24504
-
#5788 De maga szerkesztő benne van a játékban? -
Mr. Perfect #5787 Ha esetleg valakit érdekel: A Farcry Sandbox nevű pályaszerkesztőjének a doksija innen letölthető. -
harczos #5786 márpedig csak ez az egy van:
\r_displayinfo 1
mellesleg nem csak az fps-t írja, hanem más egyéb adatot is... -
ACE #5785 Mivel kell az fps-t kiíratni? AMit itt már írtak egyszer, az nem működik -
#5784 Mitől van az, hogy WinXp alatt a dvd-t nem tudom felisntallálni, mindig kiirja, hogy nem talál ilyen meg ilyen file, viszont ha felmásolmom a dvd-t a HD-re akkor fel tudom tenni, nagyon sok msi install játéknál előfordult már, mi nem jó? -
Árnyvadász #5783 Ma este befejezem a játékot. Már csak az utolsó pálya van hátra. Szerintem az előző pályák (2-3) nem voltak nehezek, még a szörnysziget sem. Crow-ot meg simán likvidáltam egy fa mögül, szigorúan csak a fejére célozva. Az utolsó előtti pálya (19) az nagyon ott van látványban. Inkább nem lövök le semmit (úgyis lelőttem már mindenkit :)) ezért nem is írok róla milyen. Ha lesz időm, energiám akkor írok egy cikket az sg-re erről a játékról, de majd még meglátom. -
harczos #5782 parancsok és cvarok listája, ha érdekel valakit :) -
#5781 bittorrent fajlcserelovel ha nem akarsz mindenkepen fizetni ... ;)
bittorrent kliens: kliens
link, ahonnan ezzel tolteni lehet:
supernova -
Mr. Perfect #5780 Alapból direct3d-ben, de valamelyik config file-ba állítólag át lehet váltani opengl-re is. Mondjuk én még nem próbáltam. Amúgy ez szerintem nem függ a kártyatípustól. Viszont nálam radeonon a játékon belüli menüben le van szükrítve az a menüpont ahol ezt lehetne átváltani... -
Gandibá #5779 Nekem az van és simán megy. -
#5778 Az Ubisoft legújabb üdvöskéjének, a Far Cry-nak olvashatjuk hivatalos fórumán, hogy a mára tervezett első javítás nem jelenik meg csak később, még pedig akkor, ha elkészül. A megjelenő patch tartalmából: anti-cheat hibák kijavítása + PunkBuster, ASE támogatás, új hálózat-finomhangoló parancsok, stb.
Info: Jatekhirek.hu -
Cvd #5777 Azt a helikoptert sokkal könnyebb és gyorsabb leszedni az OICW-ből gránátozva mint rakétavetővel. -
#5776 na sikerült lelőnöm azt a szart. nyolcadik rakétára megborult. végre. -
Marcus_ #5775 sziasztok!
Radeon kártyán milyen driverrel megy,és open GL vagy direct 3d-ben?
Köszi4
-
#5774 ez a baj, mert va egy linuxos szerverem, ami elbírná, ráadásul 100MBit-re an kötve, de így... :( -
#5773 nem igazán. -
#5772 nem téged banmoltak sof2-ből cheat miatt? (Bár úgysem vallanád be) -
#5771 hát ez fel van készítve rakéta ellen:) -
#5770 Tűzfalat kikapcsolod, gd.ini -t törlöd, mást nem tok. -
#5769 lehet, hogy tudnék magyar szervert indítani, de van belőle linuxos változat?? -
#5768 Én a pB^ szerverről jövök, és okádék volt. Vagy 20 percig játszottam ez alatt KETTŐ embert sikerült lelőni. A pB-k egy oldalon álltak 7-en, mi meg 9-en rohamoztuk őket.
Nagy volt a öröm a bódottá', ha le sikerült lőni egyet. Ők meg 0.5 sec alatt bumm és ennyi :( -
Borg #5767 Ekkora szart még nem multiztam, mióta kijött a FarCry.
