GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GX25
Sziasztok!

Innen leszedtem a Lancia Delta HF Integrale-t. És találtam benne egy bug-ot. Ha a bal hátsó ajtó ablakán benézek akkor a jobbhátsó ajtó nincs ott de ha a hátsó szélvédõn nézek be akkor ott van. Nem tudjátok hogy ez mitõl van? Esetleg ki lehet javítani valahogy?

Képek róla:

jah, az más 😄
annak van egy fix helye is, a Mount Chiliad keleti lábánál lévõ roncstelepen
FZoleee
bugok helye... mily meglepõ <#idiota>
hogy kell batman modot belerakni a jatekba??
Vontatóból a Las Venturas-i repülõtér környékén van sok. Talán.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

amúgy a Bug map az mi a bannernél? Mik rajta a piros pontok?

nem vonat, hanem vontató xD

vonatot az állomásokról (vársz míg jön egy)
a NOE küldetésben meg a legegszerûbb, ha rögtön kimész a tenger fölé ott könnyebb tartani a magasságot
meg sehogyan se tudok a visibility alatt maradni egy két helyen :S

vontatót, honnan szerezzek?😄

amúgy megcsináltam a flying schoolt, és ott vok, hogy nem tudok elmenni sf-ba, mert lelõnek a rakéták 😞

berczely
ENB-bõl sokfélét próbáltam legújabb a legszarabb mer akad mint atom...catalyst 8.7-es van.Te milyen ENB-t használsz?

Legend Killer
okés, kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

a boltot meg kell venned elõször, de azok egyébként nem kötelezõ küldetések
Legend Killer
boltjába.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
San Fierroba vok már. Jól emlékszem, hogy Zero küldijeihez, semmi házat nem kell megvenni, pl a boltjánál lévõ ingatlant? Ha igen, akko egy újabb bug ez, mer SF-ba értem, Truth összeszedte a csapatot, csináltam is má nála1küldit, de Zeronak a botljába nemtok bemenni :S :S :S :S.

sziasztok!
az lenne a gondom, hogy az játék kiír vmi számomra érhetetlen dolgot...
pontosabban ezt:
1. GTA MP has crashed
2. memória címre hivatkozott

nah erre mit lépjek?<#worship>

leszedteam a SA mod installert és batman mod-ot de nem tom felrakni a modot. segítsen valaki légyszi!!!
ha nem csináltál másolatot a fájlokról, akkor csak az újratelepítés marad
Fresh Duke
Úgy döntöttem, hogy én is elkezdem elõrõl a játékot. 😊
Már kétszer végigvittem, de sose lehet megunni! (Ha meg megunnám, akkor berakok v.milyen módot. 😄 De erre még nem volt szükség, és asszem amíg nem lesz tejes 007 mód, addig így is marad.)

A heavy cost. I pay it gladly.

bujty
az én gondomra van válasz?

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

BiG G
szerzel egy vontatót, azzal elvontatod, és ügyesen betolod az egyik garázsodba. kijössz (bezárul a garázs ajtaja) és utána nyitva van a verda.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
hanyas verziót használod az ENB-bõl? és melyik Catalyst van feltéve?

bujty
heló kéne 1 nagy segítség,feltelepítettem a modermod v2-t de így a multy nem mûködik.nincs valami amivel letudom szedni?(már nincs meg a telepítõ CD-je 😞 úgyhogy valami más módszer kellene)

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Hogy tudok kinyitni/feltörni egy kocsit, ami le van zárva?:/

berczely
Nálam meg kb 15fps-el megy a game...

