GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helósztok. A CD-galaxisnál jelenleg kapható kétféle San Andreas között van valami különbség? És ha igen, mi? Attól eltekintve, hogy a borítójukon másképpen néz ki a 18+ felirat. Köszi.

Ryder7
Szépvidi.

Fél órával késõbb meglett a kocsika is, már be is van nyomva Phoenix helyére.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

DJ Skyline
nincs felrobbantós jelenet <#sniffles>

Ryder7
a fejjel lefele repülés nem vagy cucc, csak azt kell megjegyezni hogy minden forditva van. szal lefelével lefele felfelével meg felfele mész. alapesetben asszem. rég nyomtam SA-t.

Valakinek nincs 1 KI3T-je (az új) az SA-hoz, kéne rendesen.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

sgt anderson
Hát ez nagyon tud valamit 😄 A fejjel lefelé repülés még nekem is megy, (néha), de ilyen pro szinten azért nem.. 😄

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Engem a felesleges HDR zavart benne nagyon,a látótávolságot erõsen csökkenti a szénné filterezett égbolt és fények...az .ini-ben millió beállítást meg nincs kedvem egyenként állítgatni😊
Ryder7
Nállam is szépen ment ENB-vel, csak zavart a kocsik tükrözõdése és nem volt annyira atom gépem.

BiG G
cáfolom, nálam egészen szépen ment, pedig nincs "atomgépem", LOL.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

LTomi
Az ENB Series még önmagában egy atomgépen is laggol, hát még Frapssal? Itt viszont nem látok laggot.

Los Angeles, California

bazs1
az introban van csak visszafelé játszás, azaz ami 0:51 után van az mind normál

BiG G
szvsz nem visszafele repül, csak visszafele játssza le azokat a jeleneteket 😊 amúgy meg az ENB series-tõl ennyire szép.

nagyon szép videó lett

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

LTomi
Bearot jobban csinálja. 😄

Los Angeles, California

RoyalPredator
Nem nagy szám. De szépen vágja a videóit. Stílusos.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

LTomi
Ok, kösz. Úgytûnik, h mûveletlen vagyok. xD

Los Angeles, California

RoyalPredator
Mimimimi?

GTA SA-hoz plz adjatok akkor egy jó értelmes grafika javítót😊 Valami széleskörût.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

bazs1
ha felfelé repülsz függõlegesen vagy nem tudom milyen szögben akkor tudsz akkora lendületet szerezni, hogy visszafelé is tudj repülni

ez nem mod, ez color correction

LTomi
Ez meg milyen graf javító mod lehet? 😮

Los Angeles, California

de hátrafelé hogy tud repülni?
RAZOR27
Nemgyenge!

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

bazs1
nem tudok semmit mondani ->link

dragon11
xD van ez így..:\

Fresh Duke
Szervereket ismerek, de még egyet sem csináltam.

A heavy cost. I pay it gladly.

Sziasztok valaki ismeri a samp ból szervereket és aszt hogy smint kell csinálni mert én béna vaok hozzá
Fresh Duke
Grat hozzá.
Rick Roll Rocks! 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

zeli
fail.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Húzzál haza.. rákattintottam véletlenül azt a ff-et ki le kellett lõnöm és közbe letöltöttem, gratulálok.

Fillmore Dude
Köszönöm, ez több, mint amire gondoltam! 😊

Stefibaba
Tessék 😊
csak az kattintson rá aki tényleg le akarja tölteni 😊

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

DJ Skyline
komoly, GTA III + VC + SA durván egy ötösbe kerülne. itthon cdgalaxistól csak a GTA SA + pk lenne egy ötös

Fillmore Dude
Hi!

Kérhetnék szépen egy teljes térképet San Andreas-ról, amin a falvak nevei is rajta vannak! Mert "clean" térképeket én is találtam rengeteget.

a steam-en ezen a hétvégén akció van, féláron adnak minden Rockstar játékot
10 dolcsiért (kb. 1600 Ft) húzhatod is <#wink>
Benny04
<#wilting>

helosztok
valaki meg tudja adi ezt a játék veb oldalát ahol lelehet tölteni
elöre is kössz!!!
zyppy
Sziasztok! Egy kis segítség kéne autókat tennék be a gambe de nem mindegyiknek van ggmm file-ja és azokat hogy tudnám bele tenni a játékba hogy müködjön is?

zeli
faq.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

haver kérdi hogy online-on hogy lehet tolni a game-t mert nem tudja.(ha lehet privibe)
hungaro
egy videó <#wink>

Hivatás az Életért!

sgt anderson
Heló!
Vki tudna nekem segíteni, ohgy hogyan kell használni a Limit Adjuster-t? Régebben próbálkoztam vele, mondjuk annyira nem érdekelt, hogy órákig bénázzak vele, de most mégis érdekelnek, hogy hogyan mûködik, mert amikor megpróbáltam berakni, utána nem indult el a játék. Vki tud vmi okosat mondani? Köszi 😄

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Niimo
Üdv, kis segítségre van szükségem, elkezdtem csinálgatni a fotókat, 47-ig jutottam, de megvan mind az 50!!! Jó mondom énvagyok a hülye, de egyenként végignéztem és már nincs ott a kis g**i ikon...
Hol cseszhettem el?
Mi lehet a megoldás?

Elõre is köszi

BiG G
és mi jót találtál?

caseih9400
<#wow3><#idiota><#wow3>

khm...khm...

LTomi
OFF
Érdekes visszaolvasni 5 évvel ezelõttre. 😄
ON

Los Angeles, California

Imrusssss
Ezt kérdezem én is de nálam se csinál semmit

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

helló.az lenne a kérdésem hogy az miért van hogy régen san andreas multiztam aztán letöröltem ujratelepítettem a gépet visszaraktam a san andreast és belépek a samp nevü programba ott alul arra kattintok hogy internet és nem keresi a szervereket.a netre csatlakozva van.lécci segítsetek.elõre is köszi

Goruck
Üdv, van egy olyan kérdésem hogy mit csináljak:
van egy kocsim aminek nyilna elvileg a lámpája, de csak akor mûködik ez a funkciója ha a ZR350 helyére rakom, de viszont ott már van egy ilyen autom, hogy tudnám megoldani, hogy nyiljon a lámpája???
azthittem hogy van olyan file az eredeti gta3.img-be hogy zr350.col, de nincs, akkor hogy nyílik a lámpája??
segítsetek!

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Fail, legközelebb visszaolvasok 😄

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.