Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
szerintem a videokartyajaban van 128mega ram 😊

LSC
idén azért jó évünk lessz. Far Cry, Doom 3, HL2, STALKER, Talán OFP2 meg amiket elfelejtettem.

LSC
mé nem veszel ehhez még ramot? Ennek a konfignak jót tenne.

Kandurex
Van abba is amit Krinyo mondott, de persze nem teljesen. Helyzet: Elkészült a termék, piacra dobva. Meghatározó a piac szempontjából az elsõ pár hónap. Sõt. Itt derül ki csak igazán, hogy az adott anyag sikeres lesz -e vagy nem. Ha te kiadó vagy és esetlegesen nem menne a terméked, mit tennél? Természetesen demot adnál ki, hiszen a zsákbamacska effektus nem jött be (van ilyen, elõzetes kampány vészegény, nem kapott megfelelõ publicitást), valamivel fel kell hívnod magadra figyelmet és, mint utolsó mentsvárként is felfogható, hisz talán még se olyan rossz ez a játék...,

"próbáljátok már ki, ha nem is veszitek, csak próbáljátok ki, itt van tessék ingyér, csak nézd meg egyszer please.."

Mondja a kiadó...

Ettõl függetlenül ha sikeres a gamma, akkor is érdemes, hisz még többeket ösztönözhet...farkába harapó kigyó

De míg a játékok anno' a játékról, ma már a pénzrõl szólnak.. és ez a tendencia (azaz a demo végleges eltûnnése) folytatódni fog

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

plas
nah feltettem én is a demót... 2500+AMD meg radeon9600 128Mb mediumon minden... így fut elfogadhetó sebességgel, de így is gyönyörû a grafX. a víz az eszméletlen...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

LSC
Este multizunk ppl? Jó lenne mert tegnap max 4-en voltunk.

LSC
A tisztig elkummogtam valahogy csak valami raktárba nem jutok. De akkor ez lessz a gond tuti. Pedig milyen evidens csak nem gondoltam rá.

LSC
Hitman is jó volt tényleg.

LSC
de a szerencsétlen aki megvette elõtte mert bízott a címben az már cseszheti. Ezért nem kell megvenni😊

Off: Az a lényeg, hogy ne legyen rajtad olyan cucc, ami a sajátod. Tehát csak a ruha meg ha jól emlékszem az MP40-es, azt is inkább vállra rakva. Mert ha bármilyen más, pl: hátizsákod, angol fegyver szóval ami nem odaillõ, kapásból kiszúrnak és neked annyi.

Meg olvastam régebben, hogy sokaknak ez bug is volt, mert lehet csak abban volt ami meg van adva, de mégis lelõtték. Gondolom ilyenkor pálya újrakezdése, vagy patch segít. Nekem csak azért nem sikerült elsõre, mert egy Thomphson volt a vállamon és ez nem éppen volt egészséges számomra. Aztán mikor csak az adott cuccost vettem fel és vittem, akkor gond nélkül eljutottam az irodába a tiszthez.
Krinyo
hogy mondhassák"mi kiadtuk a demót..."

LSC
az mire jó vajon amikor a játék megjelenés után jön ki egy demo 1.5 hónappal.

LSC
A KOTOR is powa. Fõleg darkside-ba. /Menny anyáda má ne offolj itt. Jóvanna bocs./(ez nekem szólt)

LSC
ha már itt vagy hogy lehet tovább jutni ott ahol álruhában vagy és a papírokat kell egy tisztnek odaadni. Akármilyen álruha rámlõnek a szemetek ok nélkül. Mostmár nem offolok többet.

LSC
fakk

Kandurex
Nem tudom, hogy ti észrevettétek -e, de mintha azóta jönnének az igénytelen játékok amióta megszûnt a demo fogalma. Így nincs esély a játék tesztelésére, mások beszámolóira vagyunk kárhoztatva. Gyakorlatilag zsákbamacskát kapunk nem igaz? Viszont ha valaki demót ad ki, az már önmagában hordozza a fejlesztõk pozitív hozzáállását a játékhoz, azaz valóban játékot készít és nem tucatterméket. Van esély a hibák javítására, tesztelésére és nem utolsó sorban a játékmenet csiszolására. Igazság szerintem ott van, hogy itt csak a kiadók járnak jól, igaz, hogy a fejlesztõk is bár õk azért nem annyira. Nézzünk meg egy átlagos fejlesztõt: neki nem feltétlenül csak és kizárólag a pénz az érdeke, neki fontos a szakmai és fogysztói elismerés, becsület és tudás... Szerintetek véletlen az alfák + béták kiáramlása mostanában? Szerintem nem. A fejlesztõknek köszönhetjük... Lehetne ragozni tovább is, de sztem a lényeget innen már fel lehet fogni..? Nem igaz?

LSC
Hát sajna én is kivagyok a szar gagyi konzol átiratokkal ami sok esetben jó játék lenne csak a "konvertálás" szánalmas. Ilyen pl a silent hill 3 amivel szívesen nyomnám de lehetetlen úgy beállítani a gombokat ahogy én akarom ezért teljesen elment tõle a kedvem. ON.

LSC
nem tûnt fel.

Én a H&D 2-t választottam a 2003-as év legjobb játékának a pcdome-on. Bár a KOTOR miatt a szívem szakadt meg, csak hát a II. világháború az II. világháború, szóval vita nincs😊
LSC
elvitték kirándulni hallod.

