81624
-
Monoton #8014 jobb a vereségnél! -
#8013 na, az ilyen felállás az amit nem néztem ki a csapatból évek óta, pláne idén, btw, 1 pont a sociedad ellen semmit sem ér, de legalább nem kaptunk ki. -
Monoton #8012 Sztem kerüld ezt a topicot! és fogd vissza magad! -
Kanál #8011 ilyeneket kurva gyorsan mellőzd és takarodhatsz báj. -
Csesza #8010 -
Monoton #8009 ilyen csak a mesékben van!
Imádom a meséket! -
Monoton #8008 2-2 -
#8007 Kész!Innen nem állunk fel!!! -
#8006 Ezt már csak meg nyerjük!
Ha nem akkor kíváncsi leszek a sajtótájékoztatóra! -
#8005 egyik se volt kamu... Inkább azon agyalj, hogy lehetett a zaragoza védelme olyan hülye, hogy kétszer is 11-es gyanús dolgokat művelt... -
Csesza #8004 énis remélem :PPP -
#8003 A Zaragoza ellen milyen jo is volt a ket kamu 11-es. :P -
#8002 Egy kamu 11-essel!!! -
Kanál #8001 0-1 vezet a soc... -
#8000 Mi az állás?
-
#7999 Sírni tudnék!Ezt nem hiszemel!!!!!!!!!!!!Gratulálok a bírónak!Remélem kap a sociedad még 1-2 tizeneggyest! -
#7998 látom az eurosport szerint jól jűtszunk -
#7997 Kapufa!!!Még szerencsénk sincs! -
#7996 ja valami stream-et adhatna valaki!!!
Please!!!!!!!
-
#7995 valami stream?? -
Kanál #7994 B csapat 2:0-ra vezet az Albacete ellen. -
Monoton #7993 ...ugy legyen! -
#7992 A ma esti várható kezdőcsapatok
Real Sociedad: Riesgo; López Rekarte, Labaka, Jauregi, Garrido; Garitano, Mikel Alonso, Xabi Prieto, Aranburu; Nihat és Uranga.
Real Madrid: Casillas; Salgado (Diogo), Helguera, Pavón, Roberto Carlos; Sergio Ramos, Zidane, Pablo García, Guti (Beckham); Robinho és Baptista.
Baptista ma bizonyíthatna végre...
-
#7991 sorry a beszólásért, csak unatkoztam és kiváncsi voltam veszitek-e a lapot.
kicsit nagyobb offenzívára számítottam..
egyébként élénken él az emlékezetemben egy Beckham-beszólás spanyolországból:
"Hijo de puta". (link)
Ezek most csak úgy eszembejutottak.
[unatkozik, mert nagyon szar a Bilbao-meccs] -
#7990 szarházit, kb -
#7989 Egyébként mit is jelent? Ezt skandálta Eto is?? -
#7988 lefordítottam. thx
egyébként semmi bajom a Madriddal csak kíváncsi voltam a reakciókra.
kétségkívül érdemes volt, legalább tanultam egy kicsit spanyolul -
#7987 usted es listo, hijo de una perra. -
#7986 Madrid, cabrón... -
Monoton #7985 Hát én sztem jó hogy ide hoztuk! -
#7984 idehozni tényleg nem kellett volna, de az nem jelenti azt hogy most nem játszik jól -
Monoton #7983 A zuhanyhíradóban azt lerótták hogy Perez idehozta Beckham-et!
Na most sztem nagyon jól jártunk vele!
Az előző meccseken rendre a legjobb volt!
kivéve amikor nem. -
#7982 A Barcelona elleni kínos vereség, és a tegnapi Lyon elleni sovány 1-1 után, a Real Madrid vezérkara úgy határozott, hogy ideje lenne hivatalos közegben megvitatni és megbeszélni a csapat körül kialakult rendkívül bonyolult helyzetet, így Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke ma estére összehívta a Real Madrid igazgatósági-tanácsát. Már az ülés elején nyilvánvaló volt, hogy az összejövetelen elsősorban a királyi gárda elmúlt hetekben mutatott kilátástalan produkciója illetve a jelenlegi vezetőedző, Vanderlei Luxemburgo személye fogja szolgáltatni a fő témát, ám az érintettek már az ülés elején bejelentették, hogy jelen pillanatban semmiképpen sem forog veszélyben a brazil szakvezető állása.
Ennek ellenére Luxemburgo nem lehetett teljesen nyugodt, hiszen számtalan olyan esettel találkozhattunk már, amikor a vezetőség ugyan bizalmáról biztosította az aktuális szakvezetőt, de ezt nem szemelőtt tartva, később mégis meneszti. Ez ma nem történt meg, ugyanis a madridi gárda vezérkara bejelentette, hogy Vanderlei Luxemburgo jelenleg még abszolút élvezi az elnökség bizalmát, s a brazilnak nincs oka aggoldalomra, így nyugodtan folytathatja a megkezdett munkát. Persze ki tudja mi lesz akkor, ha a fővárosi gárda mondjuk vasárnap vereséget szenved az Anoetában, a Real Sociedad ellen...
-
_Vegeta_ #7981 Jo meglatas. :> -
#7980 sztem meg perezé. neki kéne mennie, nem az edzőknek, meg a játékosoknak -
Monoton #7979 Na zuhanyhiradóban most rendesen kibeszélték a real-t!
Szerintük nem az edző hibája a rossz teljesitmény hanem a játékosoké! -
#7978 Kiváncsi vagyok mi lesz a hétvégén a Real Sociedad ellen???Jó lenne végre magabiztosan nyerni egy meccset!!! -
Monoton #7977 Igazad volt! -
R9 #7976
Tegnap gólt lőtt! -
#7975 szerintem Lux miatt, mert lehozta