24504
-
#5908 Budapesten lakom, de ADSL az ország igen nagy részén van már, mellesleg elárulom - bár qrvára semmi közöd hozzá - hogy saját magamat etetem-itatom, mellette suli + 2 helyen meló + eltartok még egy kutyát, meg van egy lakásom. Ja? És nem tolták a seggem alá. És picit kezd elegem lenni azokból a gyerekekből, akik ismeretlenül beszólogatnak másoknak...
Uff, lehet anyázni, 1-2 ember máshoz itt úgysem ért. -
#5907 Bunkó vagyok? Miért is? :) -
#5906 En is onnan szedem:)) -
#5905 ez a patch link megy most ... nekem
jujdekeso van ! alu! bye -
#5904 kapott is 1-2 rituális kivégzést -
#5903 Far Cry 1.1 patch lista. Patch Linkek -
#5902 Es ha valakit meg erdekel, akkor jo tudni, hogy az UBI meg is ma adta ki a Far Cry 1.1-es patchet. Foleg hibakat javit, es egy kis adag optimalizacio.
A 3Dgamers-rol lehetne tolteni, ha nem mindenki most szedne:))) -
#5901 El vagy egy kicsit varazsolva. A "gyors internet vilaga"?!? Persze, pont a szutyok magyarorszagon.
Attol mert te szerencses helyen laksz, esetleg apuci etet-itat, nem jelenti azt, hogy minden netezo hasonlo helyzetben van.
De ha nem is nezzuk a file meretet, akkor is illene kulturaltan elhelyezni egy kepet egy kozossegi forumba! Itt ez a meret max 700 pixel szeles. Es ha az emberfianak minimalis esze is van, az jpg-ben max 100k, nagyon jo minosegben.
Vagyis, aki batar nagy kepet teszbe, darabjat tobb mint fel megaval, az lusta, trehany, szarik mindenkire, van 1 IQ-ja, vagy egyszeruen majer pocs, aki azt hiszi, hogy ha mutogatja a franko minosegu batar kepeit, attol o lesz a fasza gyerek. Pedig nem... -
#5900 Nem vagyunk baratok es nem is nagyon leszunk. Bunkokkal nem baratkozom, tudod.
Te spec. lehet h a gyors internet vilagaban elsz, es nekem is dsl-em van, de ettol meg valoszinuleg sokaknak nincs ... nem olyan nagy dolog lekicsinyiteni, ujratomoriteni a kepeket es ugy berakni. Attol meg latni fogod, h nem 1024x768, 500kb ...
Nem a kepek ellen agalok, hanem az esszerusegert! A kerdojelek pedig az ingerultsegemet voltak hivatottak jelkepezni, sajnos eggyel tobb lett mint szerettem volna ... ;)
Tehat meg1x arra szeretnek kerni minden kedves FCfant, ha mar foglalkozik annyit egy jelenettel, h nekunk is reszunk legyen benne, az utolso atmeretezes/ujratomoritesi fazist se feledjek ... -
#5899 Barátom a 120 kérdőjeled jobban idegesít, mint a nagy képek. A gyors internet világában élünk, sajnálom a modemeseket de kb. most nem nagyon érdekelnek. Nehogymár azért nézzek szar felbontású képeket, mert 100 emberből egynek lassan jön le emiatt a fórum... -
#5898 KEPEKET tomoritsetek mar le! :( mert kell minden oldalt szetcseszni ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :(
olyan nehez pl. irfanview ban RESIZE + RECOMPRESS 60% ?????
kiakasztoak vagytok ... -
Gabe18 #5897 Az is biztos hogy társnőnket nyilvánvalóan a diliházból szalasztották.Ha fele annyi esze lenne mint bármelyik szörnynek,már hasznos lenne,de igy...
Vagy nem csinál semmit,és várja hogy mi megtisztitsuk a terepet,vagy hősi rohammal begyalogol a tüzvonalba hogy jó esélyel mi magunk lőjük le.
-
#5896 Az Crow, nem? sehova. rakétavetővel szét kell lőni a helikoptert, mielőtt elsüllyedne még a hajó. úgy kb. 8-10 pontos találattól már le is megy a picike. lentebb olvashatod az én görcsölésemet is. :) -
otiq #5895 Kész vége.
Ritkán anyáztam ennyit egy játékkal.
A barátnőm ilyenkor azt hiszi , hogy megőrültem.
-
Zsoltee_a_bator #5894 nem lehet hogy visszavontak vmi miatt? -
pinehead #5893 A hajóról, amin az üzemanyagtankot kellett felrobbantani, hová kell menekülni Kriegel elől?
