82991
-
Pet15 #80227 Sziasztok! Amióta Ati radeon hd 3650 es kártyát vettem azóta nem megy a gtasa . Az irja ki hogy Vorbis.dll file nem található . plz segitség!!!!!! -
dani2194 #80226 Hello.Letöltötem a SA:MP-t és mikor rámegyek a connectre akkor a sima játékot indétja el mit tudok csinálni?(előre is köszi a választ) -
#80225 megismerT -
#80224 sziasztok,én most olyan CLEO vagy más cuccot keresek amivel SP-ben is elérhetővé válik a MP-ban megismer anim dolgok(leülés,fekvés stb...)előre is kösszi -
pista89 #80223 Stunt videó -
ldavid #80222 -
lacykyo #80221 CLEO3 MÓD MIATT LEHET HOGY ELTŰNNEK A AZ UTAK,HÁZAK......? -
lacykyo #80220 AZ OKÉ.....1SZER MEGNYOM. SZÓL.
FOLYAMATOSAN NYOM. MÁSHOGY SZÓL....
DE 3. HANG?
HOGYAN? -
#80219 Kapcsold be a szirénát és akkor nyomd folyamatosan a dudát -
#80218 fékcsikorgás vagy ilyesmi helyett nemlehet betenni? -
lacykyo #80217 Hogy lehet 3 különböző rendőr sziréna hangot betenni?
duda-1.és 2. sziréna.....??????
2-t kitudok cserélni de 3.dik? -
#80216 Nagyon köszi. Ez az.
Most már megjegyzem a nevét :) -
jpwadkan #80215 crazy img editor? -
#80214 nem Gta Garage Mod Manager? -
#80213 Sziasztok!
Régebben használtam egy olyan programot mint az img tool 2.0 csak már elfelejtettem a nevét. Olyan elven működött mint az img tool csak itt egyszerre több fájlt is ki lehetett jelölni és azokat berakta a gta3.img-be. Nem tudjátok mi ennek a programnak a neve? -
#80212 sziasztok,én most olyan CLEO vagy más cuccot keresek amivel SP-ben is elérhetővé válik a MP-ban megismer anim dolgok(leülés,fekvés stb...)előre is kössz -
#80211 Oks, köszi. Csak azt hittem hogy van valami prog. hozzá. -
#80210 Szerintem élő adást nem lehet betenni, max egy médialejátszóban megnyitod és úgy hallgatod játék közben. -
#80209 map es jobbgomb. -
#80208 hol lehet a célkeresztet beállitani?
-
#80207 Sziasztok!
Azt valahogy meglehet csinálni hogy a játékba tudjak hallgatni online rádiót? A User Tracks mappába beleraktam a radio1.hu-ról letöltött radio1.mp3.m3u fájlt de a játékba nem hallom. Gondolom azért mert m3u a formátuma. Van ehhez valami program? Mintha a Vice Cityhez lett volna. -
#80206 FAQ-ban le van írva. -
szabensz #80205 szevasztok segítség kéne nekem hogy lehet berakni a kocsikat és más dolgot a játékba? előre köszi -
#80204 Itt megtalálod a barátnők feltételeit!
Azaz:
"Helena: Egy ügyvéd, aki szeret fegyverrel lőni, és egy farmon él. A blueberry-i Ammunation tetején találod meg.
kritériumok: 25%-nál kisebb izomzat, alacsony zsír, magas Sex Appeal
otthona: Flint County-i farmon. Otthon van: 0:00-2:00, 8:00-12:00, 14:00-0:00 között
Vacsorázós: Rodeo district-i étterem Los Santosban
Táncolós: valamelyik klubb (mindegyik jó messze van)
Vezetős: meglehetősen lassú tempóban szerez utazni, szereti a vidéki tályat és a város szép negyedeit.
Szex: 70% után
Amit kapsz: randizás után a szerszámos házához kapsz hozzáférést, ahol van láncfűrész, lángszóró, molotov koktél és pisztoly, valamint a Bandito autóját is megkapod. 100%-nál kapsz vidéki öltözéket." -
Robber #80203 Lenne még egy kérdésem.
Helenát hogy lehet meghódítani mert annyit tudok hogy ha túl izmos vagyok az nem tetszik neki, de most alig van izmom most meg azt írja hogy nem jó a stílusom.
Milyen stílusra bukik ez a ri...nc??? -
#80202 hogy én ezt milyen sokáig kerestem anno. és pont akkor találtam rá a csajra mikor nem kerestem. :D -
#80201 és? szerintem hiányzik a vorbis fájl. az asszem a hangfájl. de minek neked SA-hoz CD? egyáltalán CD-s verzó is van vagy csak DVD-s? -
Pet15 #80200 Sziasztok!Van egy problémám GTASA-val...az baj hogy amikor beteszem a cd-t kihoz egy mappát és amikor a gtasa exe-t probálom elinditani akkor azt irja ki hogy VORBISFILE nem találhato. -
Robber #80199 Köszönöm a segítséget. -
#80198 San Fierroban a város déli részén találod meg a parkban. -
ldavid #80197 kb. itt:
-
Robber #80196 Megtudná mondani valaki hol találom meg Katie-t annyit tudok hogy a hely neve Avispa Country Club.
De nem tudom hogy hol van ez a klub? -
#80195 Sziasztok!
Nemrég újra nekiugrottam a játéknak, de egy bizonyos idő után teljesen megfagy, és menthetetlen lesz... elég idegesítő jelenség, esetleg valaki tud rá megoldást?
Valamint a lentebb írt egér probléma nálam is megvan, bár ez még nem zavar annyira... -
#80194 én nem, mivel épp nincs benne semmi zene. -
#80193 én a saját rádiómat szeretem :) ti is?! :D
-
#80192 Azt már láttam h igazából is egy csomó Amcsi rádió neve K-val kezdődik, most már legalább tudom, hogy miért is. :D
Egyébként szokott lenni rajta egy bejátszás is, amin azt mondják, hogy K-DST - On the Dust -
ldavid #80191 a DST = DuST (Tommy, a DJ néha K-DUST-nak is hívja)
a K pedig a Nemzetközi Távközlési Unió által kiosztott előhívója/kódja az USA-nak (sok igazi rádió neve is ezzel kezdődik)
tényleg frankó sztésön amúgy, bár szerintem szinte mind az :) -
#80190 igen a K-DST nagyon jó, meg a Radio X, és a Radio Los Santos is. (nameg a WCTR XD)
belarus: van hozzá patch, de én nem ajánlom nem lehet SAMP-zni vele. -
#80189 Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy van a San Andreashoz patch?Ha van akkor adjatok már meg az oldalt. -
#80188 A K-DST-n mindegyik szám jó! :D
Egyébként fogalmam sincs arról h mért pont The Dust, mert az azt jelenti hogy A Köd. :D
Olyasmi lenne mint a Danubius - Az én rádióm? :P
Nem rejtett reklámnak szántam, most épp ez jutott az eszembe. :D