24504
  • xmacx
    Hali!

orommel vartam a megjenenest, es vegre itt van!
    ti vajon a bolti jatekkal (persze annak biztonsagi masolataval;)) jatszotok?
    kene nekem is egy, hol lehet szervalni? az aprobol?
    koszi
    udv
    Mac
  • LSC
    nem lehet a palit kilőni belőle:)
  • Alexease
    Ha a francia szinkronost akarod installni, akkor tenyleg nem fog menni. De azonkivul, ugyan az mint a DVD-s.
    Nem megy a game!!!!!!!!!!
    Töltöm a DVD ISO-t inkább, mer ez a 3cd-s verzió ultra fos, nehogy valaki leszedje azt!
  • Alexease
    Ez jo:)
    Ahanyszor benezek, mindig ezek vannak: "Nem indul... Masold a Bin32-be. Roncshajo, mit csinaljak?... Lod a helit, es a csonak lancat..."

Valszeg, ez a ketto a sarkalatos pontja a jateknak:)))) De mi lesz kesobb?! En nem sokat jatszom, talan a felenel vagyok, de ha a roncshajos "megoldhatatlan" vagy "nehez" volt, akkor azutan a tobbi elvileg lehetetlen lesz:))) Valszeg, cheat bejatszik:)))

Mondjuk, egy MOHAA, CoD, SOF, BF stb. utan, ez tenyleg huzos lehet, mert itt nem eleg csak menni a kijelolt uton es apritani a csirkeket:))
  • reaper4
    már egyszer leírták,de: bújj a láda mögé, hogy csak a helikopter lőhessen és lődd ki a palit a helikopterből. aztán ugorj bele a vízbe és jobbra menj ki a partra. onnan lődd ki a csónakot tartó láncokat, pattanj bele és go!
  • nagykispeter
    Kösz akkor nem tudom miért csinálja mert oda másoltam én is
  • Rusy
    :) köszi... nagy fps mester vagyok
  • Pyx #5700
    a csonak fel van kötözve a roncsra, lödd el a kötelekt
  • zaki
    jótól kérdezed :P (nekem nem indul a game)
  • Rusy
    lassú voltam zaki esetleg van ötleted?
  • Rusy
    elvileg a bin 32 könyvtárba kell másolni, de nemtok nekem dvd-s van
  • zaki
    a bin32 könyvtárba kell bemásolni a cuccot
  • Deajka
    Szóval a helit!
    Thanks commander
  • nagykispeter
    Valaki tudna-e segíteni mert mikor elakarom indítani a cd-s verziót kiír valami Critical errort!A crackből a 2 dll fájlt már bemásoltam bár nem tudom hogy jó helyre-e,mert ugyanoda másoltam ahova az EXE.-t
  • LSC
    Crow de mind1. Lődd kétezerrel a helit.
  • Deajka
    Hi!
    Valaki mondja már meg hogyan lehet Wolfot kicsinálni!
    (A süllyedõ hajón vagyok ,lövöm ezerrel az meg nem akar kidurrani) please.
  • Rusy
    bocs hajóroncs
  • Rusy
    az első pálya végén mikor a küldetés find the boat és a halyóroncs tetején vagyok hova kell menni, mer mindig lelő a helikopter, nincs időm csónakot keresni
  • Valen
    nálam 1280x1024-ben (a TFT-m ezen a felbontáson ad éles képet, ez alatt homályos a kép) FULL detailban elég gyakran beszaggatott :))
  • nagykispeter
    Valaki tudna-e segíteni mert mikor elakarom indítani a cd-s verziót kiír valami Critical errort!A crackből a 2 dll fájlt már bemásoltam bár nem tudom hogy jó helyre-e,mert ugyanoda másoltam ahova az EXE.-t
  • Rusy
    nektem nem akad ki a gém? nekem öt percenként kilép windowsba, hogy general protection fault...
  • Joey_The_Man
    Nekem is az a bajom , mint ghost komának: p4 3.3(1000 fsb)+ 512 400mhz + radeon9600pro (400/300)(3.10catalyst)... És very highon beszaggat... :( Megpróbáljam a 4.2-el ?? Van abba valami farcry optimizáció??
  • dikki*yysw
    Kúl :)
  • Gandibá
    A Cooler pályán mindenkit megöltem, felkapcsoltam egy generátor féleséget, és villog egy pont a térképen, de ha odamegyek nincs ott semmi. Valaki help plz!
  • Takigabi
    ez nem az a pálya ami az elején van ?
    hol van ott vízesés ?:) bár nem akarom elrontani a mesét
  • PyRex
    GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Megvan mitől nem működött nálam a multi! Az editorral valamit elbasztam a scriptekben véletlenül, amit a multinál gondolom ellenőríz, és azt hitte, hogy direkt átírtzam a játékot...
  • Alexease
    Ugyan igy kedvcsinalonak, de nem tortenet:) Ha valakinek tetszett a HL2 bemutato (kamu) AI, az itt elobe kiprobalhatja.:))

A korbekeritenek, megkeresnek a belsoreszeknel is erosen mukodik, vagyis lehet parazni, hogy melyik felderitettlen uton jonnek majd korbe, amit eddig nem lattuk:)) vagyis, tamadas elott erdemes korbe nezni, del deriteni a helyszint.
    Ami erdekesebb, hogy mar itt is tudytam hasznalni, hogy asztalt, dobozt egyebet tologattam az ajto, bejarat ele, igy nem igazan tudtam bejonni (legalabb is nehezebben, vagy lassabban):DDD
  • PyRex
    ja, a story jó, de én lopakodva csináltam meg :) Ja, arra vigyázzatok, hogy ha valamelyik katona bekapcsolja a szirénát, hamarosan jön a helikopter :)
  • BlackWolf
    nekem is lenne mit meselni csak nincs az ilyenhez erzekem
  • rezsofiz
    Hát ez nem lehetett rossz.
  • BlackWolf
    jo meseloked van
  • richárdkirály
    csak kedvcsinálónak írom aki még esetleg filózik h kipróbálja ezt a remeket:
    Képzeljétek el a következő helyzetet:
    NAgy szárazfölfdi bázis, rengeteg katona, taktikai megközelítés(értsd. lopakodás kizárva)max paynees írtás kizárva, marad a rohanás
    feladat: felrobbantani a fegyverraktárat
    barakba be barakból ki
    végre megtalálod, berontasz közben írtod akit csak kell
    a sziréna és a vörös villogó fény csak idegesít, időközben bőrödet itt-ott tüzes golyók szaggatjáik, de te csak rohansz
    elhelyezed a bombát
    5
    4
    3
    2
    1
    BOOOOM hallod a háttéből míg minden erőddel arra koncentrálsz hogy vayjon merre egy jármű?
    és akkor megpillantod
    a mellett álló két őrt géppityuval fejbe
    de kifogy a tár
    fére ugrasz közben betöt őrt fejbe majd beugrás a kopcsiba
    GÁZT NEKI
    tudod h nincs esélyed, már látod a barikádot a túl oldalon, fejed felett a helikopter rotorjának csapkodása jelzi a közeli véget
    hát itt a vége
    egyenest a szakadékba
    első kerék kitörik
    vízbe zuhansz
    de még élsz
    hirtelen eszedbe ötlik vmi
    Vízesés!
    tán megmenthet
    úszol, csak úszol minden erőddel
    melletted a minigun gólyoi szaggatják a sarat miután a víztől lelassulva süvítenek el a fejed mellett
    és ekkor eléred a vízesést....
    a helikopter tehetetlen
    elvesztettük- szól be a pilóta rádión
    röpke percek eltelte után óvatosan kiúszol a folyóba, majd a barikád után gyorsan a partra és a géppuskák tüze elől menekülve a dzsungelbe veted magad...
    Telepítem a 3cd-s verziót, bejön egy MYTH-es ablak, és nem tölt be.
    Ha meg bezárom, a telepítés tovább megy, de, ha felrakta nincs hang a game-ben...
    Ez miért van, és hogyan lehet megoldani?!
    Előre is thx!!!
  • rezsofiz
    ezzel mennie kene siman. xp-d van? mert az egy ido utan belassul,bar nem mindenkinel. lehet az is hogy regi driver van fennt,és az okozza.
  • PyRex
    Az enyém kéri a DVD-t, van cracked exe, ami meg nem kéri, de az az exe 32kbyte, míg a másik 1MB...
  • PyRex
    Senki nem tud multi ügyben segíteni, hogy a szerverek szerint miért vagyok CHEATER? :) És miért rúg ki mindegyik?
  • [NST]Cifu
    A driver Direct3D részén az élsimitásnél és az anizotróp szűrésnél "Alkalmazás Szerint" be van pipálva?
  • Borg
    Nézd meg az én gépem, nem sokban különbözik a tiédtől.
    És highest+ultrahighon megy 1024-ben. (catalyst 4.2)
  • BlackWolf
    lol pontosabban masok es AA/AF kicsit lol vagyok