82991
-
#80267 igen és az másold a játék főkönyvtárába, és játék közben SHIFT+F12 -
lacykyo #80266 az miért van ha becserélem a police sirenát akkor miért zavarodik meg a hang egy idő után....nincs hangja a fékezésnek,ajtó becsukásának? -
Petike954 #80265 De kidob egy linket de ha létöltöm, akkor egy néhány100kb-s zip fájlt tölt le, amiben csak egy dll fájl van. -
#80264 ENB seriest? hát google a barátod, beirod hogy GTA san andreas enb series tuti kidob egy jó. modról nem tudok a gép ráteszi mindkét magra, de az SA nem hinném, hogy kihasználná. -
Petike954 #80263 Egyébként van hozzá valami olyan mod, ami kihasználja a 2.magot is a processzorban? -
Petike954 #80262 Honnan lehet letölteni az ENB seriest? -
#80261 magad kell hozzá megszerkeszd a cfg fájlba, kis angoltudás szükséges hozzá. -
#80260 jah itt egy kép azért hogy lássátok híről beszélek
[img=http://kepfeltolto.hu/i/?370215&t=img] -
#80259 hy all, leszedtem az enbseries modot, és játék közben Shift+F12-vel grafikai minőség nagyobb lessz, de nagyon belassúl....
Gépem:: 3.2Ghz , 2 G RAM, ATI x1650 (512)
van hozzá egy enbseries. cfg, de mindent próbáltam asszem, lécci valaki írja le hogy tudnám ugy beállítani hogy ne lassúljon..
előre is köszi -
Petike954 #80258 Nálam miért nem csinál semmit a gép, ha elinditom a játékot. Ezzel a dvd-vel a régi gépemen elment. De semmi hibaüzenetet nem dob ki. -
#80257 ha sokat tettél be akkor nagyon nehezen, szinte lehetetlen már, de ha csak egyett akkor nincs gond. amúgy én az utolsó betett kocsit nézném vagy azt amit kb akkor tettél be amikor kezdődtek a hibák. -
lacykyo #80256 hy!hogyan tudom kiszűrni melyik az, az auto amelyik miatt gondok lehetnek a grafikus motornak....pl:eltünnek dolgok....????ha általan készitett textutát rakok be lehet?????? -
#80255 ENB Seriest kipróbáltam, az eredmény egy narancssárga kép :D Ahoz tehát elég kevés a gépem. Most töltöttem le egy 900 megás textúra pakkott, azzal majd meglátjuk mi lesz a helyzet. -
Petike954 #80254 Biztos nem az a baj, most kipróbáltam , hogy bexeltem az audiodatent is és ugyanúgy nem indul el. Rákattintok és nem csinál a gép semmit. -
#80253 Köszi szépen -
Petike954 #80252 Szerintem teljeset, mert ki van irva dvd-re és ugyanezzel a dvd-vel a régi gépemen elment. Egyik haveromnak 2 magos szintén a procija nála ugyanaz a baj. Másik haveromnak meg 4 magos(én adtam oda neki a dvd-t) és neki meg megint megy. -
#80251 Sam: hát egy jól megirt ENB Series csodákra képes, de a textúra pakk is növel a gépigényen.
Pipör: real gta sa-ról nem tudok, modern mod van. katt (a modern modot 10 perc alatt megtaláltam, ha nem ez kell a google a barátod.) -
#80250 Sziasztok ! Tudtok ajánlani vmi grafika szépítő modot, ami nem zabálja föl a gépet, ergo nem változtat a gépigényen ? Valami textúra pakkra gondoltam amitől kicsit más hangulata lenne a játéknak. Előre is kössz. -
#80249 Üdv!!
vki tud segíteni honnan tudom leszedni a real gta-t a San andreashoz? -
#80248 egyéb stuffot mint egyéb dolgot.. és írhatnád őket egy üzenetben is, válasz gombot használva (nem támadásként) -
lacykyo #80247 mert én nélküle telepitettem nem indult 10szer is ujra raktam...semmi...aztán tipikus beállitással telepittetem és megy!!!!lehet ez agond nálad is
beléptem mindig kidobott az asztalra -
lacykyo #80246 Petike95 komplet gta sa telepitettél?vagy audio pipa nélkül???? -
lacykyo #80245 stuffot??????mi az bocs de nem tom.... -
Petike954 #80244 Nekem nem indul el a játék. A gépem:intel core 2 duo e6300 1.87ghz
2gb ram nvidia 9500gt 1gb.
A régi gépemmel men ugyanez a letöltött verzió. Most meg nem indul el. A régi gépem ez volt: intel celeron2.22ghz 1 gb ram és nvidia fx5500 256mb.
