81624
  • zaki
    amíg perez a boss, addig nem fogunk újabb bl-t, vagy bajnokságot nyerni. őt kéne a picsába elküldeni. mondjuk nyártól. jöhetne egy abramovics 2. új csapatot kell építeni. Zidanet, Beckhamet el kell küldeni a levesbe
  • zaki
    most komolyan, ilyen baromságot miért írkálnak? Mourinho egy vicc. fényévekkel vezetik a tabellát, bl-ben is az 1ik favorit, miért jönne el pont Madridba? ott minden rendbe van, itt meg semmi sincs rendben. Wenger sem jön el az Arsenaltól, ő onnan fog nyugdíjba vonulni, ráadásul jövőre kész az új stadionjuk, esze ágában sincs eljönni Angliából. Capelloval ue a helyzet, mint Mourinhoval. kurva jó a csapata, utcahosszal vezeti a bajnokságot, bl-ben nagy esélyesek, ennyi erővel Fergusont, vagy Ancelotti is jöhetne hozzánk, mert qrva jók.

max azt tudom elképzelni, hogy nyártól jön ezek közül valaki, de hogy most senki enm fogja átvenni a csapatot most a télen, az 100

Del Bosquet kell visszahozni, ahogy Rudee is mondta. ha nem ő, biztos vki olyan fog jönni, akinek nincs most csapata. Le Guen, Deschamps, Hitzfeld, mittomén
  • Monoton
    Na csak ezt ne mondtad volna!

Itt nem a magyar fociról van szó!
  • REALista
    Jose Mourinhót nagyon kedvelem, nagyon jó edző, de biztosan nem jön!!!
  • Garcia
    tökmind1 ki lesz itt az edző, mert nem rajtuk fog múlni...
  • Monoton
    Itt vannak az alább említett edzők nyilatkozatai!

• Monoton
    Jose Mourinhót: 100% hogy nem lesz a csapat edzője, hacsak nem olyanfajta edző aki kihívásokat keresi! :)

Arsene Wengert: Perez kicsi kedvenc franciája :)Nem áll neki jól a Real kispadja

Fabio Capellót: Őt + én nem akarom :)
  • REALista
    A hétfői lapok úgy tudják, hogy a fővárosiak vezetősége Arsene Wengert (Arsenal), Fabio Capellót (Juventus) vagy Jose Mourinhót (Chelsea) látná szívesen a "galaktikusok" élén.

Nemrég még a jelenleg pihenő német Ottmar Hitzfeld is a jelöltek listáján volt, ám a Bayern München ex-mestere a Real bevásárlási politikájára vonatkozó bírálatai miatt kegyvesztetté vált. A 11 hónap után távozott brazil Luxemburgo helyére ideiglenesen Juan Ramón López Carót, a tartalékegyüttes eddigi trénerét nevezték ki.
  • robotnyk
    összességében csalódtam Luxeban, taktikailag csődöt mondott, és nem tudott mit kezdeni a mentális problémákkal, sőt idén még a tavalyinál is rosszabb lett a helyzet, szinte nem volt meccsünk piros lap, meg lökdösődések nélkül.

Carotól nem várok sokat, mintahogy a csapattól sem feltámadást így nagy hirtelen.
  • franc0
    ezen én is gondolkodtam

reménykedjetek...
  • zaki
    már őt is? én csak lászló csabáról hallottam
  • Ramore
    Nem hallottátok, hogy a magyar edzőképzés fejét, a világhírű sikeredzőt, mezey doktort akarja megszerezni a Real?
  • robotnyk
    ha szerez jegyet...
  • DJ Bee18
    ez is érdekes:
    2005.11.01. Roberto Carlos: Luxe ott lesz a BL döntőjében
  • zaki
    :DDDD

hát igen, ilyen a foci
  • DJ Bee18
    ez érdekes, szalagcímek...
    2005.11.24. Töretlen a bizalom Luxemburgo iránt
    2005.11.25. Butragueño bízik Luxemburgóban
    és aztán:
    2005.12.04. MENESZTETTÉK LUXEMBURGÓT!
  • DJ Bee18
    De most akkor mi lesz a sok brazillal??? Meg akiket venni akartak, Cicinho, Ricardinho üzlet ugrik???
  • DJ Bee18
    csak ideiglenes, sztem télen már jön valaki, sztem Le Guen lesz az, ez az érzésem valamiért
  • Monoton
    Nagyon nem szeretném ha ő lenne az edző!
    De hát mit tehet egy szurkoló?! :(
  • REALista

Hát mit lehet mondani?Sok sikert az új edzőek!!!/Keane nélkül/
  • franc0
    Hitzfeld-re fogadok
  • zaki
    bazze, tudjátok ki kell ide? LÁSZLÓ CSABA
  • Monoton
    Csupa rossz hír mára! Több nekem nem kell!, megyek aludni. Jó ccakát!
  • Monoton
    Egy újabb szomorú hír! Sztem!
  • Kanál

