82991
![11430931do.jpg](http://up.picr.de/11430931do.jpg)
-
Delma10 #79906 sziasztok!
Kéne nekem egy mentés!
Egy olyan mentés amiben meg van csinálva az autó rugóztatása és a parton táncolás!
De csak addig ne menjen túl a rugózáson és a táncoláson!
[email protected]
előre köszönöm! -
Én ezt használom nekem kitünően megy vele. talán videókártya driver kell. -
megpróbáltam a DVD-n lévő DirectX-el de azzal sem működik -
elég a zmodeler is hozzá, az egyszerűbb, csak kell hozzá crack. -
megpróbálom,remélem hogy sikerül -
aham...köszi vehiclessel már próbűlkoztam, de jelenleg nincs 3ds maxom és nem is értek hozzá :D de azért köszi -
Goruck: esetleg átalakitod a kocsi .dff fájlát, hogy bukólámpásan működjön, szóval úgy nevezed el mint a zr350 lámpája, vagy a vehicles.ide-be vagy valahol ahol hasonló adatok vannak, ugyan úgy szerkeszted meg, de ez az .ide-s izé csak ötlet, rág modoltam SA-t.
bujty: szerintem tedd fel azt a directx-et, amit eredetileg van a játék DVD-jén. -
pedig biztos megoldható... -
én ilyenről még nem hallottam -
Sziasztok, ismét segítséget szeretnék kérni és lehet, hogy mást is érdekelne, tehát:
gyárilag csak a ZR350 bukólámpás autó, namármost én már többet is beraktam, pl régi Corvette...rx7...stb...hogyan tudnám elérni, hogy azoknak is nyiljanak a lámpái, van valakinek valami ötlete???
-
de most nekem segítsen valaki.gyakran nem ismeri fel a DirectX 9.0 már kaptam 1 linket hogy az a legfrissebb de az sem működik.valaki pls segítsen (mint ha nem azt csinálnátok az utóbbi pár napban XD) -
nos a táncolás a nyilakkal (nállam) új dolgokat pedig az IMG Tool-al -
Delma10 #79894 Sziasztok nekem meg van a Gta sa pc-n de nem tudom hogy hogyan kell a parton táncolni és hogy hogyan kell rugóztatni a kocsit! Valaki segítsen!
És még azt se tudom hogy hogyan kell cuccokat betenni a játékba pl. autókat,épületeket,ruhákat.stb.
valaki válaszoljon!
Előre kösz! -
ó köszi csak 1-et kifelejtette, L1,L2,L3......ez mi? -
LMB = left mouse button, azaz bal egér gomb
MMB = middle mouse button, középső gomb, pl görgő -
NA most 1 low kérdésem lenne.van néhány CLEO-s mod-om de valami LMB meg MMB gombokat kellene hozzá nyomnom,de fogalmam sincs hogy ezek mik :( valaki pls írja meg -
Kszi szépen!!!:D:D -
xido #79889 san andreas
liberty city
két térkép a méretek láttatására -
de ugy nemtudjátok?tom h nagy -
xido #79887 kurvanagy...3 nagyobb városrész van + az őket összekötő külterület:) -
en ismerem a játékot meg minden de mekkora a bejárhatő terület? -
ldavid #79885 nem kell dudálni, csak a kérdésére nyomni egy Y-t -
Hi Hogy tudom felvenni a kurvát???:):):):) dudálok neki aztán dumál nekem valvamit... meg kell nyomni valami gombot??? -
San Andreas Retextured (SRT3, Google a barátod). -
sziasztok!most tettem vissza a gépemre ezt a jó kis játékot!
és járműveket szeretnék betenni!leirná valaki nekem h mikell hozzá és h hogy lehet megoldani?megköszönném! -
nem. én nem tudok ENB series van, de az csak szépiti. am meg jobb textúrákat ha akarsz vedd kisebbre a febontást... -
Lowosan #79880 Hy Valaki nem tud olyan grafikajavító cuccot ami jobb textúrákat rak a játékba? -
1. része Dávidnak... -
Köszi, ez megoldotta a problémát.
Matrix: Nemtudom, öcsi gépéről húztam át, ő jóideje hibátlanul multizik vele -
patchet felraktad, vagy nem valami béna RiP-el szórakozol? -
ennek nincs uninstallja... installd újra mentések úgyis megmaradnak a Documents-ben... -
ldavid #79875 ezt próbáltad?
futtatásba beírod dxdiag és a hangnál a hardveres gyorsítást lecsökkented -
zolo: az alaplai "csipogó" lesz a ludas szerintem.
bujty: újrarjakod a game-et, vagy csináltál volna biztonsági másolatot (backup) a telepités előtt. -
Hangproblémám akad a játékkal.
Eredeti Eax-szal és a régebbivel is gond van.
Ha esik az eső akkor elmegy a kocsik és az emberek hangja, a fegyvereké még szarabb lesz mint alapjáraton. Néha visszajön, de akkor meg ha egy járókelő megszólal, akkor a kocsi hangját leveszi.
Régen régi géppel ilyen gáz nemvolt, pedig ott is alaplapi volt a hangkártya.
Most Realtek az alaplapi csipogó, van valami mód a hangproblémára? -
Sziasztok.segítség kellene.Feltelepítettem a Modern mod V2-t de már megbántam mert így nem tudok multyzni:( nem ismertek valami MMV2 uninstal programot??(a telepítője nincs meg) -
Olyan nincs, és nem is kell. -
7kyu #79870 Letöltöttem a crack-t. KÖSZ!!! -
pista89 #79869 olyan nincs szvsz SA-nak -
crack kell, vagy eredeti. amúgy merre van az off/warez topikja az SA-nak? -
ldavid #79867 rendeld meg a DVD-t