GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joeperry
Szevasztok!

Létezik olyan mod a játékhoz, ami az automata váltót manuálisra cseréli?

http://joeperry.blog.hu/

holecsko10
Ki próbáltam, amit belinkeltek, de ez nem jó, mert csak is egy helyen dob le és nem ad ejtõ ernyõt. Amit én láttam az olyan volt, hogy akárhányszor beírtam egy szöveget annál nagyobb magasságba dobot fel kocsival vagy a nélkül. Nem tudsz ehhez hasonló filterscript mondani, hogy hol található.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

DJ Skyline
a fejlesztõknek semmi közük a SA-MP-hoz. lehet szar a szerver ha állandóan újraindítja a modot rajta

Game mode restarting....... Game mode restarting....... SA:MP has crashed..... Game mode restarting....... Game mode restarting....... Game mode restarting....... Game mode restarting....... SA:MP has scrashed....... Game mode restarting....... Game mode restarting....... Game mode restarting....... Game mode restarting....... !!!JÁTÉK(15 sec)!!! Game mode restarting....... Game mode restarting....... Game mode restarting....... Idegösszeomlás Game mode restarting....... Game mode restarting....... SA:MP has crashed........ Törött bilentyûzet .../ nem hiszem el hogy csak nekem van ilyen problémám, a fejlesztõk, nem tesztelték ezt a játékot?! 10 haveromból 11 ezzel a "hibával" küzd. Valaki tegyen már valamit!
holecsko10
Bocsánat, de nem láttam.

bazs1
omg, ott vannak a linkek a videó infóban...

holecsko10
Itt egy videó meg tudná mondani valaki hogy honnan lehet letölteni a
filterscrip.
Elõre is köszönõm a segítségeteket.

Van vkinek Romet modja san andrashoz?
igen persze! de szoktam irni ujanan indulok szerver ip ket.... és szebben is kérhetnéd.... mindegy

gta:sa Stunt Szerver !! A szerver IP 92.43.200.251:8888 http://topshow.hu/

Fresh Duke
Ha abba hagynád a ***** relámozást, azt nagyon megköszönném. -.-'

A heavy cost. I pay it gladly.

ZTM
Te mond csak hogy tudnék csatolni?Mert a serverkeresõ nem találja má 10x frissíettem a serverlistát de semmi.A game-monitor megtalálja de nemtom onnan hogy lehet csatlakozni.:S

denon vagy good_boy ? <#nevetes1>

az titkos 😊

mi a nicked a szerveren ? 😄

ma probáltad?? mert az egyik nap volt valami hiba.... valaki a /aa ra tul sok autot teleportált... és ott beakadt mindenkinek picit...

stabil 5 fpsem van a szerveren, annyi objekt/verda van <#idiota>

Üdv.. 😊

Nos amit pár napja irtam nektek szervert arra ténylge érdemes feljönni!! Legalább kiprobálni!

Egy nagyon nagyooon király stunt szerver!!!

Aki stuntolni szeret azt várja 7 000 objective és több mint 3 000 jármû...

Aki ölni is szeretne õ se fog unatkozni mert vannak dm ek...

Jah és persze stret racee is van ...

Egy megnézzést sztem megér! Most indult de nagyon szépne nõvekszik a látogatpttságuk... Admin ok egész nap fejlesztik!
Aki fent vol irja le a véleményét hátha többen kedvet kapnak....

Tehát ip cím: 92.43.200.251:8888
weblap: http://topshow.hu/

Fresh Duke
Nekem a vége fele már nem volt motorom, és mivel 3-mas szinten köröztek, ezért nem is nagyon találtam. Akkor elõkaptam az RPG-t, és azzal szedtem le a kocsikat. 😄
Nem árt, ha van B terved is. Legyen nálad rakétavetõ, amíg tudod, addig cseréld a motorod újra (úgy is körözni fognak a rendõrök, fogsz találni eleget). Ja, és legyen nálad M4 is, ha nem tudnál a jármûvedbõl lõni.

ZTM
Nekem olyan problémám van a játékkal hogy ha megölök vkit(zsaru katona stb.)nem adja ki se a fegyverét se a pénzét...de ha küldibe ölök akár civilt is már a pénz 1bõl megjelenik a földön:S

vagy kiszállsz menet közben és egy helyben elkötött civil járgányt átfestel,
vagy marad a tankos (Rhino) vagy a helikopteres (Hunter) megoldás
wantonly
A rendõr küldetéseket, hogyan lehet könnyen megcsinálni? Arra már rájöttem, hogy jobb, ha motorral megyek. Na, de ha lelövöm a gyanúsítottat, körözési csillagot kapok.. Elég kevés az idõ az elfogásra, közben még üldöz is a többi rendõr is. Sehogy sem tudom felvinni 12 szintre. Valami tipp? Mit csinálok rosszul?
krisztianp16
Jó az oldalad!