Mi lehet a baja? -
jpwadkan #80243 szerintem ennyit tud a grafikus motor, néha elég beröffenteni pár nagyobb felbontású autó vagy egyéb stuffot -
lacykyo #80242 töröltem cleo mod de igy is eltünik minden.... -
lacykyo #80241 bocsi a caps lockért....nem volt direkt..... -
#80240 lacykyo: sztem a cleo3 mod a hibás, mert nekem RealGTA3-nál is csinált iyen eltünős hibákat. Amúgy nem kell Caps Lockolni. aki tud, és akar az válaszol, akkor is ha csak kisbetűvel irsz.
Blackdog: hogy érted azt hogy szétesik a kép? a 25 FPS még bővel elég a 65-80 az meg már sok. szerintem hagyd bekapcsolva és szokd meg úgy. -
lacykyo #80239 lehetséges hogy a géppel van a gond?
a gép(notebook):
HP Pavilion dv6690el
Intel Core2 Duo T7500 (2.2 GHz, 4MB L2 cache, 800 MHz FSB), 2 GB (DDR2, 667 MHz), 250 GB (SATA, 5400 RPM), DVD±R/RW Dual Layer, HD DVD-ROM, 15,4" WXGA BrightView (1280x800 pixel), nVidia GeForce 8400M GS (128 MB), Intel PRO/Wireless 3945ABG, Windows Vista Ultimate 32bit -
lacykyo #80238 CLEO3 lights MÓD MIATT LEHET HOGY ELTŰNNEK A AZ UTAK,HÁZAK......?
vagy mi lehet a hiba???????nem látok az autokon kivül semmi mást.... -
Blackdog #80237 Csak akkor jön elő, ha a frame limiter ki van kapcsolva. Ilyenkor sincs mindig a bug, csak ha az fps 65-80 felett jár, és csak négykerekű járműnél jön elő. A fékezés erőssége pedig egyenesen arányos az fps-sel.
Frame limitert azért nem akarom bekapcsolni, mert eléggé szétesik a kép 25 fps-nél már, én meglátásom szerint.
Nem tudsz esetleg egy frame limiter progit mondani, aminek lehet állítani az fps számát? Vagy valami megoldás? -
#80236 na ezt elolvastam vagy 2X. az a kérdésem, hogy csak akkor van a bug, ha kikapcsolod a farme limitert vagy bekapcsolt állapotban is van? másik kérdés, hogy csak az átkapcsolás pillanatában jön elő, vagy csak úgy véletlenül? mert ha csak átkapcsoláskor, akkor kapcsold be és kész.
pár bugot asszem kijavit az ha a Farme limiter be van kapcsolva. -
Blackdog #80235 Üdv mindenkinek!
Van egy igen zavaró hiba nálam az SA-ba. Ha kikapcsolom a frame limitert, akkor a jármű (amit vezetek) üresbe gurluva iszonyat gyorsan megáll, méghozzá úgy, mintha a kéziféket használnám (Csíkot is hagy az úton, a kézifék sem használható ilyenkor). Fogalmam sincs mi lehet a hiba oka, de nagyon idegesítő, ahogy a frame limiter bekapcsolt állapotban is.
Processzorcsere előtt nem tapasztaltam ezt, gépem: C2D E8400(3 GHz->4 GHz, 2 Gb RAM, 7300GT húzva/régi proci egy Pentium D (3 GHz) volt/).
A segítséget előre is köszönöm! -
jpwadkan #80234 a kettőnek nagyjából semmi köze egymáshoz (mármint a kártyának meg a dll-nek)
mindazonáltal itt egy vorbis.dll -
dani2194 #80233 És hogyha még akkorsem megy????? -
dani2194 #80232 Köszi mindenkinek a választ.
-
lewis95 #80231 Sziasztok! Láttátok már a San Andreasnak a felturbózott változatát(Grand Theft Auto Killer City)?????????????NAGYON KIRÁLY!! -
#80230 nyugi van már. ha valaki tud választ szerintem irni fog, addig is google a barátod. -
#80229 olyan CLEO vagy más cuccot keresek amivel SP-ben is elérhetővé válik a MP-ban megismer anim dolgok(leülés,fekvés stb...)előre is kösszi -
#80228 dani2194: nyisd meg a SAMP-t keress egy szervert, majd kattints rá kétszer vagy egyszer és utána a connect-re. a legújabb kliens a 0.2X
Pet15: directX-et feltetted? ha igen akkor megpróbálhatnád újratelepiteni.