81624
  • zaki
    góóóóóól, Sergio Ramos 1-0!
  • DJ Bee18
    A Manchester United korábbi játékosa Roy Keane, átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, így a jövőhéten a Real Madrid csapatához szerződik. Spanyol lapértesülések szerint, az ír játékost már régóta kerülgeti a Real Madrid, mivel köztudott, hogy az ingyen igazolhatóvá vált azzal, hogy néhány hete a Manchester United magatartási problémák miatt tulajdonképpen lapátra tette.

Így csak Roy Keane-nel kellett a madridi vezetőknek megegyeznie, aki egyes információk szerint fél évre, más orgánumok szerint pedig másfél szezonra kötelezi el magát a fővárosi gárdához.

Bazd meggg,
  • Neuman
    stream nincs?
  • REALista
    Kezdődik a meccs!!!HAJRÁ MADRID!!!
  • REALista
    A Marca című spanyol sportnapilap értesülései szerint, szinte biztosra vehető, hogy Roy Keane lesz a Real Madrid első téli igazolása! Mint ismeretes, november hónapban röppent fel először, hogy a Manchester United korábbi ünnepelt klasszisa a spanyol fővárosba szerződik, mivel az angol gárda magatartásbeli problémák miatt felbontotta a korábbi csapatkapitánnyal szerződését.

Spanyol lapértesülések szerint, azóta Roy Keane ügynöke is járt Madridban, s szinte mindenben megegyezett a királyi gárda erre illetékes embereivel, így a télen Roy Keane szinte biztosra vehető, hogy a Real Madridhoz igazol. A rutinos játékost egyébként nem csak a Madrid látná szívesen soraiban, hanem a skót Celtic is, ám jelen állás szerint úgy tűnik, hogy a spanyol gárda lesz a befutó.

Hát ennek a hírnek nem örülök!!!Vélemények???
  • Rudee
    Ronaldo csel a Bilbao ellen, 2002-03
    Ronaldo gól a Villerreal ellen, 2003-04
  • Rudee
    Tegnap nem sikerült a bravúr, R.M. Castilla-Recreativo 1-2. Uche gólt lőtt a vendégeknél, így utolérte Soldadot a góllövőlistán. A Huelva egyébként élre is állt ezzel a győzelemmel.
  • figo10
    Szerintem a Realnál a főbaj a motivácioval van.tul sok a lové,kevés a játék és két ember nem tudja a hátán vinni a csapatot.
  • Csabesz6
    oksza és sorry HALA MADRID!!!!!!!!!
  • Rudee
    Az ilyen beszélgetéseket (#8369-71, stb) a jövőben jó lenne mellőzni.
  • Monoton
    Bazz sztem lemaradtam vmiről! LOL
  • Csabesz6
    kinek kőne egy ilyen nyommer Diadora "stoplis"
  • zaki
    lol
  • figo10
    de nem baj csak el ne lopd
  • figo10
    tudom
  • Csabesz6
    Nálam van a stoplisod
  • DJ Bee18
    úgy érzem holnap elérkezik végre, megérzés
  • REALista
    Jól jönne végre egy magabiztos győzelem!!!

• zaki
    érdekes
  • Rudee
    A holnapi meccsen várható kezdő:

-----------------Casillas-----------------
    Salgado----Helguera-----Pavon-----R.Carlos
    ----------S. Ramos------Guti---------------
    Robinho----------Baptista-----------Zidane
    ------------------Ronaldo-----------------
  • zaki
    biztos ott sütteti a standon a buláját, közbe meg esik szét a csapat...
  • Monoton
    Ugye Perez nem azért van Dubai-ban mert talált vmi eldugott helyen egy zseni edzőt!
  • DJ Bee18
    A Real Madrid elnöke, Florentino Perez először nyilatkozott Vanderlei Luxemburgo menesztése óta. A jelenleg az Al Jazira klub vendégeként Dubaiban tartózkodó Perez így vélekedett Luxemburgo elbocsátásáról: "Jó munkát végzett, s mi értékeltük is az erőfeszítéseit, de a szurkolók eredményeket vártak a csapattól."

"A Real Madridnál nem lehetünk elégedettek a második hellyel, a célunk egyértelműen a bajnoki cím megnyerése." Majd hozzátette: "Nem vagyunk bajban. A játékosaink erősek, de a csapatnak még sokat kell javulnia az elkövetkezendő hetekben."

Anyád, ha a szurkolókon múlna, akkor már te is repülnél a p*csába
  • zaki
    ...
  • DJ Bee18
    Luxemburgo hivatalosan is elbúcsúzott

• jAsOn VoOrHeEs
    És még az is, sajnos!
  • Neuman
    Kössz!
  • zaki
    mert perez hülye vót
  • Rudee
    Elvileg igen.
  • Rudee
    A csapatok honlapjain fent szokott lenni a várható kezdőcsapat, az eltiltottakat meg az lfp.es címen megtalálod.
  • Neuman
    Baptista és Ronaldo játszik hétvégén igaz?
  • Monoton
    + Mexes-t!
  • Matthew Prosac
    Arteta-t vegyétek meg. Szerintem jó játékos és britanniában úgysem megy neki...
  • Neuman
    Hol tudom megnézni a spanyol bajnokságban szereplő klubbok játékosait, hogy kik játszanak az adott napon?

A fociguru miatt kellene!
  • Rudee
    Játszik.
  • R9
    ronaldinho
  • bandyx
    jó ötlet, de a játokosokat sztem már őse tudná felrázni
    szinte elfelejtettek futni, küzdeni
  • Monoton
    1 Perezzel kevesebb és 1 Del Bosquet-val több MAdriD!
  • bandyx
    bocs a szar kérdés feltevésért, amit én javasoltam (lentebb olvashattok egy felállást)nem tetszett, most várom a tietekét is
  • Matthew Prosac
    azt a transzfert senki nem érti, bár ha ügyesek lesznek /Humbug/ akkor jövőre német bajnokként vásárolja ki valamely nagy klub Őt.