GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sgt anderson
Visszaraktam a régi Direct X-et, amivel ment a SA, de most sem indul el, sõt a Vice City-t is megnéztem, az is pontosan ugyan ezt csinálja, ugyan így nem indul el. Valakinek tippje, hogy mit csináljak?

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

sgt anderson
xD vagy is nem túl távoli múltban... Bocsi 😄

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

sgt anderson
Heló mindenki!
Olyan problémám volna, hogy nem indul el a SA. Se a teljesen szûz verzió, se a moddingolt verzió. Amikor rákattintok az exe-re, akkor abszolút nem történik semmi, megnéztem task managerben, hogy amikor rákattintok a játéra , akkor bejön a process listába és egy mádodperc után el is tûnik. A nem túl távoli jövõben raktam fel egy új VGA drivert, meg elvileg egy új Direct X-et is. Szerintetek?

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogy higyan kell mozogni a Hot Coffee modban
amikor dugni kell Denist?
REPS0L
szia, nekem laggol mint az állat, de mitõl? :o
segítsetek légyszi 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Szevasztok

Karácsonyfát tud valaki a játékba?
Láttam egyet a gtadownloads.extra.hu-n de az oldalt blokkolták 😞
Esetleg valakinek nincs meg az a mod? (christmas tree mod) Los santosban
valamelyik házba teszi.

Elõre is kösz a help-et.
Sly9119
megpróbáltam , de sajnos még mindig kilép 😞 mit tegyek?

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Sly9119
Bocsi, nem olvastam el a FAQ-t figyelmesen találtam valamit, hátha sikerül , ha ezt elõbb olvasom nem rakom ujra a win-t sry !!

Sly9119
Sziasztok, az volna a kérdésem, hogy mi miatt állhat le a játék, újra raktam a windows xp-t , és a játékot is , kr3kkelem , elinditom az introk bejönnek, és utánna feketeképernyõ 2mp ig aztán kidob a windowsba , imibaja lehet? config: hp pavilion dv6134eu - régen ment a gépen. Most meg nem akar elindulni mi lehet az oka?Elõre is köszi!

Hello valaki tudnbe segiteni, hogy lehet más autokat bele teni a átékba ?Sehon nem kaptam meg .
1440x900 ba miért nem indul el a gta sa ?
bl0kiM
hol találom azt a modot amivel tankolni lehet? 😊

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

sziasztok ! tudna valaki segiteni abban , hogy a GTA San Andreas telepitése után amikor a játékot elinditom csak egy villanást látok és utánna megint az asztalt ! fel is Crackeltem !!! ha valaki tudja a megoldást az irjon a segitségeteket elõre is köszönöm !!!
sgt anderson
Én nem tudom, szerintem az is elég, hogyha simán elindítja még egyszer a setup.exe-t. Amikor nekem megszakadt a telepítés áramszünet miatt és ugyan így beállt, hogy a menü Play Game-t írt, viszont még nem volt fent a gépen a játék, akkor nekem elég volt a telepítõt elindítani, nem kellett a registry-t variálni.

Lenne egy olyan gond hogy a bandákat szeretem volna kicserélni de jobban tetszik a régi de sajnos elfelejtetem hogy melyik az a fáj amit visza kell tenni.Megmondanátok hogy melyik az amely kicseréli?

DJ Skyline
az kevés lesz hogy törlöd a mappát ha már beírta magát a registry-be. ha nem mûködnek az elõbb leírtak, akkor: start, futtatás -> regedit beír -> HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE. és ott keresd meg a nem tudom most milyen mappát, de gondolom rockstar lesz vagy valami ilyesmi. nincs most fönt nekem a játék. na ha meg van akkor töröld onnan a mappát és elvben lehet telepíteni

Fresh Duke
A programok telepítése és eltávolításánál töröld a játékot.

A heavy cost. I pay it gladly.

sgt anderson
Nyisd meg a DVD-t, ne a menübõl akard indítani a telepítõt, mert onnan nem tudod, keresd meg a lemezed a setup.exe-t azt indítsd el.

