GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
"save game-ét", gratulálok....-.-
Dokumentumok\GTA San andreas User files-> itt vannak a mentések...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

hi nem tudnátok megmondani hogy hogyan lehet save game-ét beteni a játékba??
köszi 😊)

zyppy
Timbo
Volt már valakinek olyan problémája, hogy elindítja a játékot, belép a menübe, rámegy a New Game-re és megáll a játék.. és lefagy.. megcsináltam a faq-ban leírtakat.. az se segített 😊 elõre is köszi.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

dragon11
Am. Nektek megy a SA MP? gondolom igen.. jó nektek.. mind1 majd hétvégén újra rakom a winfost.. ha akkor se jó akk bb a gta-nak.😞 pedig az RPG real lifeosat csípem.. fõleg a legjobb barátommal akarnám..

Fresh Duke
<#wow3>

A heavy cost. I pay it gladly.

<#wilting>

LTomi
"Mûholdképek lesznek a GPS-be" mod a neve. xD

Los Angeles, California

nem tudja vki, hogy mi a neve annak a módnak,amivel "mûholdképek lesznek a GPS-be" ? 😄

dragon11
Nagyon Rendi vagy Duke.. és sajnos ez van nekem is fenn.. szerintetek ha újra rakom a windowst akkor jó lesz?😊 nincs felmagyarítva, hátha ez a baj..

LTomi
Vannak ott maffiák is, most léptem be éppen az egyikbe, jobb a maffiaháború mit a singleplayer történetében a bandaháború. 😄

Los Angeles, California

bujty
szevasztok!lenne egy kérésem.régen (nagyon régen)letöltöttem egy mod-ot amivel az autók lámpáját és a motorát ki/be lehet kapcsolni +még a nitró és csak akkot megy amikor rajtatartjuk a gombon az ujjunkat!!a baj az hogy a www.gtaplace.hu weboldalról töltöttem le de azóta már megváltozott és már nem találom 😞 ezért lécci ha ismeritek akkor honnan tudom letölteni????!! (nem emlékszek a nevére)

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Fresh Duke

dragon11
Linket plz! mármint direkt linket, amire ha klikkelek rögtön letölti.. de sztem az van fenn Nekem.. de 1 próbát megér..

Nagyon köszi.

Shadoweyes: oké.

Stefibaba
És szerinted akkor is kurva unalmas, hogyha azt mondom, hogy illegális kamioncég is van? 😛 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Csõ Srácok! Van egy lúzer kérdésem. Hol találok értelmes magyar leírást a San Andreas Audio Toolkit használatához? Kerestem,de nem találtam sehol. <#shakehead> Elõre is köszi a választ.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Nekemis ezt csinálja, nem mindig de valamikor nagyon sokszor...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

LTomi
Rakc fel az R3-at.

Los Angeles, California

SHADOWEYES7
Elég 1x leírnod!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

dragon11
Szépen kérek valakit, aki ért a SA: MP-hez.. most a Smart Security van fenn nekem, minden olyan servernél ahol regelni kell állandóan "game mode restarting" és minig újracsatlakozik de nem sikerül.. elsõ csatlakozás mindig sikerül.. amikor újraindítja magát nem megy..

Tehát regelni se tok.

Vlaki vlami ötlet?

Nagyon szépen köszi! fõleg te Duke.. csak Téged ismerlek itt..😊

sose DM-ezek -.-"

ma pl. 2 órát kamionoztunk 3an HM-en 😄DDD

neked... én eltaxizgatom... mellette lopott autókat kell csempésznem... abból elég jó pénz jön...

dragon11
Értem köszönöm.. most a BitDefender Total Security 2008 van fenn.. ha ezzel se megy, akkor marad az Avast 4.8 PRO + ZA..

LTomi
Nem is a DM fanoknak találták ki. Itt nem az öldöklés a lényeg, ezért is hívják RPG-nek.

Los Angeles, California

sztem meg qva unalmas...

Jaja... Csak utálom mikor értetlenkedik és nem akar kifizetni.... ezért már fuvar elõtt kérem a pénzt.

