82991
-
#32 A cím helytelen kérem szépen.
Eddig 5 GTA játék van, a San Andreas a 6. lesz.
GTA 1.
GTA LONDOM 1969
GTA 2.
GTA 3.
GTA Vice City -
#31 még semmilyen hivatalos info nincs a játékkal kapcsolatban, csak az, hogy egyelőre csak Ps2-re jön ki, valamikor 2004-ben -
#30 micsoda rejtély :)) -
neménvoltam #29 Nem baj, de fasza. -
#28 ez is fan art -
neménvoltam #27 -
#26 ez 1 nem hivatalos kép, csak 1 pályázatra lett beküldve, hogy a rajongók szerint milyen legyen a város -
neménvoltam #25 Íme egy térkép San Andreas-ról: -
#24 Várom már énis ezerrel! -
#23 én nem is foglelkozom vele, olyan sokára lesz pc-re, 2004-ben lesz ps2-re, és ezután kb fél évvel fog megjelenni pcre (általában fél évvel ps2 után szokott jönni pcre), ha 1általán +jelenik pcre -
MiZo@game #22 Ja, szerintem se -
#21 Egy jó ideig még biztos nem fognak kiszivárogtatni róla semmit. -
#20 ok megtaláltam -
MiZo@game #19 Oké, akkor sry..... -
#18 576.hu-n a keresőbe írd be hogy san andreas, és ott a 2. cikk, sajna már a képeket levették... -
#17 az 576.hu-n volt régen -
#16 Ez igaz, valahol láttam is az eredeti képet és a fake-et egymás mellett. -
#15 Zaki:marha láma vagyok de nem találom a 2. cikket mármint ott a Chaser demoja van -
#14 ezt elb*sztam.. 576.hu-n írd be a keresőbe, hogy san andreas, és a 2. cikket olvasd el, képet már nem találsz, de egy fénykép volt san francisco utcájáról, 1-2 emberke elkészített egy képet, amolyan gta-sra. -
#13 a 2. cikket olvasd el -
MiZo@game #12 Hát, azért szerintem jelent valamit az az emberke a bal oldalon.... A stílusa nagyon GTA-s, és a kinézete sokkal jobb mint a VC-ben lévő emberkéknél! -
#11 De amúgy oda is van írva mellé hogy Fake -
#10 sztem kb 1,5 év múlva lesz Pcre -
#9 az a kép fake... -
#8 Én úgy tudom hogy nem nagyon akarják Pc-re kiadni. Habár ezt mondták a Vice City-re is.De remény mindig van -
MiZo@game #7 Sajnos a legfrissebb hírek szerint csak konzolra fejlesztik.... Bár ha megnézitek a képet, szerintem konzol ilyet nem tud produkálni :) -
MiZo@game #6 Állítólag 2004 elején.... -
MiZo@game #5 Ezeket a híreket az alábbi oldalról szedtem: http://gta-sanandreas.com -
MiZo@game #4 Minden bizonnyal már fejlesztik a következő GTA játékot, mely valószínűleg a San Andreas alcímet viseli majd! Ennek több bizonyítéka is van:
-A Rockstar North egyik munkatársa (Richard Kruger) a múlt héten regisztrálta az alábbi domaint: www.grandtheftautosanandreas.com
-Az első (sima) GTA játékban 3 sziget között furikázhatunk melyek nevei: Liberty City, Vice City and San Andreas.... Az első kettőből már külön játék készült, a harmadik még várat magára...
-A Vice Cityben egy telefonbeszélgetés során szó esik egy focimeccsről, melyen a megbízó állítása szerint két törött lábbal játszott egy SAN ANDREAS nevű csapat ellen
-A Vice Cityben a reptéren van néhány konténer, melyekre az alábbi van írva: Dél-Nyugati Szállítmány. A valódi San Andreas Kalifornia államban található, az USA Dél-Nyugati részén....
-Figyelmetekbe ajánlom a következő képet: http://www.psycopsy.com/gtasanandreas/images/sanandreas1.jpg
Várom a kommenteket! -
#3 Meg majd konzolra (szerintem) -
#2 De miko? -
#1 ja, az lesz