24504
-
Christian #5828 DE EZ NEMIGAZ PARASZT GECIK OTT ÁLNAK ÉS NEMJÖNNEK BE BESZAROK -
Borg #5827 Egyébként szerintem a FarCry engine elég jól moddolható lesz. Legalábbis nem tűnik egy hardcoded játéknak, a rengeteg script, és konzolparancs láttán.
Szóval bizzunk benne, hogy jókis fejlesztések jönnek erre még. -
#5826 Jó, SoF is 5 éves már. -
Christian #5825 okes, köszi, próbálkozom...deee...amit felrobbantottunk a csajjal az mi volt? és kik vittek el? -
#5824 Goldeneye-ban már 7 éve megvolt a fullos sérülésrendszer N64-en:)
Ha seggbe lőtted a komát akkor a seggét tapizta és küzben ugrált:P -
#5823 azért dobáld a köveket mert arra mennek mit a kutyák!!! -
#5822 Jah! :(
DOOM^3-ban mondjuk végre nem hitbox alapú hitdetection lesz. De csonkolás nem hinném hogy lesz (nem emlékszem hogy lett volna szó ilyenről).
Sztem az lenne a jó, ha egy saroklövéstől nem halna meg az ember, hanem sántikálna csak. Torzó vagy fejlövéstől halna csak meg. De ez lehet hogy túl M+ lenne :D -
Christian #5821 de... nem jönnek be a vizbe.. nagyok elé mentem, de nem jönnek utánam:\ -
#5820 igen az összes!!!!
a nagyok azoktól nem kell nagyon félni 2 cm-re áltam tölük fejbe dobtam öket kövel semmit sem csinál!
a kicsi ugro parsztokkal vigyázz nagyon!! -
#5819 De! GHOUL rulez!! Nem értem miért nem csinálják meg más játékban is. -
Christian #5818 meghalnak a vizben? téleg? hogyhogy? az összes szörny? -
#5817 amik vannak nálad default G vel dobod öket mert meghalnak a vizben!! -
Christian #5816 milyen kövekkel? és miért csalogassam be? -
Borg #5815 Hát nemtom. Én játszottam azzal is, de attól hogy leszakadnak a testrészek még nem valami realisztikus. -
#5814 Átlehet csak csalogasd be öket kövekkel a vizbe ne pazarold el az elején a 10 löszert csak 4-et és lelövöd a fegyveres szörnyet vele felveszed a halott embertől az 50 löszert és irtasz tovább!! -
Christian #5813 hát ezt képtelenség átvini.. -
#5812 Most én is azon a pályán szopok elég rendesen! -
Skyline #5811 Ha szabad említenem a sérülésmodellt a SOf1 és Sof2-ben igenkultúráltanjól megcsinálták:) -
Christian #5810 A csajjal felrobbantottuk a kócerájt, és elvittek a helivel. De miért lett ilyen sok szörny? és mit robbantottunk fel? és miért dobott le? -
#5809 Kicsit proci igenyes a dolog, valszeg azert nem csinaltak meg:)) -
Zsoltee_a_bator #5808 mondjuk egy sniperloves labfejre leviszi a labadat combkozepig.. :) a serulesmodellt nem ertem miertnem csinaltak eddig meg ertelmesen a jatekokban, nem tul nehez leellenorizni egy vektor metsz-e egy playermodellt es pontosan hol.. durva, hogy meg mindig csomo jatekban 1 kocka a hitbox. -
#5807 Messze van még!! -
#5806 Mármint az egész játékban egy hibát??
Akkor vagy én nálam van egy csomó vagy te nem figyeltél eléggé?
Mert nem csak 1 hiba van benne! -
Borg #5805 Illetve itt pl el lehet lőni az ürge lábai/kezei között is, és attól tényleg nem sérül.
Én ebben csak egy hibát vettem eddig észre, hogy a járműveknél van valami sérülésmodell bug. Ugyanis ha valmely pontját meglövöm az elején sniperrel, van hogy 1 lövéstől felrobban, és döglik benne mindenki. -
Borg #5804 Nemtom szerintem jó a sérülésmodell.
Ha sniperkedek pl, akkor van olyan, hogy a fedezékében csak a lábát tudom meglőni az illetőnek, ilyenkor 3 lövés is kevés lehet.
Viszont ha van time fejre pontosan célozni, akkor 1 lövés, és fekszik.
Ugyanígy a többi fegyvernél is, nem mind1 hol találod el az illetőt. Csak az a baj, hogy pl 100-as ping felett már örülhet az ember ha "valahol" eltalálja, nemhogy a fejét:) -
#5803 Nekem is van egy jol elkapott kép :)
-
#5802 Most vagyok a REBELLION c. palyan. Attol még messze van a játék vége? -
richárdkirály #5801 HOL A fenében van az a qrva kártya a treehouse pályán amivel be lehet menni a tudóshoz?
sehol egy épület semmi
kicsit már idegesít a pálya
egyáltalán mi a fenének szörnyek a farcryban?
eddig azt mondtam az év játéka
de most
egy szar
vissza akarok menni a napsütéses partra!!!!!!!!!!!! -
greco #5800 MP_Fountain (FFA / TDM) -
#5799 De a 700 pix szeles kep is boven eleg, azon is latni a lenyeget:))) -
#5798 parancs. -
#5797 jpg-t tömörítsd 65%-ra, alig látszik a különbség, és nem 500 hanem 150 k lesz a kép.. -
#5796 Nem mondtam hogy nagy számok. De ha egy oldalra állnak (oda álltak) ők védenek (ők védtek) akkor bizony egy teljesen szervezetlen, laggoló, first-time newbie ellenfél csapattal szemben dominálnak.
Ezt mondtam, nem azt hogy istenek. Amúgy nem értem, hogyan tudnak lelőni alig 1-2 golyóval. -
#5795 Én épp az archives-en vagyok... nagyon komolyak az itteni monszták. A játék elején még lazán nekimentem mindennek, s nem volt túl nehéz, mostanra inkább csak sunnyogok, és megpróbálok túlélni. -
#5794 van két jó képem:)
Ez vaslami nagy dologra készül:
Engedd csak el:
-
harczos #5793 -
#5792 a mi kis mindent tudónk:) -
Borg #5791 Pedig nem egy nagy számok, ha jó a ping, simán lealázom őket.
Viszont ha egy csapatba állnak az idegesítő (mint ahogy DC-ben is az volt mindig), és olyankor már csak azért is szétcsapok közöttük :)
Én az esetek 70%-ban sniper vagyok, 30-ban meg assault, P90+távcsövessel.
Amúgy ez a patch elég ígéretesen hangzik, talán pont azt viszi a multiba a hiányzik belőle.
Csak az a linux szerver jönne már ki, vagy akár csak windowsos magyar lenne végre... -
#5790 igen -
harczos #5789 bin32\editor.exe