82991
-
ldavid #79946 a tulajdonságoknál -
#79945 Hogy tudom megváltoztatni a dokumentumok mappa helyét? Hátha... -
#79944 imgtool-al lehet betenni a ruhát. -
#79943 köcce ,de még sem kell, mert szedtem le mentést... x_O
most 1 másik kérdésem lenne:szedtem le 1 ruhát és azt hogyan lehet berakni a játékba??? v.milyen programmal lehet???
előre is köszi -
#79942 Odaadom a mentésemet és v.ki legyen olyan kedves, h az égő vágy missziót vigye nekem végig, mentse el, majd küldje nekem vissza...!!!
előre is köcce!!! -
#79941 Hosszú történet, és nem releváns.
Ötlet van még? -
#79940 hy all!
az miért lehet, h a tüzes vágy (Burning Desire) küldetésben (amikor hazaviszem az első barátnőmet), akkor elviszem a piros helyre és nem megy be a házába, hanem beszáll 1 másik kocsiba vagy elfut v.merre és nem megy tovább a játék, csak ülök a kocsiba, a csaj házát mutatja a kamera és nem történik semmi... (semmilyen gombra nem reagál még Esc-re sem, de nem fagy le, mert a fák, + az emberek mozognak...!!!)
ha tudtok segíteni, azt megköszönném...!!! x_O -
ldavid #79939 hát nekem sajnos más ötletem nem igazán van
de miért nem a C-n van a windows? :) -
#79938 Igen, amikor régen feltettem, és ez volt a gond, akkor a C: meghajtóra áthelyezés ideig-óráig megoldotta a gondot, utána ugyanúgy elromlott. Mentett egy ötöt-hatot, eljutottam kb a játék 10%-áig, kezdtem volna belejönni, aztán puff... Úgyhogy nekem erre valami ultimate fix kéne... -
ldavid #79937 lehet a G meghajtó nem tetszik neki
nem próbáltad még a dokumentumok helyét megváltoztatni? szóval C meghajtóra a szokásos helyre
esetleg előbb próbáld a GTASA userfiles mappa törlését, hátha -
#79936 Egy fiókom van csak... -
#79935 nVidia 8400M? laptopod van? azon ha nem cseréltél Windowst akkor rajta kell legyen a driver és tökéletesen kell működjön. -
lacykyo #79934 Ehhez kéne xp:
de az (nvidia drivert) nem látja xp nél a videokártyát
:Processzor: Intel Core2 Duo T7500 (2.2 GHz, 4MB L2 cache, 800 MHz FSB)
Memória: 2 GB (DDR2, 667 MHz)
Merevlemez: 250 GB (SATA, 5400 RPM)
Optikai meghajtó: DVD±R/RW Dual Layer, LightScribe
Floppy meghajtó: opcionális (USB csatolós)
Kijelző: 15,4" WXGA BrightView (1280x800 pixel)
Videokártya: nVidia GeForce 8400M GS (128 MB)
Modem: 56 kb
LAN: Gigabit (10/100/1000 Mb)
Wireless LAN: 802.11 (a/b/g)
Bluetooth: van
FireWire: van
USB: 3 db
S-video: van
Kártyaolvasó: 5in1
Tömeg: 3,1 kg
Méretek: 357 mm x 257 mm x 39,6 mm
Akkumulátor: 6 cellás, Li-Ion
Egyéb: QuickPlay, Webkamera (1,3MP), Sztereo mikrofon, Ujjlenyomat-érzékelő, HDMI kimenet -
#79933 google a barátod, de segitek
ati kártyáknál: ati.com
nvidia kártyáknál: nvidia.com -
ldavid #79932 1800-ért kapni újat, amúgy van szerintem topicja -
Delma10 #79931 Sziasztok nem kell valakinek a Just Cause pc játék?
Olyan mint a GTA!
Senkinek nem tudom eladni!
Az ára: 1500ft
-
Delma10 #79930 Azt hogy? -
ldavid #79929 rendszergazda profilból indítod? -
#79928 Sziasztok!
