24504
  • Christian
    DE EZ NEMIGAZ PARASZT GECIK OTT ÁLNAK ÉS NEMJÖNNEK BE BESZAROK
  • Borg
    Egyébként szerintem a FarCry engine elég jól moddolható lesz. Legalábbis nem tűnik egy hardcoded játéknak, a rengeteg script, és konzolparancs láttán.
    Szóval bizzunk benne, hogy jókis fejlesztések jönnek erre még.
  • dikki*yysw
    Jó, SoF is 5 éves már.
  • Christian
    okes, köszi, próbálkozom...deee...amit felrobbantottunk a csajjal az mi volt? és kik vittek el?
  • Davidus
    Goldeneye-ban már 7 éve megvolt a fullos sérülésrendszer N64-en:)
    Ha seggbe lőtted a komát akkor a seggét tapizta és küzben ugrált:P
  • grebber
    azért dobáld a köveket mert arra mennek mit a kutyák!!!
  • dikki*yysw
    Jah! :(
    DOOM^3-ban mondjuk végre nem hitbox alapú hitdetection lesz. De csonkolás nem hinném hogy lesz (nem emlékszem hogy lett volna szó ilyenről).

Sztem az lenne a jó, ha egy saroklövéstől nem halna meg az ember, hanem sántikálna csak. Torzó vagy fejlövéstől halna csak meg. De ez lehet hogy túl M+ lenne :D
  • Christian
    de... nem jönnek be a vizbe.. nagyok elé mentem, de nem jönnek utánam:\
  • grebber
    igen az összes!!!!
    a nagyok azoktól nem kell nagyon félni 2 cm-re áltam tölük fejbe dobtam öket kövel semmit sem csinál!
    a kicsi ugro parsztokkal vigyázz nagyon!!
  • dikki*yysw
    De! GHOUL rulez!! Nem értem miért nem csinálják meg más játékban is.
  • Christian
    meghalnak a vizben? téleg? hogyhogy? az összes szörny?
  • grebber
    amik vannak nálad default G vel dobod öket mert meghalnak a vizben!!
  • Christian
    milyen kövekkel? és miért csalogassam be?
  • Borg
    Hát nemtom. Én játszottam azzal is, de attól hogy leszakadnak a testrészek még nem valami realisztikus.
  • grebber
    Átlehet csak csalogasd be öket kövekkel a vizbe ne pazarold el az elején a 10 löszert csak 4-et és lelövöd a fegyveres szörnyet vele felveszed a halott embertől az 50 löszert és irtasz tovább!!
  • Christian
    hát ezt képtelenség átvini..
  • grebber
    Most én is azon a pályán szopok elég rendesen!
  • Skyline
    Ha szabad említenem a sérülésmodellt a SOf1 és Sof2-ben igenkultúráltanjól megcsinálták:)
  • Christian
    A csajjal felrobbantottuk a kócerájt, és elvittek a helivel. De miért lett ilyen sok szörny? és mit robbantottunk fel? és miért dobott le?
  • Alexease
    Kicsit proci igenyes a dolog, valszeg azert nem csinaltak meg:))
  • Zsoltee_a_bator
    mondjuk egy sniperloves labfejre leviszi a labadat combkozepig.. :) a serulesmodellt nem ertem miertnem csinaltak eddig meg ertelmesen a jatekokban, nem tul nehez leellenorizni egy vektor metsz-e egy playermodellt es pontosan hol.. durva, hogy meg mindig csomo jatekban 1 kocka a hitbox.
  • grebber
    Messze van még!!
  • grebber
    Mármint az egész játékban egy hibát??
    Akkor vagy én nálam van egy csomó vagy te nem figyeltél eléggé?
    Mert nem csak 1 hiba van benne!
  • Borg
    Illetve itt pl el lehet lőni az ürge lábai/kezei között is, és attól tényleg nem sérül.
    Én ebben csak egy hibát vettem eddig észre, hogy a járműveknél van valami sérülésmodell bug. Ugyanis ha valmely pontját meglövöm az elején sniperrel, van hogy 1 lövéstől felrobban, és döglik benne mindenki.
  • Borg
    Nemtom szerintem jó a sérülésmodell.
    Ha sniperkedek pl, akkor van olyan, hogy a fedezékében csak a lábát tudom meglőni az illetőnek, ilyenkor 3 lövés is kevés lehet.
    Viszont ha van time fejre pontosan célozni, akkor 1 lövés, és fekszik.

Ugyanígy a többi fegyvernél is, nem mind1 hol találod el az illetőt. Csak az a baj, hogy pl 100-as ping felett már örülhet az ember ha "valahol" eltalálja, nemhogy a fejét:)
  • Smuggler
    Nekem is van egy jol elkapott kép :)
  • Smuggler
    Most vagyok a REBELLION c. palyan. Attol még messze van a játék vége?
  • richárdkirály
    HOL A fenében van az a qrva kártya a treehouse pályán amivel be lehet menni a tudóshoz?
    sehol egy épület semmi
    kicsit már idegesít a pálya
    egyáltalán mi a fenének szörnyek a farcryban?
    eddig azt mondtam az év játéka
    de most
    egy szar
    vissza akarok menni a napsütéses partra!!!!!!!!!!!!
  • greco
    MP_Fountain (FFA / TDM)
  • Alexease
    De a 700 pix szeles kep is boven eleg, azon is latni a lenyeget:)))
  • LSC
    parancs.
  • dikki*yysw
    jpg-t tömörítsd 65%-ra, alig látszik a különbség, és nem 500 hanem 150 k lesz a kép..
  • dikki*yysw
    Nem mondtam hogy nagy számok. De ha egy oldalra állnak (oda álltak) ők védenek (ők védtek) akkor bizony egy teljesen szervezetlen, laggoló, first-time newbie ellenfél csapattal szemben dominálnak.
    Ezt mondtam, nem azt hogy istenek. Amúgy nem értem, hogyan tudnak lelőni alig 1-2 golyóval.
  • GaVino
    Én épp az archives-en vagyok... nagyon komolyak az itteni monszták. A játék elején még lazán nekimentem mindennek, s nem volt túl nehéz, mostanra inkább csak sunnyogok, és megpróbálok túlélni.
  • LSC
    van két jó képem:)

Ez vaslami nagy dologra készül:

Engedd csak el:
  • harczos
  • LSC
    a mi kis mindent tudónk:)
  • Borg
    Pedig nem egy nagy számok, ha jó a ping, simán lealázom őket.
    Viszont ha egy csapatba állnak az idegesítő (mint ahogy DC-ben is az volt mindig), és olyankor már csak azért is szétcsapok közöttük :)
    Én az esetek 70%-ban sniper vagyok, 30-ban meg assault, P90+távcsövessel.

Amúgy ez a patch elég ígéretesen hangzik, talán pont azt viszi a multiba a hiányzik belőle.
    Csak az a linux szerver jönne már ki, vagy akár csak windowsos magyar lenne végre...
  • arty
    igen
  • harczos
    bin32\editor.exe