Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékidõ meg attól függ, hogy rambozol, vagy lopakodsz, mindenfele elnézel, vagy csak rombolsz a cél felé!
Én mostanság roham módban 10-15 perc alatt végigtolom, de ennél rögtön a buggyért megyek a kiindulópontról!😊
Elsõre több mint 1 óráig tartott, mert feltérképeztem mindent!😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Persze, ha futna, tokeletesen, akkor en is nekiallok buvarkodni, meg capazni, meg madarazni, meg vaddisznozni, meg diszhalazni! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem!
A cél: A hegy (na jó inkább domb) vagyis a sziget legmagasabb pontján van egy radarállomás. Rádión kapod az üzenetet, hogy nem ártana ezt megsemmisíteni. Ekkor még egy motorcsónakban ülsz a sziget felé közelítve. Itt kezdõdik amúgy a demo. A feladatod annyi, hogy feljuss a sziget tetején lévõ erõdítménybe és megszerezd a robbantáshoz szükséges robbanószert, majd ezt telepítve menekülj el a bázisról. Lesz is vészkijárat, nem kell visszakolbászolni a partra. Ahogy felrobbant a radar, és te elmenekültél máris vége a demónak.
Mirol szol ez a jatek? Allat-vadaszat???
XP nem regi, max 1 honapja volt reinstall, es vigyazok ra, mint a szemem fenyere, csak a legszuksegesebb dolgok mennek fel 😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
Bár furcsa, mert akkor szinte ugyanolyan konfigunk van!
Nekem is 2500+ meg 512 400-as ram (2*256) és egy 9700Pro!
Franc sem tudja!😞
A Windowsod mikori?Nem lehet, hogy egy reinstall segítene?
De próbáld meg elõször AA+Anizo kikapcs, ha nem segít akkor 3.9-es Catalyst!Mennie kéne!
De megnezem.
512 400hz-es DDR (2x256) a ramom.
Proci meg 2500+-os.
A driverben viszont tuti nincs kikapcsolva. Az befolyasolhatja esetleg ennyire???
De nekem egyszer kijött a lépcsõhõz is!😊
Szegény, bele is halt!Találkozott egy guruló hordóval!😊
A honlapomon van kép arról a helyrõl, kószálj ott egy kicsit, és úgyis szembejön!😊
A madarakat meg le lehet lõni!😊Jó móka csónakgépágyúval darálni szegénykéket!😊
9700Pro 1024 minden Very High-on átlag 35-40 fps, de 30 alá nem nagyon esik le, és valamikor 60-at is eléri!
Mindez a 3.10 és 3.9-es driverrel is, csak a 3.9-essel már nincs textúrahiba!
tedd fel a 3.9-et, és hátha jó lesz, bár nálad más lehet akkor a gond!😞
Mennyi ramod van?512 alatt nem igazán érzi jól magát a cucc!😞
Egyébiránt ki KELL kapcsolni a driverben az AA+Anizó-t, mert csak akkor nem textúrahibás!
Es akkor van esely 9800Pro-val, minden fullosan beallitva, hogy fusson?
Van, akinek ATI-n Very High beallitasokkal megy?
Én azt nem próbáltam, nekem a 3.9-el megszûntek a hibák benne!😊
A hivatalos honlapon volt, hogy használjunk 3.9-et!Nekem bejött!😊

Igyekszem majd még mászni, meg az oldalt is csinálgatom, csak honlapszerkesztési tapasztalat és idõ hiányában lassan megy!😞De azért megy!😊

Nem hiába díszeleg ott Tom Clancy neve, aki bár nálunk talán nem annyira ismert, de kb. olyan kaliberû író mint Ken Follett.
FAR CRY: Lehetséges az hogy a terepjáró és a cápa sehogy sem kerül elõ? Már más is írta más fórumon. Mert a Buggy versenyre beneveznék😊
Aztán idnítanék egy olyat, mint mondjuk Süni tette, hogy ki tudja messzebbre elvinni a cápát 😄DD ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Eppen ezert, es tekintve, hogy mennyire vartam a Far Cry-t, elsokent ezt kiprobaltam, erre megszivtam, mert nem birtam jatszhatora beallitani 9800Pro-n 😞
Szomorú vagyok...

Splinter Cell Demo az egyik. Ebbõl volt kettõ is. Ezzel játszottam annyi, mint más játéknál egy végigvitel.
A másik pedig a Battlefield 1942 demo. Amit szintén minden bitjében kijátszottam, bár azt késõbb azért megvettem. Mivel kijött a Secret Weapons kiegészítõ hozzá. Pl. a Secret Weapons demót 100-szor vittem végig, mikor beteg voltam és két héten keresztül csak ezzel játszottam. Nem piskóta volt az biztos.
A FAR CRY is kezd ilyen lenni. Bár tegnap már hulla fáradtan nem volt kedvem cápát keresgélni, meg játszani sem, de a FAR CRY talán az elõbb említettek közül is kiemelkedik azzal, hogy ilyen gyönyõrû játék PC-n még nem látott napvilágot. Mégha csak Demo is.
Szóval alapjában véve egyetértek veled.
Mottó: Mindennapi Far Cry-unkat add meg nekünk ma!
Bár abból már van full. Most hogy mondod azt nem is láttam még. Na majd most.