Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Max ha nem lesz benne ennyi pálya akkor átpakoljuk 😊
Sajna még mindíg nem robbannak a hordók...
Next PC upgrade: 2022
A demoval lehet indítani nem dedikált szervert, így cooperativba lehet végigjátszani az az egy pályát.
Szar próbáltam....😞
A másik verzió az,hogy a hiányzó dolgokat beletesszük a betába és akkor lesz töltõképernyõ, háttérzene, minden a helyén van, még a vizben a "lövésnyom" is.
A felrobbantani a hordót még nem volt alkalmam kipróbálni, ezt most próbálom...
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Azért fut tûrhetõen a GeF3-akon, mivel a játék alapja az X-Isle GeF3 techdemo, így eléggé rá van gyúrva arra a kártyára!
Nekem is csak 1 gondom van, az említett sziklaárnyékok nálam is rosszak, pedig nem 4.1-es Catalystot használok, hanem 3.9-est!😞
Valami megoldás nincs rá?
Alexease : Nem az én konfigom van lentebb, hanem a bátyámé.
Az enyémen szaggat de keményen, bár 800x600-ban jól megy azon is (2500+, 1 GB RAM 333 Mhz, GF4Ti4200 64M😎
Ilyen áron nem nehéz szépnek mondott grafikát csinálni!!!

Ha a játékban beállítom az élsimítást kifagy a menü után a betöltés végén!!!
Ahoz képest hogy 500 megás a demo, nagyon rövid, ráadásul multi sincs benne... 500 mega és csak 1 pálya... Elég gyengus...
A játék jó, bár úgy ugrik az ember mintha alig lenne gravitáció. Másokat mozgás közben elég nehéz lelõni. A célzást megcsinálhatták volna úgy mint a CoD-ban.
csont folyamatos
Enyhen szolva is szarul esik, hogy szaggat, mint allat a 9800Pro-mon 😞
DE LEGALABB MAR FUT!!! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Kéne 1 kis segítség. Elakadtam a demoban... Amikor jön a 3 heli meg a katonák. Õket megölöm, bemegyek az épületbe, de onnantól nemtom mit kell csinálni. Azt észrevettem hogy a "tartályra" fel kéne szerelni 1 bombát, de a controlsban semmi ilyesmit nem találtam, use-al meg semit nem csinál. Szal mondjátok el lécci hogyan tudnék továbbjuttni.
Kösz!
*Posse*T.W.D*
Lehet, hogy alapból letiltják, hogy azért még valahogy fusson ez a Barbie Kommandó???
Ezek a különbözõ beírt FPS értékek FSAA-val, avagy nélküle, mert nagyon nem mindegy ám?!
Eh na maskor kitöréseim elött drajvát frissitek inkabb. Ja meg ramot veszek 😛
sazl : c
Szóval a grafika enyhén szólva is takarít.
Úgy összebúvárkodom a tengert, hogy a Titanicot is kihozom holnapra vazze...
P4 1.6 - 512 Mb Ram - GF4TI4200
Egy ilyen gepen vegignyomtam az egesz demot minden HIGHen volt es boven lehetett vele jatszani 15-40 FPs kozott. De atlag 25 volt. Es a 15 FPS-ek max 1-2 mpig tartottak, amikor hirtelen jott valami uj dolog a kepbe de meg ez is alig eszreveheto.
Nemtudom, de lehet, hogy egy 9000-as radeon nagyon kicsi neki nem? Bar akkor se kellene 1 FPSt produkalni.
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
\r_displayinfo 1
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek