24504
-
#5868 Akkor add el a géped:P -
Christian #5867 na átvittem:D -
Takigabi #5866 fps ben nem lehetne elakadni
menjél sakkozni :) -
Christian #5865 easyn jáccok:D -
#5864 ha nem tudsz, akkor ne játsz, vagy csak ízin.. -
Christian #5863 HOVA A GECIBE KELL MENNI? -
#5862 De ha CTRL-SHIFT-L-t nyomsz, akkor cigivel es tuzzel kinal, es el tudtok szivni egy cigit, a Humvee-nak tamaszkodva. -
#5861 -
Christian #5860 ???????? -
#5859 Keress egy embert, akinek nincs a kezeben fegyver, es ha kozelitesz, azt mndja: "didjuhirded". Ha szerencset van, es megnyomod a CTRL-SHIF-P-t, akkor megmutatja, merre kell menni. -
Christian #5858 :PPPP
naa de help má! hova kell menni? -
#5857 Vazzer, vizelni tudsz egyedul, vagy azt fogja (meg) valaki?!?! -
Christian #5856 megöltem azta félig ember félig szörnyt, a csajt bevittem a özébe, és most meg kell ölnöm Doylet, de höl van? ha kimegyek a kapun, ott egy csomó szörny, arra kell menni? -
Takigabi #5855 ha kell átküldöm emilen -
Christian #5854 és mégse...:\ -
Christian #5853 huha asszem tudom már hogy melyik...nem szolom el de hogy öljem meg? -
#5852 A 2. " - a :P után van a helye :) -
#5851 Fiatal barátom, ezt így talán felelőtlenség lenne kijelenteni :DD
Mindenesetre tegnap száguldoztam a bícsen egy Humvee-val, és azt gondoltam, "baze, a GTA4: Hawaii" -nak el tudnám képzelni ezt az enginet :P -
#5850 Jaja, ez igaz. -
Christian #5849 melyik az utolsó pálya? -
#5848 Nem tudom hogy az történik-e velem a robanás után amire gondolok de lehet hogy átmutálodik ha nem teszek valamit mert mondta a faszi a teloba hogy megfertözödtem!! -
#5847 nekem a mentés nem jön össze de nem is kell mert átviszem a részeket alapmentéssel is!! -
Zsoltee_a_bator #5846 naja,de egy ember labanak az arnyekanak a szamitasi koltsegenek a huszada kb amirol beszeltunk es akkor meg sokat mondtam :) -
#5845 és a végén enter -
#5844 a save point után nyomj egy space-t és úgy irj be -
Christian #5843 nekem müxik:)
na bentvagyok a kapun belül most jön a vulkános rész... melyik az utolsó pálya? -
#5842 Na ez nem jön össze ez a mentés de hogy mér azt nem tudom! -
Gabe18 #5841 Ja,ez az 5837-re ment. -
Gabe18 #5840 Konzolt lehozod,beirod "save" nyomsz egy TAB gombot,erre kiiródik a konzolban egy szöveg,hogy savepoint ... na itt a szöveg után beirsz valamit,mindegy mit,és ENTER.
Ezután a load menüben ott lesz ez a pont,kép nélkül. -
#5839 "Ez minden idők legjobb játéka!!!!!!!!"
MUAHAHA -
#5838 nem tudom mert ahogy irták valahol visszább ugy nem müködött nekem !!!! -
Christian #5837 okes de hogylehet menteni? -
#5836 Kinek tünt el a szörnynek annak el is tünik jobbra van egy halott ember annak van tölténye a másik oldalon de sporolj vele!!! -
Christian #5835 lehet menteni? hogy? -
Christian #5834 eltünt a geppisztolya, micsináljak? -
#5833 Ez minden idők legjobb játéka!!!!!!!!
Ha a GTA4 ilyen játékélénnyel és graffal, nomeg hanggal fog rendelkezni, akkor az lesz a világ legjobb játéka!!!!! -
Gabe18 #5832 Lehet... -
Gabe18 #5831 Szerintem az emberek sérülésmodelje-je teljessen jó.Ami nekem nagyon nem klappol az pl. a rakétás szörny.Megküldöm 2-3 rakétával,testen eltalálom de meg se rezdül /chalenging fokozatnál/.Na most lehet hogy ő egy szörnyű szörny,de a fizikai felépitéséből adódóan ez teljessen irreális.Mert még ha nem is szakad darabokra /bár ez lenne a reális/ de neki ugyanúgy repkednie kéne mint a "mezei" embereknek,mert attól hogy 3 fejel nagyobb,attól ezt még nem kéne kihordania lábon.
Plusz amit gyűlölök az hogy végtelen mennyeségű rakétája van.Csak vajon honnan?És hol tartja?Meg ilyenek,de ez már csak kötözködés... -
Christian #5830 DE legalább menteni lehetne
-
#5829 Nem kell idegeskedni fog az menni csak menj közel és távolodj csalogasd őket meglesz a gyümölcse!!