GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert !na de tudod hogyan kell beteni ha igen akkor lécci ird le
zeli
faq. és ezen mi a sürgõs?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

CSõcsõ! Tudja valaki hogyan tudok motrokat beteni a játékba ha igen akkor lécci valaki irja meg sürgös!elöre is kössz !
Towtruck

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

és mi is a vontatónak a neve?

FZoleee
passz... 😄
és milyen bugok találhatók ott?😄

Hallottam a Cleo mod legújabb (3-as) verziójáról. Azt honnan tudom letölteni? Mert valamihez nagyon kellene...
GX25
Létezik olyan progi amivel az autók helyét tudom módosítani pl.: hogy a Wang Cars-ba a Sultan helyett egy Cheetah álljon vagy pl. az autós iskolánál a parkolóba a Bullet helyett egy Infernus. Van erre valamilyen módosító program?

Legend Killer
jahh, de nem rég vírusos lett a gépem és újra lett rakva<#rinya>. Ezért is örültem elõre, hogy na, akkor nosztalgia rulz és végig tolom megin GTA SA-t, de nájn! 😄 😞
Amiket mondtál kipróbálom, de majd szólok fateromnak, mer nem akarok semmit elcseszni 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

berczely
VGA-dnak bírni kéne nekem is volt ilyen kártyám elég jól vitte a játékot!
Sztem telepícsd újra a windowst tegyél fel mindenbõl frisset (VGA driver,directx) és rakd fel a játékot mennie kell crasfic,patchfix bigyók nélkül mert nekem is hoodlum verzió van és vígan tolom vista alatt!

Legend Killer
véletlen elírtam, az a Crashfix akart lenni. és ugyanazzal próbáltam, amit régen haver adott nekem, de közben leszedtem a hoodlum-t a netrõl és azzal is ez van... nincs gta sa deviance verzió? mer az lehet nem fagyna 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
nem sokat tudok a gépemrõl, mer én gyík vok ehhez 😛, de annyit igen, hogy Ati Radeon 9 600 és 512 MB RAM van rajta.
Mikor kijött a GTA SA, én csak késõbb tudtam kipróbálni és haver küldte el postán a másoltat 😄. Hoodlum verzió, megcrackeltem és ment simán, egyszer se fagyott le, sehol! Még a csaj kimentésénél se a tûznél.

Most a helyzet a következõ:

- feltettem és játszottam vele, de lefagyott rögtön, mikor CJ biciklire ült az elején, hogy Grove Streeetre menjen. Kihajtott utcára és fagyás.
- szóval leszedtem a FAQ-ban lévõ v1.0 No-CD/Fixed EXE-t és a v1.0 No-CD/Fixed EXE-t.
- No-CD-t ráteszem, felülírom, utána a Crashfixben a PatchFix-t átdobom és futtatom, azt mondja minden rendben, d ezek szerint nincs. Átdobtam a gta sa reg cumót is és hozzáadtam a klikkeléssel a rendszer akármihez, de így is gáz... és van a FAQ-ban az arhív felett egy izé a linken, amit leszedtem, úgy tûnik crack, azt is átdobtam és az se jó, mert lefagy, de arra jó, hogy lássa a mentéseim, mert, ha a patchfix exe-t futtatom, akkor full elõrõl kell kezdenem és bármit bemásolok, nem jó neki.

<#falbav><#rinya>

berczely
Milyen géped van?
Mikori a windows rajta?

Legend Killer
de minek?
most még betettem a gta sa izét is a regeditbe és hiába nyomok1mentést be neki a megfelelõ helyre, nem észleli, miért? :S

gondolom a füst miatt
Legend Killer
de addig eccer se fagyott le :S.

Legend Killer
mámeginlefagyott a buzi gta... és pont ott és pont úgy. sziddzsé elsõ csajának kimentésénél, belép a tûzbe a zajtón és bumm, lefagy.

Legend Killer
igen, de nem baj, jól haladok 😄.

berczely
GTA San Andreas User files mappába másoltad?Dokumentumokba

Legend Killer
oks, kösz, valóban jónak tûnik amúgy így. remélem így is marad. ellenben képzeld, San Fierro-i mentésem bemásoltam a megfelelõ helyre és nem észleli. Ez is ezzel a patchfix-el jár? Kár érte.

Sajna én nemtok, nem is nagyon értek az ilyesmikhez, bocsi.

berczely
egyszer elég

Valaki tud használható ENB Series cuccot mert mióta új kártyám van ezzel úgy szaggat mint a krvaisten!

