24504
-
#5988 A jatek a gyors videokartyakat preferalta, igy megfeleloen EDDIG csak radeonon futott. Tetszik vagy sem ... a gefFX egy 0. Eddig nem is lathattal dx9es effektet joreszt a jatekban, ha ilyen kartyad volt ... de ez ne zavarjon :D Ird csak ide a hulyeseget, idom van, kijavitalak. Nvidiara mostanra optimalizaltak a kodot, ugyanis arra kulon meg kell irni az engine egy reszet, mert csak trukkozesekkel kepes megfelelo sebessegre... es erre eddig nem volt ido ... most utolag mar lehet finomitgatni, hiszen dol a le a fejlesztokhoz.
Nem a geforce korul forog a vilag.. egyre jobban nem :) Ezt el is lehet fogadni (en megtettem) vagy lehet teves kovetkeztetest levonni minden nyulfarknyi hirbol, h a gef. milyen jo kartya is ... -
Borg #5987 Én ebbe nem szólok bele, nem hiszem, hogy St akar ilyen keverést a képekkel.
Nem kell túldimenzionálni a dolgokat, csak benne lesz a szabályzatban, hogy mekkora kép jöhet direktben, és mekkorától csak linkként ennyi. -
Borg #5986 Nemsokára indítom újból a szervert, de ezúttal jelszavas lesz, és 6 player.
Hotdog: jól ment viszonylag, amig elvoltam? -
#5985 sziasztok tud valaki ip cimet ahol játszani lehet????????? -
#5984 De lehet meg tovabb fokozni a dolgokat.:)
Lenne a Single kep feltoltes, mint lent irtam, de lehetne egy Galleria lehetoseg is. Ott 3-9 kepet lehetne feltolteni egyszerre, a modul a kepeket 200pix szelesre huzna le, abbol 3 ferne el egy sorban kulturaltan, es a kepeken lennenek a linkek a nagyfelbontasu materailhoz:)
Es meg tucat lehetoseg, de ezeket a nalam okosabbak majd ugyis kitalalnak:)) -
#5983 Ez a 1.1 patch segit valamit az lowend ATIsokon? Katalyst cserelgetést mar unom, 5 verzio is megjárta a gépemet 1 hét alatt, de egyik sem segitett igazan.. -
pinehead #5982 Köszi! -
#5981 Meg hozzafuzheted, hogy termesztesen a feltolto oldalon, megjelenitheto 1-2 reklambanner is, vagyis a business sem marad el:)))
Szerintem lenne egy-ket szolgaltato aki harapna ra, nekik egy gep nem gep:) -
#5980 konzolt 0val tudod behivni -
#5979 korrekt megoldás lenne -
pinehead #5978 Konzolt hogy hívom be?
"Now Start game by adding the '-devmode' parameter"-ez pedig mi is pontosan????? -
#5977 Erm, Borg, kívánod előbb? :) -
#5976 Ezt ekűddöm St-nek. -
#5975 Ha neked vagy valakinek kapcsolata az SG-vel, talan megoldhato lenne egy reklamcsere kereteben, hogy "kap" az SG egy file szervert, amin futna egy PHP GD modullal, es a forumozok ott tudnanak kenyelmesen feltolteni kepeket. A GD a feltoltott keptol fuggetlenul meretezne 700 pix szelesre, ami egy kulturalt tomoritesnel, mar nem lenne nagyobb 100k-nal. Es persze a kep valamelyik sarkaba, a modul fel is rakhatna a file szervert szolgaltato ceg logojat kicsibe.
Igy senkinek sem lene problema a kep feltoltes, nem lennenek hibas linkek, nem kerulne fel 1600 pix szeles kep, ami szetcseszi a forumot, nem probalnanak az agyak feltenni BMP, TIF, TGA, PNG stb. formatumokat, es megszunnenek a >600k-s kepek is. -
#5974 Nincs róla semmi adat.
Akkor hagyjuk, mindegy. Bár nem értem, miért nem lehet 65%-ra tömöríteni egy jpg-t, semmi minőségromlás, és harmadakkora méret, de ha tényleg ekkora arányú a broadband, akkor (ebbe na topicban) hagyjuk ezt a szabályozást. Nyílván egyrészt a modemesek nem annyit szólnak hozzá (én sem szoktam arról, csak olvasok) másrészt régebbi játékokat még többen olvassák úgy.
De az is igaz, hogy a Far Cry dvd arányaiban biztos kevesebb embernek van meg modemesek között. -
#5973 már megy a szerver?
