81624
-
#8094 -
#8093 ja bazzzzza meg -
#8092 Xavi kidőlt kb 6 hónapra, úgy látszik a sérüléshullámunk fertőző -
PMiki #8091 Ki tud nekem egy olyan webcímet adni, ahonnan letölthetőek az idei meccsek góljai? De nem csak a real góljai, hanem az ellenfélé is. Talán videóösszefoglalókat tud valaki neten? -
#8090 REAL MADRID SZURKOLOI OLDAL!!!
Néézzzétek meg!!! -
R9 #8089 ezt pont te mondod?Remélem én is [Moratti mellett] hogy a realt kapjuk a bl-be. -
Rudee #8088 Hinni a templomba kell, meg abba hogy az Inter idén nem fog annyira leszakadni a dobogósok mögött... -
R9 #8087 azt hittem real játékosként ^^ -
Rudee #8086 Cúperrel még Inter játékosként veszett össze. -
R9 #8085 ja bocs aki madridban játszik az tökély
[elfelejtettemaszabalyt] -
#8084 Hi all!
Nem ártana lehet hogy sokan nincsenek megelégedve vele de tény 1 helyzet egy gól neki ettől Ronaldo.
Hajrá Real Madrid!
Aren -
#8083 Jó lenne ha Ronaldo tényleg játszana a hétvégén!!!
-
#8082 hi all!
Én még nem írtam ide de ahogy látom közétek tartozom.
A real teljesítmnye mostanában igaz nem valami fényes de én kitartok a csapat mellett még ha így is játszanak.egy szakkomentátor azt mondta nem biztos hogy mindig a real védelmével van gond ha oda eljut a labda át kell hogy menjen a középpályá ahol a szűrők vannak.Zizu klasszis de szerintem kiégett a reálból Beckham tetszik ahogy mostanában játszik Guti nem mindig de nem rossz de szerintem elférne még ide pár jó ember.Csatárok vannak sajna sérültek kivéve Robinhot.én nem vagyok megelégedve a játéával sokat kell még fejlődnie hogy klasszis legyen cselezni lehet hogy tudde néha ott vannak a társak a pályán és nem csak ő de ettől függetlenül érti amit csinál!
Ez az én véleményem!
Ezektől függettlenül HAJRÁ REAL MADRID!!!
Remélem mostani alakalommal győznek!!!
Üdv mindenkit!!
By all!
Aren -
#8081 Ez már szinte hihetetlen! A Real Madrid csapata az elmúlt hetekben nem nyújt valami fényes teljesítményt, ennek ellenére a fővárorosi gárda hazai mérkőzéseit sorra teltház előtt játssza, s ez csöppet sem túlzás, ugyanis a királyi gárda az elmúlt négy (!) hazai bajnoki mérkőzést csordultig telt lelátók előtt játszotta, s ez a sorozat szombaton tovább folytatódik, ugyanis a Real Madrid hivatalos oldalán keresztül a klub bejelentette, hogy a szombaton este 20 órától esedékes Getafe elleni mérkőzésre már nem lehet jegyet kapni, így a Real Madrid-Getafe mérkőzés is teltház előtt kerül megrendezésre. -
#8080 Ja szerintem se!Nagyon nem illene a képbe!Egyébként úgy veszem észre, hogy a játékosok támogatják Luxemburgot! -
Rudee #8079 Wenger soha nem jönne Madridba, legnagyobb szerencsénkre. -
Rudee #8078 Eddig csak a taplókkal veszett össze. -
_Vegeta_ #8077 Kiveve Figoval ugye. Amugy Scolari nem az a tipikus sztáreddző. -
R9 #8076 Scolari az helyre rakná a csapatot.Bár Ronaldoval nem valami jó a kapcsolata.Ronnie mindenkivel összeveszik -
#8075 Szerintem Wenger-rel nem járna jól a csapat!!!Maradjon inkább Luxe! -
#8074 Real Madrid: Wenger is a célkeresztben -
#8073 A Real Madrid elnöke szerint megcsípik a Barcelonát -
Rudee #8072 Vasárnap ismét a pontszerzés reményében léphet pályára a Castilla, a 15. fordulóban a Gimnástic vendége lesz a csapat.
1. Xerez 31 pont
...
12. Gimnástic 19
13. R. M. Castilla 18
...