Legend Killer
Haver elküldte a patchfix exe-t, úgy tûnik jó így. Minden indítás elõtt átkell másolnom a dolgokat, vagy egyszer elég ezt megcsinálnom?

Stefibaba
Uff hova kell rakni a járókelõket? Mer Gta3.imgbe nincs az amit kicserél :\ :\

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Stefibaba
Ohh köszönöm szépenszépenszépem 😄D

DJ Skyline
Stefibaba
Õ Réges régen valaki linkelt egy kínai/japcsi oldalt ami tele volt skinekkel. Valakinek (DJSkyline) megvan még az a link? 😄D

zyppy
alapból van benne.

Legend Killer
baszki, senki ne mtudja letölteni azt a szart nekem és mailben elküldeni? 😄 nekem mindig vmi fos jön le és így lefagy a gta sa.

nahmind1..........

Fresh Duke
looooool <#idiota>Majd ha eljutok odáig akkor én is kipróbálom. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

<#nevetes2>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Legend Killer
plíííííííz küldje el vki mélben a v1.0 Crash Fix Patch, mer nincsbenne a patchfix exe ami a lényeg, mondom, h enyém szar és akárhányszor töltöm le, szar... 😄.. mél lent van.

Legend Killer
looooooooooooooooooool<#idiota><#hehe>

devid1414
Hali valaki tud a játékhoz kamiont??

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

DJ Skyline
majdnem <#idiota>

Fresh Duke
Mi a meglepi? 😄 Az hogy CJ feje szétkenõdik a betonon, mikor földet ér? <#idiota>

A heavy cost. I pay it gladly.

Legend Killer
szóval, ha tud, vki küldjön pls1ilyet.

GX25
Még egy olyan kérésem lenne hogy tudnátok adni egy jó wheel pack-ot mert amit én leszedtem Mashinata__s_NFS_MW_wheel_pack-et abba olyan nagyon a kerekek hogy sz*rul néznek ki az autókra felrakva. Olyan kellene amibe akkora kerekek vannak mint az alapba csak szebb design-al.
Vagy ezt a Mashinata-t lehet valahogy módosítani hogy kisebbek legyenek a kerekek?

zeli
Nekem csak h-val mûködik :C

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

mind2vel müxik
zeli
Mikor már toboroztad õket, akkor tudsz nekik a g-vel parancsolni, hogy maradjanak melletted.

Legend Killer
majdnem eltaláltam 😄.

zeli
H, nem g.

sgt anderson
Heló!
Volna egy kérdésem: Miért van az, hogyha 3-4 egyéni modellnél többet rakok be a játékba, akkor kifagy? Akármit csinálok, akkor is kifagy, már van bent a játékban 3 modell, azokkal jó, de ha még akármit is berakok, már kifagy, elég csak egy kis kocka, amiben csak 48 háromszög van, azzal is kifagy. Valami 5lete van valakinek, mert már kigondoltam egy tök jó kis pályát, csak hát nem tom megcsinálni, mert nem engedi. :S Elõre is köszi.

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Legend Killer
Küldjétek már el pls nekem a GTA: San Andreas v1.0 Crash Fix Patch-t, ide: [email protected].

Gamecopyworldön fent van, leszedtem, de sztem az már szar, vagy nem segít, nemtom, mer most is lefagy és szeretnék egy olyat kipróbálni, ami másnak van és õ küldte el. Elõre is kösz.

Má felidegel a géjm a sok fagyásával<#falbav><#falbav>.

GX25
DJ Skyline köszi az infót.

Legend Killer
asszem emberre célzol és g megnyom.

Nuno88
Most lesz egy elég primitív kérdésem. Az utolsó elõtti küldinél vagyok, de elfelejtettem h kell bandatagot magammal vinni. Vki elárulnál mert tudm h az elején volt róla szó, de ki emlékszik már arra.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DJ Skyline
na, olvasgattam azt a topikot, és igazából tud róla a srác, de nem tudta õ sem kijavítani, kép-e. de elvben lesz egy v2, és abban már javítva lesz. írta Júliusban, nem tudom mi lesz belõle <#idiota>

DJ Skyline
a modellel van a probléma, kilehet javítani de ahoz kell egy 3D Studio Maxx kezdésnek. 2. nem tudom most így fejbõl hogyan kell, de elsõ falatnak nehéz, tehát akkor már inkább írok a készítõnek hogy nézze meg 😄 "ismerem" a srácot egy másik fórumról