Krinyo
nem.
azt mondta a qrva anyád dobálozó

toMpEr
szerintem o nem a tukrozodesre gondolt, hanem arra,hogy latszik, hogy mit latnal az optikaba belenezve

LSC
na ez az engine baze. A fullos is elfut rajta majd legalább 5-el😊

Krinyo
má megjelent??😄DD
én is akarom

A H&DII-t nem szídni!!!😊 Kedvenc programom.
LSC
nem mondta hogy vau-vau?

Krinyo
a mikróhullámú sütõ...

KM
Posztmodern stílus...

Krinyo
a korlát belegyûrõdött a gallér alá

LSC
modemnél van szarabb?

Kandurex
na ja,

Kandurex
szépek és megkapóak...különösen a fehéralapon piros x...üt mindent

KM
Ja-ja. Raven Shieldben kiváló, bár az elején kicsit érdekesen viselkedett, de finomítottak rajta.

Krinyo
konzolok csak a mennyiséggel hóditanak nem a minõséggel!!

LSC
szóval:

LSC
profi rongybabák még: Hidden and dangerous 2, Raven shield.

Ez így van. A lényeg: Legyen egyedi, hangulatos, viszonylag kevés hibával megáldott (legalábbis a kifejezetten bosszantók) program és akkor ok a dolog. Szerintem a FAR CRY egyediségével no problem, mert ilyen nem volt. Hacsak az übergagyi Nightfire egyik szigetes pályáját nem hasonlítom ehhez. De azt merõ ökörség lenne, max. mint párhuzam, hogy jááá ott már volt ilyen trópusi pálya. Szóval egyediséggel nincs gond, és a többi is a helyén van/lesz egy nagyon faxa kis játékhoz, igényes grafikai környezetben. Örüljünk, hogy végre nem egy konzol átirattal kell tolni, hanem egy vérbeli PC-re készített játékkal. Sajnos ma már ez is öröm kell, hogy legyen. Konzolok rettenet hódítanak.
hykao
De mi a faszér nem mûködik a teljes képernyõs anti aljasság???
Lehet, hogy úgy már játszhatatlanul lassú lenne???
Én is írtam a hibák közé a még nem teljesen remekelõ AI-t. Várjuk meg a Final Build-et és akkor kivessézzük a FAR CRY-t tövirõl hegyire. A multit én nem vettem bele a leírásomba, mivel ez kizárólag Single demó. Bétea multi-ról korai lenne még véleményt alkotni. Igazából az a fontos, hogy azok a hibák, mert mindenben vannak, persze nem mind1 mennyire idegesítõek, azok legyenek kijavítva és ha ez meglesz a FAR CRY biztos befutó 2004-ben a legjobbak közt. Egyedül az ID-ben bízom, õk nem adnak ki hibás játékot, addig tesztelik és addig pofozzák a gémet, amíg kell és utána dobják piacra. Jó náluk is volt egy két baki (Quake 3 emberke bizonyos helyen bemehetett a falba, de ez volt az egy össz vissz hiba) de õk tényleg minõségi munkát adnak ki, Carmack eltökéltségének hála. Ebben csípem a manust.
hykao
Ha nem tûnt volna fel, árnyékban állok...
...vagy nálad az árnyékban is tükrözõdik??? Az jó lehet...
Kandurex
Bocs skacok, de ezt csak nagyban érdemes, amúgy se több, mint 120-140k 😊

LSC
képet plz.

LSC
A Global ops-ban is tényleg ott volt a sebzés egyszer képzeld el Hallom az AWP lövését el is talált (ami álltalában halált okoz) és néztem az energiámat 98 maradt. mondom hogy a picsába a haver akivel játszottam mondom nézze má meg hol talált el erre aszongya a vállamon van egy csík. Erre leesett a tantusz hogy csak súrolt a golyó na ez a sebzés rendszer. ON

hykao
Paint-el kicsinyítem a képeket, más nincs nekem fenn, de ezzel én nem tudtam a jpeg minõségét állítani.
Krinyo
csak ugy lehet megitélni valamit ha viszonyitunk valamihez...
nem csak a gammáknál...mindenhol és mindennél igy mûködik...
Viszonyítás nélkül minden tökéletes lenne...ami persze nem igaz

toMpEr
ja, csak az a baj,hogy az egy tobbeves pre-alpha, ez meg egy kesz demo

LSC
hát ha ezekkel raklámoznák a gamét igen leromlana a népszerûsége. Remélem ez csak olyan mint a STALKER-ban a gagyi CS hangok. Ideiglenesek. A stalker-ben tuti.

Krinyo
mér, elveszett? 😄

Alexease
Az a poen, hogy az emberek, mas-mas jatekokbol szednek elo, esetleg ott jobban kidolgozott, megvalositot efekteket stb.
Rengetek dologog van, amit sokfelekeppen lehet megoldani: grafika, efektek, fizika, sebzes, palyameret, fenyek, AI, jarmuvek stb. Egyreszt, nem lehet egy jatekban minden "tokeletes", mert akkor atomeromuvekre lenne szukseg. Masreszt, vannak dolgok, melyek nem is biztos hogy nagyon fontosak epp abba a jekstilusba.
Persze, azert vannak olyan dolgok is, melyek tenyleg ganyul vannak megoldva, a lehetosegekhez kepest.
Bár engem még mindig az elveszett Cápa foglalkoztat. 😄DD