Hello. Van egy új problémám. elkezdtem telepíteni a gta sa-t és telepítés közben újraindult a gépem. Miután újraindult kitöröltem a program filesból a rockstar game mappát és betettem a lemezt hogy újra megpróbáljam felrakni. De amikor fel akarom rakni nincs csak play the game, és nincs install, pedig a gérõl le van törölve a cucc. Ez miért lehet??

zeli
Ok, ma már mûködik ...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hello. Lenne egy olyan problémám. Mikor felraktam ajátékot utána teliraktam autókkal és mikor elindítom a gamet, és mielött bejön a menü kidobja a gamet hibaüzenettel. Mi lehet ennek az oka?? talán az hogy mielött beraktam a kocsikat a gambe eltte nem indítottam el a gamet??

zeli
Valakinek megvana dedicated server? Nem megy a sa-mp.com, és kéne...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

John Cena
semmi meg van😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
Srácok tudnátok nekem olyan térképet adni ahol le írja hogy mit hol merre milyen fegyverek vannak nem az Ammu-nationra gondolok hanem olyanra ahol szétszorva vannak fegyverek és hogy azokat meg tudjam találni😄 na m1 remélem értitek

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Fresh Duke
1. Az a gond, hogy nagy valószínüséggel az állások 1.0-hoz készültek. Nem tudom, hogy van-e olyan patch SA-hoz, ami 1.0-t csinál a 2.0-ból, ezt talán mások tudják itt.
2. Sztem te a GTA United-ra gondolsz.

A heavy cost. I pay it gladly.

bl0kiM
sziasztok!
1.) neten keresgéltem mentéseket, de hiába másolom be, a játékban nem tudja megnyitni. egyszer olvastam már itt ilyen problémáróli. a jobb alsó sarokban ott van hogy v2.00 (ha ez segít a probléma megoldásában)
2.) továbbá egyszer találtam valahol egy oylan modot ami az összes GTA-s várost egy mapon egyesíti. ha értitek mire gondolok...nem tudna valaki egy linket adni?!
köszi, szép napokat!

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

Gergő1991
ok köszi.

Ryder7
Trailer Detach CLEO Script. keress rá Googleban vagy nézz szét a linkek menüpontban valahol csak fentvan.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Gergő1991
igen nekem ez kel h le tudjam akasztani.

Ryder7
ebbe csak annyi az egész, h lekapcsolja a szállitmányt.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Gergő1991
helló nem tudja nekem valaki h ezt a módot honnan lehet le szed ni? elõre is köszönöm a választ.
http://www.youtube.com/watch?v=y8GKJUACu2Y&feature=related

DJ Skyline
na jó nem Mickey egér, de eléggé érdekes. semmi átélés, tök mû az egész :| de ez se rossz

DJ Skyline
nincs, nem valószínû. GTA III szinkronpróbálkozások voltak, de ilyen kis tizenévesek csinálták az egészet, és eléggé hazavágta a játékot. azért Salvatore-nak a játékbeli keresztapának ne Mickey egér szerû hangja legyen már 😄 SA-t meg még nehezebb lenne hûen visszaadni, pláne hogy tele van szöveggel az egész

ZTM
Nincs szinkron a játékhoz?Nem is csínak?

http://samp.forumx.hu/

gta:sa Stunt Szerver !! A szerver IP 92.43.200.251:8888 http://topshow.hu/

joeperry
Kösszépen, lejött, majd tesztelem, milyen😊

http://joeperry.blog.hu/

sgt anderson
Asszem ez lesz az, feltettem Rapidshare-re, ha nem jó a link, akkor szólj, mert akkor lejárt a link, mert csak 10 ember tudja letölteni.

joeperry
Esetleg linket tudtok adni hozzá?

http://joeperry.blog.hu/

zeli

zyppy
bármilyen meglepõ, de bugokat.

kissadamvikt
a bug mapon a pirtos pontoknál mit találok?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

krisztianp16
Szerintem csinálj másolatot a mentéseidröl.És tellepicsd újra a játékot,Mert nagyon sok hiba van nálad a játékban ahogy olvastam.Aztán meg vissza rakod a mentést és kész onnan folytathatod.Vagy ha gondolod akkor felrakom az én mentésem.Abban már majdnem 100%os minden.

Idioták kiméljenek!!! :)

sgt anderson
Tudtommal létezik olyan CLEO-s mod, ami manuális váltót próbálkozik csinálni a játékba...

ZTM
Segítség!!!!!!!!!!!!!!
Elkeztem a vinni a küldiket a gameben (ne csak multi legyen😄)
mindent végig vittem eddig amit lehetett már csak az OG loc-osak maradtak és mikor az 1 küldijénél ahol dj furgont kell lopni mikor elindul a tánc és jönne az 1. nyilacsak exe hibával kilép a game:S:S:S:S
Vki nem tudna segíteni(nem akarom újrarakni)
#79563 hsz ben még volt problémám arra se tudja senki a választ?

ZTM
kösz

zeli
ipt kimásolod, aztán favlistához hozzáadod..

ZTM
Nem tudja vki hogy a game-monitoron keresztül lehet-e csatlakozni a serverekhez mert az sa:mp serverkeresõ nem jelez olyan servereket amik eddig voltak illetve amit a game-monitor talált ha lehet csatolni onnan lécci mondjátok meg hogy hogy.köszi