Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néhány proginál az is segít ha kikapcsolot a VPU recoveri opciót a VGA beállításainál.Nekem megy ATI-n.
Abit NF7-s ; barci 2500+ ; 1024/333DDR ; ATi 9800/128 ; int.hang ; cat.3.10. Ugyhogy nem a konfigoddal van a baj.

"vessetek a mókusok közé" :)

insp
Kell neki az atomerõmû az igaz, de tekintve, hogy ÓRIÁSI terepet lehet benne bejárni TÖLTÖGETÉS NÉLKÜL, szerintem annyira nem rossz...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

grebber
Nekem van egy : AMD 2500+ BARTON
Radeon 9600Pro a lehetö legszarabb a
prok között (400/200)
256MB 333Mhz DDR
Ati 3.10 driver
Highon simán megy akadásmentesen.

Next PC upgrade: 2022

Nem a vga kartyad a hibas, a progi baromi lassu bizonyos konfigokon. Vilagszerte tapasztalt jelenseg. Szarul van megirva, amellett nem teszteltek agyon mielott kitettek a netre.
Ott valami más gond van....nemlehet hogy valami codec zavarja? Nincs fent esetleg valami codec pack(pl.: ace megacodec és társai közül 1-1)?

"vessetek a mókusok közé" :)

insp
Ja 3.0 GHz-es. 3,5-öt alapfeszen tudja, még nemis próbáltam följebb. Far Cry viszont jó kis tesztprogi volt. Egy óra játék után is csak max 55 fokos volt a proci. (pedig minimál fordulaton pörög rajta a Zalman 😊

Mayday
Nem tudom, mi a baj. Allitolag nehany konfigon nem fut. AZ enyem - ugy tunik - ilyen.
2500+ Barton XP proci
512MB 400Hz memoria
ATI Radeon 9800Pro
Es csak fagy a fenebe, 3.10-es es 4.1-es videodriverrel.
😞(((((

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Serpa
mesében minden lehet !

Knox
"frame/sec: nem mértem, de FULL Very High-on meg se röccen"
Hogylehet?

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Serpa
az a 3.5 --> húzott ?

insp
Tegnapelõtt fejlesztettem gépet, most már tudom miért, hehe...

Vélemény a demoról:

1. grafika brutális
2. hangok szintúgy jók (hallgassátok meg DD5.1-ben a dzsungelt)
3. hangulat ott van (kicsit "The Beach-es")
4. ellenfelek kicsit suták, kicsit buták, de mediumon néha már kell trükközni
5. gravitáció=mintha a Holdon járnánk
6. játékdesign: OK, kicsit érzõdik a scriptelés
7. Savegame-checkpoint rendszert dobják ki a kukába!
8. frame/sec: nem mértem, de FULL Very High-on meg se röccen

A vas, amin játszottam (és amit bizony igényel is szerintem a teljes játékélményhez):

P4 3,5 GHz
Radeon 9800@ 430/730
1GB RAM (a Savegame-et 1 másodperc alatt betölti)

nekem 9800pro-val minden gond nélkül fut...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

grebber
Miért nem fut neked 9800Pro val?

Mayday
Sir a szivem ezert a jetekert, mert azok koze tartozik, amit igazan vartam, megsem fut el egy 9800Pro-n. 😞
Options meg muxik, bevallom, nagyon tetszik a zene alatta, de innen mar semmi 😞
Remelem a fullban ezt kijavitjak, ha nem akkor gyaszolom.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

én ugyan nem privizek de a "dukne nukemes" karakterkidolgozást mindenképpen ird le 😊)))

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Dikkma
Akinek Far Cry témában írhatnékja van, az ne habozzon ám, he!
Fegyverek, ellenfelek jármûvek leírása meglesz hamarosan a behunon is, ha vki ki szeretné egészíteni valamivel az altopicban található leírást ezen kívül, írjon privit oszt majd megbeszéljük.
igy van de ez azért akkor is elég elkeserítõ, remélem javitják õket... (mellesleg az hogy milyen jo egy game attól is függ hogy MENNYI és MEKKORA benne a hiba , mivel hiába mondhatják azt egy gamerõl hogy "csak egyetlen egy bug/hiba van a gameban" hoy ha azt az egy hibát ugy hivják hogy maga a játék engine pl... 😛PP)

Mayday
Ez nem tul biztato.
Mivel ATI-m van, meg kiprobalom az uj, 4.1-es Catalystet. Ha azzal sem, akkor fajo szivvel uninstall 😞

grebber
Minden játékban vannak hibák szerintem nem is lesz olyan game amiben ne lennének hibák!

nah énis kipróbáltam háááááááááát
olyan két oldalu a dolog, grafika gyönyörû, hangok is elmenek, ugy jo az egész csak mint más is emlitette fizika egyszerüen csapnivalo
a másik ami engem nagyon szivenütött bár lehet csak én láttam igy: az enemykrõl nekem egybõl a duke nukem 3D jutott eszembe, nem azért mert olyan ötletesek vagy mittomén hanem mert itt is ugy néznek ki mint ott: mintha egy lapra lenne rárajzolva a figura és a lap mindig felénkfordul..., persze énis láttam hogy 3ds modellekbõl vanak megépitve meg minden de az a kruvaszögletes mozgás, meg az hogy max 6féle pozban közelednek/távolodnak/akármitcsinálnak valami szánalmas, tény hogy fedezékbebujnak meg minden de valahogyan oylan bénán néz ki az egész szvsz, mondom utoljára ehez hasonlot a duke nukem 3D-ban láttam...

hat szar a progi nemely konfigon. szerintem nincs ra megoldas egy esetleges patchig vagy a fullig.
Mayday
Nekem sem fut el a dolog, lattam, masnal is van vele gond. Van mar megoldas?