Megérkezik helikopterrel, aztán szanaszéjjel lő, mire elsüllyed a hajó...
Köszi. -
Takigabi #5892 kipróbálgattam ezt az uj mentést ---- igy jóval könnyebb lett a game mert az első éjszakai pályától fogva gondolom kezd bedurvulni a game , remélem nem vágja tönkre a játékélményt -
Borg #5891 De minek irják oda, hogy ne rakjuk fel a patchet, ha ki sem jött semmilyen -
Christian #5890 a kriegel az mikor van? a lávásnál? -
#5889 Én speciel bemásztam a lépcső alá, és kb 7x fejbelőttem awpvel. -
Christian #5888 Itt nem az ésszel van a gond, hanem az idegekkel;P -
otiq #5887 Hogy a picsába kell kinyírni ezt a Kriegert.
10-szer belelövök rakétával, de ez még mindig ugrál.
Nincs nyitva egy ajtó sem ahol tápolni lehetne.
Megcsinálta már valaki?
-
#5886 Ma már nem lesz Far Cry javítás
Hírek |2004-03-25 23:40|
Az Ubisoft legújabb üdvöskéjének, a Far Cry-nak olvashatjuk hivatalos fórumán, hogy a mára tervezett első javítás nem jelenik meg csak később, még pedig akkor, ha elkészül. A megjelenő patch tartalmából: anti-cheat hibák kijavítása + PunkBuster, ASE támogatás, új hálózat-finomhangoló parancsok, stb.
-
#5885 lol megnyomod a 0-át! -
Darkboy #5884 Most már csak azt áruljátok el, hogy hogyan kell behozni a konzolt? -
Borg #5883 mi a p
Do *NOT* apply the patch from Ubisoft/Crytek yet.
It will take away your ability to play LAN games over the internet.
Ezt irják a tört szerverekhez!
Van már patch a FarCryhoz??? -
Takigabi #5882 ok thx megnézem mindjárt -
#5881 Cliffhanger? :D -
#5880 pedig eccerű. beírod konzolba, hogy "save", aztán TAB. majd utána beírsz egy SZÁMOT (ne nevet adj, hanem positiont, azt kéri, tehát számot nem betüt), majd ENTER. simán kimenti. nekem így műxik, mint állat. -
#5879 Hihetetlen, hogy még mindig nincs egy ismert magyar szerver... Nem értem -
#5878 Basszus nem igaz, játszom,és egy rövid idő után szétesik a kép, és ujraindul. mondtak mar hogy az engine hibasd. Ti4200-asom van. valakinek volt meg ilyen problemaja? -
Takigabi #5877 ja arra
beirom save utána save_game és egy név és nem csinál semmit -
Skyline #5876 Christian sztem töltsd le monnyuk a doom2-t az agyilag nem ennyire megeröltető bár néha vanbenne komolyabb labirintus is...akko inkább szedd le aaaa......Megvan House of dead na az fps szerü és sokész nemkellhozzá:) -
Skyline #5875 Davidus lehet hogy neked mókás kijelentés hogy ez minden idők legjobb játéka...Ez lehet hogy kicsit eltúlzott,de ez a játék mindenféleképpen felenleg a legjobb fps.
Gabe18 na azért azt vedd figyelembe hogy a nagy rakétavetős gecók enyhénszólva lépéshang/méret alapján jó 500 kilósok meglehetnek..
Namármost egy 500 kilós kupac nemfog neked elrepülni a picsbe ha megküldöd rakétával meg odébblökődik,borul...
Sőt azok a monstrumok sztem szélességre simán kispolszki kaliberüek felpáncélozva elképzelhető hogy súlyuk kitesz 2 kispolszkit is:)))
-
harczSuli #5874 a save_game-mel csak addig jó, amíg nem lépsz ki a játékból. ám ha így lett az uccsó állás elmentve, akkor az indítás utáni betöltéskor nagy az esélye, hogy nem fog működni, pl. az eredeti helyed fölé/mellé stb. kerülsz, így kívül esel a fizikai világon, és zuhansz...zuhansz... :))
szal aki ezt használja, az kilépés előtt jusson el egy auto-mentési ponthoz ;) -
#5873 save_game módszerre gondolsz ? nállam jól müköd -
Takigabi #5872 amugy ez a spéci mentésmódszer nekem nem műxik :( -
#5871 sakk ? stratégiát inkább ? -
Takigabi #5870 lol mindent bejelentessz ?:)) -
Christian #5869 :P