81624
  • robotnyk
  • DONGUBA
    ja bazzzzza meg
  • robotnyk
    Xavi kidőlt kb 6 hónapra, úgy látszik a sérüléshullámunk fertőző
  • PMiki
    Ki tud nekem egy olyan webcímet adni, ahonnan letölthetőek az idei meccsek góljai? De nem csak a real góljai, hanem az ellenfélé is. Talán videóösszefoglalókat tud valaki neten?
  • dankaa
    REAL MADRID SZURKOLOI OLDAL!!!
    Néézzzétek meg!!!
  • R9
    ezt pont te mondod?Remélem én is [Moratti mellett] hogy a realt kapjuk a bl-be.
  • Rudee
    Hinni a templomba kell, meg abba hogy az Inter idén nem fog annyira leszakadni a dobogósok mögött...
  • R9
    azt hittem real játékosként ^^
  • Rudee
    Cúperrel még Inter játékosként veszett össze.
  • R9
    ja bocs aki madridban játszik az tökély
    [elfelejtettemaszabalyt]
  • aren
    Hi all!

Nem ártana lehet hogy sokan nincsenek megelégedve vele de tény 1 helyzet egy gól neki ettől Ronaldo.
    Hajrá Real Madrid!

Aren
  • REALista
    Jó lenne ha Ronaldo tényleg játszana a hétvégén!!!

• aren
    hi all!
    Én még nem írtam ide de ahogy látom közétek tartozom.
    A real teljesítmnye mostanában igaz nem valami fényes de én kitartok a csapat mellett még ha így is játszanak.egy szakkomentátor azt mondta nem biztos hogy mindig a real védelmével van gond ha oda eljut a labda át kell hogy menjen a középpályá ahol a szűrők vannak.Zizu klasszis de szerintem kiégett a reálból Beckham tetszik ahogy mostanában játszik Guti nem mindig de nem rossz de szerintem elférne még ide pár jó ember.Csatárok vannak sajna sérültek kivéve Robinhot.én nem vagyok megelégedve a játéával sokat kell még fejlődnie hogy klasszis legyen cselezni lehet hogy tudde néha ott vannak a társak a pályán és nem csak ő de ettől függetlenül érti amit csinál!
    Ez az én véleményem!
    Ezektől függettlenül HAJRÁ REAL MADRID!!!
    Remélem mostani alakalommal győznek!!!
    Üdv mindenkit!!
    By all!

Aren
  • REALista
    Ez már szinte hihetetlen! A Real Madrid csapata az elmúlt hetekben nem nyújt valami fényes teljesítményt, ennek ellenére a fővárorosi gárda hazai mérkőzéseit sorra teltház előtt játssza, s ez csöppet sem túlzás, ugyanis a királyi gárda az elmúlt négy (!) hazai bajnoki mérkőzést csordultig telt lelátók előtt játszotta, s ez a sorozat szombaton tovább folytatódik, ugyanis a Real Madrid hivatalos oldalán keresztül a klub bejelentette, hogy a szombaton este 20 órától esedékes Getafe elleni mérkőzésre már nem lehet jegyet kapni, így a Real Madrid-Getafe mérkőzés is teltház előtt kerül megrendezésre.
  • REALista
    Ja szerintem se!Nagyon nem illene a képbe!Egyébként úgy veszem észre, hogy a játékosok támogatják Luxemburgot!
  • Rudee
    Wenger soha nem jönne Madridba, legnagyobb szerencsénkre.
  • Rudee
    Eddig csak a taplókkal veszett össze.
  • _Vegeta_
    Kiveve Figoval ugye. Amugy Scolari nem az a tipikus sztáreddző.
  • R9
    Scolari az helyre rakná a csapatot.Bár Ronaldoval nem valami jó a kapcsolata.Ronnie mindenkivel összeveszik
  • REALista
    Szerintem Wenger-rel nem járna jól a csapat!!!Maradjon inkább Luxe!
  • zaki
    Real Madrid: Wenger is a célkeresztben
  • zaki
    A Real Madrid elnöke szerint megcsípik a Barcelonát
  • Rudee
    Vasárnap ismét a pontszerzés reményében léphet pályára a Castilla, a 15. fordulóban a Gimnástic vendége lesz a csapat.

