GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi,most elõrébb vagyok,ha lenne xp-m itt kéznél valoszinü nem Vistát használnék..

Kicsikiraly
használj XP-t.

DFTBA ಠ_ಠ

Sziasztok!

Gondolom már volt rola szo többször is de 80k üzit most nemigen tudok átnézni.
Vistán van fent az SA ,eredeti!
Hogy kell müködésre birni valaki tudna adni egy linket?
Kompatibilitásnál xp sp2-ben sem indul,Havernak Vistán elsõre elindult,nemtudom enyémmel mi a gáz...

Thx elõre is.

DJ Skyline
havernál játszottunk kicsit, de olyan buggal találkoztam amivel az elmúlt 3 évben 1x sem. red dragon kaszinó elsõ küldetése, gondoltam leejtõernyõzök. kb a kaszinó fölött voltam mikor a kis piros szar fölé repültem (amibe ha belesétálsz akkor indul a mission), következõ történt, szélesvászon on valamitõl, mintha a küldetést akarta volna elkezdeni, közben kiírja wasted, mondom wtf? hogyan mikor ejtõzök lefelé még nagyban. aztán következõ kép, se hud, se iránytû, semmi, szélesvászon marad, kórháznál állok és ugyanúgy tudok játszani, de nem tudok kilépni a játékból csak alt+tabbal 😄😄das

berczely
Kicsikiraly
FAQ-t olvassatok már........

DFTBA ಠ_ಠ

Törölt felhasználó
csá mindenkinek
haveromnak gondja van a játékkal...tegnap tette ujra a játékot, crackelte is és vmiért mikor betöltene akkor kilép egy kis fekete képernyõvel
ha vki tud vmi megoldást akkor nagyon köszönöm a segitségét
gabikamionos
császtok hagykérdezem már meg mi a a baja a játéknak amikor beakarom tólten nincs kép csak hang

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

Fresh Duke
Igazán nincs mit. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

GX25
Duke nagyon köszönöm a segítséget, mûködik, most már jók a kerekek.

Fresh Duke
Azt jelenti, hogy nyisd meg a veh_mods.ide fájlt jegyzettömbbel, majd keresd meg az összes olyan sort, ahol van "wheel". (Pl: 1073, wheel_sr6, vehicle, 100, 2097152) Ott írd át a "vehicle"-t a kerék nevével.
(Ami a "wheel_" után jön. A példánk szerint a "vehicle"bõl "sr6" lesz. "1073, wheel_sr6, sr6, 100, 2097152")

UI: A jegyzettömbben való kereséshez nyomd meg a ctrl-t és az F-et.
UI2: Amit kis betûkkel írta, abban nem vagyok biztos.

GX25
Sziasztok!

Légyszi segítsetek.
Leszedtem innen a Wireds NFSC Wheelpack V.2-t. A 17db .dff és 17db .txd fájlt kicseréltem a gta3.img-be ahogy írta, de amikor bemegyek a tuning mûhelybe és kicserélem a kereket csak az újfajta alakot látom, a színe fehér tehát a felniket kicserélte újakra de a textúrát nem rakja rá.
A readme be az volt 2. lépésnek írva:

2.Go to Gta San Andreas/Data/Maps/veh_mods folder and open in notepad the veh_mods.ide file.Find all the lines in which "wheel" appears,like this:

1073, wheel_sr6, vehicle, 100, 2097152

and change the "vehicle" with the name of the wheel,in this case "wheel_sr6".

Ez mit jelent? Ebben a veh_mods.ide fájlba mit kell módosítani, mert ezt nem értem?

A segítséget elõre is köszönöm.

zyppy
reinstall egyszerûbb

bujty
heló,nem tud valaki 1 olyam weboldalt ahonnan letölthetem az eredeti gta3.img-t??nagyon fontos lenne.kössz

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

berczely
IMQ Tool-al kell megcsinálni!

Skincsere lépései:

01. IMG Tool elindítása

02. File/Open (CTRL+L) Megkeresni a GTA3.IMG file -t (helye: GTA San Andreas\models) majd megnyitás

03. A filelistából kikeressük a két file -t amire szükségünk van Edit/Find (F2).

Pl.: Amennyiben a Banshee nevü autón szeretnél skin -t cserélni, úgy a következõ két file -ra lesz szükség: 'banshee.txd' valamint 'banshee.dff' (aposztróf nélkül)

Értelemszerûen annak az autónak a nevére keresel rá, amelyiken a skin -t szeretnéd módosítani! (monster, cheetah...)

04. Most pedig biztonsági másolatot készítünk a két file -rol (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) a következõképpen. Kijelöljük a célfile -t (pl.: banshee.dff) majd COMMANDS/EXTRACT (CTRL+E)

és megadjuk neki, hogy hova szeretnénk a filet exportálni.

