82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Legend Killer
    és mennyire kell lejjebb venni? :D nem nyúltam még hozzá, csak megnéztem. más géjmeknél ez nem zavar be, ha lejjebb van véve?
    mondjuk feléig vegyem le? :S
  • DJ Skyline
    nincs mit, nálam is volt ilyen hogy el el tünedeztek a hangok, általában ez megoldja a problémát ha ott bütykölsz kicsit.
  • Legend Killer
    ezer kösz
  • DJ Skyline
    start -> futtatás -> dxdiag -> hang fül -> directx szolgáltatásoknál a hadrveres gyorsítást vedd lejjebb. próbáld ezt
  • Legend Killer
    faq alapján is fos, van, h teljesen nincs hang a küldetések alatt.
  • mano1b
    hellotok
  • Legend Killer
    pedig régen jó volt és msot észre vettem, h küdletések alatt csinálja ezt és van, h csak a zene szól a kocsiban. ati radeon hd 4670-m van.
  • Ryder7
    Legend Killer: mert ilyen a játék, meg FAQ a barátd.

sovatalevi: nembaj a Szováta. olyan ismerős, mintha szüleim jártak volna már ott. hireadós helikoptert, asszem nem lehet sehol se találni SA-ban.
  • Legend Killer
    miért van ilyen buzi hangja a fegyvernek, mikor lövök? olyan mély... sőt, néha nincs is hangja, máskor meg van, lol.
  • sovatalevi
    azt a hirados helikoptert hol talalom?
  • sovatalevi
    off:de Szovata,csak nem baj?
  • bujty
    sziasztok,tudom hogy nem ide kellene írnom ,de nem találok 1 magyar honlapot sem ahol segíthetnének.a PIVOT nevű animátor programmal hogy kell fegyvereket készíteni? mert amit én csinálok az "szétesik" (vagyis azok a vonalak amiket felhasználok külön vannak) hogy tudom megoldani hogy az egész egyben legyen????? ha valaki tudja a választ lécci írjon a [email protected] -ra.előre is köszönöm mindenkinek.
  • Ryder7
    norbint meg még páran: FAQ a barátotok!

sovatalevi: nem, csak a küldetésekkor nyilik ki az ajtaja. (off: csak nem Romániába élsz?:D)
  • sovatalevi
    hello.azt a hirados helikoptert hol talalom?Jah es IMG Tool-lal kell berakni asszem.
  • danny94
    ok naon köcce...!!!
  • norbint
  • norbint
    hogy kell módot berakni a san andreas-ba??
  • kitt2000
    Lenne egy gondom hogy valaki feltudná tölteni a 6 barátnöt filet mert visza szeretném cserélni öket!
    Melyik mappába kell tenem öket?
    Copland 2006 verzióba lévö nem tetszik nekem a régi kénne!
  • sovatalevi
    hello.Bocsi h ide irok,de a San Andreas topic halott.Tehat a SAN FIERROI garazsba,amibe kellett autot hordjunk,az ki kell nyiljon?az ajtaja?
  • ldavid
    átküldtem privátban
  • danny94
    v.ki légyszíves rakja fel (vagy küldje el nekem:[email protected]) az eredeti banshee.txd és banshee.dff fájlt!!!
    előre is köszi.
  • DJ Skyline
    az elég karcsú így levetítve Budapestre pl, XII kerület terüelte 27 km2, tehát a valóságban a játék területe kitesz egy közepes budapesti kerületet. :D
  • Seten

A bejárható terület - ha jól emlékszem - olyan 25 km2.
    Egyszer lemértem hajóval de már nem emlékszem pontosan.

