24504
-
BlackWolf #5668 a hiba az on gepezeteben van... nemtom nemvagyok atis de masik ilyen konfiggal max-ban jaccanak persze ffa meg antialising nelkul. -
#5667 512 ram, Barton 2500+, és ati 9600 XT a config és minden MEDIUM-ra van állítva és beszaggat. Mi a ráktól? Ennyire nagy a gépigénye?
Egyébként a 3,5 Gigás DVD-s van meg, nemtudom ez nyom e valamit a latban. -
#5666 Na végigtoltam a DVD-s változatot (deviance, of course :)
Szeretnék multizni és azt olvastam, hogy MEG SE kíséreljem az UBI saját szerverein, mert CD key hiányában úgysem fog sikerülni. Ez eddig rendben is lenne, mert találtam egy oldalon egy FarCryMP.exe-t, amit bemásolva a játék könyvtárába, majd elindítva és megnyomva a PRINT SCREEN gombot, kiad egy szerverlistát amik elvileg publik szerverek, de nem kérnek CD KEY-t. IGEN ÁM, DE AKÁRMELYIKRE CSATLAKOZOM, BETÖLTÉS UTÁN KIVÁG EGY "Disconnect from server - KICKED!" hibaüzenettel. Haver bent volt a szerveren amire én is akartam csatlakozni és állítólag látta, hogy PyRex connected, majd: PyRex is a cheater, kicked. (vagy valami hasonlót :)))))) Na most ez mitől van? Ő ugyanazt a deviance változatot használja és őt beengedi, engem nem. Nem állítottam át semmit, stb. Mitől lehet? -
#5665 Ki nem? :D
Csak az emberek 99% a végül is :) -
#5664 Ja és kis segitség még az elején amikor ledobnak a helikopterből a szörnyes pályára nem kell az első szörnybe beleereszteni az összes golyót hanem váltás manuális lövésre (default x) és csak 4 golyó kell neki maradt 6 és azzal még két böhöm is kinyirható! -
#5663 nem kéri a DVD-t!
-
Borg #5662 Tényleg, nodvd crack van?:)
Még ki sem próbáltam úgy, hogy nem mountolom be hozzá a dvdt... -
#5661 De sajna nem tudnak :)
-
Borg #5660 Én be tudom szerkeszteni ;) -
#5659 Na itt van pár haver az erdöből éppen probálom behivni őket úszikálni!
-
#5658 ok thx. erre voltam kiváncsi...
Majd remélem adnak ki hozzá plusz fegyvereket stb. -
#5657 nekem nincs fenn semmi más, csak ami a dvdn volt -
#5656 Császtok!
Az lenne a kérdésem, hogy ti használtok nocd crack-et, vagy akármilyen iegészítőt a game-hez, vagy csak felraktátok, azt nyomjátok végletekig? -
#5655 Ez csak szükséges, de nem elégséges feltétel, de reméljük a legjobbakat -
#5654 áhh haggyá:) -
Sufa #5653 Még1x köszönjük!Jó kis sablon ez, ez alapján még én is meg fogom tudni oldani.Akkor 30 fölötti az iq-m?
Még1x -
#5652 loál -
#5651 htmlt nem venné be a motor :D -
#5650 :D -
Borg #5649 Az lett volna a poén ha csak %-kal kicsinyited őket itt htmlben :)) Kis képek, de 10megásak :D -
#5648 thumb sablon, nesztek :) -
Árnyvadász #5647 Hmmm... erre nem is gondoltam. Kiváló taktika! Nahh, mentem Far Cry-ozni: -
#5646 Amúgy ez volt meg sablonban, azé' :) -
Sufa #5645 -
#5644 Lol becsalogatom az összes szörnyet a vitbe!!És halnak mit a darazsak! :) -
Takigabi #5643 jó csak ez a Far Cry topic :DDD -
#5642 -
#5641 Jé, kicsi képek, a modemesek nem anyáznak, ugyanakkor mindenki meg tudja nézni 1600*1200-ban, akinek van kedve.
JÉÉÉÉÉ -
#5640 USA: PC: FAR CRY
24 March 2004
Today
EU: PC: FAR CRY
26 March 2004
In 2 day(s) -
-
Takigabi #5638 nekem amúgy tetszenek a képek :) -
Borg #5637 Hivatalosan megjelent már egyébként? Tehát boltban.
Mert nem ártana már az a linuxos (magyar) szerver. -
Borg #5636 Naja, de a kis képeken meg pont az nem látszik, amiért az ember berakja.
Ha pont az a lényeg, hogy a látványt tükrözze, akkor nem fogom 50%-os jpgbe, meg 640-esre lekicsinyiteni. Max linkként rakja be az ember.
De én továbbra is tartom, hogy ha 10ből 1 embert zavar a modemje miatt a képméret, abból én nem fogok ügyet csinálni. Majd az az 1 ember átsiklik rajta, senki nem mondta, hogy ki kell várja amig betöltődnek. Attól még a fórumot tudja olvasni. -
Sufa #5635 Bocsi a sok hozzászólásért, de akartam még írni vmit. és későn jutott az eszembe.
Van 1-2 értékelés már a cuccról:
IGN 9.2/10
Gamespot 9.2/10 Editor's Choice!
Gamers-depot 5/5 Ed. choice
Jókis játék ez! -
#5634 direkt, hogy ne legyen anyázás!!! :D -
#5633 basszus, mért ilyen kicsik ezek a képek? ;) :D
640es képek jöhetnek sztem nyugodtan, inkább a jpg minőségén butitsatok ... -
#5632 ilyen % meg ékezet nem kéne a fájl névbe... és jó lenne!!!! -
#5631 Bocs ha nem látszik!
De a nagynak hitt szörnyek nem birják a vizet! :)
-
#5630 CD keyt nézz az andr.net-en! -
#5629 sikerult?