Annyi szerver van már mint a szemét, viszont 10ből 5 üres, a maradék 5-ból 3-nak eleve 400as pingje van, a maradék kettőből 1 tele van, és az az egy amire bemegyek, mert 100-130 körüli pingem van, az meg lagzik mint az állat. Mh...
Azt nemtom hova lett a pB^ server, az legalább jó volt.
Nagyon kéne már az a magyar... -
#5766 én qva láma vagyok, de csak nekem ilyen nehéz??
nem vagy láma.
rohadt nehéz. -
#5765 Ez a link nem működik :(
Mirrirt pls! -
#5764 IGAZAD VAN , RÉSZLETES ÉS ÉRTHETŐ, DE ENGEM EZ FOGAD AMIKOR BEJÖN A JÁTÉK:
Error downloading servers !
nekem itt elfogy a kicsi tudományom is! HA VALAMI TIPPED VÁROM!
-
#5763 Ne haragudj, de :))
életemben nem multiztam, annak ellenére, hogy én állítottam össze a multi howto-t
most letöltöttem a farcrymp.exet, bemásoltam a FarCry könyvtárba, elindítottam, és egy perc múlva már játszottam
ez nem elég részletes? -
#5762 te nem RYAN MCKEAN vagy véletlenül? -
#5761 SEGÍTSEN NEKEM VALAKI HOGYAN KELL MULTIZNI A FAR CRY-JAL. A FENTI multi-howto LEÍRÁST PRÓBÁLTAM KÖVETNI, DE NEM SIKERÜL. HA VENNÉ VALAKI A FÁRADSÁGOT ÉS LEÍRNÁ EGY KEZDŐ SZÁMÁRA A TENNIVALÓKAT NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!! -
#5760 HASONLÓ CIPŐBEN JÁRUNK!
Nekem is TFT @ 1280x1024, Barton 2500+ (2100MHz-en), 512MB RAM és 9800PRO :)
Én visszavettem 1024-re a felbontást, mert azon még nem annyira homályos, viszont játszható :) -
xmacx #5759 hi!
az aprohirdetesbol a kings-tol rendelt valaki?
mukodik az o verzioja?
koszi
udv
Mac -
#5758 A Training pályán tartok :)) tegnap kezdtem.
Ma egy órát játszottam, és egyetlen checkpointot jutottam előre. Bár sokszor lelőnek az ellenfelek, vagy felrobban a járgányom, a legtöbbször mégis a kíváncsiságom a halál fő oka. Van a közelben 2 humvee, 2 buggy, egy motorcsónak, és kb. 3-4 úton közelíthetem meg a köv. célt. Állandóan elcsámborgok, felrobbanok, stb :) -
#5757 Újra instaláltam oszt elindult!Csak azt tudnám hogy mitől lett ez jobb mint az előző!Na mindeggy az a lényeg hogy megy!!!!!!! -
#5756 1 tár jelentem, csak egy tár! -
#5755 a monszterek az más tészta. amiatt nem sírok, hogy egy rakétavetős rohadék fejébe két tárat kell pumpálni, hogy megfeküdjön. ugye szörnyek lehetnek akármilyenek. na de egy szimpla helikopter? -
#5754 na ja de uncsi lenne ha egy rakétára kipurcanna meg a legnagyobb monszták meghalnának egy sniper mellövéstől. -
#5753 éne' 10 - 12db lűttem' reája' ;/ -
#5752 valahol a kettő közé kéne, nem? meg ha már van mindenféle headshot a játékban meg egy karmolással killelő monszták, akkor talán ez sem lenne túl nagy dolog. azt meg már csak zárójelben, hogy a mezei helikopterek fele ennyitől lemennek, ez is csak azért nem, mert egy főellenség ücsörög benne. lehet csak nekem gáz ez, de nem hiszem. -
#5751 lehet de a helire nem hat nagyon:) -
#5750 PRÓBÁLD SOXOR ÉS EL FOGOD TALÁLNI. -
Skyline #5749 Csak az tünt fel? volt egy másik ellenfélcsóka aba is vagy 5 tár géppuskást kelett küldeni:)
Főganajok...