81624
-
#8136 Ezért mondtam, hogy őskövület vagyok :) Amúgy a kérdésedre a válasz valóban költői, ez tény, sajnos... -
#8135 "Zidane nem vitte volna tovább miután kézzel ér bele"
viccelsz? egy profi játékos nem áll meg, csak ha lefújja a spori. szerinted megállt volna, hgoy kéz, kifelé szabadrúgás, elnézést, vagy mi? :D -
#8134 Ez bizony így van, illik előbb rákérdezni.
Egyébként én ezt nem éreztem szándékos szabálytalanságnak, inkább csak egy átgondolatlan mozdulatnak, így a veszélyes játékot végül is le lehetett fújni, de ami a fair playt illeti, azt inkább a gól előtti mozdulatnál hiányoltam. Biztos vagyok benne, hogy pl. Zidane nem vitte volna tovább miután kézzel ér bele. Hozzáállás kérdése. Bár lehet, hogy egy őskövület vagyok, aki még azt hajtogatja, hogy a fair play fontosabb mint az eredményesség... -
#8133 a hét animációját én csináltam, nem kellett volna szólni, hogy felrakod? -
Rudee #8131 Az 1989-90-es szezon 107 madridi gólja.
Többek közt Butragueño, Michel és Hugo Sanchez találatai.
(lassú, de megéri) -
Rudee #8130 Videók tegnapról:
Ronaldo gól
Egyik Casillas védés
Másik Casillas védés
Guti helyzet -
Rudee #8129 Maradt az 1-0, Beckham kiállítása miatt az utolsó 35 percet emberhátrányban jáccottuk. -
_Vegeta_ #8128 A Roni golja teljesen szabalyos volt. Nemtom nem lattad h hogyishivjak fejerol pattant a labda roni kezére? Nem tortent szabalytalansag es jo volt az itelet.
Amugy nem tudtam vegignezni sajnos, mi is lett a vegeredmeny? -
Rudee #8127 Beckham ma kissé idegbajosan jáccott, Salgado meg hozta a szokásos gyenge formáját. Ha megjön Cicinho, akkor talán összeszedi magát. -
#8126 tiszta mentális defekt van a csapatnál, alig játszunk végig meccset 11 emberrel, rossz időben kapjuk a gólokat, pl miután mi lőttünk, meccs elején, félidő környékén, stb.
Ronaldo amúgy kézzel tette maga elé a labdát, de amíg nem változtatnak a bíráskodáson, addig ez benne van, sőt ahogy kihasználják ezt a játékosok, egyre több ilyen lesz. viszont a másik oldala meg az hogy legyen sok ilyen vitatott gólunk még a szezonban, hadd főjenek a fikázók a saját levükben. -
Kanál #8125 bázeg Guti -
bekjuniors7 #8124 srácok légyszi valaki mondja meg hol tudok élő meccset nézni a neten.
-
[fair pléja] -
#8122 bazmeg bekem -
Kanál #8121 Villant a piros =/ -
#8120 mit ne mondjak ez a real el mehet borér ezzel a játékkal hol van a régi real amikor 1rintős játékkal lőtekk 10000gólt!!??Nyilasinak igaza van totál és ezt írtam pár napja nem csak a védők a hibásak a gólokban inkább nem ők a fő ludasok szerintem.reméljük a javulást és a régi szép real játékot.
na nézzük tovább!
By
Aren -
#8119 Hát vezetünk, vezetünk, de nem ez a meccs fogja megváltani a világot -
mohuska #8118 ollé roni -
#8117 mi ronda már az oldalad ..... -
#8116 Ronaldo, 1-0 -
#8115 nem unod még? -
#8113 a Haaland ügy óta miféle tisztelet jár neki? -
Monoton #8112 Bazz, Cassano-t is ide akarják hozni? PfuuJJ
Ezek az átigazolási hírek egyre rosszabbak.
Eddig nem volt semmi bajom Perez-el de most? -
#8111 én láttam, szánalmas volt :/ -
#8110 Ja én láttam!Durva volt vazzeg.Hátrányban így a kapus ölébe emelni egy 11-est!!!!Remélem Ronaldo rug ma egy mesterhármast!!!