Folytatódik a Roy Keane-ügy: ezúttal a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson beszélt egykori csapatkapitányát érintő értesüléseiről. A lovaggá ütött skót szerint a Real rövidtávú szerződést ajánlott Keane-nek.
    - Azt hallottam, hogy Roy Keane már aláírt a Realhoz - mondta Fergie a Guardiannak. - Úgy tudom, hogy januártól májusig játszik majd ott, ami könnyedén elképzelhető.
    Ferguson leszögezte, semmi gondja azzal, ha az egykori nottinghami játékos Madridba szerződik. A menedzser és Keane állítólag barátságban váltak el egymástól, így nincs is miért haragudnia a mesternek...

enbéegyponthu sazl nem lehet százra venni
  • Monoton
    És a várva várt szomorú hír!!!
  • jAsOn VoOrHeEs
    López Caro repülőre ült!

Már szinte majdnem biztosra vehetjük Luxe menesztését.
  • Rudee
    Gimnástic-Real Madrid Castilla 0-1
    G.: Soldado

Soldado 10 góljával immár egyedül vezeti a góllövőlistát.
  • zaki
    VISSZA DEL BOSQUET
  • DJ Bee18
    Deschamps nem nagyon kéne, csak nem olyan hülyék, hogy egy kirúgott edzőt vesznek föl.
  • DJ Bee18
    szerintem azon dől el minden, hogy az új edző mikor jönne, mertha télen már jönne Le Guen (Capello biztos nem hagyja a Juvet a felénél ott), akkor nem lenne olyan nagy gond, de ha nyárig Caro marad, akkor ebből nagyon rossz dolgok fognak kisülni. De reménykedjünk, hátha csak a média kavar, és Luxe előállna egy nagyon jó meccsel a hét közepén, még megoldódhatna minden.
  • Rudee
    Ha tippelnem kéne, akkor én is franciát mondanék. Hogy Le Guen vagy Deschamps az nekem végülis mindegy, egyiket se szeretem. Előbbit a Lyon elleni BL meccs előtt már nagyon emlegették, utóbbira szerencsére csak tavalyról emlészem.
    Ha Luxe-t elküldik, akkor én csak egy megoldást látok. Perez papa odasétál Del Bosque-hoz, alázatosan bocsánatot kér minden szemétségéért, és a stadion előtt leszopja ha kell.
    Ha ez nem sikerül, amire nagy az esély, akkor esetleg Hiddinket lehetne felkérni. Igaz Perezt ismerve még az is megeshet, hogy visszahívja Queiroz-t.

Egyébként minden tiszteletem Lopez Caro-é, nagyon jól összerakta a Castilla-t (félidőben most is vezetnek, Gimnástic-R.M. Castilla 0-1). Én pont ezért nem nevezném ki, bár biztosan megérdemelne egy lehetőséget. Nem túlzok nagyot, hogy ha Caro Castilla-tól történő "eltvolítását" Del Bosque kirúgásához hasonlítanám. Kell gondolni a jövőre is, a Castillanak pedig nem szabad kiesnie. A fiataloknak a másodosztályban szereplés nagyon sokat számít, hosszú távon sokat nyernénk, ha Caro foytathatná amit elkezdett.
  • Csesza
    mint tudjátok én nem vagyok Real drukker, de sztem ha menesztik Luxe-t akkor geci hülyék - minden csapatnak vannak mélypontjai és a Real-nál most ez az (LUx-al simán kilábalnának belőle) ez most teljesen ugyanaz lesz sztemm mint Del Bosque-val

ui.: Luxe geciyó edző olyan mint Vicente Del Bosque volt!!!
  • Monoton
    Azt olvastam hogy Wenger a legesélyesebb a posztra, bár nagyon nem illik a képbe!
    De talán így megnőne az esély Henry szerződtetésére! :)
  • zaki
    és ott van még Deschamps, vagy Hitzfeld is
  • DJ Bee18
    Sztem Le Guen lesz az, neki nincs csapata éppen. Murinho tényleg lol, még Benitez is, Capellora még van esély hogy a Juvet ott hagyja. Szerintem Le Guennel nem járnánk rosszul, még akár jobban kijönnénk a váltásból, de ha nyárig ez a Noname spanyol marad :), akkor game over
  • Nh Shevits
    lol. Capellót, Murinnyót sosem szerzik meg...
  • REALista
    Ha ez igaz oda a szezon!!!!!!VAZZEG!
  • DJ Bee18
    Bazzz meggg
    MA MENESZTHETIK LUXEMBURGÓT!
    cikk itt
  • _Vegeta_
    Akkor eleg nyogvenyelosen, de nyertunk. :)
    Huhh ez jo cucc Rudee ez KELL. :D