula, csak így tovább. Remélem kifekszel, úgyis kellenek a szerveid.
  • Hedgehunter #1904
    Nem hinnem hogy ettol lenne szivproblemad.... A fu amugy tagitja az ereket...
  • RIZLA
  • GregSB
    Egészségedre!
  • reaper4
    iiigen. aki csinálja(ta) az tudja, de milyen gáz már, h hülyítik a népet......
  • szando
    khm.. topikcím :P
    mi ilyenekkel nem élünk :D
  • Viktorr
    Tegnap voltam a Kashmirban és
    Benyomtam: 1 ekit,1 spurit meg 1-2 lufit és faszántos volt a napom
    EDDIG
    mer most meg oan szarul vagyok hogy...
  • prezi
    fizikai tünetek nincsenek, de mondjuk rövidtávú memória kiesést észleltem már magamon:D
  • n1ght
    hát én nem érzem hogy testi függőségem lenne tőle:) de egyébként van egy olyan problémám a szívemmel, hogy a kifele vezető aorta nem nyílik ki rendesen.ettől lehet problémám? most a kardiologustol nem akartam megkérdezni, máshol meg nemtom hogy hol lehetne
  • RIZLA
    muhhhaaaahhhhaaaaaa...az én tudományos kutatásaim nem ezt igazolják :D
  • reaper4
    tegnap hallgattam a rádiót és vmi "tudós" kb a követekezőket mondta: tévhit , h a fű lightdrog, mer az új kutatások kimutatják , h igenis keménydrog és fizikai fügőséget okoz. lol. majdnem hanyatt estem. bár nehéz lett volna , mer kocsiban ültem.
  • cSuwwi
    ha be akarsz tépni, akkor ne idd le magad, mert nem fog az élményeid közé tartozni...
    fű annyiban jobb, hogy nemleszel tőle másnapos, ha kiütött, lefexel és semmi bajod utána
  • n1ght
    hm, hát lehet hogy télleg olyan hangulatban voltam, régen volt. az alkohol is felerősít?:O aszittem attól mindenképpen jókedvem lesz, habár csak eccer voltam részeg, de akkor nagyon, és asszem jókedvem volt. de a fű sztem abban jobb, hogy jobban tudom kontrollálni magamat, legalábbis én részegen kimondtam gondolataimat, viszont betépve nem.
    és köszi a választ
  • szando
    sokmindentől függhet..
    azt mondják a fű olyan mint az alkohol - a hangulatodat erősíti meg. ha depis hangulatban voltál előtte valszeg emiatt volt. vagy lehet hogy az anyag hibája volt, esetleg tényleg az hogy túlszívtad magad.
    nemvalószínű hogy újra előjönne szvsz
  • n1ght
    utoljára oktoberben szívtam, 1 gramm fű volt , két 0.5 ösben, aztán haveromék benyomtak Quimbyt/az együttes:D/ , rám meg rámtört valami para, hogy én most meg fogok halni :\ azóta nem szívtam, mer nemtom hogy megint előjön-e , sokat szívtam, vagy hogy a depis zene miatt volt.sztetek?:D
  • RIZLA
    ... mindenkinél akadozik, vagy csak én lámázok mostanában...?!
  • RIZLA
    lol
  • The Termentor
    Na azer ez igy nem teljesen igaz. pont tegnap akartak erte elvinni mert a teren szivtunk.
    Nem szeretik ha ezt csinalod nappal, feltuno helyen. pl jatszoter :)
    szoval sokkal lazabbak, ki tudod dumalni magad. De akkor is illegalis!
    berlinben van az hogy 30 gr ig legalisan tarthatsz magadnal.
    Aki meg elad, kereskedik azt nagyon kemeyen buntetik.
    meg amugy is itt az aki sziv meg az aki egyeb drogot fogyaszt az messze all egymastol.
    sokan szivnak es epp ezert a legtobb "embernel" csak csoki meg fu talalhato.
    ha valami mast akarsz venni akkor mar masok a barataid is.
  • reaper4
    szerintem házhoz is viszik :)
  • GregSB
    Itt kérdezősködj, hátha tud valaki segíteni.
  • prezi
    beszerzést meg nem neten kellene megoldani szvsz :O
  • cSuwwi
    az elszíváshoz sztem nem kell neki segítség ^^
  • franc0
    :)
  • prezi
    beszerzésben biztos nem...
  • Chevignon
    Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki? Akadt egy kis gondom a beszerzéssel. Köszi, C.
  • GregSB
    Én nem azt írtam hogy legális Párizsban, hanem hogy nem zavarja a rendőröket.
    Nem csak azért tűrik meg, "mert jó pénzt hoz a konyhára", hanem mert nagyon jól tudják, hogy max annyira ártalmas mint az alkohol, ezért teljesen felesleges lenne megalázni miatta embereket - nem úgy mint itthon: Ha rajtakapnak akkor egy pszichológiai beszélgetésre kell járnod X ideig, ha egy jobb felsőoktatási intéznémnybe jársz / jobb helyen dolgozol tuti kirúgnak stb...

Ezért írtam hogy fejlettebb gondolkodású nyugati országok, ott már belátták hogy ezek az intézkedések kb semmi értelmük, kb mintha részeg embereket szívatnának.

Szerk: Mielőtt félreértrenéd: Nyílván Franciaországban is kirúgnak egy nevesebb egyetemről vagy munhahelyről ha kiderül hogy szívtál. De nem derül ki, mert nincsenek olyan szigorú drogtörvények. A súlyosabb eseteket nyilván lekapcsolják a rendőrök, de egy olyan srácot/lányt, aki max havonta 1x-2x szív és véletlenül rajtakapják azt nem fogják agyonszívatni - ellenben itthon...
  • I.C.ram
    Elvileg Sehol sem legális, csak mindenhol megtűri maga mellett a törvény, mert jó pénzt hoz a konyhára. Ugyanakkor egy szemetebb rendőr simán bevihet, és le is sittelhetnek fogyasztásért 1-2 napra. Ja meg úgy tudom, hogy e területen a hazai törvények vonatkoznak rád, magyarul, neked külföldön akár 1 gramm is illegális.
  • CK1
    énmár 8 hónapja leáltam mindenröl:) néha megkivánom, de akkorse esek kísértésbe, egy időután már észre veszed magadon hogy midnen anyag az egészségedre megy... én pl 40kilót fogytam miközbe cuccoztam, veszült voltam egyfolytába stb.stb..
  • prezi
    peace to all smokers
  • Pyotr
    B.K.