81624
-
#8424 baromság, amúgysem válthatna télen klubot -
#8423 Azt mondja egy haverom hogy Robinho 40 millió fontért megy a chelsea-be! Erről tud valaki valamit? -
#8422 most akkor jön Keane vagy nem? -
Rudee #8421 '84es UEFA kupa meccs az Anderlecht ellen
R.M. Castilla-Hércules összefoglaló
Jurado-ról egy kis videó -
#8420 mint már mondtam, szerintem Caro akkor sem maradhatna év végén, ha hirtelen megnyerné a bl-t a csapattal valami csoda folytán -
#8419 már szerzett egy jó pontot :DDD, remélem beindul a csapat szekere vele, hátha megtaláltuk az ideális edzőt végre -
Rudee #8418 Valószinű Dirk Kuijt lesz az egyik téli igazolás, főleg ha Raúl tavaszra nem épül fel.
Perez Keane-ről szóló nyilatkozatát én is olvastam, finoman fogalmazva is nagyon megkönnyebbültem. -
#8417 úgy tűnik a Keane ügylet Lopez Caro hatására zátonyra fut -
#8416 [ha ez igaz, akkor sírva okád]
-
#8415 0ez a Robinho gyerek kezd éledni, ez a poszt a szélen sztem a legjobb, hát emlékszem brazil meccsen is a szélen játszott, csak a baloldalon. Úgyhogy szerintem egy ilyen támadósor nem lenne rossz:
Beckham_______Zidane________Robinho
______________Ronaldo______________ (mondjuk Ronaldonak lehet, hogy ez pont nem jó így, vagy volt helyzete a meccsen?) -
#8414 Michael Ballack édesapja a múlt héten tárgyalt a Real Madrid illetékeseivel. Ballack ügynöke, Michael Becker szerint 50 % az esély arra, hogy a Bayern München jelenlegi középpályása a következő szezonban a Realban folytassa. Az világos, hogy a Real nem remélhet egyértelmű állásfoglalást Ballack részéről, aki viszont január elsejétől már szabadon írhat alá előszerződést a spanyol óriásklubbal. Becker még ezzel egészítette ki az AS-nek adott nyilatkozatát: "A lehetőség arra, hogy Ballack a Madrid mezét viselje majd a közeljövőben, 50 %. Ő a Bayern München játékosa, és egyelőre még élő szerződése van. Mindent összegezve azt kell, hogy mondjam a dolgok csak január végén derülhetnek ki."
A Real technikai részlegének vezetője, Ramon Martinez szerint a Ballack-kérdés a közeljövőben el fog dőlni és már megkezdik a tárgyalásokat a német futballistával.
-
#8413 realmadridfans.net/videos.htm -
#8412 de -
#8411 Robinho gólját nem lehet valahonnan letölteni??? -
#8410 :DDDD -
-
#8408 nagy poén volt... -
#8407 Roy Keane a héten hivatalosan is a Real Madrid játékosa lesz! Az ír játékossal a királyi gárda minden bizonnyal hat hónapos kontraktust fog kötni, s fizetése hetente 120.000 euró lesz. A Manchester United korábbi csapatkapitánya a Sunday Mail című brit lap szerint már tegnap aláírt a fővárosi gárdához, ám a felek ezt egyelőre cáfolták, az viszont biztosra vehető, hogy a héten a 34 éves ír-legenda már tényleg a Real Madrid játékosa lesz. -
Rudee #8406 Nevetséges az 1 millió, még akkor is ha nyáron lejár a szerződése. Tuti hogy drgábban fog csapatot cserélni, nem is bánnám ha mi adnánk érte 5 millió körül. -
#8405 Az elmúlt szombat kulcsfontosságú volt Raúl González Blanco, a Real Madrid kapitányának rehabilitációjában. A legendás hírű csatár - annak ellenére, hogy mankóra van kényszerülve - ránehezedett a jobb lábára, és megkezdte felkészülését a Valdebebasban, ahol többek között Ronaldo is hosszú ideig végezte felkészítő gyakorlatait. Már egyre kevesebb fájdalmat érez, és mindig egy lépéssel közelebb kerül felépüléséhez, melyre egyebek mellett azért is szükség van, mert ő igen nehezen pótolható tagja a keretnek. Súlyos sérülésében is ékes tanúbizonyságát adja annak, hogy a madridi szivet nem hátráltathatja semmi.
Vele párhuzamosan - habár jóval gyorsabban - halad Woodgate felépülése, aki már labdával is edzhet a közeljövőben, s akire szintén nagy szükség van a nem túl acélos középső védelemben
-
#8404 fmben 10m fontért igazoltam le -
#8403 hát persze hogy nem őt szúrtátok ki hiszen nem aranylabdás -
#8402 mondjuk lehet, hogy pont őt nem szúrtuk ki -
#8401 1 millió??? bázmeg, mégha irl nem is akkor játékos mint az fmben, de azé... -
#8400 Hollandia: De Jong Manchesterbe tart
2005-12-12 00:27 Utolsó módosítás: 2005-12-12 00:27
A hírek szerint Hollandiában találta meg Roy Keane (lehetséges) utódát a Manchester United.
Angol lapértesülések szerint a "vörös ördögök" a hamarosan megnyíló átigazolási piacon lecsapnak Nidel de Jongra, az Ajax középpályására. A holland futballista vételárát egymillió fontra taksálják
lehet, hogy off, de perez ennyire hülye? mi 1m font egy realnak? miért nem moccanunk rá? érthetetlen -
#8399 nem utálják, csak Morales volt tegnap idegroncs -
Monoton #8398 Mert mindenkinél jobb védő! :) -
#8397 Nem értem miért utálják ennyien Carlost!
-
#8396 qrva @nyját, kis pöcs -
#8395 Morales megütötte az öltöző folyosón RC-t. amúgyis rohadt ellenszenvesen játszott, szándékosan felrúgta Ramost, végig magyarázott. -
#8394 Nem, ő fogj osztogatni a szünetekben a sósmogyorót!!! -
#8393 Perec elnök Roy Keane megvételével elkezdte a Real fiatlítását???
-
#8392 mennyivel szebb lenne az élet ha nem csak ilyen 5 perceket játszanánk meccsenként -
#8391 kis szerencse is kellett hozzá, de azért szép volt -
#8390 aztaqrva mekkora gólt lőtt Robinho -
R9 #8389 2:0 -
R9 #8388 lol :d -
#8387 szögletből -
#8386 Ramos a semmiből -
#8385 hova igazoljuk le, szertárosnak?