LTomi
Én vok az a LTomi. 😄D Egyébként mostmár jó sokan vannak, lehet furikázni, jön is a bevétel.

Los Angeles, California

Ez k*rva jó szeró.... valami HUN Ltomi val kaptunk egy Taxi céget 😄😄😄😄 csak még nem tudunk furikázni mert nemsok a player.

LTomi
Nah, ezt megnézem. 😄

Los Angeles, California

Valaki tud segíteni nekem szerver létrehozásában? Mert egy ideje ezzel szenvedek. Elvileg elindul a szerver de sa-mp nem látja hiába adok neki IP t vagy bármit.

DJ Skyline
szerintem itt nem sokan ûzik az ipart, de 2 elterjettebb progi van, Max és Zmodeler. én jobban csípem a Maxtot' , több benne a lehetõség

Stefibaba
Bocs reklám:
87.229.116.16:7777 ez egy 200 Slotos magyar RPG szerver, igaz még nem indult annyira be, de többet lehet csinálni mint argonathon 😄 (fõzés, halászás stb.)

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Fresh Duke
Ha eddig tudtál SAMPozni, akkor biztos nem most fog bekeverni a vírusírtó, és biztos nem a szerveren való regeléskor... Max, ha most raktad fel, de akkor biztos lett volna annyi eszed, hogy visszarakd, ami elõtte volt.

ti mivel modelleztek? 3ds max?

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

dragon11
Mert mire próbálnék regelni, addigra megszakad a kapcsolat.. csupán annyi..;-)

LTomi
Én csak külföldiekrõl tudok.

Los Angeles, California

Fresh Duke
A szerveren való regisztrációhoz mi köze van a vírusírtódnak? <#wow3>

dragon11
Van magyar real life-os server? mert én ezeket kedvelem.. csak amit mondtam arra regelni meg beloginolni nem igen tudok.. bár lehet a védelmem miatt! (Kaspersky Internet Security 2009)..

a legtöbb járgányra, csak + lámpát, antennát, kisebb módosítást tesz, de pl. a kéklámpás járgányokra tesz több kék lámpát, gallyrácsot stb.. 😊

dragon11
Az van nekem, ok.. más servert nézek!

zyppy
frissítsd R3-ra, vagy menj másik szerverre

Fresh Duke
Nincs jobb dolgod, mint telespamelni a topikot, igaz? -.-
Ha 15 percen belül nem válaszolnak, attól még nem kell vinnyogni. -.-
Azt meg el sem tudom képzelni, hogy miért bannoltak...

mindegyik autóra tesz vmi kis extrát, amitõl sokkal hangulatosabb lesz 😊)

Nekem olyan problémám van hogy mikor fellépek akkor felcsatlakozik a szeróra és mielõtt karaktert lehet választani állandóan reconnectel... kb ha 20 adszorra indítom folyamatosan egymás után akkor talán néha beenged...

dragon11
sry h 3hszbe írom le, de látom ez nem vlami feldobott topik..

"game mode restarting" be is jön a server neve aztán a karakterekhez nem jutok el, még1x game mode restarting.. nem tudok regelni se a szeróra mert ha véletlenül eljutok a karakterekhez akkor is game mode restarting.. és utána semmi nem jön be a server nevén kívül.. és csak nézelõdök..

BIG THX.

dragon11
Jah ez a westside server.. hja és megszakad folyamatosan a kapcsolat.. vlaki vlami helpet?

dragon11
Nah gamelek online, SA: MP-vel.. de kibannoltak a szeróról nem értem.. külföldi.. rendõr voltam pedig.. akkor ültem fel a robogóra.. áá..

LTomi
A kék képernyõt kékhalálnak nevezik (ha az egész kék és Windows hibaüzenet van rajta) és csak akkor van, ha valami olyan hiba történik, ami miatt az OP-rendszernek le kell állnia. Vagy vírus, vagy valami nagyon súlyos hiba okozhatja szerintem.

Los Angeles, California

mit ír ki a kék képernyõben?