Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mind1 nem éri meg vele kinlódni úgy is mindzsá itt a multi demo.
Max ha nem lesz benne ennyi pálya akkor átpakoljuk 😊
többen.
Sajna még mindíg nem robbannak a hordók...
grebber
\connect iso-x.no-ip.org -gal van valami ketten voltunk a ping kurva szar volt és nem lehetett látni egymást !

Next PC upgrade: 2022

neozed
Hát lehet.
Az biztos, hogy ezt a játékot nem sokan fogják élsimítással játszani

toMpEr
es tobben probaltatok multit, vagy csak te egyedul?

toMpEr
valoszinu azert, mert a gef4ti max 4x-eset tud, aztan a 6x-osat softwarebol szamolta

Nem tudtam másképen megcsinálni...:
A demoval lehet indítani nem dedikált szervert, így cooperativba lehet végigjátszani az az egy pályát.
Szar próbáltam....😞
A másik verzió az,hogy a hiányzó dolgokat beletesszük a betába és akkor lesz töltõképernyõ, háttérzene, minden a helyén van, még a vizben a "lövésnyom" is.
A felrobbantani a hordót még nem volt alkalmam kipróbálni, ezt most próbálom...
neozed
6*os nál 1 fps, korrekt.

Valen
Hát a 2-4-6x között nincs túl sok különbség, viszont az 0 és 2 között, na az nem rossz

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

toMpEr
fsaa képek fentrol lefele haladva: 0,2,4,6

Valen
vegyél GF4Ti4200-t azon nincs 😊)))

Mielõtt még mindenki elküldi a sunyiba a fejlesztõket, hogy nem tudnak optimalizálni elárulok 1 titkot:

Azért fut tûrhetõen a GeF3-akon, mivel a játék alapja az X-Isle GeF3 techdemo, így eléggé rá van gyúrva arra a kártyára!

Nekem is csak 1 gondom van, az említett sziklaárnyékok nálam is rosszak, pedig nem 4.1-es Catalystot használok, hanem 3.9-est!😞
Valami megoldás nincs rá?

Valen
Kasszi = Kaszi46

Valen
Kasszi : Sorry, csak a logodból nem lehetett rendesen kiolvasni.

Alexease : Nem az én konfigom van lentebb, hanem a bátyámé.

Az enyémen szaggat de keményen, bár 800x600-ban jól megy azon is (2500+, 1 GB RAM 333 Mhz, GF4Ti4200 64M😎

toMpEr
szamszerint, a kezdo helyen merve:
0xAA: 57fps
2xAA: 30fps
4xAA: 25fps

hykao
hykao
A sebességgel nekem sincs baj (így FSAA nélkül...)
Dikkma
Árnyvadász, ha még nem tûnt volna fel, kereslek 😊
Jelezzé má' vissza légyszi, ha kérem.
Kaszi46
hoszi?? lol😄DD

*Posse*T.W.D*

insp
Igen.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

hykao
Na má elnézést, de ez itt a probléma.
Ilyen áron nem nehéz szépnek mondott grafikát csinálni!!!
toMpEr
nekem emgy fsaa-val, csak lassu nagyon :/

Krinyo
találtam egy ilyen rekeszt aminek van 2 füle...megpróbáltam átlõni a résen..hát a golyó beleütközött a láthatatlan falba

Alexease
Nyertel a lotton?😊)))
hykao
Nos, a Driver panelen a fix 6x-osról levettem az élsimítást Alkalmzás Szerint-ire, eredmény:
Ha a játékban beállítom az élsimítást kifagy a menü után a betöltés végén!!!
Jujujj de bamba vagyok... Nem vettem észre a commandernek az ajtaját bal oldalt, ezért nem tudtam továbbjutni...
Ahoz képest hogy 500 megás a demo, nagyon rövid, ráadásul multi sincs benne... 500 mega és csak 1 pálya... Elég gyengus...
A játék jó, bár úgy ugrik az ember mintha alig lenne gravitáció. Másokat mozgás közben elég nehéz lelõni. A célzást megcsinálhatták volna úgy mint a CoD-ban.

Valen
Hoszi : tévedsz, mert a Dinamit a Control Centerbõl nyíló Veszélyes anyag raktrában van, az irányító paneltõl KB. 10 m-re

Valen
P4 3,2 + ATI 9800 XT FULL beállítás/Antialias 4x + 1 GB RAM Dualban

csont folyamatos

Kaszi46
nékem tökéletesen fut 9800pron(cat3.9)

*Posse*T.W.D*

Mayday
Fut valakinek tokeletes sebesseggel ATI-n?
Enyhen szolva is szarul esik, hogy szaggat, mint allat a 9800Pro-mon 😞
DE LEGALABB MAR FUT!!! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

rezsofiz
KIRÁLY! 😊

sazl : c

Kaszi46
vezet a hegy gyomrába egy lift oder egy szintel lejebb egy barlangbejárat ahol megtalálod a dájnamájtot

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nálam meg ha be van kapcsolva akkor legjobb esetben a szivárvány összes szinét látom a játék helyett vagy rosszab esetben ujrainditja a gépet.

