81624
-
#8304 jó hogy azon röhögsz, hogy sérültek a játékosaink... nem tudom hogy viselte volna a ti csapatotok egy hónapig 8 játékos hiányát, és az utána kövekező időszakot...
Mellesleg Raul fél évre esett ki, ezen én nem kárörvendenék, mert bunkóság -
R9 #8303 Sztem minden téren :D -
faláb #8302 hát sok esélyetek nem lenne sztem
csatár téren jobban állunk például -
#8301 ehhh, beszarás :( -
Rudee #8300 Az lenne az egyik legnehezebb. Jelenleg az Arsenal-Inter pár ellen lennének a legnagyobb esélyeink. -
Rudee #8299 Ronaldo újra megsérült, kérdéses a Málaga elleni szereplése is. -
#8298 Vagy az Arsenalt!SZERINTEM! -
R9 #8297 akkor imádkozz hogy a liverpoolt kapjátok -
Rudee #8296 Lehetséges ellenfelek a BL nyolcaddöntőben: Arsenal, Inter, Juventus, Liverpool, Milan -
Monoton #8295 Öh igen lehet -
#8294 mi kultúrált emberek vagyunk, nem szokásunk másik topicban ujjongani, ha szop a csapatuk -
Monoton #8293 Köszönjük hogy ellátogattál de mehetsz is és sírd ki két szép szemed!
"95' Véget ért a mérkőzés. A második félidőben maradt a 2-1-es állás, ezzel a Manchester kiesett a Bajnokok Ligájából."
-
#8292 Ha mégegy reálos átpofátlankodik a Man.Utd topicba kárörvendeni akkor én is elkezdek majd minden egyes Real-vereség után itt hullámozni. Márpedig az mostanában nem is olyan ritka... -
Rudee #8291 A fórum főoldalán bal felül van a saját galéria, logót meg a szintén ott található beállításoknál lehet berakni.
Igen, Portillo kölcsönbe van a brüsszelieknél. -
#8290 Hogy lehet galériát feltőlteni és a név helyet logót berakni???
Portillo kölcsönbe van a Brugge-nél? -
Rudee #8289 A Brugge-Bayern meccsen Portillo gólt lőtt. -
Rudee #8288 Valahogy biztos lehet, nem próbáltam. -
#8287 Ezeket valahogy nem lehet lementeni? -
Rudee #8286 Jobb oldalt a more videos-nál is van pár jó dolog. -
Rudee #8285 Itt egy kis videó, Zidane-nal a főszerepben. -
Rudee #8284 A második mondatodra válaszoltam. -
R9 #8283 ?? -
Rudee #8282 Olympiakos-Real Madrid, hivatalos BL összefoglaló -
Rudee #8281 Még az a szerencse, hogy idegenbe kezdünk. Bár lehet addigra sikerül megerősíteni a keretet és ez nem lesz túl fontos. -
Rudee #8280 Az ide nem illő tartalmukért. -
#8279 akármelyik csapatot kaptuk volna, 1ik ellen se 1Xű a helyzetünk a jelenlegi helyzetünkben -
#8278 Az Athletic Bilbao személyében az egyik legkellemetlenebb ellenfél jutott a Real Madrid csapatának, a Copa del Rey nyolcaddöntőinek mai sorsolásán. Noha a baszk gárda a spanyol bajnokságban igencsak vergődik, a fővárosiak egyáltalán nem lehetnek nyugodtak, hiszen a Bilbao az elmúlt években nem kevés borsot tört a blancók orra alá, ráadásul a Katedrálisban már évek óta képtelen győzni a királyi alakulat.
Ennek ellenére a párharc favoritja a Real Madrid, ráadásul az is López Caro legénysége felé billenti a mérleg nyelvét, hogy az első mérkőzésre Bilbaóban kerül sor január 4-én, míg a visszavágót rendezik a madridi Bernabéu stadionban január 14-én.
A sorsolás
Athletic Bilbao-Real Madrid
Villarreal - Valencia
Celta - Betis
Getafe - Espanyol
Deportivo - Osasuna
Cádiz - Sevilla
Zamora - Barcelona
Atletico - Zaragoza
Vélemények? -
#8277 A tegnapi üzenetek közül ki lett vágva pár!MIÉRT? -
Rudee #8276 Mi a 'poolt vagy az Arsenalt kapjuk, ti meg a Chelseat vagy az Ajaxot. -
R9 #8275 Na mondtam hogy Rivaldo gólt lő :D
Reméljük összekerülünk a BL-be.De jó is lenne. :D -
#8273 Azért ez se rossz egy kezdő csapattól! -
_Vegeta_ #8272 Barcsak laccana belole valami. :D -
#8270 ellopták a görögök!!!!!!!!!!!!!!!!!444 -
WTF? O_O Csak én nem látom a Real mezen a Siemens feliratot, vagy az télleg nincs ott? :D -
Girondins #8263 miért?
-
Girondins #8261 ha-ha-ha megint szopott a BUZI Real...Azon gondolkodom, hogy kivel kéne játszanotok, hogy végre ne kapjatok már ki.
Talán rá tudom venni a felcsút B csapatát hogy játszon veletek egy edzőmeccset. -
Monoton #8260 húú kemény 4 perc kellett ehhez hogy megírjam!
-
Monoton #8259 És a vége 2-1!
Tehát nem sikerült a sikeres bemutatkozás az edzőnek!
Bár azért kíváncsi lettem volna az eredményre akkor ha nem a "cserecsapat" játszik!
-
#8258 2-1-re szoptunk -
Monoton #8257 Akkor bocs én úgy tudtam!
Sajnos Rivaldo beköszönt nekünk a 87-dik percben és most már náluk az előny! 2-1