Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
aha

sazl : c

jo a game meg minden a grafika ut csakhat az emberek ugy rohangalnak ossze vissza mint anno a doom2be es ugyneznek ki mint valami giájdzsók eleg erdekes kinezetuk van bar lehet csak engem zavar

" 1-2 dolgo van csak, ami nem tetszett: pl. a hullák a vízen csak lebegnek."

Miért,szerinted mit kéne csinálniuk?

"vessetek a mókusok közé" :)

Olvasom itt a hozzászólásod Alexease, és rám az igaz belõle, hogy sajna nem szeretek visszaolvasni 😞(.
De már fogok, cuz ekég sokan mexóltak érte.

De ez a ctrl-alt-del, reset, alt-f4, printszkrín dolgot honnan szedted, vagy mi értelme van ?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

rezsofiz
ez is igaz. 😊

neozed
Ez igaz, de van akinek hiába válaszolsz szépen.

kól:jól

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

rezsofiz
ez attól is függ,hogy hogy szólsz vissza.

Sry emberek hogy baromságot kérdeztem, télleg nem néztem utána, csak a demót szedtem még le, és az tetszik.

btw attól hogy még nem is jelent meg a teljes, már elég kól áll a topik "hozzászólásoxáma ügyben"

neozed
Tudom, ez más fórumokon is így van sajna.
B*sznak visszaolvasni az emberek, és megsértõdnek, ha szólsz érte.

rezsofiz

Alexease
Szoktunk, de akkor meg anyaznak, es fel oldal OFF-fal telik meg😊
Alexease
En sem ragondoltam, sajnos ez egy altalanos "betegseg"😞( De altalaban, ezeknek az embereknek, meg van nehany problemajuk:
a reset gomb, a CTRL-ALT-DEL, az ALT-F4, PrintScreen dolgok ismeretlenek, visszaolvasni nem tudnak, sem osszefuggoen, tagoltan, erthetoen irni.
Es altalaban, ha valami nem mukodik, akkor az az XP hibaja, es naluk az ATI mindig, es megcafolhatatlanul jobb, szebb es gyorsabb😊)
Es jellemzoen, nekik van mindig atoeromuvuk😊)

Persze, abszolut, tisztelet a kivetelnek!!
neozed
Akkor írni kell poénból egy fake linket, hátha nekiugornak.

zaki
nekem is ez a halálom. honnan lehet letölteni? magyarítás nincs még hozzá? boáá, tiszta ideg vagyok az ilyenektõl (nem Ben C-re gondolok)

Alexease
De ez tipikus😞
Ha nyitnek egy nemletezo jateknak, egy hangzatos nevvel egy topic-ot (autos, fps), az elso 1-2 hozzaszolas az lenne, hogy honnan lehet letolteni, meg van-e hozza Magyarositas😊)))))
Bar gozuk sincs, mi is az a jatek, de a lenyeg: letolteni, gyorsan, mert kell, es az jooo😄DDDD
Alexease
Sehonnan, mert meg nem jelent meg.
Ha mar valamivel jatszani akarsz, me leakarod tolteni, legalabb nezz mar utana, hogy ne kerdezz hulyesegeket.
Helló!
Teljes Far Cry-t honnan lehet letölteni (ami lehetõleg gyors is) ??

Thenxxi

zaki
lesz benne multiplayer. asszem kitalált a helyszín

Leszedtem a demot, elinditom, minen high-on, (de nem maxon) és az elsõ 10 percben csak ültem a csónakban és nézegettem 😊)) Aztán elkezdtem játszani, és örömmel vettem észre, hogy itt is jó a fizika, meg jó a sérülésmodel. Aztán feljutottam a radarállomáshoz, bár a bombát nem találom😊 Eszméletlen jó lesz ez a játék! Lesz benne multiplayer? Ja és hol játszódika demo? Valós szigeten? 1-2 dolgo van csak, ami nem tetszett: pl. a hullák a vízen csak lebegnek.

War. War never changes.

zaki

zaki
olvass vissza

zaki
de az nem demo.

Kaszi46
meg bbeta multi demo

*Posse*T.W.D*

zaki
ja.

Pilu OBI
Ebbõl csak single player demó létezik?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

LSC
Csak sajnos a multiját már szétcseszték a csalók, csalózók.

