24504
  • ricsi1
    1,1 es pecs kell(már febntvan)
    nem konzolba kell írni,hogy conect x.x.x.x?
  • arty
    majd este lesz server :)
  • Borg
    Néhányan küldtek a szerverre kapcsolatban emailt, PÜt stb, azoknak irnám ezt most:

Semmi bűvészkedés nincs a szerverrel kapcsolatban.

A fenti multi-howto linken leirtak szerint a FarCryMP.exe 0.92-es verziójával indítom a szervert, így aki játszani akar, ugyanezzel egyszerűen tud csatlakozni is. A "HUN Server One" benne lesz a listájában, amint elindítom.
    A pass: "fchu" (a nagypinges külföldiek elkerülése érdekében)

Ennek megfelelően bárki jöhet innen, 6 (3vs3) playeres TDM, illetve esetleg Assault lesz majd.

Szólni fogok itt, ha indul a szerver, a megasztár kezdésével egyidőben.
  • ricsi1
    hy!
    bocs,hogy nem olvasok vissza 5 oldalt...
    látom már lehet multizni,berakná vki az IP-t,és azt hogy hogy kell felmenni?
    ---------
    singleplayerben ti hogy csináltátok meg az elején amikor a hajó teteján vagy(helikoptert leszedtem már)itt vok megakadva
  • arty
    remenykedek ... bar az enyem nem hiszem h nezi :) de igyexem jonni!
  • Borg
    Asszony majd úgyis a megasztárt sasolja este, majd az alatt indítok megint. Remélem akkor már tele leszünk :)
  • LSC
    ha felrakod nem tudsz multizni.
  • LSC
    most nem az mp crack-ről van szó hanem game peccsről.
  • dikki*yysw
    Az nem paccs, hanem az fcmp.exe.
  • Borg
    Szarok is a szinei :)
  • ubi
    FarCry 1.1es Patch
  • arty
    na, a fajlmeret mar jo, csak atmeretezni kellene ;)
  • rezsofiz
    ok koszi.
  • arty
    nekem 0.92vel lata a szervereket.. igaz en 0.90rol frissitettem.
  • Dynamic
    Nem azért, hogy másik fogást találjak de szerintem ráadásul full igénytelenek a 800*600-nál nagyobb képek egy böngészőben(értsd:nem ízléses).Én pl. ezért "resizézem" kemény 5 másodperc(!) alatt a képeket amit beszúrok, ha nagyobb 800*600-nál.(Vissza lehet nézni bármelyik hozzászólásomban...Bár itt elég ritka az ilyen jellegű hsz-om.)
  • bfg900
    Részecskék száma. Általában szikrázások, füst, eső, stb használja. Ha kevesebb részecskét renderel a gép, természetesen gyorsabb lesz a játék.
  • LSC
    írják nagy piros betűvel hogy ne rakd még fel a peccset.
  • rezsofiz
    Hali. felraktam a 0.92-es mp-t farcry-hoz,és ammikor inditom,egy darab szervert nem lat. oda masoltam ahova kellett(nem bin32), és nyomtam már printsreen-t is,de semmi. mit csinaljak?
  • Rusy
    A particle count az mi a video beállításoknál, ha azt leveszem low-ra sokkal jobban megy a játék, de nagy különbséget nem látok kinézetbe...
  • sasmaster
    Hali,
    korábban már kérdezte vki:
    "elakadtam ott, mikor kijöttam a bunkerból, és ostromolták a kőfallal bekerített cuccost, és elkellett menekülni kocsival, és most magas hegyenvagyok, balra egy leszakadt híd, jobbra le pedig víz van. Mit csináljak?"
    Segítene vki
    Köszi
  • zsotee
    Ha haszálom a patch-et utánna másik crack-re is szükségem lesz, vagy továbbra is jó a régi?
  • grebber
    Hali mindenkinek!!!Bocs.
    Mit javít a patch???
  • Alexease
    Most nem kotekedek, ez tenyleg erdekel. valaki adjn mar egy tenyleges jo osszehasonlito kepet DX8 es DX9-rol. Amit eddig lattam, az mind gagyi volt, vagy atveres (A DX9-es atomerovuves gep volt, fel millios konfig, a DX8-as meg egy lowtech 3 eves:D)

Vagyis, egy olyan kellene, ami ugyan olyan proci, ram, beallitasok stb. Mondjuk egy ATi9800 es egy Ti4200 osszehasonlitas.