-
#5972 Én is megkérdeztem :) -
Borg #5971 Én nem akarom ezt öntörvényűleg szabályozni, úgyhogy úgy döntöttem, megkérdem St-t az ügyben. Van rendes kimutatás az egész fórumra nézve, userek netkapcsolatáról, és ez alapján valamilyen módon szabályozva lesz a dolog.
De mostmár tényleg hagyjuk a témát, inkább jöjjön multizni aki akar. Valami [HUN] lesz a szerver, és a nevetekben is legyen ez benne. -
#5970 Modemeseknek nyílván nincs meg a dvd-iso, de hagyjuk. -
#5969 Jó, legyen. -
#5968 Én is erről beszéltem, de látod, hogy leanyáztak, szóval inkább nem foglalkozom vele :) -
Borg #5967 Dijazom, de amíg nincs, valahogy így kéne megoldani.
Nagyon trágya pingek vannak már külf. szerverekre, és ráadásul egyre több vip... basznak ki mint macskát szarni ahogy belép az ember. -
Borg #5966 Csak egy kis info:
Csak ezen topic utolsó néhány oldalát átnézve, a userekből
19 ADSL
8 KÁBEL és egyéb FixIP
2 chello
felhasználó van, és EGYETLEN EGY DARAB MODEMES DIALUP SINCS.
Be lehet fejezni a siránkozást. -
#5965 Ehh, ha kijön a linuxos, csinálok egy 24 órás szervert. -
Borg #5964 Más időpontot most nemtok mondani. Majd akkor.
Az irjon, aki most jönne. -
#5963 Esetleg holnap délelőtt 10 körül? -
#5962 Mennék szívesen, de nem vagyok otthon :( -
#5961 Ki nem sz@rja le, hogy mit csinálsz... -
Borg #5960 Jön valaki multizni, ha nyitok egy 4 player DM-et?
Ha nem is dedikált szerver, de talán jobbak lesznek a pingek mint külföldre.
Kb mostantól menne egy órát, első nekifutásra. -
#5959 Te biztos jobban tudod! Ha látok nagy képedet kivágom, egyezzünk meg ennyiben! -
#5958 Akkor maradok a 4.3-nál -
#5957 Na ez igen nagy baromság, kezdjük ott, hogy csupán CHELLO user van Mo-n több, mint 50000, az ADSL-t használók sokkal többen vannak és még hozzájuk jön az egyéb kábeltv-s társaságok nete + a kisebb szolgháltatók mirohullámú internet szolgáltatásai...
Ami még ide tartozik: bármibe lefogadom, hogy az SG fórumát olvasgatók 95%-ának szélessávú net elérése van...
De nem vitatkozom, mert látom, hogy itt mindig van valaki, aki sokkal okosabb a másiknál :) IMHO legyen neked igazad, mit bánom én. Mellesleg ha észrevetted volna, EGY DARAB KÉPET nem szúrtam be, csupán azt a 2 srácot próbáltam megvédeni, akik ezt megtették és igen érdekes stílusban reagált rá valaki... -
#5956 Én 4.2-vel és 4.3-al próbáltam, nincs észrevehető különbség. -
#5955 Hmm :) De hogy viszel oda széket? -
#5954 Te tudsz alkalmazkodni hozzájuk, 2 seccel sem tart tovább úgy tömöríteni hogy kisebb legyen a kép, ők nem tudnak hozzád, nincs miről beszélni. -
#5953 Maradjunk annyiban, MO-n van kb. félmillió modemes, és 100.000 adsl-es. -
Gabe18 #5952 A lentebb ajánlott haditervek összemixelése nyomán sikerült befejeznem a játékot.Kösz mindenkinek mégegyszer!
Olyan szívessen ideírnám hogy valóban ez az eddig valaha megjelent legjobb fps,de a helyenként már értelmetlennek tűnő nehézsége nyomán én nem tudom neki kiosztani ezt a cimet.
Csak azt ne kérje senki hogy akkor mondjam meg melyik jobb nála,mert akkor nagy bajban lennék... -
#5951 Ez igen. Végre egy játék, amihez nem kell évekig várni a pb-t. Ráadásul pont a rögzített guggolást és vállhozemelést hiányoltam, hogy ne kelljen nyomva tartani a gombokat -
#5950 Gabe ott maradsz a kijáratban és szépen eljönnek hozzád a rakétások és egyesével pofánlődözöd őket jackhammer-al (shotgun) fekve, a géppuskásokat meg gyönyörű headshottal intézed el a sniper-al. Baromi egyszerű. -
Gabe18 #5949 Kösz mindenkinek aki a FarCry végigküszködésemet tanácsaival segiteni próbálja.Még nem töröltem hirtelen felindulásból,ugyhogy lehet megkisérlem később...