24504
-
#5748 Máskor meg azért nyavajognak az emberek, hogy egy lövéstől meghalnak - most akkor vagy arcade (pl. hogy egy M4A1-ből is jó 4-5 lövés kell a halálhoz), vagy realista (de akkor az ellenfelek sem élnek túl egy-két találatnál többet). -
#5747 engem is ez a kurva Crow baszott fel. 5 rakétát eresztettem abba a rohadt helikopterbe mégis simán repked tovább. megnézném IRL hányat viselne el egy ilyen gép.
gáz, hogy 2004-ben még mindig ott tartunk, hogy egy fps-ben azért kemények a főmonszták, mert mellel leveszik a rakétákat. :( -
Gabe18 #5746 Meg nekem...
Hát régen idegelt fel játék ennyire,és még csak Challenge-en viszem.
Vannak pontok ahol egyszerűen ugy érzem hogy csak valami istentelen nagy szerencsével jutok túl.
Az emberek ellen még csak-csak megy,de ezek a szörnyek...
Ohatatlanul is olvastam itt hogy a vége felé még mik lesznek,hát nem tudom az utolsó pályákkal hogy fogok boldogulni. -
#5745 nice.
most leszedtem az 540mb-s demot es kiugrik az installból hibauzivel. fene essen bele. mar sokmindent probaltam de meg nincs megoldas. felek nem is lesz... -
#5744 2.6giga, francia szinkr. nélkül :) -
#5743 én qva láma vagyok, de csak nekem ilyen nehéz?? -
#5742 udv. van valami megoldas arra hogy a demo install ne fagyjon le hibauzenettel?
a dvd-s install mennyit foglal a vinyón?
thx. -
#5741 szaisztok!
meg tudja sugni nekem valaki hogy kell texturakat "festeni" az editorban?
gondolom pofpn egyszeru de egyszeruen nem tudok rajonni.. object elhelyezes stb vilagos.. de texturazas nem...
koszi -
#5740 Igaz, hogy Fx-es karikkal, csak az 53.03-04-es forceware-val fut rendesen? -
Takigabi #5739 ezt nem értem egy csomószor irtátok ,de kővel lehet dobálozni vagy mi ? -
Christian #5738 DE NEM TOM ÁTVINNI MER ALIG LEHET ELTALÁLNI ÉS ELSÜLLYED HAMAR A HAJÓ -
greco #5737 Új multiplayer map:
MP_Fountain (FFA / TDM) -
#5736 ez is igaz. -
#5735 na ja csak kis késéssel akinek meg hamar megvan 88 szálon öltenek tőle. Havi 1500-2000ft egy ftp amin minden azonnal fentvan. -
#5734 smsweb között az. de nekem a Dc a legjobb, az ingyé van :P -
#5733 A HELIT LŐDD RAKÉTAVETŐVEL MEG DOBÁLD KŐVEL. -
#5732 akkó a hiba az ön készülékében van -
#5731 Nekem akkó sem megy!
Nem tölt be a hang telepítős cucc 1 óra mulva se! -
Christian #5730 hát ezaz, hogy lőjem ki a palit, nem hal meg, csomót löttem bele...
meg közben a hajó is sűlyed... -
#5729 a program files könyvtárba kell installálni a cuccost. először én egy saját magam kijelölt helyre installáltam, és nekem sem voltak hangok. utána viszont a program files-be nyomattam, ahova alapból teszi, és akkor már ok, kicsomizza az összes hangot -
#5728 csak mert aszontad egyik legjobb. A legjobb az FTP:) -
#5727 A hd.atw.hu-ról lehet letölteni, 200Ft egy héte! -
#5726 én a második a legkönnyebb felől de így pont kellemes még nem idegesítően nehéz pedig több gamét végigtoltam hard-on csak már nincs kedvem annyit szarozni vele. -
#5725 Azé ultrafos, mert ... olvasd el a #5675-ös hozzászólást! -
#5724 nekem? :D -
#5723 jaaa, bisztosss -
#5722 hogy részed van a hdc-ből -
#5721 nem lehet kiugrik mikor elmegy a heli. Ő a későbbi egyik főellen szép lenne ha kilőnéd. -
xmacx #5720 megegy: ki milyen nehezsegi fokon nyomja?
(viszonyitasi alap: IGI2:hard, mondjuk ott gyoker az ellen i.q-ja)
udv!
Mac -
#5719 #5703 -
#5718 nem értem mit mondasz -
#5717 hát ez már vicc. Csak ezen az oldalon vagy 66* le van írva. -
#5716 de :) -
#5715 közöd van hozzá mi? -
Christian #5714 Hogylehet megölni a hajós pályán a helis manust? belelövök 10 gránátvetőt ozt akko se hal meg. Mit csináljak? Hogylehet megölni?
előre is kösz -
#5713 pl: hdc.atw.hu 1ik legjobb :) -
#5712 sokak szívnak vele. -
#5711 köcsög válasz : a polcról:)
rendes válasz : valamelyik ftp-ről vagy sms-es warezról. -
#5710 miért is ultrafos? -
#5709 mi lessz ha a stalker megjelenik. Mondták hogy egy késsel indulsz. Jönnek mjad a hol lehet m60-t szerezni? Hol találok rpg-t kifogyhatatlan töltettel? Az lessz a fun.