• bl0kiM
    sziasztok. az a problémám, hogy a laptopon teljes méretben fut a játék és eléggé össze van lapítva. remélem értitek?! szóval mit tehetek ez ellen? ati radeon hd 3470es kártya van a masinámban...
    tipp?
    és a hangokkla is van egy kis gondom. gyakran, főleg ha eláll az eső elhallgat a játék. nincs hangja. legjobb esetben a rádiók szólnak, de se a kocsiknak nincs hangja, se az embereknek. egy fórumon olvastam hogy az eax.dll-t kell cserélni, de miután "megbütyköltem" és elindítottam a játékot öt perc mulva kifagyott. aztán gyorsan vissza az eredeti dll-t és ujra megy a játék, de a hiba továbbra is megvan.
    ehhez tipp?
    szép napokat!
  • nyecsi
    :) köszönöm a választ,majd megpróbálkozom vele,bár fogalmam sincs hogy hol kel frissiteni.
  • 19daN94
    Sziasztok! Tudna vki ojan programot h az MTA fusson ablak módban?
  • Ryder7
    videókártya meghajtó (driver), directX frissités nem árt.
  • nyecsi
    Hello!Találkozott már valaki olyannal,hogy bavan lassúlva a san andreas(nemrég le lett darálva az xp-m,ment vele a gta is,és persze minden...) most újra feltettem.Hogy érthető legyen:a régi gta is lassú volt,de egy informatikus ismerős valamit csinált vele,és jól müködött.Azt ne kérdezzétek hohy miket tud a gépem mert nem értek hozzá :) Tudja valaki hogy hogyan lehetne beállitani, esetleg?vagy le kell tölteni valamit hozzá?előre is köszi a válaszokat.
  • Hoffi
    hello

alap uaz 469-est nem tud valaki a játékhoz?

Előre is köszi!
  • bujty
    csak az az érdekes hogy van még 1 csomó DirectX 9.0-t igénylő játékom és csak ennél van ez
  • danny94
    ok ruhát már tok berakni, csak autót nem....
    megnyitom a gta3.img fájlt, megkeresem pl.:banshee.dff, rename, beírom, h banshee-eredeti.dff, ok, majd jön 1 kis hibaüzenet, ezt írja ki:
    I/O error 32.
    mit tegyek???
  • Sati84
    Gyerekek! Megoldottam!!!

Mindenki figyeljen, akinek azt írja ki, hogy "Please check your savegame directory and try again!"

Menjetek el ide, és kövessétek az utasításokat pontosan! És ennyi! Tényleg működik!!!

Na végre végigjátszhatom! És most jöhet az idegeskedés a nehéz küldetéseknél :-)
  • Ryder7
    danny: IMG Tool (2.0-s verzió) progiba betöltöd az .img fájlt, majd megkeresed azt a fájlt amit le akarsz cserélni, átnevezed, és betöltöd (add) az újat, aztán rebuild archive és működnie kell.

bujty: ha nVidia kártyád van, akkor az itt lévő oldalon választod a dolgokat, és rámész a Search-ra.

ha ATi kártyád van, akkor az itt lévő oldalon választod ki a dolgokat majd Go gombot megnyomod.
  • Sati84
    ... és most nem oldotta meg. Utolsó ötletem: tud valaki küldeni nekem egy olyan save fájlt, ami az első küldetés utáni állapotot tartalmazza? Megnézném, hogy be tudom-e tölteni meg hátha arra rá tudnék menteni... Köszi!
  • Sati84
    Á, megvan! Nem ott nyomtam a tulajdonságokat, ahol kellett volna...
    Na akkor így. Csak nehogy ám megint az legyen...
  • Sati84
    XP ez, de nem látok sehol rá lehetőséget. Mi a neve az opciónak?
  • ldavid
    nem Vistát használsz? XP-n csak jobbklikk, és a tulajdonságok menü első lapján meglehet változtatni
  • bujty
    Szia Ryder megint én vagy.már említettem hogy nem nagyon értek ezekhez ,mondtad hogy töltsek le 1 driver-t, nos én ezt a honlapot találtam de nem tudom melyik legyenhttp://www.arenacomp.hu/letoltes ,hogy tudom megnézni hogy melyik a megfelelő?
  • Sati84
    Azon belül hol is? Bocs, hogy béna vagyok, de nem találom... :-)
  • danny94
    röviden leírnád, h h kell???