1. Xerez 31 pont
    ...
    12. Gimnástic 19
    13. R. M. Castilla 18
    ...
    22. P. Ejido 11

A "C" csapat a Getafe "B" vendége lesz, jó lenne ha megőriznék első helyüket.

1. Real Madrid "C" 32 pont
    ...
    7. Getafe "B" 19
    ...
    20. Aranjuez 12
  • Rudee
    Pár videó:

Roberto Carlos, Real Madrid-Zaragoza
    Casillas védés, Real Madrid-Zaragoza
    S. Ramos csel, Real Madrid-Zaragoza

Guti, Real Madrid-Lyon

Raul Bravo, Real Sociedad-Real Madrid
    Zidane, Real Sociedad-Real Madrid

Murcia-Real Madrid Castilla
    Real Madrid Castilla-Albacete összefoglaló
  • Rudee
    Az Independiente csatára, Sergio Aguero is felkerült arra a listára, amit a csapat Dél-Amerikában dolgozó megfigyelői küldtek Madridba.

Ronaldo nagy valószinűséggel jácchat a Getafe ellen.
  • Rudee
    A Chelsea után mi is beálltunk a sorba a Boca Juniors középpályásáért, Fernando Gago-ért. Még csak 19 éves, jó lenne leigazolni.

• robotnyk
    Helguera 3 évre hosszabbított
  • _Vegeta_
    En egy madridi uttal is megelegednek kerlek alasan. :D
  • Rudee
    Szívem szerint ki is költöznék, csak hát nem én nyertem meg a 2 milliárdot :D
  • _Vegeta_
    Dejo dogod van rudee kollega. O.o
  • Rudee
    Most pont itt vagyok, a költözködésnek szerencsére már vége. Az elmúlt heteket Madridban és környékén töltöttem. El classico, BL meccs, bajnoki, VB pótselejtező meg néhány edzés megtekintése volt a fő program a mindennapi semmittevés mellett. Sokat tudnék írni, de nem tudom hogy hol kéne elkezdeni.

Az előző meccseket nem akarom most itt hirtelen értékelni, elég sokat lehetne azokról is írni. A sok sérült és épp hogy felépült, meccshiányos játékos eléggé meghatározó volt. Ballackról kint nemsokat lehetett hallani/olvasni, ez persze nem zárja ki hogy hozzánk jön. Sokakkal együtt én is rühellem, de az eddig eltelt bő 3 hónap megmutatta, hogy össze kell rakni egy végtelen keretet.

Szombaton Getafe-veréssel kell folytatni a bajnokságot.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Casillas:
    A csapat legjobbja. Ha ő nem hosszabított volna meg a szerződését, én nemtom mit csináltam volna pereccel!
    Feldaraboltattam volna a testét, a fejét meg kitűztem volna a stadion főbejáratához

Másik érdekes hírecske:
    Kuyt a Realban?
  • REALista
  • _Vegeta_
    Lattyatok ez a mi Casillasunk. ;)
  • Monoton
  • zaki
  • DJ Bee18
    Perez csak nem olyan hülye :DD
  • DJ Bee18

2011-ig meghosszabbította Iker Casillas nyáron lejáró szerződését a Real Madrid! Mint arról már korábban is több alkalommal beszámoltunk, a kiváló kapuvédővel már régóta szeretett volna megállapodni a királyi gárda vezérkara, s több olyan eset is volt, amikor a a spanyol sajtó már kész tényként kezelte a szerződéshosszabbítást, ám csak a mai nap sikerült lezárni a tárgyalásokat.

Casillas több alkalommal is hangsúlyozta, hogy bár hízelgőek azok az ajánlatok, melyeket az elmúlt hónapokban kapott (többek között az Arsenal is versengett Casillas kegyeiért), ő ennek ellenére kizárólag a Madridban képzeli el a jövőjét. A világ egyik legjobb kapuvédőjének tartott Casillas a Real Madrid hivatalos oldalának egyébként a következőket nyilatkozta új kontraktusával kapcsolatban: "Nagyon boldog nap ez számomra, örülök, hogy végre sikeredett megállapodnunk. Most már csakis az jár az eszemben, hogy minél több címet nyerjek a Madriddal. Hónapokon keresztül csak arról beszéltek, hogy elhagyom a csapatot, de az volt a vágyam, hogy itt maradjak. ...
  • DJ Bee18
  • robotnyk
    Iker, blanco hasta 2011

hurrá!