Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért,szerinted mit kéne csinálniuk?

"vessetek a mókusok közé" :)
De már fogok, cuz ekég sokan mexóltak érte.
De ez a ctrl-alt-del, reset, alt-f4, printszkrín dolgot honnan szedted, vagy mi értelme van ?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
btw attól hogy még nem is jelent meg a teljes, már elég kól áll a topik "hozzászólásoxáma ügyben"
B*sznak visszaolvasni az emberek, és megsértõdnek, ha szólsz érte.
a reset gomb, a CTRL-ALT-DEL, az ALT-F4, PrintScreen dolgok ismeretlenek, visszaolvasni nem tudnak, sem osszefuggoen, tagoltan, erthetoen irni.
Es altalaban, ha valami nem mukodik, akkor az az XP hibaja, es naluk az ATI mindig, es megcafolhatatlanul jobb, szebb es gyorsabb😊)
Es jellemzoen, nekik van mindig atoeromuvuk😊)
Persze, abszolut, tisztelet a kivetelnek!!
Ha nyitnek egy nemletezo jateknak, egy hangzatos nevvel egy topic-ot (autos, fps), az elso 1-2 hozzaszolas az lenne, hogy honnan lehet letolteni, meg van-e hozza Magyarositas😊)))))
Bar gozuk sincs, mi is az a jatek, de a lenyeg: letolteni, gyorsan, mert kell, es az jooo😄DDDD
Ha mar valamivel jatszani akarsz, me leakarod tolteni, legalabb nezz mar utana, hogy ne kerdezz hulyesegeket.
Teljes Far Cry-t honnan lehet letölteni (ami lehetõleg gyors is) ??
Thenxxi
War. War never changes.
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De itt ez is statikus, es ha jol lattam, a napszakok es az idojaras is majd a kuldetesek resze lesz. Persze igy is jo, mert egy elore meghatarozoott "tortenet" lesz, aminek resze a napszak, idojaras.
De persze tudom, hogy majd ott is lesznek kuldetesek, es hulyen nezne ki, ha csak ugy atjarna az ember hentelgetni a masik kuldetes helyszinere😊)))))))
Ki a szobabol, tovabb a folyoson balra, a vegen helyiseg, ott balra, es lent ott a generator. Bazi nagy icon van rajta😊)
Sikerult ellopoznom a hatso nagy hegyig, erre a pocs, 2 km-rol eszre vesz, es egy lovessel leszed😊))))
Ki fogom scripttelni onnan😄DDD
Legalábbis megpróbálom!Ezt is folyamatosn szerkesztgetem, ma amúgy is a Photoshoppal ismerkedtem, és holnapra...khm...beszerzem a Dreamweaver 7.0-t is!
Azt is megnézegetem, és szerintem majd írok mélt,ha kérdésem van! (szerintem lesz!
)
Igyekszem csinálni, csak sajna nincs annyi szabadidõm, mint amennyit szeretnék!😞
Elõre is köszi a segítséget!
Nah, topic on!😊
Tomper, ez milyen víz?Hogyisvanez?😊
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html