81624
-
#8344 nem hiszem hogy huszonévesen már ne lennének ambíciói -
R9 #8343 lehet neki megérte ő az Isten hamburgban -
#8342 azt a transfert máig nem értem, sem az árat, sem a játékost -
R9 #8341 pont ellenetek lesz -
#8340 Hétvégén játszik Ronaldo???Úgy tudom hogy újra megsérült de nem biztos! -
Rudee #8339 Nem kínált szerződést, annyit mondott hogy nem jön hozzánk. -
#8338 valszeg mert olyan szerződést kínált neki perez -
Rudee #8337 Már télen le akarta igazolni Perez papa, de nem akart hozzánk jönni. -
#8336 na és van bommel? lejárt a szerződése, ingyen igazolható volt, és még csak rá sem mozdultunk. -
Monoton #8335 igen ezt a van det vaart ügyet én sem tudom lenyelni! -
#8334 elcsépelt dolog, de tényleg egy elnökváltás hozhatna a legtöbbet.
és szvsz mindenképp spanyol edzőt kéne alkalmaznotok, valamint spanyol játékosokat kéne venni.
mondjuk az hogy van der vaart valami 4m euróért ment a hamburgba számomra még mindig megemészthetetlen. simán beférne a bernabeuba is.
/jóvanna 1-2 külföldi lehet ^^/ -
#8333 Ez a 20 milliós kérdés!!!/Csak kicsit jobban feltéve./ -
Monoton #8332 Ez jó és furcsa kérdés!
Kérdezted már a kedves Perez urat? -
bandyx #8331 szeretném újra kérni a mélyentisztelt urakat kérdezni, hogy hogyan lehetne kihúzni a csapatot a gödörből
-
Rudee #8330 Eddig is válaszoltunk az összes értelmes kérdésre, csak az lehet idegesítő, hogy tegnap este is megkérdezte már valaki. -
#8329 akkor még 3x válaszoltok rá.
nagy kaland beírni azt a két szót... -
#8328 sztem írd be bannerba mer még vagy 3x megkérdik -
Rudee #8327 Kölcsönbe van. -
#8326 mert akkor még a lelke nyugváért inkább egy aranylabdás sztár, Owen kellett neki. De cserecsatárnak nem lehet megtartani egy sztárt, akkor ezt kellett volna az agyába vésni. -
#8325 Portillo-t végleg eladták a Brűzsnek vagy csak kölcsönben van ott? -
#8324 inkább Morientest kellett volna megtartani tavaly, de ez a fasz Perez elűzte... -
Monoton #8323 Csak hát ezt ki tudhatta előre!
Bár ne így lenne! -
#8322 Jogos!!!Pedig most bejátszhatta volna magát a kezdőbe!!! -
#8321 David Beckham, a Real Madrid középpályása egy meccsre szóló eltíltást kapott. Az előző bajnoki mérkőzésen a Getafe támadóját Rikit rúgta fel, ezt a megmozdulást a játékvezető piroslappal értékelte, tehát idő előtt kénytelen volt elhagyni a pályát az angol labdarugó.
A Spanyol Liga azonban csak egy meccses eltíltásra kötelezte a játékost. A Getafe csatára Riki sokkal súlyosabb ítéletre számított.
Mire számított vajon Riki?Két éves eltiltásra??? -
Monoton #8320 De ő nem akart maradni mert félt hogy nem fog rendszeresen játszani és emiatt lemarad a VB-ről!
-
#8319 Owent meg kellett volna tartani!!!Most jól jönnének a góljai! -
#8318 logikus hogy nem fognak azonnal csatárt venni, ha lesérül valaki, mert mit csinálnak majd vele ha felépül a sérült. kölcsönvenni pedig nemigazán lehet minőségi csatárokat, szóval maradnak a nevetlen/ismeretlen fiatalok (a b" keretből)
nemértem mit várnak. a sérülés ellen nem lehet felkészülni -
#8317 Ha San Sebastiánban Robinho megsérül, ki helyettesíti őt? Soldado? Ugyan. A támadójáték nincs azon a szinten, ami egy Real Madrihoz illene."