Idioták kiméljenek!!! :)

Tankeres
Mindenkiabo_crew_gta oldalra leg jobb sok érdekesség smphoz és sahoz is!!!!!!!!!!!!

Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520

Tankeres
http://abo_crew_gta.mindenkilapja.hu/

Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520

Értem, abban van vmi, hogy a gép újratelepítése után ne firssítsem, és úgy próbáljam meg?

érdekes most a szerver o.0

amúgy is itt szoktam MP-zni, csak van pár n00b admin :/

és stunt helyeket nem találtam, viszont stuntolva rázom le a zsarukat/üldözõket mindig 😄DD

nem biztos h a legújabb driver a legjobb, fõleg egy régi kártyánál
próbálj meg régebbi drivert felrakni, ami a kártya után közvetlenül, vagy azidõtájt jött ki
Szevasztoook! 😊

Megint csak hozztam nektek egy szerver ip címet! Nekem nagyon bejött... Csak annak ajánlom aki szereti az EXTRE STUNTOT! Nagyon jó stunt szerver.... legalább is nekem nagyon tetszik.

Egy kis izelitõ .. 😊 7 000 objective (stunt ugrato) van és több mint 3 000 jármû...

Tehát röveden! Stunt szerver, dm zónák vannak, és versenyek!
Vannak betéve uj cityk ....

Szerintem érdemes megnézzni thx!

92.43.200.251:9999
92.43.200.251:9999

Még most indult még csak! Jöjetek minnél többen 😊

krisztianp16
Probáld meg újra feltelepitteni a videó kártyát.

A legújabb van, sajnos egy nagyon régi gépem van RADEON 9200-as vidkarival, úgy 2 éve semmi gond nem volt vele, aztán újratettem a gépet és valamiért lilán és pirosan villódzott, frissítette ma videókártyát és elmúlt, akkor fellépett ez a villódzó karakter probléma is. Tegnap nosztalgiaképp akartam vele foglalkozni, de megint elõjött.

Minek csalsz?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

krisztianp16
Akkár melyiket kitudod kapcsolni.Amikor be írod a kodod ki írja csalás aktiválva.Ha be írod mégegyszer akkor csalás kikapcsolva.

DJ Skyline
beírod õket még egyszer. pl az idõgyorsítást így lehet kikapcsolni

Hello
Van rá valami megoldás hogy a csalásokat kikapcsoljam?

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Új videokártya driver....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Hello!

Lenne egy gondom, ma feltettem a játékot, és az utcán sétáló emberekbõl csak részletek láthatók, vagy villódzanak mitõl van ez és hogyan orvosolható?

krisztianp16
Légyszi írjátokle hogy a csuklos busz hátulját hogyan és hova kell berakni.Köszi szépen!

Fresh Duke
A Caigula kaszinóban van... Nem nagy cucc, szvsz.

Hesston
Bud map nem jelzi ki szal erröl szentem alid tudnak 😄

Új nick :D Jéé de laza :D

Hesston
már nem nagyon emléxem de ha vki tudna adni 11 normális linket hogy le tugyam tölteni a gamet-t akor 10 percen bellül tudnák helyet mondani !! :S😄

sgt anderson
Hy! Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet Wartburgot szerezni SA-ba? Állítólag a Berlin modban benne van, de amit leszedtem abban nem találtam még meg. Elõre is köszi. Ha valaki el tudná küldeni, az is jó lenne.

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

LTomi
Jó mod lesz, ha valaha még ebben az életben kész lesz. 😄 :/

Los Angeles, California

ZTM
Mi a véleményetek a GTA:Berlinrõl?

sgt anderson
Hát ez nagyon jó 😄 Hol van ez pontosan? Én is megnézném. 😄

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Márt megoldottam

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Hesston
Hali a minap találtam egy atom nagy hibát a játékba olyan hogy van egy kis szellözõ ajtó ami nyitva van és bele lehet ugrani úgy hogy ha tovább mész akor ki esel a játékból és ha földet ér(ejtõernyõvel pl)akor ott lent mászkálnak az emberek xD

Üdv mindenkinek.
Egy kis gondom van a játékkal valaki tud segíteni?
Régebben játszottam vele és most újra feltettem de a C:\Documents and Settings\..\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files mapát nem hozza létre.Ha elindítom és mentek akkort sem jön létre.De a régi mentésemet visszatettem és nem lehet betölteni mert a betöltésnél nincsenek ott.Csak azok vannak amiket most mentettem.
Szóval miért nem megy a mentésem?Semmilyen mod ot vagy egyebet nem használtam régebben se és most se szóval nem tudom mi a baj.

ZTM
köszi

Fresh Duke
Na, béna vagyok. :C