82991
-
#80066 [URL=http://www.ambrosiasw.com/~andrew/funny/noob.jpg][/URL] -
#80065 Valaki regejen mál nekem az oldalra http://gta-worldmods.t-n-network.de/forum/login.php
ere kérek valakit. -
#80064 húú, köcce, h nagyjából ezt leírtad...
1-ik haverom tudja használni a 3D Studio Max-ot, majd tőle is kérek segítséget, de azért naon köcce, h szántál rám ennyi időt... =) -
#80063 hát a modellezés az nem olyan könnyű mint húzni egy egyenest a papíron. sok sok gyakorlás, modellezgtés szükséges ehez, ezt meg kell tanulni az alapoktól. a Max az egy kicsit komolyabb program mint a Zmodeler, én sem tudok modellezni de először is kell egy tutorial, meg az autóról egy "tervrajz", blueprint. ez 3-4 kép összessége, oldalról, hátulról, előről, felülről. például. minden képet ki kell vágni, és Maxban berakni a helyükre, de nem ám csak úgy vaktában vagdosunk, hanem úgy, hogy az autón kívül más ne legyen a képen, tehát így kell kinéznie minden képnek, hogy a kép szélén a legszélső poligon legyen. aztán elkell kezdeni a modellezést a tutorial alapján, van több féle lehetőség. dobozból építkezés például. ne várj nagy csodát magadtól, ezt ki kell tanulni, na meg ne is egy marha bonyolult autóval kezdj, bár igazából rajtad áll hogy mit szeretnél, GTA-ba akkor illik belső meg motor meg minden. nagyjából ennyit tudok hozzáfűzni ehez a témához. -
#80062 Tudnál nekem segíteni a Zmodeler használatában??? -
#80061 az hát 3D Studio Max, régen megvolt neked is, csak nekem komplikált volt, ezért inkább maradtam a Zmodelernél. -
#80060 köcce, Zmodelert kipróbálom, ha a 3D Studio Max-ra gondolsz, azt sem próbáltam még, mert nem hinném, h sikerülne 1.-re és tutorialt nem találtam hozzá... -
#80059 3D Studio Max-re gondolsz? :D -
#80058 mivan? milyen pontjaid? sztem eltévedtél, SA-ban nem igazán vannak pontok. -
Baldvin #80057 hi
hol lehet letölteni olyat hogy a peccsem,pontjaim megasabban legyek?
de egyépként lehet hogy nem lehet csak kérdezem..... -
#80056 most nem jut eszembe, van egy ilyen valami Maxos a neve, majd jön Sky és megmondja, asszem neki megvan, de lehet még Zmodelerel is. -
#80055 Hy all!
Nem tudja v.ki, h milyen progival lehet mod-ozni??? (pl.:autókat,embereket stb.) -
nyecsi #80054 Köszönöm a választ,már megoldottam.kivettem a dokumentumokból az user files-t,igy elindult,de a mentéket igy elvesznek.Még jó h vannak módok elmenetve nekem :D -
#80053 nincs olyan mod hogy HÓ MOD -
ldavid #80052 pm ment -
BIZ0906 #80051 IE-ben bannaer kcist szét van csúszva! -
rigaman #80050 Hali! Bocs hogy még csak most köszönöm meg a segítséget szal köszönöm működik!! Még annyit, hogy régebben votl a Nagy Magyar LSTDM szerver ott jókat lehetett lövöldözni egymásra azzal mi lett, vagy van valami másik ilyen jó kaliberű szerver mostanság? köszi!! -
#80049 ez nekem is megvolt. az új nVidia drivereket nem szereti az SA, ilyenkor szedj le egy kilencven valahányas nVidia drivert az kell megjen SA-van. -
Loki Ferrais #80048 Helló hogy lehet berakni zenét a gameba?
-
#80047 Valaki át tudná küldeni a mentőautó EREDETI dff és txd fájlait privátban?
Előre is kösz! -
ldavid #80046 nincs, esetleg használhatsz car spawnert -
#80045 stunt -
EK1TEP #80044 Tud valaki jól megírt ATi 4850 alatt jólfutó ENB Series módosítást?
Esetleg van benne vmi újítás?
-
#80043 Aha, szeretném megnyerni. Népszerűsítsd a barátaid körében is. -
nyecsi #80042 Hello! Ryder7 javaslatára telepitettem az nvidia-át (ez volt fönt korábban is,és jól müködött vele az SA,nem szaggatott) Most abszolut nem indul a játék,mit tudok vele kezdeni?valami beállitási probléma lehet?Köszi előre is a választ -
#80041 és nincs valahol ahol parkol? -
ldavid #80040 Santa Maria Beach környékén nézelődj (óriáskerék környéke), néha látni arrafelé egy-két futárt -
#80039 gtaplace nyereményjáték, igaz? -
#80038 nemm tudjátok hol találok pizzaboy robogót?
-
#80037 Gyakorlatilag minden ugrás után, de nemgond. Legközelebb próbálok megállni a kerekeimen. -
#80036 sokszor elestél:D -
#80035 Elcsesztem, bocsi.
Ezt a videót csináltam. -
#80034 Üdv!
Ezt a stunt videót nemrég csináltam, az első kísérletem. nem lett valami nagy valami, de azért szívesen meghallgatnám a hozzáértők tanácsait.
-
ldavid #80033 -
#80032 leszedtem azt ahova beállitotam nem oda rakta nem tom hova-,- -
#80031 nem értem a kérdést, most azt kérdezed hova töltötted le? :D -
#80030 visszaállítottam a beállításokat eredetibe és máris láccik :DD. vmit elállíthattam :S. -
#80029 hungary27: szerinted? kimész az utcára és ott. vagy a kukába.
Legend Killer: nekem is hoodlumom van és nekem rendesen megy. nem tudom mi lehet neked és Levinek a baj... -
#80028 letöltöttem a modernmodv2 vagy vmi ilyesmit és hol van? -
#80027 hümm... Hoodlum van... hát passz :D. mi a jele? ok, rákeresek.