Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minimum konfig: amd 2800+ + 1 GB DDR ram + Gef4 Ti4200
Ezzel nekem simán megy mindent very high-re állítva. (valszeg tehát a sok ram kell neki)
Ezzel nekem simán megy mindent very high-re állítva. (valszeg tehát a sok ram kell neki)
Jaja, az jó lenne bele!😊
😄 Engem annyira nem emlékeztet semmire, nekem új az élmény!A multi feelingje számomra BF1942 szintû!!!
Corynak:
A demoban, fent a radarnál,mielõtt bemész a security-s ajtón, letekintve a tájra 35 Fps, de átlagban mindenhol ugyanennyi, vagy több!(max 60 volt a vizen,csónakból a tengerre nézve!😊) )
Corynak:
A demoban, fent a radarnál,mielõtt bemész a security-s ajtón, letekintve a tájra 35 Fps, de átlagban mindenhol ugyanennyi, vagy több!(max 60 volt a vizen,csónakból a tengerre nézve!😊) )
Jó ez a game multiban, akárki, akármit mond!Ugye LSC!😊
Ma is tök jót játszottunk Corey-val és .Relic.-kel!😊
Csak kevesen vagyunk!😞
Ma is tök jót játszottunk Corey-val és .Relic.-kel!😊
Csak kevesen vagyunk!😞
szvsz törés arra is lesz, ha meg nem akkor kár csorgatni az embernek a nyálát egy vacak béta miatt... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
majd ha kijön a full ako megyek mutyzni énis, bétákal meg nem paktálok le 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Hát, nem tudom, engem valahogy összességében nem fog meg a játék...
...biztos bennem van a hiba, na meg valahogy a dzsungeles helyszínek nem tartoznak a kedvenceim közé...
...biztos bennem van a hiba, na meg valahogy a dzsungeles helyszínek nem tartoznak a kedvenceim közé...
a válaszokbol itélve nem sokaknak van meg a béta 😛
hát kb... 😛
de azert itt is vannak robbanós hordok 😛
A hórdokról annyit hogy az összes FAR CRY videóban egylövésre felróbbantak a hordók itt sajna nem ez a helyzet!
Next PC upgrade: 2022
a fizikárol annyit hogy belenyomtam egy tárat gépfegyóbol a hordóba mire elkezdett gurulni...nagy nehezen.
ahhoz képest hogy a fizikát annyira sztárolták nem egy nagy szám...sztem hl2ben 100x jobb...
Viszont a táj az pazar...csak hajókáztam és fürödtem, napoztam
Viszont a táj az pazar...csak hajókáztam és fürödtem, napoztam

"vessetek a mókusok közé" :)
ja a buborék tényleg gagyi. Meg az hogy eltûnnek a hullák. pedig megnéztem volna ahogy legeg a vízben.
csak ram kell ebbe...
nekem simán fut..csak a ram miatt késõbb kezd akadgatni...
szép, viszont a víz alatti buborékok elég gagyik..mint valami nintendós játékban, kishableány vagy valami hasonló
nekem simán fut..csak a ram miatt késõbb kezd akadgatni...
szép, viszont a víz alatti buborékok elég gagyik..mint valami nintendós játékban, kishableány vagy valami hasonló

Nem hiszem, mar nagoyn regota nem hasznalok ilyen packokat, csak a K-Lite van fenn.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...