81624
-
R9 #8054 Robinhoval az a baj hogy kap egy rugást majd 3 hónap -
#8053 kb 250 ezer carnetos van összesen -
#8052 jah,főleg akkor nagy szó ez,ha megnézitek pl. a bilan topikot,ahol szinte csak képekből áll az egész topik.... -
#8051 egyébként észrevettétek, hogy a focicsapatok közül a Real Madrid topic a legnagyobb hsz-számú? :DDDD
Amúgy Rudee hova tűnt, még mindig költözik? :) -
#8050 Ezt jól megmondtam!!! -
#8049 Robinhonak jobban ment a játék akkor még Ronaldo is jó formában játszott!!!Mostanában az a baj hogy egyedűl van a kapu előtt három védővel és így nehéz gólt rugni! -
#8048 igazuk van, nem várhatta el senki tőle, hogy ilyen sérüléshullám alatt brillírozzon úgy, hogy most jött át Európába. Szerintem ha a Realnak majd menni fog, és esetleg bajnokságot nyer, Robinho az Aranylabda szavazáson biztos az első tízben lesz, ha belejön. Csak egyenlőre ez a kérdés, hogy menni fog-e a Realnak -
#8047 Robinhónak idő kell, de a bizalom töretlen -
#8046 de a kérdés az, ki számít szurkolónak?? az is aki leül a TV elé és szurkol, vagy akinek kártyája is van róla??? -
#8045 Perez koma, ennyi emberrel nem is kéne kibaszni -
#8044 228 millió szurkoló -
#8043 Szerintem Casillas nem a Realból fog visszavonulni de még pár évig biztosan marad!!! -
_Vegeta_ #8042 Igen, igen kivallo eszrevetel! :D
Visszaterve, tutkó h marad.. realnál nőtt fel, nem fog elmenni csak azert mert szarul megy most a csapatnak a jatek. Es perezpapa se olyan balf. h a csapat legerosebbjet kiadja a kezei kozul. ;) -
#8041 ha nővel csinálod akkor lehet csak igazán eredménye, gyerek formájában. de ne menjünk bele :) -
_Vegeta_ #8040 A real Casillas nelkul olyan mint a szex nő nélkül.-> Eredmenytelen. :D -
Monoton #8039 Sztem ez nem jelent semmit!
Bár jobb mint 50! -
#8038 Casillas azt nyilatkozta nem olyan rég hogy 60% az esély arra hogy szerződést hosszabít! -
#8037 lejár nyáron a szerzősése, és még nem hosszabított -
#8036 Miért ő is el akar menni? -
#8035 Ha már itt tartunk akkor Casillas-nak is maradnia kéne!!!Bár szerintem maradni is fog! -
Monoton #8034 Na igen de már nincs sok ideje! -
#8033 Luxemburgoval sincs semmi baj néha csinál furcsa dolgokat, de hát ki nem?
Idő kell neki is! -
Kanál #8032 hát Ő ne is -
#8031 Csak Roberto ne menjen el! -
#8030 pont ezt akartam én is írni -
#8029 Csernus doktort a Madridba!!! -
#8028 Igen, a Lyon elleni meccsen kívül ez igaz mindegyikre. Akkor viszont igazoljanak sztár pszichológust :DDDDD -
#8027 Szerintem a a 11-esig jól játszottunk!Az a baj hogy akkor megy igazán jól a csapatnak ha sikerül legalább egy gólt lőni!!! -
#8026 perez -
#8025 Mostmár bebizonyosodott. A játékosokkal és az edzővel tényleg nincs semmi gond. Hanem valami pszichológiai baromság lehet, a Bilbao elleni meccs is ezt igazolja. Ugye ahol első félidőben 0-ák voltunk, 1-0 volt a Bilbaonak, aztán a második félidő harmadik percében gólt fejelt Robinho, és egyből beindult a gépezet. Most is az első gól után úgy beindultunk, hogy végül majdnem nyertünk is. Tehát a Bilbao ellen egy félidő alatt 3 gól, mst pedig 5 perc alatt 2 gól, tehát a csapat nem lehet olyan rossz. De akkor mi lehet a baj? A nyomás, motiválatlanság? Vagy pl. Zidane túl rutinos?? Vajon mi??? -
#8024 én sem néztem, (NFL rulz) de az első 20-30 percben volt két ziccerünk, aztán csicsika -
Monoton #8023 sztem igen.
Rengeteg volt az eladott labda!
Bár az utolsó 5 percen nagyon nyomtunk. De a foci 90 perces játék! -
#8022 sajnos (vagy szerencsére) nem láttam meccset (aludtam). sz@rok voltunk naon? bravo hogyhogy játszott? -
#8021 ritkán írok a topicba ...
mit kell mingyár leszólni? -
#8020 ez a komment csak 1 évet késett, de semmi baj. -
#8019 A döntetlen tényleg nem ér semmit sem, de azért szép volt!Kár 11-esért! -
Annyira szánalmas vagy, még a gyenge pontodat is kimutatod. Grat... -
#8017 Elég szar lehet az életed ha ez a legjobb szórakozásod!!!!! -
#8016 szép kis feltámadás, Ramos kiállítása után én 3-0-ra tippeltem.
lehet hogy ez még megmenti Lux-ot, de szerintem jobban járna a Madrid ha nem húzná már a menesztését. Plusz a télen igazoljanak zongoracipelőket és labdaszerző középpályásokat. Osasuna példája legyen az orruk előtt, én onnan egy sztárt sem tudok mondani, mégis... -
Kanál #8015 ramos meg megint kiállítatta magát...