De amugy leszamitva a DX8 es DX9 kozti esetleges latvanybeli kulobseget, a lenyeg megmarad. A DX9-es kartyak ujak, es gyorsabbak. Es inkabb ez a lenyeg. Bar, arban is 3-5x a kulonbseg...
  • arty
    francba... jatszottam vagy 3 percet :( viszont nyoma nem volt LAGnak! :) koszonet a szerverert :)
  • arty
    nekem is ti4200asom volt. az a gond h te az nvidia egy jo termeke alapjan iteled meg a ceget... holott a jelenlegi termekei az 5200/5600/5700/5900asok! Azokon az adott prg. detektalja a dx9 kepessegeket es amikor hasznalna, ott vagyunk, h a te ti4200asod 50% al gyorsabban jeleniti meg azt amit meg kell

en vegig azok teljesitmenyerol beszelek ... es igaz, nincs nagy kulonbseg a megjelenitett effekteket illetoen. a jovoben azonban a dx8at hanyagolni fogjak a feljesztok ... nezd meg, a mostani jatekok tesznek a dx7es kartyakra... mar nem foglalkoznak vele, h a tukzorodes azokon is meglegyen mas modszerekkel... szoval a kulonbseg a jovoben noni fog.
  • PyRex
    Sorry, de ez igen nagy baromság. DX8 és DX9 mód között kinézetben ég és föld a különbség a DX9 javára...
  • dikki*yysw
    60k!
  • [NST]Cifu
    Melyik az a játék, ahol "csücsülhet" a radeonfixre várva a tulaj?

Az esetek 99%-ban Rage3D Tweak-el simán belehet lőni ideálisra mindent...
  • Skyline
    Azt meg hogy már nem a geforce körül forog a világ....hát nézd tény radeonok már jobbak de még mindig 10ből 9 játék elején odaficcen a qrvanagy nvidia felirat és ebből a 9ből igencsak előfordul olyan amelyiknél csücsülhetnek a radeontulajok radeonfix patch-re várva...
  • Borg
    A szerver leallt most, majd este csinálok még.
    Jo volt, bár az utolso körben csak ketten maradtunk...:)

• Skyline
    Érdekes megfelelően eddig csak radeonon futott ehez képest egy gef4 ti4200 simán meghajtja nállam minden veryhighon víz ultrán antiali nélkül 1024ben:)
    És nézz már meg egy dx8-as s egy dx9-es kártya által készített bármilyen képet,a különbség szinte 0....
  • dikki*yysw
    Persze, de tényleg hagyjuk, talán Alexease ötlete alapján lesz vmi fejlődés e téren :P
  • dikki*yysw
    De akar :)
  • arty
    leirod milyen gepen nezted a gamet ?
  • arty
    Szerintem a modemeseknek is meglehet a jatek, kolcsonkapja olyantol akinek mar megvan, stb. Aki szelessavon netezik, hajlamos elfelejteni h nem csak otthon lehet lerantani a cuccost, stb! :)

Alexease otlete kivalo! Barcsak meg lenne oldva, a tar.hu neha annyira tetulassu :)

OFF Alexease nezz be mercedes wr topikba, kikene probalni multit... ON
  • pinehead
    Tudom, hogy lol, de nem tudtok (egy rész miatt, catacombs...)valami god-mode-féle akármit???
    Ez a rész egyszerűen nem megy, összeugrasztom a katonákat a szörnyekkel, de még így is k...va sokan maradnak a dögök..
    Köszönöm.
  • arty
    Szerinted az arrogans stilusod nem beszolas annak aki modemmel szenved ? Erre irtam elsore h bunkosag.

Nem feltetlenul azert modemezik valaki, mert nincs a varosban, faluban szelessav .. tudod, van aki nem kepes kipengetni 10 ezreket internetre - hiszed vagy sem. Azert mert neked jolmegy, annak orulj, elvezd :), s probalj meg belegondolni, h van aki nincs ebben a helyzetben... tudom, nehez ahogy olvaslak, de megis: probald meg.
  • Borg
    Simán FarCryMP szerver lesz, a multi-hwotonál leirtak szerint jöhetsz be.
  • Borg
    HUN Server One

Indul mindjárt, a pass "fchu" lesz. Gyertek.
  • magus755
    esetleg beszállhatnánk ketten a haveral?????????irjátok meg a cimet és a jelszot????