45215
  • berczy #2939
    Helló!

Please segítsetek: Megvan a Carenado (remélem jól írom) Cessna-210-es. HA azt rakom be kezdő gépneak akkor amikor a kezdőképernyőre ér a játék akkor simán kilép.

HA a gépet felszállás előtt választom ki akkor akkor lép ki amikor visszalépek a kezdőképernyőre.

Nem tud erre valaki valami megoldást? Hálás lennék...

THX
  • alert
    Olvastam valami ilyesmiről azt hiszem a PMDG fórumain. Nézelődj arra felé. www.precisionmanuals.com
  • hefi
    Már másodszorra szállok le PMDG-737NG-vel úgy, hogy csak az egyik tolóerőszabályozó karral adok gázt (persze tudtom nélkül). Mivel lehet állítani azt, hogy melyik kart szabályozza, mert az E+1234 billentyűkombinációval nem ment nekem. Előre is bocs a lol kérdésért.
  • hefi
    Legyetek már szívesk. Olyan jó lenne, ha....
  • Csirke4
    Pedig nagyon jó lenne ha....!!!!!
  • Clidey
    Nem-e lehetne-e.....?????
  • Papirzacsi
    Legyetek oly rendesek....???
  • Clidey
    Kérek szépen......?????
  • Papirzacsi
    Léci......?????
  • hefi
    LFPG-hez adjon már nekem valaki chartokat, mert a franciáknál csak fizetős van
  • alert
    Igen le lehet tölteni, de erre rá is jöttél volna ha megnézed :) az original aircraft alatt vannak az eredeti modellek tehát nem csak textúrák. Próbálj többféle képpen keresni ha nem találsz valamit, mert írtó béna a kereső motor. Nagyon jó boeingeket egyébként ingyenesen itt találsz: www.projectopensky.com habár panel és hang általában nincs hozzá. De ez utóbbikat beszerezheted az avsimről.
  • gsxr1000k5
    Estét! valaki meg tudja mondani, hogy az AVSIM-ről le lehet e tölteni Boeing 747-400-repülőt (Vagy az airbusok egyikét) mert én csak festéseket találtam.
    az Original aircraft alatt milyen gépek vannak?
    Előre is bocs az béna kérdésekért, de még csk most keztem el az fs2004-et :)
  • eyecandy
    Köszönöm szépen
  • frecc
    Scandinavian 1: SA1-132-26115-N3873-78214
  • Nyiri
    Megy 64 bites systemen. Ezt bizonyithatom.
  • eyecandy
    Gyors kérdés. hátha tuggya vaki. Igaz, hogy 64bites systemen nem megy az fs? Valakinek volna Scandinavian Airports 1-hez serial?
  • frecc
    Ja! A flightmodellre IS gyúrhattak volna....
  • Papirzacsi
    buzi forummotor...
    szal pont VALAMENNYIRE dolgozták ki Heathrow-t, párizst, Amszterdamot, JFK-t stb... Szal nem értem a rinyát.. Inkább a flightmodelre gyúrtak volna, merthát mégis a gémelés idejének legnagyobb százalékát az ember nem a földön tölti a terminált nézve, hanem a levegőben.
  • Papirzacsi
    Pont kidolg
  • Clidey
    Egynémely európai és amerikai repterek fotorealisztikus alapot kaptak, és az épületek is mások (mégha nem is érik el egy fizetős kiegészítő minőségét), nem vetted észre?
  • frecc
    Jó, az rendben van, de azért ki lehetett volna dolgozni VALAMENNYIRE 5 repteret mondjuk földrészenként. Azt nem olyan sok. Európában mondjuk Heathrow, Frankfurt, Róma, Párizs meg még valami. De így hogy mindenhol ugyanaz a fekete bódé van.. fizetős kiegészítők nélkül élvezhetetlen a dolog, még jó hogy van a torrent.
  • Clidey
    Már ezerszer ki lett tárgyalva, hogy miért olyanok-amilyenek a repterek és a repülők az alap efesben. Nem értem ezt egyesek miért nem képesek felfogni?
  • Nyiri
    Ne easy legyen.
    Amugy en a collosion-t ki szoktam kapcsolni. Mivel ha elotted all egy gep 5 meterrel mar akkor utkozest erzekel. Azt utalom. Ettol meg nem komolytalan, mert attol en meg nem megyek at a gepeken es az epuleteken. Attol komolytalanodik el ha ugy fogod fel.

• frecc
    Pölö? PMDG? Letöltöttem azokat is, de amikor PMDG-vel tolatok az is akkorát nyekken mint a huzat. Egyébként ami odaveri a farkát a földhöz az persze a Cessna, amivel repülni lehet tanulni, de akkor meg csesszék meg ha gyárilag olyat raknak bele a játékba ami ilyen fos. Főleg, hogy aki nem ért normálisan az FS-hez valószínű ezzel a géppel fog sokat röpködni az elején.

Egyébként az alapjáték elég nyers. Má bocsánat. A gépek szarok, scenery-k, méginkább, minden reptér ugyanabból a kokcaalakú bódésorból áll oszt jóccakát. Szerintem gép meg scenery frissítés nélkül kalap szar az egész, én most tartok ott, hogy letölöttem MÁSFÉL DVD-nyi fizetős kiegészítőt és most kezd hasonlítani a játék kinézete a normálisra. Köbö úgy kell bekonfigurálni mint egy operációs rendszert, felrakod a vázat, az még nem jó semmire, utána nyomatni kell a millió kiegészítőt hogy valamennyire élvezhető is legyen a dolog.

Mellesleg be lehet állítani valahol, hogy ne tudjak má keresztül menni a gépemmel a falon meg az épületeken meg többi gépen? Mert az is nagyon jó lenne. Így marha komolytalan, hogy elindulok a Cessnával aztán végigberreghetek keresztbe az egész röptéren, átmegyek a parkoló Jumbókon meg ilyenek. Lécci help!
    UFF
  • Nyiri
    Hasznal normalis gepet aminek nem szar a flight modelje.
  • frecc
    Egy borzadalmasan primitív kérdésem lenne. Amikor SHIFT+P-vel el kezdek tolatni, hogy lehet megakadályozni hogy a tolatás bejezésekor billenjen egy rohadt nagyot a gép és beverje a farkát a betonba? Szikrázik akkorát mint állat. Nem lehet valahogy lassítani a tolatást?
  • alert
    Ajánlottam én az oldalt? Mondtam én hogy fizess be? :)
  • Csirke4
    De ez illegális!
    És azt nemszabad. és nem fogok illegális dologért fizetni!
    :)
  • alert
    A faq-ban írtam a TEXTURE_BANDWIDTH_MULT bejegyzésről ez gyorsítja a textúrák betöltését. Sajnos a részletes scenerykre azonban mindig többet kell várni. Néha több percet is.
  • Papirzacsi
    Nemkell félpercenként újratölteni a sceneryt, és akkor nem okoz gondot egy pár perces várakozás. :-P
  • Nyiri
    Igen van. Nem rakod fel a sceneryt. Ha minoseget akarsz akkor varj. :)
  • eyecandy
    Sziasztok, van egy kérdésem, hátha... Van néhány scenery aminek a betöltése több percig is eltart. Lehet ezt valahogy gyorsítani? (ezek általában a nagyméretű addon scenerik)
  • frecc
    Naemberek! Amiért olyan jók voltatok hozzám:

http://thepiratebay.org/search.php?q=fs2004

FIZETŐS KIEGÉSZÍTŐK LETÖLTÉSE INGYEN. Kell hozzá egy BitLord nevű progi, aztán megy. Fent van csomó scenery, PMDG gépek, minden.
    Kicsikét lassan vánszorog, érdemes éjszakára ráengedni oszt hadd menjen. Ja, serialokat utólag még le kell tölteni hozzájuk.
    Én innen húztam le a Lago Budapest sceneryt és működik.
    Have fun!
  • alert
    Hát amennyire befizetsz :) 160+áfa 1 nap 200+áfa 2 nap 400+áfa 5 nap stb :) de erre baromi nehéz ám rájönni főleg ha ráklikkelsz a regisztráció menüre az oldalon :))
  • Csirke4
    És az mennyipénz? :)
  • alert
    Addig jó lesz amíg nem raksz fel igényesebb sceneryket hogy valahogy ki is nézzenek a repterek legalább csak annyira hogy valamilyen tekintetben hasonlítson az eredetire. Na onnantól kezdve szaggatni fogsz rendesen. Olvasd el a FAQ-ot tuningért, meg lehet gyorsítani a teljesítményt látvány romlás nélkül. Én most kb 2700+ -al 1GB Rammal és 9800Pro-val játszom és jó grafikai beállításokkal szép reptereken 20 alatt is van néha az FPS. Főleg forgalommal.
  • Falconer
    Hát 9200SEvel ne számíts sok jóra. Én még anno sima 9200zal nyomtam, és eléggé szaggat földközelben.
  • intruder2
    Nagyon fasza! Nem néztem a garfbeállítást, de a gépemen (AMD Athlon XP 1600+, 256MB RAM, Radeon 9200SE vidokártya) egész, szépen fut. Annyi hogy 0,50 távolságbeállításnál VC-ben nem lehet leolvasni a DME-t meg nem látom rendesen a rádiófrekiket. De majd ha finomítok rajta akkor sztem jó lesz :D.
  • thomka
    Köszi a segítséget
  • intruder2
    VÉGRE!!! Lejött az FS'04 eMuleről. Végre repülhetek veleeee!