BiG G
az ENB series féle grafikus tuning érdekese villódzik 4850-en, valakinek valami ötlete van hogy tüntessem el?

zeli
az csak késõbb lesz. Majd a Las Venturas küldiknél.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

flying school az hol van a játékban?:S mert nem enged be a repülõtérre! :S

BiG G
San Fierro-ban a dokkoknál (ahova a lopott kocsikat is lehet vinni egy nagy hajóhoz) van egy hajóépítõ szárazdokk, ott találsz NRG500-at.

cs.hol találhato az nrg500 a játékban?
nah megcsináltam ezt a küldit,

de lol?
a las venturasi autópályán milyen pofátlanul gyorsan mennek a kocsiK!😄
de sztem nem õk mennek gyorsan, hanem mi megyünk lassan :W

ok, kösz
megpróbálom

a kamion bal oldalán kell menned és az ajtóra fog átugrani
Legend Killer
lol, peedig oda mentem és dühösen elhajtotam ,mikor kiírta az üzentet 😄. many respect dude! így má boldogulok.
1ébként a géjm fagyásra a GTA külföldi fórumán azt mondták, hogy legyen kompatibilis windows98-al ,kipróbáltam és úgy jó egyenlõre.

DJ Skyline
ezt most így nem tudom fejbõl, mi a küldetés neve? csak mert akkor adok videót a küldetésrõl 😄

abba a misszióba, amelyikbe egy tartályos kocsit kell ellopni, ott cesarnak hol kell lennie? azt tudom, hogy cesarnak bal kezére kell esnie a kamionnak, de melyik részére kell, hogy felmásszon?

DJ Skyline
tessék, a zölddel kiemeltek a lowrider kocsik, és Cesar háza körül szokott állni 1-2

Legend Killer
honnan a tökömbõl szerezzek lowrider-es verdát, miután megvolt a verseny és Cesar küldijei kellenek?

Imrusssss
Legyetek szívesek a Bank& robbery szerver ip berakni köszönöm!!!! :S

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Ryder7
Nekem is perpill Vistam van sajnos, a tuningon kivül minden megy a játékban, bárvan hogy nem érzékeli az egeret ha visszalépek a menüböl. (Laptop=két egér)

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

van hozzá vmi olyan mod, ami felnyomja a látótávolságot, a grafikát meg új jármûmodelleket rak be az új, nagy teljesítményû gépekhez?

ha lenne egybe ilyen nagy mod, érdemes lenne újra feltelepíteni

ha nincs , 5leteket kérnék hogy mikkel lehetne szebbé jobbá varázsolni könnyen a játékot, hogy még egy végigjátszást megérjen a dolog a 4. részig 😊

Hy segítség kellene
na szóval felteetem az sa-t + samp de nem tok vele játszani mert 5-10 perc játékidõ után az autóban vagy célzásnál elkezd forogni a kamera egyszerûen jácchatatlan amúgy ezt még annak idején XP-n nem csinált ijet
de most a visztán..... please help ha van valakinek ötlete ja és az XP SP2 kompatibilitással sem mûxik<#guluszem1><#falbav><#wilting><#help>

Legend Killer
a savegamepack nekem is jó, de elõtte emgcsináltam az összes küldit, csak OG Loc és a zsaruk voltak, mielõtt eltakarítják1idõre CJ-t LS-ból, erre ennél a savegamenél meg még1csomó visszavan, lol 😞.

Legend Killer
faszomat, folyton lefagy a buzi géjm, mikor meg kell menteni CJ elsõ barátnõjét. Mindig, akkor, mikor bemegy a házba, belép, köhög 😄 és lefagy 😞.

Imrusssss
Sziasztok hogy tudom megtalálni a Bank & robbery vagymi szervert a játékba (rendörös üldözés)

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

FZoleee
savegame pack
tessék 😊
Stefibaba
Hadjátok megvan 😄 (egyébként a Stowaway pályán van egy easter egg. Amikor ki kell ugrani a repcsibõl, NE vegyétek fel az ernyõt. Hanem robbantsátok fel a repcsit és ugorjatok ki ernyõ nékül. A többi legyen meglepi 😄)

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Stefibaba
Valaki tudna egy olyan linket adni ahonnan le tudnék szedni mentéseket? 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Legend Killer
nah, inkább a sima, mer itt elején is van már barátnõ és gondolom az összes városban 😄.

Legend Killer
thanks! amint láto mkezdhetem elõrõl a géjmet 😄, nembaj, elején vok még.