Monjuk ha Raul nem lenne sérült, azért van ott aki rendesen pótolná. Mindenki amnéziás kezd lenni, hát mit vártak az emberek 8 sérülttel??? Mert ez ismerjük be, a fél szezont befolyásolja. NEm csak a Realnal, minden csapatnál. -
#8316 Robinho ügynöke élesen bírálta a Real Madrid vezetését. Ribeiro, a héten menesztett Vanderlei Luxemburgo ügyére reagálva elmondta: "Nagyon nehéz itt dolgozni, mert a Presidentének túl nagy a befolyása."
"Minden újság óvatosan nyilatkozik róla, nem merik bírálni. Nagy a nyomás a játékosokon és az edzőn. A Madrid egy patináns klub, nagyon patináns. A krízis oka Florentino."
"Azt gondolom, hogy a Madrid nem egy kiegyensúlyozott csapat. Nincsen emberük Roberto Carlos helyettesítésére. Ezért elég silány is a teljesítményük."
"Hogy lehetne Luxemburgo a hibás? Ha San Sebastiánban Robinho megsérül, ki helyettesíti őt? Soldado? Ugyan. A támadójáték nincs azon a szinten, ami egy Real Madrihoz illene." -
Rudee #8315 A 2 szűrős felállás jó elképzelés, csak kár hogy a kezdőként ritkán brillírozó Gutinak kell megszemélyesíteni a támadóbb szellemű védekező középpályást. -
Monoton #8314 -
#8313 hátpersze. én tévedtem (megint) és te vagy a rendes.
[igen megsértettél, próbálnék rávilágítani az empátia fogalmára, de szerintem felesleges].
témát lezártam, mostantól kerüljük el egymást. -
#8312 A Real Madrid újonnan érkezett vezetőedzője, Juan Ramón López Caro alapos átalakításokat tervez a fővárosi gárda vasárnapi, Málaga elleni mérkőzésén, s ezek a változások leginkább szerkezeti módosításokban fognak kiteljesülni. A spanyol tréner, Vanderlei Luxemburgo 4-1-3-2-es szisztémája helyett, a 4-2-3-1-ben tervezi csapatát pályára léptetni Málagán, a "Rózsakert" stadionban.
A kapuban Iker Casillas helye megkérdőjelezhetetlen, előtte pedig a négy védő személye sem okozhat senki számára különösebb meglepetést. A hátsó alakzat majd a Salgado, Helguera, Pavón (Woodgate hiányában) és Roberto Carlos négyesből fog állni, előttük pedig ezúttal Sergio Ramos és Guti személyében két védekező középpályás fog szerephez jutni, Thomas Gravesen és Pablo García kárára. Valamivel előttük három támadó felfogású játékos, Robinho (Beckham hiányában), Baptista és Zidane, míg elől egyes egyedül Ronaldo fog szerephez jutni.
Természetesen amint Jonathan Wooodgate ismét harcképes állapotban lesz, minden bizonnyal ő veszi át Paco Pavón helyét a védelem tengeléyben, David Beckham pedig az ezúttal jobb oldali szélső középpályásként funkcionáló Robinho helyére kerülhet.
-
Monoton #8311 A férget ki kérem magamnak!
És sztem nagyon túúúlzól!
De ha megsértettelek volna akkor BOCS! -
#8310 Szerintem az Inter-t messze kerüljétek el, mert a (jelenlegi) védelmetek nem bír majd az Adriano, Martins kettőssel.
Ez most nem rosszból mondom. Akkor már inkább a megfiatalított Arsenal... -
#8309 akkor nézz be a MU topicba kérlek, hogy a szánalmas "Monoton" névvel ellátott fórumféreg miket irogatott. -
Monoton #8308 Grat nekik! -
Rudee #8307 Getafe "B"-Real Madrid "C" 2-5
Ezzel továbbra is első a 3. számú csapatunk.
1. Real Madrid "C" 35 pont (15 meccs)
2. Pegaso 31 (14)
3. Cobena 29 (15)
4. Pinto 26 (14)
5. Ciempozuelos 22 (15)
...
20. Aranjuez 12(14) -
Rudee #8306 Addig fog csak röhögni, míg télleg összekerülünk. Pablo García-nak egy-egy rúgás elég, hogy a fél Inter kidőljön. -
Rudee #8305 Addig nem aggódok, míg Adriano 2 havonta lő gólt 2-3 egymás utáni meccsen.