24504
-
Zsoltee_a_bator #5948 erre tud vki megoldast? -
CéZé #5947 4.3 no szaggatás :) 9600 xt 256mb -
Borg #5946 4.2 detto -
Darkboy #5945 9200 kártyán 4.2 catalisttel nem szaggat, és gyönyörű -
HoTDoG #5944 Elnézést! -
#5943 -
Borg #5942 Mintha ezt irtam volna az #5883-ban... -
HoTDoG #5941 Mintha azt írnák ott a mulits oldalon h ne tegyük fel, különben nem lehet játszani tört szervereken sem. -
Borg #5940 - Improved shader speed (up to two times faster) for NVidia Geforce FX cards on very high settings
NV3X renderpath on the go... avagy köszöntsük együtt az FP16-ot, és a kevesebb effektet... -
#5939 This patch was released to fix a small number of bugs and to add functionality to FarCry.
Details
1. We are aware of an issue causing players connecting to an internet based multiplayer game to drop their connection and timeout during a connect. If you find your connection stalling when joining a server, we recommend that players retry the connection until it succeeds.
2. When hosting games on LAN with punkbuster, please remember to enable pb_sv_lan 1 pb_sv_guidrelax 7.
3. We strongly recommend players host multiplayer games only through FarCry dedicated server.
Single player
- Added toggle modes for Aim and Crouch
- Fixed numerous small bugs
- Fixed a crash when attempting to load more than one instance of FarCry
- Fixed bug with AI autobalance that sometimes caused it not to initialize outside of DEVMODE
- Fixed issue where player spawns a little higher in the air after a load from checkpoint.
- Improved AI saving state at checkpoints.
Multiplayer
- Fixed issue with FarCry anti-cheat kicking players connecting to non-similar regions due to post process copy protection
- FarCry anti-cheat is now disabled by default (replaced with Punkbuster)
- Added support for All Seeing Eye
- Added Punkbuster support
- Added new netcode optimizations, vehicles now use significantly less bandwidth in client to server updates. Mounted weapons no longer generate packets when not being used. Included various other packet compressions.
- Added network commands to help players tune the network rates for better performance, including the following commands:
cl_cmdrate – Limit the number of command packets sent from client to server
sv_maxcmdrate – Limit the max cmd rate clients can specify
cl_updaterate – Limit the number of update packets sent from the server
sv_maxupdaterate – Limit the max updates clients can specify
cl_maxrate – Max bits per second can be adjusted
sv_maxrate_lan or sv_maxrate (for non lan, ie internet) will limit the cl_rate allowed on the clients
sv_DedicatedMaxRate – To change the server update speed
- LAN servers now restricted to LAN IP’s
- Configurable ubi.com ports sv_auth_port (port directing ubi.com cdkey authentication) and sv_regserver_port (port used to register servers with ubi.com) for admins.
- Added ability to disable server address publishing with command sv_servertype “NET”
- Fixed some issues with sv_port variable
- Open query protocol to allow monitoring of the server with external tools
- Server config can now be anywhere with any name
- Improved priority based network system (below a certain limit it was not sending, now it does)
- Fixed adjustable cmdrate with vehicles
- Fixed command line joining, there was still a little problem
- Added some optimizations to UI system drawing/updating
- Fixed bug where “Join game button” no longer worked in multiplayer UI
- Fixed issue with dedicated server running on Windows 2003 Server edition
- Fixed bug when players get out from a vehicle, the player will go in standing pose (no crouch or prone).
- The message “drop your weapon to take this other weapon” will disappear only when the player go away from this weapon, not immediately.
- Fixed no pain sounds if an explosion didn’t really hurt the player.
Other
- Improved shader speed (up to two times faster) for NVidia Geforce FX cards on very high settings
- Fixed fog bug with NVidia drivers
- Added support for NVidia NV40 chipset
- Fixed realtime shadows from blended trees
- Made improvements to lighting shaders on very high settings
- Fixed bug with lake reflections
- Added support fro PS3.0 shader profile
-
Borg #5938 Na ember, csak van patch.
Most akkor próbálta valaki a multit vele?
Mert ugye mint korábban is ideirtam, állítólag nem lehet vele már a tört szerverekre menni multizni...? -
#5937 Es ni van a pachben??? -
#5936 Persze orulj hogy megy egyaltalan avval a kartyaval....nekem geforce 4 mx-460 van es azzal is ilyen....en is orulok hogy megy. -
Cvd #5935 SPOILER!!!