-
Rudee #8109 Cassano Rómában már csak bohóckodik, persze ettől függetlenül benne van a 10 legunszimpatikusabb focista közt. -
Rudee #8108 Külön öröm látni, hogy már csak 2 játékos hiányzik sérülés miatt. -
#8107 Cassano produkcióját láttátok tegnap?? Ha ezek után Perezék meg akarják venni, akkor itt tényleg komoly bajok vannak... (de ennyire biztos nem hülyék :D)
-
Rudee #8106 A MU Debrecen elleni BL selejtezőin láthattuk, hogy milyen ha valaki túlságosan is tiszteli. Felőlem lehetne 27x-es VB első győztes, ugyanúgy utálnám az alattomos játéka miatt. -
#8105 A Getafe elleni keret
Kapusok: Casillas és Diego López.
Védők: Salgado, Diogo, Helguera, Mejía, Pavón, Raúl Bravo és Roberto Carlos.
Középpályások: Gravesen, Pablo García, Beckham, Baptista, Zidane, Guti és Tébar.
Csatárok: Ronaldo és Robinho.
Na Ronnie remélem most góllal tér vissza... -
#8104 Neszidjátok agybafőbe Keane-t mert a jelenlegi madridi keretből nemsokan tudnak olyan eredményeket felmutatni mint Ő.
lehet hogy nem kell nektek, szerintem sem való a Real-ba, de egy kis tiszteletet...
[forza MU]
csöcső -
#8103 Ha Perez idehozza Keane-t, akkor én szervezek egy turista utat Madridba, és egész napos időtöltésként pedig Perezt verjük majd agyba főbe. A program természetesen ingyenes lesz, a résztvevőknek csak az utiköltséget kell majd állniuk! :D
Egyszerűen rühellem én is ezt a Keane-t, beképzelt kis... Ráadásul már 34 évesen nem új csapat, hanem inkább egy fájin kis járókeret után kéne néznie. -
#8102 lehet hogy jól jönne egy olyan karakter a csapatba, mint Keane, de az ilyen karaktereket nem úgy kell igazolni, hanem kialakulnak egy csapatban általában. másrészt a stílusából adódóan kb 10 perc alatt kiállíttatná magát, mert a spanyol bajnokságban különösen jellemző a hozzámérsz-fekszem-úgyislefújják a töketlen bírók stílus. -
#8101 Szerintem Keane nagyon nem illik bele a képbe!!!De ez igaz Cassanora is! -
Monoton #8100 ... még én is!
Sztem nem kell a Madridnak! -
Rudee #8099 Keane-t nagyon rühellem, sőt... -
Rudee #8098 Ha összekerülünk, akkor legalább egyszer teltház lesz Milánóba. Igaz, hogy sírva mennek haza a szurkolóitok, de az minket nem érdekel. -
#8097 Roy Keane a Reallal is tárgyal
Madrid, december 2., 12.40 Óriási szenzáció lehetne az ír madridi szerepvállalása.
Legközelebb már lilában örülhet
A Manchester Unitedtől közös megegyezéssel elváló Roy Keane, a Vörös Ördögök korábbi csapatkapitánya rengeteg klub figyelmét felkeltette, mióta távozott az Old Traffordról. Egy ideje már a Celticet tartják a legesélyesebbnek a futballista megszerzésére, a skótok azonban komoly vetélytársat kaptak, a hírek szerint ugyanis Keane ügynöke, Michael Kennedy tárgyalt a Real Madriddal.
Florentino Perez, a királyi gárda elnöke állítólag nagy csodálója a középpályásnak, akinek "vonzerejét" csak növeli az a tény, hogy ingyen igazolható. A tervek szerint féléves szerződést ajánlanak Keane-nek, majd az idény végén újra a tárgyalóasztalhoz ülnének. Elképzelhető tehát, hogy David Beckham megkapja, amit akart: az angol válogatott csapatkapitánya gyakran hangoztatta, hogy szívesen játszana újra egy csapatban az egykori Nottingham-játékossal - lehet, hogy ez most valóra válik.
nb1.hu
erre inkább nem írok semmit :DASDASDASDAS -
#8096 alakul egy újabb szar vb a válogatottnak :S -
#8095 mielőbbi gyúgyulást kívánunk neki