Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7-s ; barci 2500+ ; 1024/333DDR ; ATi 9800/128 ; int.hang ; cat.3.10. Ugyhogy nem a konfigoddal van a baj.
"vessetek a mókusok közé" :)
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Radeon 9600Pro a lehetö legszarabb a
prok között (400/200)
256MB 333Mhz DDR
Ati 3.10 driver
Highon simán megy akadásmentesen.
Next PC upgrade: 2022

"vessetek a mókusok közé" :)
2500+ Barton XP proci
512MB 400Hz memoria
ATI Radeon 9800Pro
Es csak fagy a fenebe, 3.10-es es 4.1-es videodriverrel.
😞(((((
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Hogylehet?

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Vélemény a demoról:
1. grafika brutális
2. hangok szintúgy jók (hallgassátok meg DD5.1-ben a dzsungelt)
3. hangulat ott van (kicsit "The Beach-es")
4. ellenfelek kicsit suták, kicsit buták, de mediumon néha már kell trükközni
5. gravitáció=mintha a Holdon járnánk
6. játékdesign: OK, kicsit érzõdik a scriptelés
7. Savegame-checkpoint rendszert dobják ki a kukába!
8. frame/sec: nem mértem, de FULL Very High-on meg se röccen
A vas, amin játszottam (és amit bizony igényel is szerintem a teljes játékélményhez):
P4 3,5 GHz
Radeon 9800@ 430/730
1GB RAM (a Savegame-et 1 másodperc alatt betölti)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Options meg muxik, bevallom, nagyon tetszik a zene alatta, de innen mar semmi 😞
Remelem a fullban ezt kijavitjak, ha nem akkor gyaszolom.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Fegyverek, ellenfelek jármûvek leírása meglesz hamarosan a behunon is, ha vki ki szeretné egészíteni valamivel az altopicban található leírást ezen kívül, írjon privit oszt majd megbeszéljük.
Mivel ATI-m van, meg kiprobalom az uj, 4.1-es Catalystet. Ha azzal sem, akkor fajo szivvel uninstall 😞
olyan két oldalu a dolog, grafika gyönyörû, hangok is elmenek, ugy jo az egész csak mint más is emlitette fizika egyszerüen csapnivalo
a másik ami engem nagyon szivenütött bár lehet csak én láttam igy: az enemykrõl nekem egybõl a duke nukem 3D jutott eszembe, nem azért mert olyan ötletesek vagy mittomén hanem mert itt is ugy néznek ki mint ott: mintha egy lapra lenne rárajzolva a figura és a lap mindig felénkfordul..., persze énis láttam hogy 3ds modellekbõl vanak megépitve meg minden de az a kruvaszögletes mozgás, meg az hogy max 6féle pozban közelednek/távolodnak/akármitcsinálnak valami szánalmas, tény hogy fedezékbebujnak meg minden de valahogyan oylan bénán néz ki az egész szvsz, mondom utoljára ehez hasonlot a duke nukem 3D-ban láttam...

Nem lesz rossz, de azért a skacoknak még vissza kell ülni a tervezõasztalhoz optimalizálni, mert ezt így nehéz lesz eladni.
meg ma jo lenne kiprobalni, de mashonnan max 10 ora mulva er le.
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
amugy 3dmark2003 pontszam 1500 korul, szepen fut a doom3, duke nukem forever stb. de ez a progi a padlora kuldi valamiert a gepet..
Szerintem közöttetek a legútolsóként én töltöttem le és ki is pörgettem a demot!!!
A véleményem az hogy bárki bármit mond KIBASZOTTJÓÜBERISTENCSÁSZÁR game lesz ez!!!!!!!!!!!!!!
itt azért már jóval kevesebbet produkál a gépem mint mediumon.
25-35fps volt kinnt a terepen, míg bennt a hegy gyomrában 50fps volt.
viszont highon nagyon-nagyon szép, az nem VITÁS !
Elkezdi Installalni a DEMOT aztan par mp mulva kiirja, hogy: Error 1316. A Network error occurred while attemping to read from the file C:\Demo Far Cry\Far Cry demo.msi
v
Esetleg tudja valaki mi a baj?
Eltudna valaki kuldeni nekem ezt a Far Cry demo.msi fajlt?
Nagyon megkoszonnem. [email protected]
Lehet, hogy valamiert serult lenne?
aki mar jatszott a demoval szanjon par masodpercet a fajlocska elkuldesere :-)
koszonom elore is
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
sazl : c
P4 1.6, ASUS TI 4200 128ddr, 512ddr, és folyamatosan megy.
Vmi highon vmi normalon.
Hogy lehet Direkt 3d-rõl OpenGl-re átrakni me nem naon engedi?Meg hogy lehet az fps-t kiiratni?
Hi Zaki! Inkabb irok egy privit, mert hosszu. 😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.