22. P. Ejido 11
A "C" csapat a Getafe "B" vendége lesz, jó lenne ha megőriznék első helyüket.
1. Real Madrid "C" 32 pont
...
7. Getafe "B" 19
...
20. Aranjuez 12 -
Rudee #8071 Pár videó:
Roberto Carlos, Real Madrid-Zaragoza
Casillas védés, Real Madrid-Zaragoza
S. Ramos csel, Real Madrid-Zaragoza
Guti, Real Madrid-Lyon
Raul Bravo, Real Sociedad-Real Madrid
Zidane, Real Sociedad-Real Madrid
Murcia-Real Madrid Castilla
Real Madrid Castilla-Albacete összefoglaló -
Rudee #8070 Az Independiente csatára, Sergio Aguero is felkerült arra a listára, amit a csapat Dél-Amerikában dolgozó megfigyelői küldtek Madridba.
Ronaldo nagy valószinűséggel jácchat a Getafe ellen.
-
Rudee #8069 A Chelsea után mi is beálltunk a sorba a Boca Juniors középpályásáért, Fernando Gago-ért. Még csak 19 éves, jó lenne leigazolni.
-
#8068 Helguera 3 évre hosszabbított -
_Vegeta_ #8067 En egy madridi uttal is megelegednek kerlek alasan. :D -
Rudee #8066 Szívem szerint ki is költöznék, csak hát nem én nyertem meg a 2 milliárdot :D -
_Vegeta_ #8065 Dejo dogod van rudee kollega. O.o -
Rudee #8064 Most pont itt vagyok, a költözködésnek szerencsére már vége. Az elmúlt heteket Madridban és környékén töltöttem. El classico, BL meccs, bajnoki, VB pótselejtező meg néhány edzés megtekintése volt a fő program a mindennapi semmittevés mellett. Sokat tudnék írni, de nem tudom hogy hol kéne elkezdeni.
Az előző meccseket nem akarom most itt hirtelen értékelni, elég sokat lehetne azokról is írni. A sok sérült és épp hogy felépült, meccshiányos játékos eléggé meghatározó volt. Ballackról kint nemsokat lehetett hallani/olvasni, ez persze nem zárja ki hogy hozzánk jön. Sokakkal együtt én is rühellem, de az eddig eltelt bő 3 hónap megmutatta, hogy össze kell rakni egy végtelen keretet.
Szombaton Getafe-veréssel kell folytatni a bajnokságot. -
#8063 Casillas:
A csapat legjobbja. Ha ő nem hosszabított volna meg a szerződését, én nemtom mit csináltam volna pereccel!
Feldaraboltattam volna a testét, a fejét meg kitűztem volna a stadion főbejáratához
Másik érdekes hírecske:
Kuyt a Realban? -
#8062 -
_Vegeta_ #8061 Lattyatok ez a mi Casillasunk. ;) -
Monoton #8060 -
#8059 -
#8058 Perez csak nem olyan hülye :DD -
2011-ig meghosszabbította Iker Casillas nyáron lejáró szerződését a Real Madrid! Mint arról már korábban is több alkalommal beszámoltunk, a kiváló kapuvédővel már régóta szeretett volna megállapodni a királyi gárda vezérkara, s több olyan eset is volt, amikor a a spanyol sajtó már kész tényként kezelte a szerződéshosszabbítást, ám csak a mai nap sikerült lezárni a tárgyalásokat.
Casillas több alkalommal is hangsúlyozta, hogy bár hízelgőek azok az ajánlatok, melyeket az elmúlt hónapokban kapott (többek között az Arsenal is versengett Casillas kegyeiért), ő ennek ellenére kizárólag a Madridban képzeli el a jövőjét. A világ egyik legjobb kapuvédőjének tartott Casillas a Real Madrid hivatalos oldalának egyébként a következőket nyilatkozta új kontraktusával kapcsolatban: "Nagyon boldog nap ez számomra, örülök, hogy végre sikeredett megállapodnunk. Most már csakis az jár az eszemben, hogy minél több címet nyerjek a Madriddal. Hónapokon keresztül csak arról beszéltek, hogy elhagyom a csapatot, de az volt a vágyam, hogy itt maradjak. ... -
#8056 -
#8055 Iker, blanco hasta 2011
hurrá!