82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Ryder7
    szerintem a ramod nem szereti, erre meg megoldást nem igazán tudok, nekem simán megy 2 GB Sycron rammal. Talán patcheld meg a játékot, viszont akkor lehetehetsz az SAMP-ről.
  • Legend Killer
    amikor legelőször vittem végig, csontnélkül ment... most új gépem van két giga rammal, ati radeon hd 4670el... és tessék... ehh.

de inkább azt mondd meg, h mit csináljak.
  • Ryder7
    nem hülye. user hiba... nekem tökéletesen ment a játék alig fagyott ki párszor akkor is moddingolás miatt.
  • Legend Killer
  • Legend Killer
    hüly1géjm ez. mindig van vmi baja. most éppen ez.

http://multikepup.com/files/1ibos9cbplwwqg7e76s3.jpg
  • Ryder7
    kell hozzá DFF filter és regisztrálva kell legyen.
  • lacykyo
    zmodeler2-be hogy kell megnyitni auto modellt???honnan tudok letölteni modelleket????
  • Ryder7
    én mondjam meg? mi vagyok én ember?:D nem tudom én is bajoltam ezzel a moddal.
  • bujty
    mindennél azt írja ki,de mind 1.akkor azt mond meg hogy ha ezt feltettem http://gtahungary.hu/letoltes.php?letoltid=12451 akkor a felvett tárgyat hogy kell eldobni?
  • Ryder7
    akkor másik szeró maradt.
  • bujty
    nekem is az van
  • Ryder7
    0.2X
  • Fresh Duke
    Ott van, de általában csak ide nézek fel. :D (Lustaság, meg ha v.kinek gondja van, az úgy is beírja ide. :D)
  • bujty
    melyik a leg frissebb klines?
  • Ryder7
    hát nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem a legtöbb SA fannak nem csak az SA topik hanem a VC topik is ott van a kedvencei közt.
  • lacykyo
    bocs csak azért ide irtam mert elég ritkán irtok a vice city topikba!!!!kell 1 kis segitség majd 2 hónap mulva irtok vissza.....
    főleg a te segitségedet kérem RYDER7!!!!!!!
  • Ryder7
    mert ez SA topik...
  • lacykyo
    ?vice cityben miért nem cseréli fe a felnit ha berakom ggmm-mel az autokat?????
  • donoki
    van mostanság valami jó kis SAMP szeró? rég játszottam SA-val azt akarnék kicsit funolni magyarokkal egyet :P
  • bujty
    ok,csak 1 kérdésem maradt ,cleo mod készítés?
  • Ryder7
    frissitd a multi klinest vagy menj ás szeróra.
  • jpwadkan
    jah és ezt minden indításnál
    vhogy be lehet állítani véglegesre is, de azt most így fejből nem vágom
  • jpwadkan
    van h egy program nem szereti a két magot
    indítás után ctrl-alt-del -> task manager
    ott megkeresed a gtasa.exe-t, jobb katt, set affinity és ott kiveszed az egyik magnál a pipát
    bots az angolért, de muszáj angol nyelvű oprendszert használjak, és fingom sincs hogy hivják a dolgokat magyarul (a task manager asszem tán feladatkezelő, a set affinity-ről lövésem sincs)
  • Péter93
    Miért van az hogy a GTA Garage Mod Managgerrel csak néhány gépet sikerül betenni?Csak nagyon kevés gépet tudok betenni...miért van ez?
  • bujty
    bocs ez nem az a de a san andreas-nak is ugyan ilyen
  • bujty
  • bujty
  • bujty
    cs all,segítség kellene (már megint) nem tudok multy-ni mert folyton kidob ezzel a hibaüzenettel mit lehet ennek csinálni?
  • lacykyo
    cpu affinity?-bocs nem értem mi ez????
  • jpwadkan
    cpu affinity? (már ha többmagos)
  • lacykyo
    ugy sem megy.....
  • Ryder7
    akkor a Vistad nem szereti. a kompatibilitást állitásd át XP-re.
  • lacykyo
    total alap....nincs semmi mod
  • Ryder7
    üdv! ha tettél be valami modot akkor az lehet a gond, bár az a betöltésnél fagy ki.
  • lacykyo
    Szevasztok.....nem megy a gta!!!!!!
    miért????kérem valaki segitsen.....
    menüt nem tölti be--->kidob az asztalra!!!
    gta_sa müködése leállt?
    windows vista ultimatem van 32bit!
    geforce nvidia 8400m(naprakész)
    miért nem megy.....
    help...
  • Ryder7
    mit akarsz te azoktól? amikor hozzászólnak Pozitiv válasz gomb. (alapból: Y gomb)
  • Péter93
    Egyébként útszélieket hogy kell felvenni, mert hozzámszólnak és elmennek.....
  • Péter93
    Hy!Bettetem a játékba néhány gépet, de nem jelenik meg, nem tudom hol keressem!
  • DJ Skyline
    alpha textúra. :)
  • edisonae86
    Pont ezt írtam én is egyébként :D Csak nem jut eszembe annak a dolognak a neve. :) Pedig már foglalkoztam vele régebben csak nem a GTA-val kapcsolatban.