Ehhez még annyit tennék hozzá hogy egy kis trükkel bármikor vissza lehet menni tápolni. Elég a fegyverszobából vinni egy széket a dupla ajtóhoz, nyitott állapotában rátenni és kész. Nyugodtan nyithatod a külső ajtót, a belső megpróbál becsukódni, de érzékeli hogy van rajta valami és nem csukódik be. Csak figyelni kell mert ettől függetlenül folyamatosan próbálkozik majd, és előbb-utóbb lelökdösi a széket magáról úgyhogy néha meg kell igazítani. -
gernya #5934 Help! A belső terek kékes-lilás-rózsaszínes árnyalatban tetszelegnek, néhány helyen olyan világos van kiég a szemem, lehetetlen sarkokban fényesség! Találkozott már valaki hasonló problémával? (geforce 2 64mb) -
#5933 Azt egyébként nem tudja valaki, hogy ATi kártyákon melyik Catalyst driverrel megy a legjobban a game???
Mert nálam 9800PRO-n a legújabb driverrel 1024-ben, mindent Very High (meg Ultra :)-ra rakva 35fps kb. Ha 1-2 dolgot leszedek high-ra (shadows, lights, practical, stb.), de a víz, a textúrák és az anisotropy marad maxon, akkor 35-65 fps-t megy. De lehet pl. hogy egy régebbi driverrel gyorsabb lenne? -
#5932 :) Hihi! Én is kissé ideges voltam, illetve én inkább a pálya elején voltam az a 15 őrnél - mert nem volt nálam rakétavető, de utána visszamentem addig a mentési pontomig, ahol össze tudtam szedni egyet és így már pofon egyszerű volt :) Krieger sem volt extra nehéz, kb. 15-ször kellett csak próbálkoznom :D Aztán jött az általad is szidalmazott rész, AKI MÉG NEM JÁTSZOTTA VÉGIG, AZ MOST NE OLVASSA -> Szóval: van 2 ajtó ugye, amikor a második kinyílik, az elsőn már nem tudsz visszamenni, így érdemes úgy összeválogatni a fegyvereket a raktárban, hogy igazán ütős legyen a dolog. Én az oicw-t, a rakétavetőt, a machinegun-t és még valamit - már nem emlékszem - vittem magammal. Mindenből full töltény persze, stb. Namost: amikor kinyitod a második ajtót, egyből hasalj le és kússz: a 2 ajtó között a falban el lehet rejtőzni, van egy kis beugró. Az első rakétás seggfej feljön, de nem tud bejönni, mert szerintem túl magas :) És nem is lát, de te látod, amint ott áll. Kezdd el lőni a karját - ne gyere ki, mert akkor észrevesz (rakéta) és anyi. Beleeresztesz egy keveset a karjába és kész. Egyből jön még kettő, azokat ugyanígy nyírd ki. Amikor meghaltak, lesz kb. 1 perced, amíg a következő oda nem ér :) Na ezalatt az idő alatt le lehet pl. az OICW-vel vadászni onnan fentről a két géppisztolyos barmot. De mennj is vissza, mert elvben már hallanod kell a következő rakétásnak a lépteit. Bújj el, stb... Amikor már mindenkit kinyírtál - még akkor sem nyírtál ki mindenkit :) Legalábbis nálam még egy rakétás volt valahol, szóval figyelj. Nagyjából ennyi, de ez még nem a pálya vége :) :) -
#5931 FarCry 1.1es Patch -
Zsoltee_a_bator #5930 640*480-ban palya inditasakor lefagy, a vpu recover akcioba lendul es meg elindul vhogy a jatek. de atlatszanak a falak nehol, meg elkobaszolnak ittott a vertexek. mit lehet tenni ilyenkor?
(win xp , ati8500 , catalyst uj) -
pinehead #5929 Köszi, prószálom!
-
Zsoltee_a_bator #5928 refresht lehet valahogy allitani a cfg-ben?
kikuldi a monitorom a freki tartomanybol.. -
--------SSPPOOIILLEERR----------------
aki nem akakrja tudni, lapozzon tovább
Gabe18:
akkor lelövöm a poént :)))
2 saroknyira a vége elött hagytad abba, a főgonosz meg gyenge szar :)) -
Takigabi #5926 tudom de 800 mega csak egy CD -
#5925 PLZ olvass vissza néhány oldalt...
(-Dx9.0b installer, Francia nyelvű videók(800Mega)) -
Takigabi #5924 mert ha az egyik 3 cd s a másik meg 5 akkor... -
Zsoltee_a_bator #5923 miert olyan biztos az? -
Takigabi #5922 tehát valami biztos le volt butítva a 3cds gameban -
#5921 és hozzátenném hogy a Deviance törte fel. -
Takigabi #5920 5 cd -
Takigabi #5919 PC Game ISOs Far Cry *CD Version* (c) UBI Soft -
DePreSsZYo #5918 Mert Radeonon lehet nincs mit javítgatni?! -
Skyline #5917 A patchhez csak annyit hogy azon is látszódik hogy a game inkább geforce mintsem radeon kedvelő...
