82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • ldavid
    a tulajdonságoknál
  • Sati84
    Hogy tudom megváltoztatni a dokumentumok mappa helyét? Hátha...
  • Ryder7
    imgtool-al lehet betenni a ruhát.
  • danny94
    köcce ,de még sem kell, mert szedtem le mentést... x_O
    most 1 másik kérdésem lenne:szedtem le 1 ruhát és azt hogyan lehet berakni a játékba??? v.milyen programmal lehet???
    előre is köszi
  • danny94
    Odaadom a mentésemet és v.ki legyen olyan kedves, h az égő vágy missziót vigye nekem végig, mentse el, majd küldje nekem vissza...!!!
    előre is köcce!!!
  • Sati84
    Hosszú történet, és nem releváns.
    Ötlet van még?
  • danny94
    hy all!
    az miért lehet, h a tüzes vágy (Burning Desire) küldetésben (amikor hazaviszem az első barátnőmet), akkor elviszem a piros helyre és nem megy be a házába, hanem beszáll 1 másik kocsiba vagy elfut v.merre és nem megy tovább a játék, csak ülök a kocsiba, a csaj házát mutatja a kamera és nem történik semmi... (semmilyen gombra nem reagál még Esc-re sem, de nem fagy le, mert a fák, + az emberek mozognak...!!!)
    ha tudtok segíteni, azt megköszönném...!!! x_O
  • ldavid
    hát nekem sajnos más ötletem nem igazán van
    de miért nem a C-n van a windows? :)
  • Sati84
    Igen, amikor régen feltettem, és ez volt a gond, akkor a C: meghajtóra áthelyezés ideig-óráig megoldotta a gondot, utána ugyanúgy elromlott. Mentett egy ötöt-hatot, eljutottam kb a játék 10%-áig, kezdtem volna belejönni, aztán puff... Úgyhogy nekem erre valami ultimate fix kéne...
  • ldavid
    lehet a G meghajtó nem tetszik neki
    nem próbáltad még a dokumentumok helyét megváltoztatni? szóval C meghajtóra a szokásos helyre

esetleg előbb próbáld a GTASA userfiles mappa törlését, hátha
  • Sati84
    Egy fiókom van csak...
  • Ryder7
    nVidia 8400M? laptopod van? azon ha nem cseréltél Windowst akkor rajta kell legyen a driver és tökéletesen kell működjön.
  • lacykyo
    Ehhez kéne xp:
    de az (nvidia drivert) nem látja xp nél a videokártyát
    :Processzor: Intel Core2 Duo T7500 (2.2 GHz, 4MB L2 cache, 800 MHz FSB)
    Memória: 2 GB (DDR2, 667 MHz)
    Merevlemez: 250 GB (SATA, 5400 RPM)
    Optikai meghajtó: DVD±R/RW Dual Layer, LightScribe
    Floppy meghajtó: opcionális (USB csatolós)
    Kijelző: 15,4" WXGA BrightView (1280x800 pixel)
    Videokártya: nVidia GeForce 8400M GS (128 MB)
    Modem: 56 kb
    LAN: Gigabit (10/100/1000 Mb)
    Wireless LAN: 802.11 (a/b/g)
    Bluetooth: van
    FireWire: van
    USB: 3 db
    S-video: van
    Kártyaolvasó: 5in1
    Tömeg: 3,1 kg
    Méretek: 357 mm x 257 mm x 39,6 mm
    Akkumulátor: 6 cellás, Li-Ion
    Egyéb: QuickPlay, Webkamera (1,3MP), Sztereo mikrofon, Ujjlenyomat-érzékelő, HDMI kimenet
  • Ryder7
    google a barátod, de segitek
    ati kártyáknál: ati.com
    nvidia kártyáknál: nvidia.com
  • ldavid
    1800-ért kapni újat, amúgy van szerintem topicja
  • Delma10
    Sziasztok nem kell valakinek a Just Cause pc játék?
    Olyan mint a GTA!
    Senkinek nem tudom eladni!
    Az ára: 1500ft
  • Delma10
    Azt hogy?
  • ldavid
    rendszergazda profilból indítod?
  • Sati84
    Sziasztok!