Sok év után megint visszatettem a játékot, de megint ugyanaz a gondom, mint először: nem akar menteni a játék! Azt írja, hogy check your savegame directory, és megnéztem, és van GTA SA User Files, azon belül Gallery és User Tracks. A Windows betűjele G:
Mit csináljak? Valaki megoldotta már ezt? Fél óra guglizás után is vakarom a fejem, mert semmi használható infót nem sikerült szereznem... -
#79927 köszi még1x:D
akkor állat vagyok:D a gta 4 topikba akartam:D:D -
#79926 hi
AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ:
Pentium 4, vagy AMD Athlon XP processzor
384+ RAM
16x-os sebességű DVD-ROM meghajtó
4,7GB szabad hely a teljes telepítéshez
128+ MB videokártya
DirectX 9 kompatibilis hangkártya
nm -
#79925 hali
játszik valaki a játékkal hasonló géppel mint ez:
amd x3 8450
ati 3870 512
4 giga ddr2 800
tapasztalatok érdekelnének, hogy mennyire fut kb ilyen gépen a játék
köszi -
#79924 frissiteni kell a videókártyát, letöltöd a driver a videókártya oldaláról és kész. -
lacykyo #79923 Nvidia 8800 gs vidokártyám van lehet hozzá xp-drivert találni valahol????
----->Nvidia honlapon vannak de nem jók! -
lacykyo #79922 mi a valószinűsége annak ha eredeti gta-t használok menni fog? -
ldavid #79921 lehet meg kéne venni? -
lacykyo #79920 az orosz verzio is csask 1-2percig mükődik és vége....kidob az asztalra----->gta sa mükődése leállt!
na akkor most mi a baja?????? -
lacykyo #79919 Onnan csináltam......van egy torrentről szedett gta ami viszont megy.....valami orosz buhera gta sa de legalább megy!!!
azért köszi a tippeket -
#79918 szia Ryder letöltöttem az a DX-et amit linkeltél de nem műkszik,de nem vok 1 pofi kompjúteres úgyhogy a videókártya drive-al mit lehet csinálni hogy jó legyen? -
#79917 ne a Windowson belül forrmatálj, hanem a telepitő CD-ről. -
lacykyo #79916 azt most nézem a hiba lehet azért van mert a vista 100%-ban nem tudta leformázni a gépet.....mert találtam olyan fájl nevet(film cime)amit oktoberben letöröltem de a találati listában bent van.....na most hogy formázzam le?????....mert találok gta.img fájlokat a frissen rakott vistan...töröltem ----->nem megoldás:(
XP megoldás lenne?????? -
lacykyo #79915 nálam minden ok....minden program,driver a helyén....én nekem azért kellett leformázni mert img-ben nyomtam egy rebulingsot....azota nem megy....format --->nem megy....ujra formar összes particio megszünt.--->nem megy..... -
kabatmen #79914 Persze minden telepítve van valami mással kellene próbálkozni:D -
#79913 lacykyo és kabatmen: videókártya driver (meghajtó) program, hangkártya driver, directX 9.0c meg ilyenek fentvannak? lacykyo neked 10-es a DirectX-ed az nem kell frissiteni. -
lacykyo #79912 VISTAM VAN ....NEM LEHET PROBLÉMA...MERT EDDIG IS AZ VOLT ÉS MENT A JÁTÉK....DE AZTÁN FORMAT c: ÉS AZOTA NEM MEGY A GTA...PEDIG UGYANAZT A VISTAT TETTEM FEL....
HELP! -
lacykyo #79911 sziasztok.
ugyan az a problémám mint "kabatmen"-nek.....
segitsetek
ujra raktam...nem jó....mit csináljak.....faqot probaltam nem megy....
help!!! -
kabatmen #79910 Hellosztok. Abban kérném segítségeteket, hogy mikor felrakom a játékot, be crackelem, és amikor elindítom, bejön az intró, meg a kezdő képernyő, de a menü már nem, hanem kidob az asztalra egy hibaüzenettel... a faqban találtam rá megoldást, de nem jött be, ugyan azt csinálja. előre is köszi -
#79909 mert Vistad van... mit akarsz egy 3 éves játéktól, h tökéletesen fusson egy új os-en? am nekem Vistan nem fagyott ki csak az egeret nem érzékelte, de ha egyszer két egér volt:D (laptop) -
#79908 cső. nem tudja valaki mért van az ha ki lépek a menübe akkor pár perc múlva meg hal a játék? (Vista-m van)
-
#79907 szerintem gyakorolj a klubban, nem mesze van a benzinkúttól, és kicsit szenvedj vele, hidd el jobban fogsz ráni, mert elmondhatod hogy megcsináltam, meg ha már megtaláltál egy csomó graffitit, akkor az lehet elveszlik és még sok ilyen dolog történhet.