LSC
igaz, na meg az SW:KOTOR.

DonPapa
na azért ott volt pl a Call of Duty

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

LSC
kéne valami jó single game mert az utóbbi fél évben semmi nem jött ütõs.

Bandew
Na én is kipróbáltam a demót. A gráfó nagyon szép, de vannak benne "örüccségek". Pl. hogy a kókuszdió egy helyben van a levegõben, miközben a fa hajladozik.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Alexease
De akkoriban szerintem kissebb csoda volt az OFP. Hatalmas palya, brutalis hegyek, jo suru erdo stb. Es ott meg a jarmuveknek is volt ertelme. Meg autoval is el tartott egy ideig bejarni a kornyeket. Kenyelmesen lehett helikopterrel, repulovel menni😊)
Alexease
Azert jo lett volna ebbe is adinamikus napszak, idojaras efekteket bele preselni. Ha va;laki "lassan" csinal meg egy kuldetest, legalabb raesteledhetne😊))
De itt ez is statikus, es ha jol lattam, a napszakok es az idojaras is majd a kuldetesek resze lesz. Persze igy is jo, mert egy elore meghatarozoott "tortenet" lesz, aminek resze a napszak, idojaras.
toMpEr
ja, mondjuk ott a terep kidolgozottsaga azert nem kozeliti meg ezt, de teny hogy ott full szabadsag van

LSC
ebben azért még mindíg az OFP a király. Ott reggel lessz mire bejárod a terepet akár autóval is. (meg másban is).

LSC
még nem olyan bénák vagyunk.

LSC
én mondtam. Szívroham ér akkor.

LSC
aha.

Alexease
Tenyleg meghaltam😞(( Csak ugy😉 Kapjak be!😊) Pedig olyan jo helyek vannak ott hatul, kirandulgatna az ember szivesen😊)) Igy nem sokat ert a reklamjuk, hogy hatalmas bejarhato teruletek😞
De persze tudom, hogy majd ott is lesznek kuldetesek, es hulyen nezne ki, ha csak ugy atjarna az ember hentelgetni a masik kuldetes helyszinere😊)))))))
Alexease
Ha bementel a folyosora, ott az elso ajto balra. Egy ember szemben a pultnal, azt szita. bent a helyisegben jobbra kis szoba, ott drotracsos kis resz, a polcon ott a cuccos. A kepernyon, alul mejelenik egy "dinamit" szeru icon.
Ki a szobabol, tovabb a folyoson balra, a vegen helyiseg, ott balra, es lent ott a generator. Bazi nagy icon van rajta😊)
Alexease
Es akkor hogyan?!😉))))) Szivroham? 😊))
toMpEr
amugy megsugom, hogy akkor is meghalsz, ha nincs ott a helikopter 😊

Alexease
Ez a helikopter idegesit😊)
Sikerult ellopoznom a hatso nagy hegyig, erre a pocs, 2 km-rol eszre vesz, es egy lovessel leszed😊))))
Ki fogom scripttelni onnan😄DDD
Ez aztán a dzsungel! az orrodig se látsz 😊 Jó játék lesz. Viszont erõmû kell hozzá.
Én egy komolyabb oldalt szeretnék létrehozni, csak sajnos eleddig 0 tapasztalatom van ilyen téren, de lelkesedésem töretlen!😊
Legalábbis megpróbálom!Ezt is folyamatosn szerkesztgetem, ma amúgy is a Photoshoppal ismerkedtem, és holnapra...khm...beszerzem a Dreamweaver 7.0-t is!
Azt is megnézegetem, és szerintem majd írok mélt,ha kérdésem van! (szerintem lesz!)

Igyekszem csinálni, csak sajna nincs annyi szabadidõm, mint amennyit szeretnék!😞
Elõre is köszi a segítséget!

Nah, topic on!😊

Tomper, ez milyen víz?Hogyisvanez?😊

HUmanBandi
Nekem megy 1920*1440-ben Very High-on minden és 40-45 FPS-el. :-)

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

Krinyo
semmisejó...csak a tükörképe...

LSC
neked lehetetlen eleget tenni úgylátom. Nekem ez eddig fel sem tünt.

Krinyo
ez a víz szebb

toMpEr
ha valakinek esetleg tulsok fpse lenne 😊