Az egyéb javítások tiszta geforce helpek radeonról szónincs:) -
Skyline #5916 Én normálszinten tolom és most hogy ezt így leírtad valamelyest örülök mert én spéci kifejezetten rühellem az olyan játékokat amiknek a végén a legfőbbganét és társait semmi pillanatok alatt kilehet csinálni:)
-
steweee #5915 cheatcode central, gameguru -t ajánlom ilyen esetekben! -
Gabe18 #5914 Nos végső összegzésem a játékról.
Gyönyörű,szép,emiatt igazán magávalragadó.Emellett egy utolsó mocskos szemét rohadt geci szeméthalom.Igy kijelentő mondatban.Az idegeskedésen már túlvagyok.Asszem nincs olyan szitok amit az elmult 2 órában ne vettem volna számon.
Egészen a 20. pályáig azt mondtam,hogy nehéz-nehéz de még éppen belefér.De itt nekem betelt a pohár.Az elején ugye vagy 15 ör a folyosón,gránáttal-rakétavetővel,stb...kibirtam.Aztán ez a Kruger vagy Kriger nevű mutáns a 5-6 emberével egy szobában...kibirtam /+itt felötlöttt hogy akkor talán ezzel vége,de nem,nem.../
Hanem amikor most ki kell menni abba a katlanba ahol az a laza 7-8 rakétás mutáns a 3-4 géppisztolyos haverjával,na akkor elegem lett az egészből.Egyrészt nem tudom mit kell csinálni,másrészt meg amugyis elmehet a k.anyukájába aki ezt kitalálta.Már átvergődtem a másik ajtóig,de hiába mert ott sem lehet továbbmenni.Most meg kéne ölni ezt ott kint,mind az összest?A középen lévő vas tákolmányra sem tudok feljutni sehol.De nem kell elárulni,engem már egyszerűen nem érdekel,a nálam kitartóbbaknak meg legyen meglepetés.
Ezekután egy igencsak elcseszett játéknak tartom a Far Cry-t.
Persze lehet mondani hogy én vagyok az elcseszett,meg béna,de hát ez van.Idáig is már csak azért szenvedtem el vele,mert ha már egyszer elkezdtem akkor vigyem végig,meg a nehézségen kivül tényleg minden szuper benne.De egyszerűen nevetséges hogy ötből a harmadik fokozaton a vége egyszerűen már a játszhatatlanság határát súrolja.
Aki meg végigvitte,annak ezúton is ratulálok! -
#5913 A REBELLION-on? Az a felénél van :) -
#5912 Beszólni meg nem akartam, csak nem értettem a srác által belinkelt 2 kép miatt miért olyan nagy a felháborodás. Mondjuk ha 100 ilyen kép van egy fórumba, az engem is zavar (nem azért, mert lassan jön le, hanem mert picit átláthatatlan lesz tőle az egész), de ez a 2 kép szerintem abszolút nem gáz. Na mindegy. -
#5911 Szerintem nincs igazad, nagyon sok embert ismerek, aki internetezik (de komolyan, mondjuk ezreket) és nagyon meg kell erőltetnem magam, ha mondjuk 10-et fel akarok sorolni akinek modemes (vagy isdn) kapcsolata van. Ok, mondjuk és Budapestben gondolkozom, de azért a vidéki nagyvárosokban szerintem hasonló a helyzet. Pláne, hogy a kis szolgáltatók mikrohullámú internetet már elég olcsón (5-6e Ft-ért) is szoktak adni. Én nem látom ennyire rossznak a helyzetet. És az okosok azt mondják, hogy idén megkétszereződik az internethozzáférések száma és ugye ha ma előfizet valaki, akkor szinte biztos, hogy ADSL, kábel, vagy mikro (ahol persze van). -
#5910 Te szoltal be mindenkinek. Azt hiszed mindenki ugy el ahogy te. Pedig nem. Az egy dolog, hogy van mar "gyors internet", de annak ara is van.
Amugy magyarorszagon az ilyen "gyors internet" aranya 1%! Es ennek a nagyresze ceges. -
#5909 Ja egyébként a "gyors internet"-et én mondjuk (minimum) az ADSL-re értem. Márpedig egy 384-es ADSL kapcsolattal is lent van pár másodperc alatt akár egy 100K-s kép is. Akkor meg mi a baj??