82991
-
#80307 Jah és még 1 pályát szeretnék be rakni San Andreasba , egy szentem jó DRIFT pályát valaki lécci segitsen már
Letöltő link: http://huntuti.extra.hu/8/gtasa_drift.zip
Remélem hogy tudtok segiteni , vagy legalább azt mondjátok meg hozzá mien progi kell hozzá vagy hova kell be másolni.
-
#80306 A Swift-nek el tudod küldeni a linkjét ahonnan le lehet szedni? Köszi. -
#80305 Danyi 95 kösz a segitséget majd megporbálom csak az a baj még ma szeretnék jót játszani de azért is köszi !!! -
#80304 Sziasztok!
Nem tudom mennyire "divat" az ilyen a játékkal kapcsolatban,de mindenesetre én csináltam pár képet a játékban,amelyeket aztán photosop segítségével feljavítottam,és egész komolyak lettek,gondoltam megosztom veletek:)
-
edisonae86 #80303 Ryder, találtam egy jó kis CLEO3 modot, amivel tudom váltani a sebességfokozatokat és ezáltal tudok lassan menni. Írtad hogy neked is jól jönne a samp-hoz ezért belinkelem.
http://www.gtavision.com/index.php?section=downloads&site=download&id=1179 -
#80302 Nem tudnál egyéb ötlet Újra is tettem pedig!!
-
#80301 ki szeretném cserélni a groove street-i garázskaput (CJ házán) de nem találom a kibaszott txd-t. vki leírná a nevét meg h melyik img.-be találom? -
#80300 De van egy külön San Andreas játék amiben minden más csak 4.5Gb körül van általába fenn van torrenteken! -
#80299 Hellósztok valaki nem tudna San Andreas-hoz GTA SA Modern MOD-ot vagy valami olyat ami tele van új kocsikkal ???
előre is kösz !!! -
#80298 NP
De Bazd nem jó ez a SA mámeg megin nem jó ez nem igaz! -
#80297 á télleg. még csak most láttam, hogy betöltés közbe fagy ki. reggel volt, még álos voltam na. sry. -
#80296 Köszi jó lett !
Ryder:Amúgy semmi hibát nem írt ki! -
Petike954 #80295 Sikewrült megcsinálni, hogy visszatettem a normál crack-et,csak először ezzel a crackel a game nem akart elindulni,azért tettem rá 1.01-set. -
Petike954 #80294 Miért nem akar menni a Multiplayer? Akármit csinálok, a normál játékot indítja el, és ha így akarom elindítani, lefagy. -
#80293 hát sajnos eléggé sok az igénytelen cucc a játékhoz. gtainside meg gyűjtőhelye az ilyeneknek. :D ide inkább a minőségibb cuccok kerülnek fel, viszont itt meg egyetlen egy GTA IV-es cucc sincs. nem tudom miért nem csinálnak neki egy külön szekciót, hisz már javában faragja mindenki a kis modokat -
#80292 és nem csak, hogy kegyetlen ronda, hanem még a kereke is túlméretezett. -
#80291 gagyi. :| -
#80290 sziasztok!
az lenne a kérdésem h amikor elindítom a játékot a játék videója után kidob.nem rak be a főmenübe.már megnéztem a FAQ-t is de nem segített a problémán, ugyanolyan marad.
előre is köszi! -
ldavid #80289 próbáltad úgy, hogy ezt törölted?
Dokumentumok/GTA San Andreas User Files/gta_sa.set
Ryder: ez kegyetlen ronda, pedig az egyik kedvencem az Eclipse -
#80288 Üdv srácok!
már rég megjött, hozzá a kedvem, de mostmár le is irom, valakinek az itt tartózkodók közül nem lenne-e kedve besegiteni nekem egy SA modban. A mod terveim szerint tartalmazna rengeteg új textúrát, nem annyira HD-sakat, csak kb 2-szer 1.5-ször akkorát mint az eredeti textúra, egy nagyon leoptimalizált ENB-t, pár extárt, meg új verdákat, leginkább az eredeti átalakitott változatait.
Aki be szeretne szállni a modingolásba, az nyugodtan vegyen fel MSN-re ([email protected]) vagy Yahoo-ra (szryder.94_7)
És akkor most válaszolnék a feltett kérdésekre:
lacykyo: nem hinném. egyáltalán minek?
edisonae8: a tempomatról nem tudok semmit, bár az SAMP-be jól jönne. Google-ba kerested? igy hirtelen végignéztem a GTAinside-ot, semmi. Nagyon régi már a 3-as Evo és nem volt NFS-be, hogy átkonvertálják.
