24504
-
Gear #35 Szerintem meg mindhárom gama zsír lesz! Úgyhogy van igaza Gabye-nak:). Napolaj.....hmmm -
#34 Itt mindenki napolajjal van lekenve? -
#33 Ő már csak ilyen...Előszőr a Doom3 Alpha az Isten,aztán HL2,most meg ez.Khm....köpönyeg forgató?? -
#32 Ha holnap kijön valami új game csilli-villi videója, akkor meg az lesz az zsírkirályűber... -
#30 holnap +nézem én is, csak azért akkor mert le lettem korlátozva... f*sz Chello -
Árnyvadász #29 Üdv!
Na kéremszépen, akkor készüljön fel mindenki a TOTÁLIS BÜNTETÉSRE! A hardwired-en meglehet tekinteni az új IN-GAME Far Cry videót!!!
Mi az a DOOM III, HL2, STALKER? Itt az új FPS király! Bár iciny-picit árkád, de ettől függetlenül az inGÉM Mindent büntet... -
#28 újabb képek -
#27 Én aszittem, hogy NOLF2 engine, a #10-ben a gépfegyver csöve 1az1ben arra emlékeztet. -
#26 ilyen gép kell majd a játékhoz:
Minimum:
- 800 MHZ Prozessor
- 256 MB-Ram
- GeForce 3
Ajánlott:
- 1.5 GHZ Prozessor
- 512 MB-Ram
- GeForce 4 -
#25 kiadtak 14 db új képet érdemes +nézni őket -
#24 hír=hírt -
#23 eddig nem sok hír hallottunk a Far Cry-ról, mindenki csak a Half-Life2, Stalker, Doom3-ról beszél -
#22 Nekem a belső képekről a Doom3 jut az eszembe. -
#21 nem baj, nekem nagyon bejönnek a strandos részek is -
#20 év végén -
Dns5000 #19 hmm ezek a rosdas belso terek egeszen stalker veronek neznek ki. A beach-es kep valahogy tul szines inkabb egy rajzfilre hasonlit. De a tobbi kep jo. Mikor jon ez ki? -
#18 The view distance can be up to 2km when converted from game units. -
#17 Van egy csomo movie is, vki toccse mar le aztan tegye ki vhova :) -
#16 Crytek's advanced graphics engine
Pedig en tisztara U2-snek neztem. -
#15 Bar a domborzaton elhelyezkedo 1-2 fan kivul nem latok mas tereptargyat, de ha ez megis kombinalva van a lentebb linkelt kepek reszletessegevel (jungle) es ezt folyamatosan nem kis reszekre bontva/betoltogetve (mint postal 2) produkalja akkor ez korszakalkoto lesz, talan az ofp volt hasonlo meretu terepen (a bf is de ott nem volt ennyire reszletes kidolgozas):
-
#14 jo nagy sziget, es nagy a latotav is! -
#13 -
#11 a második kép kifejezetten szép sztem,nekem az ilyen rajzolt cuccok bejönnek,bár az fps nem az én világom :-) -
#10 -
#8 ok, mindjárt benyomok egy párat -
#7 De rakja man be olyan kulso kepet amit kintrol van mert en lattam azokat a kurva szep kepeket amikor a szigeten megy az ipse! -
#6 csodálkoztam is, hogy még senki nem nyitott topicot a játékról -
#5 na még 1-2 kép :)
-
#4 Szerintem ez nagyon szep jatek lesz de igazan most nem a legjobb kepet mutattad meg belole :)) -
#3 további képek itt -
#2 ősszel jön egy új FPS, szerintem nagyon ott lesz (remélem nem Will Rock hasonmás), csak 1 kép az év végén megjelenő játékról:
-
antijedi #1 #1 :DDD