05. A skin lecserélése következik. Ezt mind a két (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) file -nal meg kell csinálni. mégpedig így: kijelölés után (pl.: banshee.dff) COMMANDS/REPLACE (CTRL+L)

Értelemszerûen a *.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!

06. A skin lecserélésével vegeztünk.

gabikamionos
egy quadot

Fresh Duke
Mit töltöttél le?

berczely
Hát ha rar fájlok akkor kicsomagolod az egyiket és kapsz egy másik fájlt amit Daemon Tools-al megnyitsz és telepíted 😊

gabikamionos
császtok segitsetek már nekem hogytom felteni amit letöltötem

Fresh Duke
Frissíts, és akkor eltûnik.

Kicsikiraly
mi ez a hülye reklám ezen az oldalon??? felugrik és lenyomni se lehet sehogy -.-

DFTBA ಠ_ಠ

Legend Killer
figyuzzatok... GTA SA OST-je megvan nekem1ideje és msot feldobtam mp3omra Radio X-t, KDST-bpl két számot, Playback FM-t, Los Santos rádió nincs meg, v nemtom és K-Rose-t... vááhhh, elõször hidegrázást kaptam ,de most kezdem megszeretni, jóhhhh ez, loooool<#eljen><#idiota><#idiota><#hehe>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

DJ Skyline
aki nagyon nem bírja ki a GTA IV-ig, annak egy kis falatnyi ízelítõ, GTA IV Hud & Radar

berczely
Én nem tudok mást sajnos...

Firerock
az van
esetleg valami más?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

berczely
Modern mod v2

Firerock
szerintetek melyik a legjobb modern,vagy ilyen új kocsis mód?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Goruck
képet nem tudtam beszúrni, na de így
KÉP

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Goruck

red bull
vagy azis jó lenne ha valahogy a new modból ki lehetne szedni valahogy a tankolást

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
valaki nem tud olyan mod ról hogy belehet szálni az emberekhez utasként a kocsiba és mondjuk lõnni közbe? Tudok egyet asszem a new mod vagy mi de abba tankolni is kell és idegesít. Elõre is thx

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

valaki tudna adni egy linket egy lada vfts röl amit betudok rakni a játékba?!
thx
bujty
cs figy tudnátok segíteni?? ezt a módot hol lehet letölteni??http://www.youtube.com/watch?v=tF005Fb5ghY

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Goruck
nem fagy ki, beraktam a modern modot és még kicseréltem a többit, meg már szerintem semmi sem maradt a modern modból, mert azoknak a nagyrészét is már lecseréltem, szerencsére nem fagy a játékom!!

Yoda001
nekem 903 mega, és alap ... ennyi, nem fagy

http://9gag.com/gag/5135249

sgt anderson
Azt hogy sikerült összehoznod? Nem fagy ki a játék, meg ilyenek?

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Nincsmit.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Sziasztok!segitsetek nekem légyszi!letöltöttem a garage mod-ot,de egyszerüen nem tudok beinstallálni semmilyen autót,motort!Miért lehet ez?Köszönöm
DJ Skyline
a gta3.net naprakészebb, de oda minden szennyt kiraknak, gta-worldmods-ra általában a minõségi(bb) cuccok kerülnek ki

zeli
Visszavonom, sikerült végre. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Hogy a faszba kell megcsinálni a Toreno utolsó repülése küldetést?:|
Akárhogy próbálom, nem jön össze.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

DJ Skyline
ezek vannak össz-vissz. a 2 legnagyobb a gta3.net meg a gta-worldmods.de

valami jobb külföldi oldalakat nem tudtok? ahol sok módosítás van (azokon kívül ami a faqban van)
DJ Skyline
bár nem warez topik, de valaki nem tud a GTA3-hoz egy normálisan mûködõ torrent linket? (majd utánna törlöm a komment, vagy jöhet privátban is) nincs meg a játék, elkallódott itthon valahol, igazából megvenném eredetiben, de másra kell most az a 3000 Ft.

Goruck
köszönjük, valószinüleg ismerjük
index mod, meg nemhiszem h akad, mert nincsenek a modeleknek külön index lámpájuk...gondolom....sajnos😞

jelenleg 1 720,6 MB-os a gta3.img-m 😄

Legend Killer
én csak le nem fagyó GTA SA-t akarok 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

sziasztok
nem tudjátok van-e olyan mod a játékhoz hogy lehessen benne indexelni?
ha valaki tud ilyen az szóljon
ja és ha valaki sok módosítást, autókat, stb-t akar akkor: www.gtainside.com
thx
üdv
én egy olyat is tudok ami nincs rajta a térképen

a felhajtók melletti palánkok találkozásánál is le lehet esni a semmibe
Goruck
én egy bugot ismerek a térképrõl a jobboldalt a legalsót, a lowraider tuningolonál, az van ott h egy parkoló autó mindíg kigurul az út közepére mert 45fokos a garázslejáró -vagy mi- ahova "teremtették"

RAZOR27
ajj... faq faq és faq!

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"