Danyi95: pontosan mien hibát ir ki? esetleg egy crackelt exe segithet.
amúgy ezt találtam GTAinsideon:
nyújtsa fel a kezét(:p) akinek bejön a chrome verzió. -
#80287 Sziasztok !
Megjött a kedvem egy kis San Andreashoz, fel is raktam a játékot de amikor már töltené be a játékot nem indul el hanem kilép az asztalra és vége....
Létszives ha tudna valaki segíteni megköszönném! Előre is köszi! -
edisonae86 #80286 Szevasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy létezik-e olyan mod amivel tudom a jármű sebességét szabályozni. Tempomat style. :) Tud-e valaki valamit erről esetleg?
És még egy kérdés. Mitsubishi lancer evo 3-at tudja valaki honnan szerezhetem meg? Bejártam rengeteg oldalt, blogokat meg minden de nem találtam. Youtube-on láttam hogy van, írtam a videó feltöltőjének de olyannyira bunkó hogy nem válaszolt.
Előre is köszönöm a segytséget. -
lacykyo #80285 létezik olyan progi sa hoz hogy be lehetsen állitani hogy milyen szinűen villogjon a sziréna???? -
#80284 ilyen a skin pl... -
lacykyo #80283 CJ White Skin -TCdesign- v1.0-beraktam ezeket a cuccokat de a police,mentős és egyéb rövid ujjú poloknál total fekete a keze cj-nek !!miért lehet??? -
#80282 de nekem a multi telepítése nem indul el probáltam mást is de az se jó.
segítsen valaki ! -
lacykyo #80281 ki tud valami jó kis rendőr ruha skint(Cj-nek) adni(link)....olyasmi kéne mint a The_Law_Mod-os ruhák! ha valaki tud ilyet kérem jelezze...
köcce -
lacykyo #80280 Ricsi1234 atom!cool! -
#80279 ElekAdam: menj más szerverre. (ha SAMP-d van)
RiCSi1234: ez nagyon burtál lett és a szám is óriási. -
#80278 fasza lett .grat -
#80277 császtok
Lécci segítsetek leszedtem a multit regisztráltam faszán be is tudok lépni a neten profilt meg lehet nézni(Deathmatch 1.0 dp2.1) De amikor elkezdeném telepíteni kiír valami hibát,akkor amiután a jelszavam baírom és leokézom
Mi lehet a hiba ???? help !!!
ezt írja : an unexpected error occured while attemting to verify your account -
#80276 :D -
#80275 faq. -
sebokmark #80274 olyan kérdésem lenne hogy ha letöltök autót akkor melyikre kell átneveznem
lécci segísetek -
#80273 hogy lehet azt configálni ? -
#80272 azt tudom, kikapcsoltam a 90%-át és ment is :D kb csak a valós tükröződés maradt bent, de az tény, hogy akinek gyengébb gépe van, és minden lehetőségét használni akarja az ENB-nek, annál nem biztos, hogy bírni fogja a gépe. :S de szerencsére belehet állítani a saját ízlésünk szerint, ez jó benne. -
#80271 ha jól megirod az enb series config fájlját akkor szépen birja. -
#80270 nincs, ne akarjunk a 2005-ös San Andreasból-ból Crysis minőség játékot csinálni. :) pláne egy olyan játék esetében, ami a GTA III motorját használja, és a GTA III nem épp egy mai játék. gondolom az ENB Series úgy van optimalizálva, hogy a San Andreas motorja még elbírja azt, de nincs kizárva az a dolog, hogy az ENB Series belassítja a gépünket. mert tegyük fel a mezei San Andreas még elfut a gépeden jól, de felteszed az ENB-t és már akadozik meg minden. tehát fent áll az a veszély, hogy nem bírja a gépünk már az ENB-t. nem véletlenül dolgoztak a Rockstarék gyenge textúrákkal, meg silány modellekkel a San Andreas esetében. -
Petike954 #80269 Nem kérdőjelet akartam írni. -
Petike954 #80268 És nincs valami jobb texturajavító? Mert ez belassítja nagyon a gépet?