Forrest Tomee
A deszkákon is át lehet lõni, elég 'buli'.

CrucifX
Hmmm, most már csak "szórakozgatok" a demóval és sikerült felfedeznem egy aranyos dolgot: rögtön a pálya indulása után váltsatok guggolásra és másszatok be a stég alá, majd menjetek a végére. Lesz fennt egy üres deszka helye, amin át szabadon kaszabolhattok/lábon ill fejen lõhettek. A végeredmény meglepõ 😊

Forrest Tomee
Elment.

Nem lesz rossz, de azért a skacoknak még vissza kell ülni a tervezõasztalhoz optimalizálni, mert ezt így nehéz lesz eladni.

ssc-suni-hu
Nem akarok akadekoskodni, tobbet nem irom ide, de esetleg egy darabka mailt kellene kuldeni nekem Far Cry demo.msi fajllal ami a demo install konyvtaraban van.
meg ma jo lenne kiprobalni, de mashonnan max 10 ora mulva er le.

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

Serpa
\r_displayinfo 1

tuning radeon 8500, athlon xp 1900+, 512 ddr.
amugy 3dmark2003 pontszam 1500 korul, szepen fut a doom3, duke nukem forever stb. de ez a progi a padlora kuldi valamiert a gepet..
grebber
Ja még valami hogyan lehet kiiratni az fps-t?

grebber
Ja és high-on nyomtam gyönyörû a grafika!

grebber
VÉGRE!!!!
Szerintem közöttetek a legútolsóként én töltöttem le és ki is pörgettem a demot!!!
A véleményem az hogy bárki bármit mond KIBASZOTTJÓÜBERISTENCSÁSZÁR game lesz ez!!!!!!!!!!!!!!

Serpa
poligon szám 9500 körül volt.

Serpa
na kiprobáltam highon(kivéve vmi texture beállítás volt medium), valamint 1024*768.

itt azért már jóval kevesebbet produkál a gépem mint mediumon.

25-35fps volt kinnt a terepen, míg bennt a hegy gyomrában 50fps volt.

viszont highon nagyon-nagyon szép, az nem VITÁS !

Alexease
Es milye gepen?! Ciryx 486DX266?? 😊) Szerintem azert, a legrosszabb esetben sem kellene 1-2 fps ala esnie😉)))))))))))
feltettem a legujabb catalystet a regi 3.9 -es helyett. sajnos lassult tole a far cry. mar nem eri el a 0.15 fps-t sem.
ssc-suni-hu
Visszaolvastam, de nem talaltam erre utalo dolgot hasonlo problemat:

Elkezdi Installalni a DEMOT aztan par mp mulva kiirja, hogy: Error 1316. A Network error occurred while attemping to read from the file C:\Demo Far Cry\Far Cry demo.msi
v
Esetleg tudja valaki mi a baj?
Eltudna valaki kuldeni nekem ezt a Far Cry demo.msi fajlt?
Nagyon megkoszonnem. [email protected]
Lehet, hogy valamiert serult lenne?
aki mar jatszott a demoval szanjon par masodpercet a fajlocska elkuldesere :-)
koszonom elore is

Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek

rezsofiz
nekem is annyi kell még kb.

sazl : c

rezsofiz
a képek alapján...kemény😊

ibrik
Na még fél óra és meglesz nálam is a demo (közben volt egy kis lassulás 10k környékére)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

rezsofiz
biztos jó lehet. 😄DD

rezsofiz
most bizony úgy kezdtem a farcry topicot,hogy végigolvastam minden levelet tegnap estétõl számítva. 😊

rezsofiz
no.bocs a tegnapiért mindenkitõl.már nekem is jön a game.
yo lesz... 😊

Serpa
nem lehet megcsinálni, hogy úgy maradjon ?

Na nekem is leszedte.
P4 1.6, ASUS TI 4200 128ddr, 512ddr, és folyamatosan megy.
Vmi highon vmi normalon.
Hogy lehet Direkt 3d-rõl OpenGl-re átrakni me nem naon engedi?Meg hogy lehet az fps-t kiiratni?

nah.. akinek kell egy kis tweak: very high-rol high -ra kapcsoltam, a sebesseg drasztikusan nott. 50 szazalekkal. Igy mar 0.3 fps-el szaguld a jatek. Erdekesseg, hogy tovabb csokkentve a detailt medium-ra mar megint csak a regi megszokott 0.2 fps -el ment 640*480-ban.
gyraph
OFF:

Hi Zaki! Inkabb irok egy privit, mert hosszu. 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Loller 😊...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Kaszi46
addig guzsgul amig nyomod a gombot

*Posse*T.W.D*

zaki
loool 😄

egyedul annyit irt, hogy lassan megy nala, es leirta a konfigjat hogy tudjuk hogy nem 386-ossal probalta.. ennyi. te meg itt szarozol.