24504
-
Takigabi #5628 éjszakai pályán vagyok és bazz csak 5 golyó van a shotgunba egy fpsben elfogy a golyó ilyen nincs pedig kezdett igazán jó lenni a amma -
Rudee #5627 Vedd meg a játékot és lesz CD kulcsod...
Aki megvette az nem azért fizetett hogy neked adja -
#5626 jeje köszi -
#5625 :P az is túl nagy???? -
#5624 a 3 as cd n van ket dll amit be kell masolni a farcry/bin 32 konyvtarba -
#5623 szed le a Deviance-t -
#5622 csak eltaláljátok már a végére mi az ideális méret:))) -
#5621 Csa
van egy gondom.
leszedtem a far cryt egy warezrol ami 3 cd-s és valami dvd rip mythis.
felinstalltam utána nem indul,ikonjára nem csinál semmit...
most ilyenkor mi van? -
#5620 Vagy még kismillió más képkezelő progi... Majdnem jó, de szerintem lehetne 1,5 X ekkora is. -
#5619 az minek kell?? -
#5618 A varázsszó Photoshop!!! :)))
-
#5617 légyszi mondjon már valaki egy CD kulcsot
THX -
#5616 Kb. 5 másodperc alatt át lehet méretezni egy képet.De 10 emberből 9 erre is lusta.Ezért nem megyek egy csomó topikba(Hogy néz ki az asztalod, stb.).
-
Takigabi #5615 azokat a recés vonalak az élsimítás hiánya ? -
#5614 pontosan. ;)
-
Gandibá #5613 Átfogalmazom akkor, akad, de jóval belül van a tűhető határon :P -
#5612 Azt írtad, hogy most nincs, mert drága és nem strapabíró. Valójában azért nincs, mert még fejlesztés alatt van. :) -
#5611 Valszeg, az "emberek donto tobbsege nem tepi a szajat" mert valszeg felesleges. -
Skyline #5610 Lesz M60:)
Meghallod a hangját amint a kalaposgeccel talkozol:)
-
Borg #5609 A továbbiakban nyugodtam privátban siránkozhat nekem, akinek nem tetszenek a nagy képek itt.
Azonban mivel az emberek döntő többségének nem jelentenek gondot, itt ne tépje a száját senki. -
Borg #5608 Jah, van olyan, hogy _ ___ _____ ______ meg már km hosszú nevek, mert a szerver nem győzi őket megkülönböztetni :D -
Borg #5607 Így játszok. Konfig lent, és megy tökéletesen. -
Borg #5606 Picinyem, attól hogy téged még nem engedtek ki az általános iskolából, én már rég nem abban a korban vagyok, hogy a szüleimmel bármit meg kelljen beszélnem. Szóval hátrébb az agarakkal. -
#5605 olvasd el amit írtam. Azt írtam hogy most nincs. Az hogy lessz az egy más dolog. -
Árnyvadász #5604 Ez ömagáért beszél:
Erre akartam utalni (szédszedhetőség). És legalább ez kis kép is:) -
Árnyvadász #5603 Meg is nézem. Thx! -
Árnyvadász #5602 Tudom csak a régebbi képeket elnézegetve: MÁR KELL AZ IS! ILLETVE CSAK AZ KELL! Félre a taktikát, nyers erő rulez :D -
Zsoltee_a_bator #5601 jo hogy nem bmp-ben raktad be oket az lehetne mar csak nagyobb.. es meg csak nemis a legjobb kepek.. -
Árnyvadász #5600 Középső képre reagálok:
Randi a MoonLigth Disco kijáratánál habparty után. Ja igen! A ruhatáros kicsit sokat ivott, így hát kidölt. A víz a hab után maradt, kicsit eltúlozták a fiúk, de hát nyár van és meleg! Átázott felsőruhás hölgyike mellesleg csontszigor CIA-s, sosem feküdt le egyetlen férfival. Csak a munkájára koncentrál. Bár főhösünk különleges eset, hisz már lábai előtt hever az egész Beach. Csak az a baj, hogy vérbefagyva. De ez mit számít, egy ilyen "tökös?" csajnak, mint Erzsi. Miután jól kitáncolták magukat (főhösünk tipikus hawai cuccban ahogy kell) megnézik az új Samsung mobilon a Barátok Közt legújabb részét. Már nem érnének haza rá, így hát maradt ez a megoldás. -
#5599 Tévedés. A jelenlegi tervek szerint 2008-ban áll rendszerbe, az US ARMY úgy tervezi, hogy egy 9 fős rajban 4 embernél lesz M29 OICW - kvázi az M16/M203 (gránátvetős M16) feladatkörét veszi majd át. Persze az is lehet, hogy akkor már nem lesz M16A2 az amerikai seregben, hanem a helyett az M8 lesz majd a szabvány gépkarabély... -
#5598 most olvasom hogy a lőszer(!) programozható hogy a levegőben robbanjon egy árok felett akár és mindez a fegyveren elvégezhető. -
#5597 őőő izé az nem m60 -
#5596 ITT olvashatsz róla ha akarsz. -
Árnyvadász #5595 Köszi. -
Árnyvadász #5594 M60-ast akarok!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁ mészárhent!!!!! Köv. pályán már tuti lesz az is... -
#5593 OICW a HK csinálja jelenleg nincs katonai szolgálatban mert drága és nem egy strapabíró. -
#5592 ezt úgy mondtad mintha 33k-s modemről beszélnél pfff -
Árnyvadász #5591 Nekem ez a fegyver a kedvencem (ami kézben van, meg a képen is persze) és a többi is amik a képen vannak, kivéve az M16-ost. Az nagyon szor. Vagy szar? :)
Ez valami OCW nem tudom pontosan, de anno sokat olvastam róla. Nagyon sokcélú szétszedhető fegyver, a jövő katonaságának (vagy mának is-elit katonák) fegyvere. Ugye itt már 2020-at írunk tehát érthető a megléte. -
#5590 Jó, igaz :)
sry -
#5589 a többség az is...