GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
Vagyis nem halott, rámegyek és file not found.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
mácsakahotcoffekellene 😄... FAQban lévõ link halott.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Sokáig kell gyakorolni a víz alatt. Én körülbelül 30 percet úsztam CJ-vel és csak akkor tudtam megcsinálni ezt a küldetést.
máshogy nem lehet növelni a tüdõt? pl futással? mert nagyon nem akar nõni a szerencsétlen:\
a repülõikonos küldetéseket is kötelezõ megcsinálni
leszedteam a SA mod installert és batman mod-ot de nem tom felrakni a modot. segítsen vki légyszi!!!
Legend Killer
CSODA TÖRTÉNT, TUDOK GTA SA-ni!!!!!!!!!

Köszönöm Istenem, köszönöm!!!!!!

<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Csak lejjebb kellett vennem 640szer akárhányba és frame limiter ki, meg nemtommég mi esetleg és jó lett<#idiota><#hehe><#rolleyes>

Leiskopogomgyorsan *kopkop 😄*

Sajna gépnek azé pihennie is kell, pedig egész éjjel zúznám 😄.

De remélem reggel, v délelõtt felkelve tudom folytatni és nem fagy le :'(.

Nuno88

Parancsolj...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

RAZOR27
xD micsoda véletlen huhúú <#hehe>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Ryder7
gondolom senki se tudja akkor a választ a kérdésemre.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Legend Killer
😄, mosmémánahh? látod, banplz-t tettél és szegény longhaul eltávozott közülünk 😄.

nyisd meg a térképet, nyomd meg az L-t, csinálj róla képet és rakd be ide
DJ Skyline
metrok, kattints a "Загрузить" feliratra hogy letölthesd. az adott metro jobb alsó sarkánál találod, mellette van hogy mekkora a file mérete

RAZOR27
<#hehe><#banplz>

Legend Killer
béjváccs 😄

longhaul
Hol van a metró linkje? És nem lehet automatikusan betenni a modellt a játékba, mert megnyitom a gta.imget és be csomagolom és ki utána megint be és ik utána semmi......

OMSI FOREVER!!!

RAZOR27
Tiszta Baywatch <#idiota>

Legend Killer
jahh

FZoleee
szidzsé <#idiota>
Legend Killer
😄, ha akarnék, se tudnék segíteni, mer rohadt rég jácottam vele és elfelejtettem, de hajrá 😊.

Legend Killer
de arra nem elég erõs a gépem :'( és nosztalgia rulz... letöltöttem gamecopyworldrõl a cumókat, amik a fakban vannak 😄, deh a crashfix exénél nekem vmi kis sima gta sa exe van... hm... mind1, mer má azt is próbáltam is mindig lefagy. most megfigyeltem, hogy idõ korlátos ez a fagyás 😄, vagyis nem akkor fagy le, mikor sziddzsével felpattanok a cangára az elején, hanem x perc eltelte után. mer most elkezdtem megnézni intrót csak úgy és azalatt lefagyott 😄.

*kétségbe van esve, jáccani szeretne 😞*

jah megvan LMB vel kell felmágnesezni xD

Nuno88
Hi nép!
Egy kérdésem lenne. Volt egy küldi, megkellett ölnöm a korrupt néger zsaru társát, az volt a címe h Delelõ vagy mi. Na megcsináltam meg minden és nincs új küldi, se telefon se semmi.
Valakinek 5let?
Elõre is köszönöm...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DJ Skyline
majd a GTA IV 3 hónap múlva 😊 valamiben jobb mint a San Andreas, de érdekes mód vannak dolgok amiben meg inkább a San Andreas a jobb

Legend Killer
te legalább jácchacc 😞(

bárcsakénisjcáchatnékvelemegin 😄

ok
köszi

még1 kérdés:
amikor ott a Zeros küldetéseknél iylen távirányítós küldetésbe a Banditot kell kisegíteni a Plankot azt ami hídnak kell, azt hogyan viygem oda?:S
hogy tudom felemelni?

RAZOR27
kicsi a tûdeje 😄
menny merülgess vele, hogy tovább bírja vízalatt, utána mehet a küldetés.

bocs😄

ja bocsi!Mégis benne van a FAQ-ban!Csak véletlenûl átemntem rajta!Bocsánat a hülyeségemért!

hali
nemt tudjátok ezt miért írja ki?

http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/b729edd505619ce06f7b3195f725b26bf6f2a895.jpg

vmi vizalatti uszás vagy mi?😄

Sziasztok!LEnne egy kis kérdésem!Mért van az hogy 15-20 perc utá elmegy a hang és csak a zene hallatszik?Mi a megoldás?Mert régebben nem csinált ilyet!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Ryder7
Császtok. Valaki tudja, hogy lehet SAMP-ben a többi ember healthbarjat és nevét eltüntetni? Videót szeretnék csinálni és ahoz kéne. elõre is köszi.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

RAZOR27
Még kezdõ Sa-mpos koromba voltam ien szerókon, csak azokon Vip volt a neve.Majd utánanézek, mert nekem is bejött.

Legend Killer
foylton szenvedek a géjmmel 😄. szívesen végig tolná mmegin, deh mosmá menüt se hozza be, hiba észleléssel leáll 😄... elõtte behozta és lefagyott, mikor biciklire felpattantam 😄...

heeeelpmíííííííí :'(

zeli
Van egy Prime Minister, aki általában admin volt a szerveren, vagy admin jelölte ki. Aztán két oldal volt: egyik csapatnak meg kellett ölnie, a másiknak védenie. De több csapat volt, tehát a védõknél volt a Bodyguard, és a police, a támadóknál voltak a csövesek, akik bárkit megölhettek, de a célpont a PM volt, a gyilkosok, akik csak a védõket ölhették, meg asszem még vmi a támadóknál. Nagy élmény volt a szerveren 1 embert kergetni úgy hogy 60 másik lohol utána 😄
Persze úgy volt jó, hogy sokan voltunk..de sztem nagyon jó kis mod volt 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

FZoleee
és mi annak a modnak a lényege?
zeli
Az tényleg jó kis szerver, azért nem szeretem, mert nagyon laggol.
Tényleg nem tudja valaki, hogy Protect the PM modot futtat még valamelyik szerver? Egyik kedvenc modom volt, egy lengyel szerveren volt régen. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

FZoleee
A kedvencem a Crazybob's Cops and Robbers. Igaz, az roleplay szerver, nem DM 😞
zeli
Ne menj magyar szerverre.

Doog
Van olyan szeró ahova 15+ osok járnak? Mert a sok kiscsávó anyáz lámáz, és nagyon nem bírom. Fõleg amelyik azt kérdezgeti, hogy honnan lehet letölteni a GTA IV-et. <#wilting>

...::::::...

sgt anderson
nekem küldhetnél egy linket, ahol ezt le lehet küldeni, vagy légyszi küldd el mailbe 😄 már régóta keresem ezt a hülye metró-t csak már feladtam a keresést. Elõre is köszi 😄

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

FZoleee
most már nekem is <#smile>
elég hülyén néz ki Amerikába <#idiota>

Nekem bejönnek <#mf1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

FZoleee
kár, hogy nem jönnek be a képek <#idiota>
ldavid: köszi 😊
tényleg,mekkora barom vagyok 😄 köszi a segítséget

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

DJ Skyline
valakinek metrot? <#idiota> micsoda BKV mod lehetne belõle

ha az Y helyett pl. a G-t nyomnád le, akkor még mûködne is <#idiota>

FZoleee: bannerban a linkeknél találsz, pl. modern mod