Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balcooo
zaki: jah hat ezt nem ertem en sem, hoyg azer énse 500as cerkaval probalkozom meg vudu 1essel..szal szo sincs generacios szakadékrol az itteni atlag gémerek gépei meg az enyém közt max egy oylan 30-40%nyi teljesitménykulonbseg
Alpha: jah, csak aza gond hoyg én még kis hazánk berkein belül is csoresz avygok, nemhoyg nyugaton

DarkJedi
Hogy íratod ki az fps-t a sarokba?

hykao
Nagyon tévedsz...
balcooo
volt itt par oldallal korabban egy csoka, vmi 1.7es amdröl meg geforce3rol beszélt..mindehhez mediumon türhetö sebességet...hat nemtom, kiegyeznék a oldschool gép miatt egy 15-20 fpsel is nade ez a nullaegész egy..készvagyok.. na kap egy uj katalyst instalt de az eddig még a büdös életbe nem gyorsitott egy gamen sem mikor ujabbat verziojut raktam, max ha addig egyaltalan el se indulta a game😊.

zaki
akkor a hiba az ön készülékében van, mert nekem a 2100-es cerkámmal gef3ti200-al, 640ddrammal high-on is gyönyörûen fut a game

LSC
mkondjuk az tény hogy nyugaton a legszarabb gépekbe is min. 2000+ és radeon 9600pro van. Akinek ennél rosszabb ott az már nagyon csóró. Gondolom ezt veszik figyelembe.

LSC
itt nálad van a bibi szerintem. Vagy valami driver nem tetszik a gémnek.

balcooo
gyerekek mi ez, mieeeeeez? oké hoyg 1.8as xp-m van csak meg radeon 9000es....de azé mégis eza 0,1 fps kb amit produkal akarmiylen low/medum beallitasokkal...ha'menjenek a jokurvaanyjukba már ezzel a high end burzsuj gépekre irunk csak jatekot mentalitasukkal, ehh....

LSC
10 percig kommandóztál mire eljutottál az elsõ stégig😊?

LSC
Azé ez rendben van az ilyeneket szeretem.

A cápám!!!!!!!!!!! Szemét zsoldosok ma meghalnak, mert elcipelték.
toMpEr
kamu 😊

ssc-suni-hu
No a ketelkedoknek:
Szoval ha sokat vartok, akkor tenyleg elviszok a capat (halat). Kb 10 perc. En kivartam. Fogak ratettek a hajora es egy szigettel hatrabb kitettek. Ketszer is kivartam, es mindig mashoiva tesizk

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

CrucifX
Európában március 24, USA-ban március 25.

Mayday
Miert irtok mindent ketszer?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Miert irtok mindent ketszer?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
most szórakozol?

zaki
most szórakozol?

Bocs a 2x...
Bocs a 2x...
Emberek...
Összeépítettem a demot és abetát és multizom... 😄
Kira..
Van benne minden.. vízen lehet látni a becsapódást és mindent.
A poén az, hogy pár részen eltüntek a textúrák és csak az alapokat látom...😄
Majd megpróbálok korrigálni rajta ha visszajöttem 😄
Lehet, hogy 6óra körül már nyomhatunk multiban a demóval😄
Emberek...
Összeépítettem a demot és abetát és multizom... 😄
Kira..
Van benne minden.. vízen lehet látni a becsapódást és mindent.
A poén az, hogy pár részen eltüntek a textúrák és csak az alapokat látom...😄
Majd megpróbálok korrigálni rajta ha visszajöttem 😄
Lehet, hogy 6óra körül már nyomhatunk multiban a demóval😄
zaki
az ilyen képeket pls hagyjuk 😊))

zaki
március

Mayday
Egyebkent mikorra tervezik a full jatekot kiadni?
Akar nehany heten belul, vagy meg csak honapok kerdese?

CrucifX
Olyan egetverõ hibák nincsenek benne, az viszont tény, hogy még ráférne egy alapos optilamizáció egy huzamos teszteléssel egybekötve. Azonban még a nagy riválisok elõtt érdemes lenne piacra dobni... Valamit valamiért, mindenesetre kár lenne érte, ha félkész állapotban adnák ki.

LSC
Az lenne a legjobb ha ma kiadnák kijavítva a hibákat😊.

grebber
Az lenne a legjobb hogy csak 2004 végefele adnák kiaddig simán ki lehetne javítani a hibákat.

Next PC upgrade: 2022

CrucifX
A "textúra feketedés" 4.1-es Catalyst betegség, ez kívételesen nem a játék hibája 😊

pluhi
Nálam Cat4.1 sokat dobott a teljesitményen. Barton 2500+@2200Mhz, 512DDR, R9600PRO(480/355).
Minden very high, kivétel texture filter(Medium). NO AA. Játszható, az FPS 20-30 között mozog. Néha leesik 20 alá. Érdekes, hogy nem sokat számit, ha mindent high-ra rakok le.
Az AI fincsi lesz, egyszer fél percig kerülgettünk egy fát ketten😊.
Bug is van pár. A textúra feketedés nemtom mitõl van, drivertõl függetlenül megjelenik a sziklákon, sniperen, kézen. MP5 után már nem volt hangja a fegyvereknek. A domboldalon az egyik fordulóban (ahová odalát már a sniper), beakadt az egyik ellen a beton mellé, nem lehetett meglõni, a gyolyók megakadtak valamiben. Õ sem tudott kilõni láthatatlan "kalickájából".
CrucifX
Próbáld 3.7-essel, az mindent visz 😊

Mayday
Lenn van!
Biztonsag kedveert mar ket helyrol is leszedtem, hatha hibas volt az elso!
Tegnap este gorcsoltem vele egy csomot, de nem sikerult eletet lehelni bele! De csak a 3.10 es 4.1 Catalysttel probaltam meg.

LSC
elõbb vedd le a cipõd meg kabátot😊 ja meg töltsd le az 500 megás demo-t.

Mayday
hazamegyek, es elso dolgom ez lesz, hogy kiprobaljam (most meloban vagyok)

ssc-suni-hu
ja ez erre #1208 szolt volna :-)

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

insp
Elfogy a kakaó a tápban és bemondja az unalmast.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Kandurex
3.9? mer' a readme szerint aszt szeresse..:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ssc-suni-hu
Igen a jatek igy mukodik. Vagyis a fejlesztok igy oldottak meg, hogy egy palya ne egy oraig, hanem sokkal de sokkal hoszabb ideig tartson.

Nekem BFel volt ilyen gondom regebben. Ott drivercsere megoldotta.

Mayday
VEGREEEEEEEEEEEEEEEE!
PALI! Miatta nem fut a gepemen!!!

insp
Sima ügy.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Mighty
Most odaig eljutottam, hogy ki tudtam nyirni egy csokat. De megint restart....

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mayday
Nalam nem az a gond.
ATI Catalyst 3.10-el es 4.1-el probaltam, ez a ket legujabb, de k.o. 😞

nagykispeter
kibaszott szép ha valakinek nem indul próbálja feltelepíteni a VGA legújabb drivert !Nekem aztán ment GeForce Ti 4200-esem van!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

LSC
ilyennel még nem találkoztunk.

Mighty
Problemam van!

Szepen elindul a jatek, csonakazok egy ideig, aztan szo nelkul ujrainditja a gepemet 😞

Mi lehet a gond?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

LSC
mert nem is akarod.

LSC
ehe lehet tényleg.

Mayday
Olyan senkinek sincs, hogy az Main Menu utan abszolut kifagy???

Geeryy
kis gonosz

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

csabawarchief
még mindig nincs meg