82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Ryder7
    ez télleg tök jó szám. Asszem a K-DST-n megy. Amúgy valaki mondja már meg hogy a K-DST DJ-je miért hivja "The Dust"-nak a K-DST-t.
  • Máté94
    Köszönöm!^^
  • bazs1
    Tom Petty - Running down a dream
  • Máté94
    Megtaláltam!Ezt töltsétek le!Ezt a számot keresem!
  • Máté94
    Hát egyik sincs.És a végig halhattam egy previewet is.És abba sincs:(
  • Ryder7
    vagy a refrént, vagy egy kis részét a dalszövegnek.
  • DJ Skyline
    ez így eléggé tág, nem tudod melyik adón ment?
  • Máté94
    Sziasztok!
    Van egy zene ami benne van játékba.Csak a nevét nem tudom mert nem rég hallottam a rádióban.Csak arra emlékszem,hogy egy régi MTA:SA videóban volt benne.Még azt hiszem a legelső verzióból.
  • Ryder7
    bl0kiM: állitásd át szélesvásznúra a játékot. (widescreen a display settings-nél)

nenus: kamion modról nem tudok, kocsiberakás meg FAQ-ban vagy IMG Toolal.
  • bl0kiM
    sziasztok! ati kártyás laptopom van, és a játék (teljes képernyőn fut) nagyon el van nyújtva. nem lehet valahol a képarányokon állítani?
  • lacykyo
    kompatibilitási móddal sem megy......
  • nenus
    #80168 pls
  • lacykyo
    eddig minden oké volt ment rajta....csak kellett egy format és azota nem megy....eddig is ezt a vistat ultimate 32bit használtam
  • jpwadkan
    no meg a vista...esetleg meg lehet próbálni xp sp2 kompatibilitás módban
  • jpwadkan
    többmagos procikat biztos h szereti? (még nem próbáltam, de volt más cucc, ami kiakadt tőlük)
  • Benny04
    szerintem elkéne futnia ezen a gépen...
    akkor nem tudom, mi a baj
  • lacykyo
    Egy notebook:
    HP Pavilion dv6500 (renew)
    Intel Core2 Duo T7500 (2.2 GHz, 4MB L2 cache, 800 MHz FSB), 2 GB (DDR2, 667 MHz), 250 GB (SATA, 5400 RPM), DVD±R/RW Dual Layer, HD DVD-ROM, 15,4" WXGA BrightView (1280x800 pixel), nVidia GeForce 8400M GS (128 MB), Intel PRO/Wireless 3945ABG, Windows Vista Home Premium, 1 év garancia
  • Benny04
    milyen géped van?
  • lacykyo
    valaki mondja meg miért nem megy a játék?mindig kidob az asztalra mielőtt megjelenne a menü!!!!!
    frissitettem a videokártyát-nem jó, probáltam régebbi drivert nem megy.....mit csináljak.....?
  • nenus
    Hello mindenkinek!ma kezdtem a játékot de már sokat hallottam róla!
    régen láttam hogy volt (álítólag) 1 kamionos multi!ha valaki meg tudná mondani h honnan tölthetem le azt megköszönném!
    és még annyi h leszedek 1 autót vagy valamit.azt hogy tom belevarázsolni a játékba?
    köszönöm előre is!!
  • danyr
    még itt van az utánpotlás is ;)
  • gabikamionos
    ez nem mod hanem egy nem tom mi egy gta sanandreas real v2 egy osztály társam mondta nekem is
  • sovatalevi
    ha autot rakok be en is akkor kidob egy hibauzenettel.ez van ezt kell szeretni.vedd ki a modot es akkor tudod tuningolni
  • lacykyo
    vc-forum--->segitség
  • Ryder7
    mondjuk azért nem segitünk mert nem tudjuk mi az. amúgy meg kb csak én járok ide meg még páran, Sky meg LDavid eltüntek.
  • gabikamionos
    mivan veletek már segiteni se akartok a másiknak a bajával pl:megmothatnátok hogy mi a baj.
  • Legend Killer
    np
  • belapeter
    ok
    de nincs hozzá semmit
    XD XD XD
  • Ryder7
    nincs véletlenül két egered?:D csak vicc volt, gondolom nincs.

ö ha kaptál CD-t/floppyt az egérhez akkor tedd fel a rajta levő cuccokat, az talán segit.
  • belapeter
    asztali gépem van
  • Ryder7
    laptopról nyomod? mert akkor ez bejön ha behozon a menüt, én is ezzel szivőztam, de ha tudod touchpaddal (nekem tapif.sz) tolni akkor nem hiszem, hogy ez többször előjőnne.

Legend Killer: Akkor nem tudom mi van. feladam.
  • belapeter
    helló all
    Nekem ollyna poblémám van,hogy néha úgymond lefagy az egér.
    Én úgy tuttam megcsinlni hogy sokszor "Esc"-eltem.
    De ez mindig nem segít.
    Mitől van ez? Hogy lehet korrigálni?
    válszokat előre is THX
  • Legend Killer
    hoodlum van :D.
  • Ryder7
    akkor szerintem rossz a crack. hoodlum crack a barátod.
  • gabikamionos
    csá betetem a GTA SAN ANDREAS REAL V2 és a taxinál akarok spoliert rakni és hibát ir ki mi lehet a baj segitsetek?Kérlek nagyon fontos.
  • Legend Killer
    aha... na mind1, hát szivatózik velem, az a lényeg :D, mer kéccer megcsinálta, de utána meg nem dobott ki :S. 1ébként ezt akkor írja ki mindenféleképpen, ha nem észleli a dévédét, v iso nincs bemountolva... pedig krekkeltem.

mind1...
  • Ryder7
    szóval úgy hogy nem kompatibilis a már jó pár éves SA-val, bár ezt nem hinném, mert volt már 2 GB ram egybe 4 éve szerintem.
  • Legend Killer
    pöff... nem vágom, mind1... a minőséget.
  • Ryder7
    ja az az egyik fajta multi. nem a mennyiségét, hanem a minőségét nem szeretni.
  • Legend Killer
    SAMP a mutli? az rohadtul nem érdekel. és miazhogy nem szereti a ramom? :D két giga van, gecc :D.