24504
  • Gear
    Szerintem meg mindhárom gama zsír lesz! Úgyhogy van igaza Gabye-nak:). Napolaj.....hmmm
  • HuAn82
    Itt mindenki napolajjal van lekenve?
  • HuAn82
    Ő már csak ilyen...Előszőr a Doom3 Alpha az Isten,aztán HL2,most meg ez.Khm....köpönyeg forgató??
  • shaba23 #32
    Ha holnap kijön valami új game csilli-villi videója, akkor meg az lesz az zsírkirályűber...
  • zaki
    holnap +nézem én is, csak azért akkor mert le lettem korlátozva... f*sz Chello
  • Árnyvadász
    Üdv!

Na kéremszépen, akkor készüljön fel mindenki a TOTÁLIS BÜNTETÉSRE! A hardwired-en meglehet tekinteni az új IN-GAME Far Cry videót!!!

Mi az a DOOM III, HL2, STALKER? Itt az új FPS király! Bár iciny-picit árkád, de ettől függetlenül az inGÉM Mindent büntet...
  • zaki
    újabb képek
  • Jano
    Én aszittem, hogy NOLF2 engine, a #10-ben a gépfegyver csöve 1az1ben arra emlékeztet.
  • zaki
    ilyen gép kell majd a játékhoz:

Minimum:
    - 800 MHZ Prozessor
    - 256 MB-Ram
    - GeForce 3

Ajánlott:
    - 1.5 GHZ Prozessor
    - 512 MB-Ram
    - GeForce 4
  • zaki
    kiadtak 14 db új képet érdemes +nézni őket
  • zaki
    hír=hírt
  • zaki
    eddig nem sok hír hallottunk a Far Cry-ról, mindenki csak a Half-Life2, Stalker, Doom3-ról beszél
  • Dynamic
    Nekem a belső képekről a Doom3 jut az eszembe.
  • zaki
    nem baj, nekem nagyon bejönnek a strandos részek is
  • zaki
    év végén
  • Dns5000
    hmm ezek a rosdas belso terek egeszen stalker veronek neznek ki. A beach-es kep valahogy tul szines inkabb egy rajzfilre hasonlit. De a tobbi kep jo. Mikor jon ez ki?
  • hiba
    The view distance can be up to 2km when converted from game units.
  • hiba
    Van egy csomo movie is, vki toccse mar le aztan tegye ki vhova :)
  • hiba
    Crytek's advanced graphics engine
    Pedig en tisztara U2-snek neztem.
  • hiba
    Bar a domborzaton elhelyezkedo 1-2 fan kivul nem latok mas tereptargyat, de ha ez megis kombinalva van a lentebb linkelt kepek reszletessegevel (jungle) es ezt folyamatosan nem kis reszekre bontva/betoltogetve (mint postal 2) produkalja akkor ez korszakalkoto lesz, talan az ofp volt hasonlo meretu terepen (a bf is de ott nem volt ennyire reszletes kidolgozas):

• hiba
    jo nagy sziget, es nagy a latotav is!
  • hiba
  • Botond #11
    a második kép kifejezetten szép sztem,nekem az ilyen rajzolt cuccok bejönnek,bár az fps nem az én világom :-)
  • zaki
  • zaki
    ok, mindjárt benyomok egy párat
  • Sephi
    De rakja man be olyan kulso kepet amit kintrol van mert en lattam azokat a kurva szep kepeket amikor a szigeten megy az ipse!
  • zaki
    csodálkoztam is, hogy még senki nem nyitott topicot a játékról
  • zaki
    na még 1-2 kép :)

• Sephi
    Szerintem ez nagyon szep jatek lesz de igazan most nem a legjobb kepet mutattad meg belole :))
  • zaki
    további képek itt
  • zaki
    ősszel jön egy új FPS, szerintem nagyon ott lesz (remélem nem Will Rock hasonmás), csak 1 kép az év végén megjelenő játékról:
  • antijedi
    #1 :DDD