24504
-
#6028 1,1 es pecs kell(már febntvan)
nem konzolba kell írni,hogy conect x.x.x.x? -
#6027 majd este lesz server :) -
Borg #6026 Néhányan küldtek a szerverre kapcsolatban emailt, PÜt stb, azoknak irnám ezt most:
Semmi bűvészkedés nincs a szerverrel kapcsolatban.
A fenti multi-howto linken leirtak szerint a FarCryMP.exe 0.92-es verziójával indítom a szervert, így aki játszani akar, ugyanezzel egyszerűen tud csatlakozni is. A "HUN Server One" benne lesz a listájában, amint elindítom.
A pass: "fchu" (a nagypinges külföldiek elkerülése érdekében)
Ennek megfelelően bárki jöhet innen, 6 (3vs3) playeres TDM, illetve esetleg Assault lesz majd.
Szólni fogok itt, ha indul a szerver, a megasztár kezdésével egyidőben. -
#6025 hy!
bocs,hogy nem olvasok vissza 5 oldalt...
látom már lehet multizni,berakná vki az IP-t,és azt hogy hogy kell felmenni?
---------
singleplayerben ti hogy csináltátok meg az elején amikor a hajó teteján vagy(helikoptert leszedtem már)itt vok megakadva -
#6024 remenykedek ... bar az enyem nem hiszem h nezi :) de igyexem jonni! -
Borg #6023 Asszony majd úgyis a megasztárt sasolja este, majd az alatt indítok megint. Remélem akkor már tele leszünk :) -
#6022 ha felrakod nem tudsz multizni. -
#6021 most nem az mp crack-ről van szó hanem game peccsről. -
#6020 Az nem paccs, hanem az fcmp.exe. -
Borg #6019 Szarok is a szinei :) -
#6018 FarCry 1.1es Patch -
#6017 na, a fajlmeret mar jo, csak atmeretezni kellene ;) -
#6016 ok koszi. -
#6015 nekem 0.92vel lata a szervereket.. igaz en 0.90rol frissitettem. -
#6014 Nem azért, hogy másik fogást találjak de szerintem ráadásul full igénytelenek a 800*600-nál nagyobb képek egy böngészőben(értsd:nem ízléses).Én pl. ezért "resizézem" kemény 5 másodperc(!) alatt a képeket amit beszúrok, ha nagyobb 800*600-nál.(Vissza lehet nézni bármelyik hozzászólásomban...Bár itt elég ritka az ilyen jellegű hsz-om.) -
#6013 Részecskék száma. Általában szikrázások, füst, eső, stb használja. Ha kevesebb részecskét renderel a gép, természetesen gyorsabb lesz a játék. -
#6012 írják nagy piros betűvel hogy ne rakd még fel a peccset. -
#6011 Hali. felraktam a 0.92-es mp-t farcry-hoz,és ammikor inditom,egy darab szervert nem lat. oda masoltam ahova kellett(nem bin32), és nyomtam már printsreen-t is,de semmi. mit csinaljak? -
Rusy #6010 A particle count az mi a video beállításoknál, ha azt leveszem low-ra sokkal jobban megy a játék, de nagy különbséget nem látok kinézetbe... -
sasmaster #6009 Hali,
korábban már kérdezte vki:
"elakadtam ott, mikor kijöttam a bunkerból, és ostromolták a kőfallal bekerített cuccost, és elkellett menekülni kocsival, és most magas hegyenvagyok, balra egy leszakadt híd, jobbra le pedig víz van. Mit csináljak?"
Segítene vki
Köszi -
zsotee #6008 Ha haszálom a patch-et utánna másik crack-re is szükségem lesz, vagy továbbra is jó a régi? -
#6007 Hali mindenkinek!!!Bocs.
Mit javít a patch??? -
#6006 Most nem kotekedek, ez tenyleg erdekel. valaki adjn mar egy tenyleges jo osszehasonlito kepet DX8 es DX9-rol. Amit eddig lattam, az mind gagyi volt, vagy atveres (A DX9-es atomerovuves gep volt, fel millios konfig, a DX8-as meg egy lowtech 3 eves:D)
Vagyis, egy olyan kellene, ami ugyan olyan proci, ram, beallitasok stb. Mondjuk egy ATi9800 es egy Ti4200 osszehasonlitas.