Sok év után megint visszatettem a játékot, de megint ugyanaz a gondom, mint először: nem akar menteni a játék! Azt írja, hogy check your savegame directory, és megnéztem, és van GTA SA User Files, azon belül Gallery és User Tracks. A Windows betűjele G:

Mit csináljak? Valaki megoldotta már ezt? Fél óra guglizás után is vakarom a fejem, mert semmi használható infót nem sikerült szereznem...
  • oneal1
    köszi még1x:D

akkor állat vagyok:D a gta 4 topikba akartam:D:D
  • Yoda001
    hi

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ:
    Pentium 4, vagy AMD Athlon XP processzor
    384+ RAM
    16x-os sebességű DVD-ROM meghajtó
    4,7GB szabad hely a teljes telepítéshez
    128+ MB videokártya
    DirectX 9 kompatibilis hangkártya

nm
  • oneal1
    hali

játszik valaki a játékkal hasonló géppel mint ez:
    amd x3 8450
    ati 3870 512
    4 giga ddr2 800

tapasztalatok érdekelnének, hogy mennyire fut kb ilyen gépen a játék
    köszi
  • Ryder7
    frissiteni kell a videókártyát, letöltöd a driver a videókártya oldaláról és kész.
  • lacykyo
    Nvidia 8800 gs vidokártyám van lehet hozzá xp-drivert találni valahol????
    ----->Nvidia honlapon vannak de nem jók!
  • lacykyo
    mi a valószinűsége annak ha eredeti gta-t használok menni fog?
  • ldavid
    lehet meg kéne venni?
  • lacykyo
    az orosz verzio is csask 1-2percig mükődik és vége....kidob az asztalra----->gta sa mükődése leállt!
    na akkor most mi a baja??????
  • lacykyo
    Onnan csináltam......van egy torrentről szedett gta ami viszont megy.....valami orosz buhera gta sa de legalább megy!!!
    azért köszi a tippeket
  • bujty
    szia Ryder letöltöttem az a DX-et amit linkeltél de nem műkszik,de nem vok 1 pofi kompjúteres úgyhogy a videókártya drive-al mit lehet csinálni hogy jó legyen?
  • Ryder7
    ne a Windowson belül forrmatálj, hanem a telepitő CD-ről.
  • lacykyo
    azt most nézem a hiba lehet azért van mert a vista 100%-ban nem tudta leformázni a gépet.....mert találtam olyan fájl nevet(film cime)amit oktoberben letöröltem de a találati listában bent van.....na most hogy formázzam le?????....mert találok gta.img fájlokat a frissen rakott vistan...töröltem ----->nem megoldás:(
    XP megoldás lenne??????
  • lacykyo
    nálam minden ok....minden program,driver a helyén....én nekem azért kellett leformázni mert img-ben nyomtam egy rebulingsot....azota nem megy....format --->nem megy....ujra formar összes particio megszünt.--->nem megy.....
  • kabatmen
    Persze minden telepítve van valami mással kellene próbálkozni:D
  • Ryder7
    lacykyo és kabatmen: videókártya driver (meghajtó) program, hangkártya driver, directX 9.0c meg ilyenek fentvannak? lacykyo neked 10-es a DirectX-ed az nem kell frissiteni.
  • lacykyo
    VISTAM VAN ....NEM LEHET PROBLÉMA...MERT EDDIG IS AZ VOLT ÉS MENT A JÁTÉK....DE AZTÁN FORMAT c: ÉS AZOTA NEM MEGY A GTA...PEDIG UGYANAZT A VISTAT TETTEM FEL....
    HELP!
  • lacykyo
    sziasztok.
    ugyan az a problémám mint "kabatmen"-nek.....
    segitsetek
    ujra raktam...nem jó....mit csináljak.....faqot probaltam nem megy....
    help!!!
  • kabatmen
    Hellosztok. Abban kérném segítségeteket, hogy mikor felrakom a játékot, be crackelem, és amikor elindítom, bejön az intró, meg a kezdő képernyő, de a menü már nem, hanem kidob az asztalra egy hibaüzenettel... a faqban találtam rá megoldást, de nem jött be, ugyan azt csinálja. előre is köszi
  • Ryder7
    mert Vistad van... mit akarsz egy 3 éves játéktól, h tökéletesen fusson egy új os-en? am nekem Vistan nem fagyott ki csak az egeret nem érzékelte, de ha egyszer két egér volt:D (laptop)
  • TóNyóóóóóóó
    cső. nem tudja valaki mért van az ha ki lépek a menübe akkor pár perc múlva meg hal a játék? (Vista-m van)
  • Ryder7
    szerintem gyakorolj a klubban, nem mesze van a benzinkúttól, és kicsit szenvedj vele, hidd el jobban fogsz ráni, mert elmondhatod hogy megcsináltam, meg ha már megtaláltál egy csomó graffitit, akkor az lehet elveszlik és még sok ilyen dolog történhet.