GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Amúgy, ha jól rémlik, az MTA-ban is lehet MÁR "szabadon össze vissza rohangálni".
UI: Olyan, hogy "MTA San Andreas Multiplayer" nem létezik. Van "San Andreas Multi Player" (SAMP) és van "Multi Theft Auto San Andreas" (MTA SA).
A heavy cost. I pay it gladly.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
khm...khm...
ebben a mentésben benne van
még azt nem próbáltam ki, és így utólag izgatja a fantáziámat, mert fel akarom telepíteni megint. jajj de jó is volt benne mászkálgatni, jó nagy terepek.... 😊
Ha igen, akkor mit ír ki a bal felsõ sarokba?
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
mennyit várjak? egy fél napot? <#wilting>#wilting>
Tudnátok segíteni?
Mikor multiplayerben csatlakozok egy szerverre, utána ugye bejön a játék. Rákattintok a Start game-re, aztán a new game-re és egyszerûen kilép a játékból :-c
Miért?
A válaszotokat elõre is köszi.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
régi VGA-mal késõn töltötte be az objekteket ha már 2 kicserélt autó volt, új VGA-mal, már a komplet modern móddal is jól megy..
Azt akarom megkérdezni hogy ha egyedi autókat berakok a játékba és úgy játszok neten (sa-mp) akkor nem lesz gond?
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Contemporary Country Music
kártyát cserélni szerintem nem kell, a 4850 egy elég jól sikerült darab, továbbá kevesebbet is fogyaszt, mint egy 9800
a Sapphire-al sincs gond szerintem
Még nem írtam ide, mert a fiam szokott játszani a GTA SA- al, de most van egy problémánk. Mindig NVidia kártyánk volt (legutóbb 7600 GS), soha sem volt probléma a játékkal, csak néha állt le a gta.exe hibával, de ezt betudtuk a sok csalás használatának, ez még belefért.
Múlt héten vettem egy új C2D 8400 procis gépet Asus P5Q PRO alaplappal és egy ilyen Sapphire ATI Radeon 4850- es kártyával: Link
A játék szinte az elsõ 5 percben lefagy. Nem az exe áll le, hanem fekete képernyõ jelenik meg néha hang kíséretében, vagy megmerevedik a kép és ki kell nyomni a gépet.
A kártyával különbözõ tesztek alapján lehet valami más probléma is, de ha már másik kártyát fogok venni e helyett, akkor érdemes újra ATi 4850- est választanom más gyártótól, vagy inkább NVidia 9800 GT vagy GTX- ben gondolkodjak az újabb játékokra is gondolva. A San Andreas a kedvenc játéka a fiamnak szerintem a GTA IV sem fogja elterelni a figyelmét. 😊
Ti, mint tapasztalt játékosok melyiket részesítenétek elõnyben?
Szóval ragaszkodok a minõséghez és 42 rugóig belefér.
Köszi a válaszokat!
Contemporary Country Music
rámész alul az internet fülre, aztán név szerint sorba rendezed a szervereket, és a
eszembe jutott,nem kell esetleg az autós sulit megcsinálni valahol,mint magában a single játékmódban is kellett?
erre a szerora mentem, és itt bizony jogsi kell
Ezer éve nem GTAztam, most ugydontottem, hogy kiprobalom multiban, ugyh fel is mentem erre a magyar rpg szerverre.
Viszont akadt is pár gondom.
Nincs jogsim, beirom h /buylicenses sofor jogsi, semmi nemtortenik, gozom sincs hogy mennyibe kerul, 11k van nalam.
a masik nagy gondom meg az, hogy egyszruen nem tudok rajonni, hogy hogyan jutok munkahoz. gyalog vagyok, egy szutyok baseballutovel eleg gyengen tudom elvezni a jatekot, ingame mindenki csak annyit ir h szerezz munkat -.- szal haals lennek vmiféle bovebb infoer...csa
A szerver IP 92.43.200.251:7777
Számítunk rád, neked is a szerón a helyed, lehet te leszel az egyik fõnök (leader). Azonban a fõnökké váláshoz teljesítened kell bizonyos feltételeket, mint pl.: minimum 5-ös szint, az RP ismerete, becsületes játék... !!
A szerver IP 92.43.200.251:7777
weboldal: gta.bitsuli.hu
NÉZZD MEG!!! EURO TRUCK LETÖLTÉSEK http://www.eurotrucksimulator.forumh.net