GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Amiket mondtál kipróbálom, de majd szólok fateromnak, mer nem akarok semmit elcseszni 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Sztem telepícsd újra a windowst tegyél fel mindenbõl frisset (VGA driver,directx) és rakd fel a játékot mennie kell crasfic,patchfix bigyók nélkül mert nekem is hoodlum verzió van és vígan tolom vista alatt!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Mikor kijött a GTA SA, én csak késõbb tudtam kipróbálni és haver küldte el postán a másoltat 😄. Hoodlum verzió, megcrackeltem és ment simán, egyszer se fagyott le, sehol! Még a csaj kimentésénél se a tûznél.
Most a helyzet a következõ:
- feltettem és játszottam vele, de lefagyott rögtön, mikor CJ biciklire ült az elején, hogy Grove Streeetre menjen. Kihajtott utcára és fagyás.
- szóval leszedtem a FAQ-ban lévõ v1.0
- No-CD-t ráteszem, felülírom, utána a Crashfixben a PatchFix-t átdobom és futtatom, azt mondja minden rendben, d ezek szerint nincs. Átdobtam a gta sa reg cumót is és hozzáadtam a klikkeléssel a rendszer akármihez, de így is gáz... és van a FAQ-ban az arhív felett egy izé a linken, amit leszedtem, úgy tûnik crack, azt is átdobtam és az se jó, mert lefagy, de arra jó, hogy lássa a mentéseim, mert, ha a patchfix exe-t futtatom, akkor full elõrõl kell kezdenem és bármit bemásolok, nem jó neki.
<#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
most még betettem a gta sa izét is a regeditbe és hiába nyomok1mentést be neki a megfelelõ helyre, nem észleli, miért? :S
Sajna én nemtok, nem is nagyon értek az ilyesmikhez, bocsi.
Valaki tud használható ENB Series cuccot mert mióta új kártyám van ezzel úgy szaggat mint a krvaisten!
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
nahmind1..........
A heavy cost. I pay it gladly.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
A heavy cost. I pay it gladly.
Vagy ezt a Mashinata-t lehet valahogy módosítani hogy kisebbek legyenek a kerekek?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Volna egy kérdésem: Miért van az, hogyha 3-4 egyéni modellnél többet rakok be a játékba, akkor kifagy? Akármit csinálok, akkor is kifagy, már van bent a játékban 3 modell, azokkal jó, de ha még akármit is berakok, már kifagy, elég csak egy kis kocka, amiben csak 48 háromszög van, azzal is kifagy. Valami 5lete van valakinek, mert már kigondoltam egy tök jó kis pályát, csak hát nem tom megcsinálni, mert nem engedi. :S Elõre is köszi.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Gamecopyworldön fent van, leszedtem, de sztem az már szar, vagy nem segít, nemtom, mer most is lefagy és szeretnék egy olyat kipróbálni, ami másnak van és õ küldte el. Elõre is kösz.
Má felidegel a géjm a sok fagyásával<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009