De amugy leszamitva a DX8 es DX9 kozti esetleges latvanybeli kulobseget, a lenyeg megmarad. A DX9-es kartyak ujak, es gyorsabbak. Es inkabb ez a lenyeg. Bar, arban is 3-5x a kulonbseg... -
#6005 francba... jatszottam vagy 3 percet :( viszont nyoma nem volt LAGnak! :) koszonet a szerverert :) -
#6004 nekem is ti4200asom volt. az a gond h te az nvidia egy jo termeke alapjan iteled meg a ceget... holott a jelenlegi termekei az 5200/5600/5700/5900asok! Azokon az adott prg. detektalja a dx9 kepessegeket es amikor hasznalna, ott vagyunk, h a te ti4200asod 50% al gyorsabban jeleniti meg azt amit meg kell
en vegig azok teljesitmenyerol beszelek ... es igaz, nincs nagy kulonbseg a megjelenitett effekteket illetoen. a jovoben azonban a dx8at hanyagolni fogjak a feljesztok ... nezd meg, a mostani jatekok tesznek a dx7es kartyakra... mar nem foglalkoznak vele, h a tukzorodes azokon is meglegyen mas modszerekkel... szoval a kulonbseg a jovoben noni fog. -
#6003 Sorry, de ez igen nagy baromság. DX8 és DX9 mód között kinézetben ég és föld a különbség a DX9 javára... -
#6002 60k! -
#6001 Melyik az a játék, ahol "csücsülhet" a radeonfixre várva a tulaj?
Az esetek 99%-ban Rage3D Tweak-el simán belehet lőni ideálisra mindent... -
Skyline #6000 Azt meg hogy már nem a geforce körül forog a világ....hát nézd tény radeonok már jobbak de még mindig 10ből 9 játék elején odaficcen a qrvanagy nvidia felirat és ebből a 9ből igencsak előfordul olyan amelyiknél csücsülhetnek a radeontulajok radeonfix patch-re várva... -
Borg #5999 A szerver leallt most, majd este csinálok még.
Jo volt, bár az utolso körben csak ketten maradtunk...:)
-
Skyline #5998 Érdekes megfelelően eddig csak radeonon futott ehez képest egy gef4 ti4200 simán meghajtja nállam minden veryhighon víz ultrán antiali nélkül 1024ben:)
És nézz már meg egy dx8-as s egy dx9-es kártya által készített bármilyen képet,a különbség szinte 0....
-
#5997 Persze, de tényleg hagyjuk, talán Alexease ötlete alapján lesz vmi fejlődés e téren :P -
#5996 De akar :) -
#5995 leirod milyen gepen nezted a gamet ? -
#5994 Szerintem a modemeseknek is meglehet a jatek, kolcsonkapja olyantol akinek mar megvan, stb. Aki szelessavon netezik, hajlamos elfelejteni h nem csak otthon lehet lerantani a cuccost, stb! :)
Alexease otlete kivalo! Barcsak meg lenne oldva, a tar.hu neha annyira tetulassu :)
OFF Alexease nezz be mercedes wr topikba, kikene probalni multit... ON -
pinehead #5993 Tudom, hogy lol, de nem tudtok (egy rész miatt, catacombs...)valami god-mode-féle akármit???
Ez a rész egyszerűen nem megy, összeugrasztom a katonákat a szörnyekkel, de még így is k...va sokan maradnak a dögök..
Köszönöm. -
#5992 Szerinted az arrogans stilusod nem beszolas annak aki modemmel szenved ? Erre irtam elsore h bunkosag.
Nem feltetlenul azert modemezik valaki, mert nincs a varosban, faluban szelessav .. tudod, van aki nem kepes kipengetni 10 ezreket internetre - hiszed vagy sem. Azert mert neked jolmegy, annak orulj, elvezd :), s probalj meg belegondolni, h van aki nincs ebben a helyzetben... tudom, nehez ahogy olvaslak, de megis: probald meg. -
Borg #5991 Simán FarCryMP szerver lesz, a multi-hwotonál leirtak szerint jöhetsz be. -
Borg #5990 HUN Server One
Indul mindjárt, a pass "fchu" lesz. Gyertek. -
#5989 esetleg beszállhatnánk ketten a haveral?????????irjátok meg a cimet és a jelszot????