82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Fresh Duke
    [URL=http://www.ambrosiasw.com/~andrew/funny/noob.jpg][/URL]
  • gabikamionos
    Valaki regejen mál nekem az oldalra http://gta-worldmods.t-n-network.de/forum/login.php
    ere kérek valakit.
  • danny94
    húú, köcce, h nagyjából ezt leírtad...
    1-ik haverom tudja használni a 3D Studio Max-ot, majd tőle is kérek segítséget, de azért naon köcce, h szántál rám ennyi időt... =)
  • DJ Skyline
    hát a modellezés az nem olyan könnyű mint húzni egy egyenest a papíron. sok sok gyakorlás, modellezgtés szükséges ehez, ezt meg kell tanulni az alapoktól. a Max az egy kicsit komolyabb program mint a Zmodeler, én sem tudok modellezni de először is kell egy tutorial, meg az autóról egy "tervrajz", blueprint. ez 3-4 kép összessége, oldalról, hátulról, előről, felülről. például. minden képet ki kell vágni, és Maxban berakni a helyükre, de nem ám csak úgy vaktában vagdosunk, hanem úgy, hogy az autón kívül más ne legyen a képen, tehát így kell kinéznie minden képnek, hogy a kép szélén a legszélső poligon legyen. aztán elkell kezdeni a modellezést a tutorial alapján, van több féle lehetőség. dobozból építkezés például. ne várj nagy csodát magadtól, ezt ki kell tanulni, na meg ne is egy marha bonyolult autóval kezdj, bár igazából rajtad áll hogy mit szeretnél, GTA-ba akkor illik belső meg motor meg minden. nagyjából ennyit tudok hozzáfűzni ehez a témához.
  • danny94
    Tudnál nekem segíteni a Zmodeler használatában???
  • Ryder7
    az hát 3D Studio Max, régen megvolt neked is, csak nekem komplikált volt, ezért inkább maradtam a Zmodelernél.
  • danny94
    köcce, Zmodelert kipróbálom, ha a 3D Studio Max-ra gondolsz, azt sem próbáltam még, mert nem hinném, h sikerülne 1.-re és tutorialt nem találtam hozzá...
  • LTomi
    3D Studio Max-re gondolsz? :D
  • Ryder7
    mivan? milyen pontjaid? sztem eltévedtél, SA-ban nem igazán vannak pontok.
  • Baldvin
    hi
    hol lehet letölteni olyat hogy a peccsem,pontjaim megasabban legyek?
    de egyépként lehet hogy nem lehet csak kérdezem.....
  • Ryder7
    most nem jut eszembe, van egy ilyen valami Maxos a neve, majd jön Sky és megmondja, asszem neki megvan, de lehet még Zmodelerel is.
  • danny94
    Hy all!
    Nem tudja v.ki, h milyen progival lehet mod-ozni??? (pl.:autókat,embereket stb.)
  • nyecsi
    Köszönöm a választ,már megoldottam.kivettem a dokumentumokból az user files-t,igy elindult,de a mentéket igy elvesznek.Még jó h vannak módok elmenetve nekem :D
  • gabikamionos
    nincs olyan mod hogy HÓ MOD
  • ldavid
    pm ment
  • BIZ0906
    IE-ben bannaer kcist szét van csúszva!
  • rigaman
    Hali! Bocs hogy még csak most köszönöm meg a segítséget szal köszönöm működik!! Még annyit, hogy régebben votl a Nagy Magyar LSTDM szerver ott jókat lehetett lövöldözni egymásra azzal mi lett, vagy van valami másik ilyen jó kaliberű szerver mostanság? köszi!!
  • Ryder7
    ez nekem is megvolt. az új nVidia drivereket nem szereti az SA, ilyenkor szedj le egy kilencven valahányas nVidia drivert az kell megjen SA-van.
  • Loki Ferrais
    Helló hogy lehet berakni zenét a gameba?
  • LTomi
    Valaki át tudná küldeni a mentőautó EREDETI dff és txd fájlait privátban?
    Előre is kösz!
  • ldavid
    nincs, esetleg használhatsz car spawnert
  • zyppy
    stunt
  • EK1TEP
    Tud valaki jól megírt ATi 4850 alatt jólfutó ENB Series módosítást?
    Esetleg van benne vmi újítás?
  • totyak
    Aha, szeretném megnyerni. Népszerűsítsd a barátaid körében is.
  • nyecsi
    Hello! Ryder7 javaslatára telepitettem az nvidia-át (ez volt fönt korábban is,és jól müködött vele az SA,nem szaggatott) Most abszolut nem indul a játék,mit tudok vele kezdeni?valami beállitási probléma lehet?Köszi előre is a választ
  • hungary27
    és nincs valahol ahol parkol?
  • ldavid
    Santa Maria Beach környékén nézelődj (óriáskerék környéke), néha látni arrafelé egy-két futárt
  • Yoda001
    gtaplace nyereményjáték, igaz?
  • hungary27
    nemm tudjátok hol találok pizzaboy robogót?
  • totyak
    Gyakorlatilag minden ugrás után, de nemgond. Legközelebb próbálok megállni a kerekeimen.
  • hungary27
    sokszor elestél:D
  • totyak
    Elcsesztem, bocsi.

Ezt a videót csináltam.
  • totyak
    Üdv!

Ezt a stunt videót nemrég csináltam, az első kísérletem. nem lett valami nagy valami, de azért szívesen meghallgatnám a hozzáértők tanácsait.

• ldavid
  • hungary27
    leszedtem azt ahova beállitotam nem oda rakta nem tom hova-,-
  • DJ Skyline
    nem értem a kérdést, most azt kérdezed hova töltötted le? :D
  • Legend Killer
    visszaállítottam a beállításokat eredetibe és máris láccik :DD. vmit elállíthattam :S.
  • Ryder7
    hungary27: szerinted? kimész az utcára és ott. vagy a kukába.

Legend Killer: nekem is hoodlumom van és nekem rendesen megy. nem tudom mi lehet neked és Levinek a baj...
  • hungary27
    letöltöttem a modernmodv2 vagy vmi ilyesmit és hol van?
  • Legend Killer
    hümm... Hoodlum van... hát passz :D. mi a jele? ok, rákeresek.