Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy FrontPage inkabb Macromedia Dreamweaver.
Es JPEG optimizer a legjobb optimalizalo.
Es a csoportos konvertatornak a millio (vagy akar csak 1-2) beallitast hasznalo XnWiev-t hasznald.
Bocsi a nem ideilo dologert, de valaki tenyleg krealhatna lassan egy Far Cray informacios oldalt es kezdetnek jo, csak ne hagyd abba, es rendesen atlathato, kezelheto oldal legyen.
Ha erdekel, nehany segitseg, helpek, leirasok, stb. Keress mailban es segitek. De csak akkor ha komoly FarCry oldalt krealsz kezdesnek :-)
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
Egyszerûen szóvátettem, hogy bizony majd' minden "új" Játékban ilyen a talaj kezelés
És tessék megnézni az új Játékokról szól híreknél közölt képeket: Colin McRae 4 és társai - böhöm nagy, elmosott talajtextúrák. Ahelyett, hogy optimalizált, netán, valóban útszerû érzést keltenének, szinte hányok tõlük.
Az autók pl. csillognak villognak, de a környezet, a nézõk gyenge megvalósítása, stb. förtelem.
S így van ez nem csak az autós gameknél... sajna.
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(csak low-on)
Megfogadom a tanácsod!
Az IrfanView pontosan mit csinál?Mert be tudtam volna ezeket is tenni kisebb jpg-be, de ezek pont az AA minõségére mentek rá!
Csak az a baj, hogy Frontpage nincsen nekem, ez az oldal is wordben készül!😞((nincs semmilyen progim!😞(Ez az elsõ honlap, amit csinálok, de majd beszerzek egy frontpage-t!
A talajkezelésben egyetértük, bár az anizó segit valamelyest a dolgon!😊
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szinte mindenre kitalálnak valami extra megoldást, de a talaj még mindig a 90-es évek végi undorító, elkent, maszatolt, ökölnyi pixelekkel készül...
Ezekkel megelõzheted a sok anyázást irányodban!
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Feltettem némi ismertetõt a játékban használt AA és Anizo beállításáról, képeket a különbségek szemléltetésére, és leírást a helyes beállításukhoz!
A képek nagyok, fél megásak, szóval modemesek óvatosan!
Akit érdekel, nézze meg!
De a hellikopter meg nem megy. Egy ponton lebeg, elore harta ossz-vissz nehany metert. 300m-re tudtam megkozeliteni, a domb mogul. Le is lehett volna szedni a gepagyus fickot, de minden loves elekadt a bokorlevelekben😞((((
Pedig mas hely nem lesz😞 Ha mar kiszurnak, hogy elmozduljanak onnan, akkor mar lehetetlen, mert azonnal leszednek barmilyen messzirol. Ahol most van, csak ez a hely ami jo, mert a masik oldal a nyilt ocean😊) Esetleg, kozelebb lehetne sunnyogni, hogy ne legyen utban annyi bokor (de akkor meg valszeg ok is meglatnak😊)
Raadasul, normalis mentes sincs;( A vilag vegerol kell mindig odaportyazni😊))
Persze, tudom le kell korlatozni, hogy ne csonakazhassunk a palya szelere, de azert a szigeten hagyhattak volna hogy maszkaljon az ember szabadon😞((
Zsolti da brév, erre kivancsi vagyok bejön e mer émmég csak full low-on meg full mediumon probaltam és bizony 20:1 re nyert a low detail eddig (ma'mint fps-ben😊
Most majdnem minden High, es stabil 40-50 fps-t nyom. Az Enviroment ami Low, es ami nagyon lassit. De az is csak a fakat egyebeket szaporitja, nem veszes.
A masik a Special Effect. Na ez nem tudom mi lehet, de mar Mediumon is lassu, es ha feljebb teszem, azonnal 1-2 fps😉))) Raadasul, atom kontrasztos az egesz.
De a tobbi High, es nem lassit be. A vizen csodalkoztam, mert felteve Vry High-ra sem lassult semmit, es azert van latvanyban kulonbseg.😊))Water Low / Water High

Bar egy kicsit mas, mint gondoltam. En regebben ugy ertelmeztem, hogy EGY nagy terulet lesz - valami hatalmas😊) - valtozo, dinamikus napszakkal, idojarassal, es ott barmerre lehet majd menni, bar mit lehet majd csinalni stb. Persze, azert konkret feladatok azert lesznek, mert attol jatek a jatek.
De itt tenyleg nagy terulet van, de minden kuldeteshez lesz majd egy elore "generalt" palya, napszakkal, idojarassal. Es a mozgasszbadsag a kuldeteseknel is csak 20-30% mert azert ki van "jellve az ut".
De igy sem rossz, csak mas mint amit "megalmodtam"😄DDDDDD De jo lesz, az a lenyeg😊
Azert ezt szeretem😊 Az embereknek aranyarban mert atomeromuvuk van, de a szamitogephez annyira ertenek, hogy "lojjjenek"😄DD

Egy eredmény radeon 9800 pro-ról 420/740-en.
catalyst 4.1 1280x1024 minden very high kivéve a textura filtert no aniso no aa
30-50 fps