GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Köszönöm Istenem, köszönöm!!!!!!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Csak lejjebb kellett vennem 640szer akárhányba és frame limiter ki, meg nemtommég mi esetleg és jó lett<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#rolleyes>#rolleyes>
Leiskopogomgyorsan *kopkop 😄*
Sajna gépnek azé pihennie is kell, pedig egész éjjel zúznám 😄.
De remélem reggel, v délelõtt felkelve tudom folytatni és nem fagy le :'(.
Parancsolj...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
OMSI FOREVER!!!
*kétségbe van esve, jáccani szeretne 😞*
Egy kérdésem lenne. Volt egy küldi, megkellett ölnöm a korrupt néger zsaru társát, az volt a címe h Delelõ vagy mi. Na megcsináltam meg minden és nincs új küldi, se telefon se semmi.
Valakinek 5let?
Elõre is köszönöm...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
bárcsakénisjcáchatnékvelemegin 😄
köszi
még1 kérdés:
amikor ott a Zeros küldetéseknél iylen távirányítós küldetésbe a Banditot kell kisegíteni a Plankot azt ami hídnak kell, azt hogyan viygem oda?:S
hogy tudom felemelni?
menny merülgess vele, hogy tovább bírja vízalatt, utána mehet a küldetés.
bocs😄
nemt tudjátok ezt miért írja ki?
vmi vizalatti uszás vagy mi?😄
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
heeeelpmíííííííí :'(
Persze úgy volt jó, hogy sokan voltunk..de sztem nagyon jó kis mod volt 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Tényleg nem tudja valaki, hogy Protect the PM modot futtat még valamelyik szerver? Egyik kedvenc modom volt, egy lengyel szerveren volt régen. 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
...::::::...
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
FZoleee: bannerban a linkeknél találsz, pl. modern mod