81624
  • zaki
    örülnél, ha olyen géped lenne, mint amilyen az aláírásodban van mi?
  • Rudee
    1. Lemond
    2. Megölik
    3. Öngyilkos lesz
    4. Természetes halált hal
    5. Legközelebb nem választják újra
  • Monoton
    Sztem sehogy!
  • DJ Bee18
    Perezt amúgy hogy lehetne eltüntetni, amikor ő az elnök????
  • Rudee
    Hierro lehet az új sportigazgató.
  • Rudee
    Ezzel vége mindennek, újból kezdődnek majd Perez idióta igazolásai.
  • Madridizmo
    REALista, köszönöm !
  • bandyx
    könnyű leugatni, akkor mondj vm.i jó megoldást
  • Garcia
    miért szerinted az utolsó 4 edző fel tudott mutatni valamit? sorra buknak bele a Realba az edzők... valószínü itt nem velük van gond... Pereznek meg sajnos nincs ellenfele a pozícióért így simán választották meg újabb 5 évre..
  • zaki
    Arrigo Sacchi követte Luxemburgót
  • zaki
    Arrigo Sacchi is távozott

nah, má csak perez papának kéne lelépnie
  • _Vegeta_
    :D
  • Monoton
    Ő a megváltó!
  • Monoton
    Sztem még mindig azt hiszi ez a FM topic!!!
  • zaki
    Joacqim- ő ki?
  • _Vegeta_
    ez valami All Star team? :D
  • Monoton
    Hát persze az mindent megold!
  • bandyx
    ezt miből gondolod
  • bandyx
    és akkor ti mit gondoltok, hogyan lehetne felrázni az összes kifacsart sztárt?
    itt már csak a teljes átalakítás segíthet
  • zaki
    jó, de ennyi zséje még abramovics bácsinak sincs :D
  • bandyx
    di stefaon, figo és még sorolhatnám kik a barcelonából igazoltak a madridba, a pénz világában ma már semmi sem lehetetlen
  • Monoton
    vagy ide
  • Nh Shevits
    ez ide akart menni ügye?
  • Monoton
    De nagyon ám!!
  • Monoton
    Szóhoz se jutok! Ezt mind te találtad ki vagy használtad a súgót is?
  • dankaa
    Holnap Naon elverjük az Olympiakost(remélem)galeon.com/realmadridfans/img/golestemp/oli2
  • franc0
    biztos Football Manager-ben szedte össze :)
  • PMiki
    Gondolkozzál már ember! Ebbőlhányan játszanak a madridban? Hárman. Arról nem is beszélve, hogy ha eladnánk az egész Klubot, akkor se adná oda a szarszalonna Messit.... És akkor még a többi ászról nem is beszéltem...
    Ezt te tényleg komolyan gondoltad?
  • bandyx
    mi a véleményetek erről a felállásról:
    Casillas-Cicinho,Ramos,Del Horno-Joacqim,Gerrard,Mascherano,C. Ronaldo-Messi-Adriano,Robinho
  • REALista
    López Caro nagycsapathoz való távozása után, a Real Madrid Castillának új vezetőedző után kellett néznie, s szerencsére nem kellett sokat várni arra, hogy kiderüljön, mostantól ki trenírozza a nyerő szériában lévő fiatalokat. A vezetőség úgy határozott, hogy Miguel Ángel Portugal személyében egy rutinus tréner veszi át Soldadóék irányítását, akitől mindenki azt várja, hogy folytassa a López Caro által megkezdett munkát.
    Portugal 1979-től 1983-ig maga is megfordult a Real Madrid felnőttcsapatában, ahol összesen 35 tétmérkőzés erejéig lépett pályára, melyek során 1 gólt ért el. Portugal labdarúgó múltja tehát nem elhanyagolható, ám edzőként eddig komolyabb sikereket nem tudott elérni, már csak azért sem, mert eleddig egyszer sem dolgozott olyan helyen, ahol kirobbanó sikereket lehetett volna elkönyvelni. Az 50 éves tréner eddig megfordult a Gimnástica Arandina csapatánál a spanyol Tercera Divisiónban, valamint dolgozott még a Real Madrid különféle korosztályos csapatainál is. Az új edző előre nem meghatározott ideig marad a Castilla trénere, ugyanis nyilván ha López Caro megbízatása lejár a felnőttcsapatnál, akkor ő elsőbséget élvez Portugallal szemben a Castilla kispadján.
  • REALista

• Rudee
    Szobaton nem kis feladat vár a Castilla-ra, otthon kéne megverni a 2. heyen álló Recreativo-t. A Soldado-Uche párharc nem lesz gyenge, a góllövőlista első és második helyezettje egymás ellen bizonyíthat.
  • Madridizmo
    Ha tudjátok légyszi rakjátok be a többi játékos autogramját is !
  • Rudee
    Nem Luxe, hanem a klub szerződteti (Cicinho esetében szerződtette) őket.
  • Rudee
    Cicinhoék ettől függetlenül jönnek.
  • REALista
    Azért azt ne felejtsük el hogy Zidane-nak nagyon sokat köszönhetünk, sokat tett a csapatért!!!Most nincs jó formában de szerintem fog ő még javulni!Ráadásul ő is azt nyilatkozta hogy nem feltétlenül akar mindíg kezdő lenni és nem sérűl be ha esetleg lecserélik!!!!Egyébként Beckham szerintem nem teljesít rosszul, de ha vennénk pár jó középpályást akkor kiszorulhat a csapatból!Na de ki tudja mi lesz itt még idén???
  • Neuman
    Hogy ti miért akartok mindig mindenkit elküldeni???
    Zidane kezd újra játszani, Beckham-el meg semmi baj. Robinho még nem az igazi de ha úgy fog játszani mint az előtt,aakor vele se lessz semmi baj!
  • zaki
    nem a mostani piros lapja miatt mondtam, hanem általánosságban. nekem nem tetszik a játéka. sztem sokat nem tett le az asztalra, amióta itt van.

1 biztos, nem lesz egyszerű dolga az új edzőnek. amíg perez ilyen barom, sok jóra nem számíthatunk
  • Monoton
    Hát Beckham lenne az utolsó akit most elküldenék! Jó most itt ez a piros, de ő szinte minden meccsen hajtott! Ugyanúgy segítette a támadásokat mint a védekezéseket!

Zidane sztemis menjen + Helguera(kár hogy meghosszabította a szerződését)

De Robinho sem nőtt fel a csapathoz!
  • Nh Shevits
    Én Luigi Del Neri-t nézném meg a kispadotokon. Csak kiváncsiságból.