*Posse*T.W.D*

Szevasztok!
Kéne 1 kis segítség. Elakadtam a demoban... Amikor jön a 3 heli meg a katonák. Õket megölöm, bemegyek az épületbe, de onnantól nemtom mit kell csinálni. Azt észrevettem hogy a "tartályra" fel kéne szerelni 1 bombát, de a controlsban semmi ilyesmit nem találtam, use-al meg semit nem csinál. Szal mondjátok el lécci hogyan tudnék továbbjuttni.
Kösz!

hykao
Én bekapcsoltam, végigpróbáltam a low-tól a high-ig, de semmi, hogy a fene enné meg!!! (a driver panelén természetesen be van kapcsolva)
Kaszi46
nem lehet semmilyen élsimítást kapcsolni sajnos. pontosabban lehet de akkor játszani nem fogsz vele mert teljen megbolondul a betöltés után minden

*Posse*T.W.D*

hykao
...az eddig belinkelt képeknél is látszik az FSAA hiánya.
Lehet, hogy alapból letiltják, hogy azért még valahogy fusson ez a Barbie Kommandó???
hykao
Nincs itt semmi érdekes bameg: egész egyszerûen (itt is) szar az optimalizáció, azaz nemigen van...
rezsofiz
megoldódott,ne írjatok. nekem maxon megy.és nagyon szépen néz ki.(enyhe kifejezés). 😊)

hykao
Van olyan ember a gáton, akinek mûködik az antialjasság???
Ezek a különbözõ beírt FPS értékek FSAA-val, avagy nélküle, mert nagyon nem mindegy ám?!
en felraktam az uj catalystet de nem lett gyorsabb..
balcooo
hühh. közbe megoldodott a dolog legalabbis az uj katalisztal mar azer hozza a keméény (de vegulis realis) 15-20 fps-t mediumon 😄
Eh na maskor kitöréseim elött drajvát frissitek inkabb. Ja meg ramot veszek 😛

dikki*yysw
ÁÁÁÁÁRRRNNNYYVADÁÁÁÁSZ!!! 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

rezsofiz
ja,meg még nagy kékességet.

rezsofiz
megy a demo,de miután betöltötte a játékot,csak egy célkeresztet látok,meg egy állapotsort.másnak nem volt ilyen hibája?

off: Néha azon tûnõdöm, hogy amikor kinézek a munkahelyem ablakán (Kutatóközpontban dolgozom-szóval tiszta Stalker eleve), és eközben ránézek egy STALKER screenshotra a monitoron valahogy a kettõ közt nem látok különbséget.

Szóval a grafika enyhén szólva is takarít.
Nekem 1.8XP, 512MB, GF3TI és ugyanez. Szépen játszható minden high-on és 1024*768-ban fut. Az anti-aliasing-ot az nem kapcsolom be, és a filter quality is mediumon van, de az azon is marad bárhogy állítom. Geforce-on ez a program egyenlõre jobban optimalizált. Régebben leírtam miért. X-Isle nvidia tesztprogramnak indult anno. Nyilván a kód erre a chipsetre lett bekonfigolva. Radeon-on szerintem a fullban már nem lesz gond. Talán pont ezért is adták ki a demót, hogy tapasztalatokat megfigyeljék és javítsanak a meglévõ problémákon. A másik meg a reklám. Amúgy egy az egyben ugyanúgy fut nekem is, mint Süninek. A HL2-nél meg a Geforce-osok fognak szívni, na de ez egy másik történet😊
Nem, oda 3 másodperc alatt érek motorcsónakkal beugratva. Szóval cápa sehol. Ma este megkeresem. Még az is lehet az "én" verziómba ki sem fogták. A vér meg egy elõzõ cápa vére.😊 Ma este minden kiderül.

Úgy összebúvárkodom a tengert, hogy a Titanicot is kihozom holnapra vazze...
ssc-suni-hu
Hat csak viszonyitaskent, mert mar sokan irtak be a Konfigot
P4 1.6 - 512 Mb Ram - GF4TI4200
Egy ilyen gepen vegignyomtam az egesz demot minden HIGHen volt es boven lehetett vele jatszani 15-40 FPs kozott. De atlag 25 volt. Es a 15 FPS-ek max 1-2 mpig tartottak, amikor hirtelen jott valami uj dolog a kepbe de meg ez is alig eszreveheto.
Nemtudom, de lehet, hogy egy 9000-as radeon nagyon kicsi neki nem? Bar akkor se kellene 1 FPSt produkalni.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

ssc-suni-hu
konzolba ird be, vagy (akinek magyar billentyuzete van az meg CTRL+C aztan game es konzol vegul CTRL+V)
\r_displayinfo 1

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek