82991
-
#80107 "Hogyan tudom az autó modelleket, skineket lecserélni a játékban?" -
Péter93 #80106 Akkor segítene valaki berakni egy autót?ha szépen megkérem?és csak egyről lenne szó!örülnék ha valaki segytene:)
Köszi -
#80105 érdekes dolgokat művel ez a 10X view distance mod:
-
#80104 ne töröld ki, hanem cseréld le pl egy négyzetre. a négyzetnek csináld meg úgy az alfáját, hogy az egész átlátszó legyen. ettől még ott lesz az, csak nem fog látszani. -
#80103 szellemek -
edisonae86 #80102 Xido köszi a képes segítséget :)
Rájöttem melyik az a kép a txd-n belül, kitöröltem belőle azt elmentettem és kifagyott a játék 2mp-vel az esőesés elkezdése után :D de közben nem volt köd!!! Ez már haladás. Amúgy tökmindegy mert ha a gyári effektet használam ugyanaz csak nincs ilyen szépen kidolgozva köd. Ma már nincs kedvem de holnap megpróbálom hogy létrehozok egy olyan képfájlt amilyet a logóhoz használnak amit a videókra szoktak tenni. A neve nem jut eszembe, de biztos sejted miről beszélek, ez az átlátszó háttér és png kiterjesztésben működik rendesen. Ha eszembe jut leírom. -
#80101 ezért mondom hogy tedd vissza az eredetit. :) -
xido #80100 -
edisonae86 #80099 Egy r*hadt képet nem tudok feltölteni :D Totál bána vagyok :D
Na de mind1 mert rájöttem. Nem hagyott nyugodni és megnéztem ezt az effectsPC.txd nevű fájlt. Megnyitottam TXD workshop-pal és itt van a füstfelfőktől kezdve a fegyverek torkolatüzéig minden. Csak itt van egy rakat ködnek vagy füstnek kinéző dolog nem tudom mi micsoda :S -
xido #80098 nem akar ez összejönni:D -
edisonae86 #80097 Nem ez nem mod, mikor esik az eső akkor bejön az a fehér akármi szerintem köd, az effect modok csak átalakítják, de tökmind1 mert mindenképp ott van és zavar sajnos :S
És egy uccsó próba a képpel:
-
#80096 nem is a driften volt a hangsúly, hanem amiken változtat, füst, tűz, gumicsík, ilyenek. :) mindegy, amúgy ez a köd valamelyik mod miatt van, ez nem gyári. nincsenek meg az eredeti fájlok? illetve nekem megvan mind a felsoroltak közül, ha nincs meg, akkor feldobom őket, nézd meg hogy mi a helyzet velük. -
edisonae86 #80095 Bocs a képet elszúrtam :S
Rem ez jó lesz ha nem akkor töröljétek.
-
edisonae86 #80094 Igen asszem ezt is próbáltam, de ráeszméltem hogy a driftelés nem nekem való legalábbis a GTA-ban :D(inkább powerslide-olok). Kipróbáltam amit mondtál és jól mondtad: ha az érték 0.000 akkor eső nincs, de mikor átírtam 4.000-ra akkor alig láttam a kocsit :D Itt is egy kép nekem ezzel a nagy fehér "gomolyaggal" van bajom :D Bár ne lenne ott... Hogy miért foglalkozom ezzel? Szeretem az esőt, és csinálni szeretnék egy kisfilmet GTA-ból de ez a köd nagyon idegesítő :S Egyébként ezek a effekt modok 4 fájl-lal foglalkoznak: effects, effectsPC, particle, meg vehicle. Az utóbbi kiesik a particle, azt nem vágom mi. Továbbra is várom az ötleteket a köd eltüntetésre.:)
[IMG][img=http://kepup.net/files/93nh70qimihb4b9gh3np.jpg][/IMG] -
xido #80093 jól ráéreztél,most pont ezzel oblivion moddal szemeztem,kiadása óta erősödtek annyit a gépek,hogy megnézném szebben már:) -
#80092 azt hallottam hogy a GGMM nem teszi jol be az autokat.ez igaz?
remelem nem igaz -
#80091 nem igazán van olyan, hogy 2 mod ütné egymást, a nagyon szép dolgok textúrái nagyon nagyok, most ha San Andreas komplett növényvilágát lecseréljük (erre gondolok pl), akkor az már jobban elkezdi enni a játékot, meg a gépünket it. plusz mellé még berakunk pár autót, ami mondjuk elég jó minőségű, akkor már ott tartunk hogy a játék maga nem bírja ezt az iramot. és elkezdenek a textúrák betöltődései késni, meg villognak. én pl feltettem ezt az Oblivion modot anno, és úgy elkezdett akadozni a játék mint a franc. de szerintem ez az ENB series nevű grafikai javítás sem egy kifizetődő dolog annak, akinek gyengébb a gépe. meg nem véletlenül olyan kicsik a txd, dff fileok méretei, pár 100 kbyteos dolgok ezek, de összességében mégis irdatlan mérete van a gta3.img-nek. amúgy ez az ENB series annyira nem tetszik nekem, az az irdatlan HDR meg bloom ami van benne. olyan világos minden hogy már nem is látom az eget, mintha mindenhonnan a szemembe sütne a nap, stb. :D nekem egyedül a real time tükröződés tetszett benne, de eleinte az is bibis volt, mert a hátsó ablakon láttam azt ami előttem volt, a záróvonal meg látszódott az autó tetején, ahogy tükröződik. nem tudom azóta javított-e rajta a srác, az még eléggé az elején volt ennek az ENB sztorinak. szóval a San Andreas motorja nem feltétlenül bírja, ha nagyon teledobáljuk minden szarral, mert elvégre ugyanazt az enginet használja tudtommal mind a 3 GTA rész (III, VC, SA). -
Péter93 #80090 Köszi de itt csak skinezést látok -
xido #80089 Az a bajom ezekkel a modokkal,hogy sok szépet akartam feltenni,realistix mod,meg szép fű meg fa meg víz..aztán meg elkezdtek villogni a távoli textúrák..ez cska annak köszönhető,hogy sok mod egyszerre nem szeretik egymást? -
#80088 LTomi: szerintem az lesz amit anderson mondott, hogy GXT fájlba vannak.
Péter93: van FAQ: KATT -
Péter93 #80087 Sziasztok!
Szeretnék betteni néhány gépet, nemtudom van itt faq vagy segítene valaki betenni egyet kettőt?
Előre is köszönöm!
Péter -
#80086 Ha textúrák lennének, nem kérdezném, ennyire nem vok láma. :P
Már mindenhol néztem, de textúraként csak a zöld/kék hátterük van megcsinálva, a szöveget meg nem tudom h honnan rakja rá. :S :( -
#80085 lehet, de ez csak akkor derül ki, ha megtudjuk melyik ez a tábla. mondjuk én nem sokat módosítgattam a táblákat, de amivel találkoztam azokon leginkább textúra volt. akadt 1-2 nagyobb zöld tábla, amik az autóutak felett vannak, azokon pl nem volt szöveg a txd-ben asszem. -
#80083 Én úgy tudom, hogy nem minden táblának van a szövege a textúráján, úgy tudom, hogy sok táblához a játék egy közös textúrát használ a tábla hátteréhez, és a GXT fájlból szedi ki hozzá a szöveget és úgy bűvöli rá... -
#80082 textúrák ezek is. :) meg kell keresni az adott tábla txd fájlját, exportálni, txdworkshopban megnyitni, ott exportálod a képet, átszerkeszted kedvedre, importálod, elmented, majd az új txd fájlt importálod img toolban, és kész. az egészben az a bonyolult, hogy nem olyan könnyű megtalálni a fájlt. :D érdemes leszedni egy map editort, abban megnyitni a játék adott részét, ahol a tábla van, majd ott megnézni. az kiírja hogy mi a dff és txd neve. -
#80081 ez volt az, ezt érdemes megnézni, eléggé szép. -
#80080 Még régebben kérdeztem ezt a kérdést, de akkor nem válaszoltatok, most újra megkérdezem. :D :P
Szóval a közlekedési táblákon hogyan lehet átírni a szövegeket? -
#80079 azok mind textúrák egytől egyig, na meg effects.fxp-ben való bütykölések. mondjuk tényleg vannak nagyon szép modok, mikor ég az autó akkor sűrű füst jön belőle, meg a láng is sokkal szebb. tényleg mintha valódi lenne, talán tettem is régebben pár képet erről. -
edisonae86 #80078 Köszönöm a tippet, kipróbálom, de tuti van valami ezzel kapcsolatos cucc, mert nézeggettem ezeket az effekt modokat mint pl. "new great effects" vagy "HD strings effects" és a köd effekteket is kicseréli, nem csak az a fehér átlátszó textúra van hanem kidolgozott "gomolyagok". Én ebből arra következtetek hogy meglehet. Köszi mégegyszer. Ja és ha valakinek van még ötlete azt ossza meg velem. Előre is köszönöm. -
#80077 próbáld ki azt (de előtte csinálj biztonsági másolatot!!), hogy megnyitod az effects.fxp fájlt jegyzettömbbel, majd írd be hogy rain. nagyon sokat nem kell keresni, mert csak azok vannak amit bemásoltam, a RAINMAX: résznél a VAL-t írd át 2-ről 0-ra. tehát 2.000 -> 0.000, aztán nézd meg mi történik. lehet kifagy, lehet nem lesz eső, lehet semmi. :D viszont ha nem látod magát az esőt, akkor ez azt jelenti, hogyha 2-ről átírod egy nagyobb számra, akkor iszonyatos monszunokat lehet csinálni. :DD -
#80076 hát nem tudom, esőből kivonni a ködös effektet. ez olyan mintha a banán-alma turmixból akarnám kiszedni a banánt, hogy csak alma turmix maradjon. :D lehet valamelyik dat tartalmazza, de szerintem ott csak azt tudod beállítani hogy mikor esik az eső, akkor ne lásd magát az esőt. de ott meg nem nagyon látok olyan dat filet, ami külön erre vonatkozna. ez biztos valami main.scm-es, vagy effects.fxp-s balhé lesz. de szerintem inkább main.scm, mert az effects-ben csak ennyi van ami esővel kapcsolatos:
RAINMIN:
FX_INTERP_DATA:
LOOPED: 0
NUM_KEYS: 1
FX_KEYFLOAT_DATA:
TIME: 0.000
VAL: 0.000
RAINMAX:
FX_INTERP_DATA:
LOOPED: 0
NUM_KEYS: 1
FX_KEYFLOAT_DATA:
TIME: 0.000
VAL: 2.000
köd (fog) nincs egy darab sem. szóval vagy main.scm, vagy cleo, amik nem túl egyszerűek, legalábbis a main.scm biztos nem. -
edisonae86 #80075 Én azon gondolkodtam éppen hogy vmelyik dat fájlban kellene vmit bütykölni. De nem hiszem hogy a látótávolságos köd egyenlő lenne azzal a nagy fehér gomolyaggal amik eső közben jönnek elő. Szerinted? -
#80074 nem tartom esélyesnek hogy egy kis mezei bütyköléssel kivitelezhető lenne, egy CLEO féle próbálkozással talán. a ködöt mint olyat kilehet kapcsolni, de akkor az azzal egyenlő, hogy ellátsz San Andreas egy sarkából a másikba, ugyanis ez a "köd" felelős a látótávolságért. -
edisonae86 #80073 Hello
Ez egy nagyon elborult kérdés lesz, de megoldható-e hogy mikor esik az eső, ne legyen köd? Előre is kösz a segítséget -
edisonae86 #80072 Van ilyen mod.
Menj a gta-worldmods.de oldalra és keress olyat hogy "Car lights mod"
De mivel CLEO mod ezért szükséged van a CLEO 3 LIBRARY-ra is. -
#80071 hali.nincs olyan mod,hogy bekapcsolhatom en az autok lampajat,kinyithatom az ajtajat az autonak? -
#80070 egyik
másik
na még
ez se maradjon ki
majdnem elfelejtettem
nem utolsó sorban -
#80069 nincsen túlzottan, biztos akad egy két ilyen mod, de akkor tudnánk róla, ha ismertek lennének. -
#80068 nem kell ide anyanyelvi német tudás, itt alul kivárod az 1 percet az Akzeptieren gombnál, majd rákattintasz.
Benutzername: felhasználónév
E-Mail-Adresse: egyértelmű gondolom
Passwort: szinte ez is, de a biztonság kedvéért, jelszó
Passwort wiederholen: jelszó még egyszer
bepötyögöd a kódot ami ott van, legörgetsz teljesen és Registrieren. kész. de csak akkor kell regisztrálni ide, ha fórumozni szeretnél, letöltögetéshez nem kell -
kitt2000 #80067 Tudnátok nekem olyan modot mondani amely megváltozat sok mindent(autó,fegyver,épűletek).A modern modót V2 ismerem azon kivűl van e olyan?
Ha van olyan adnátok linket!
Elöre is köszönöm!