45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
borntofly #2979 Eddig a pontig azt hittem értek azért valamicskét a repüléshez (FS2004)...erre elolvasom a FAQ-t, elnézek 1-2 oldalra és azt sem tom, mit miért kell letölteni... :D Bonyolult feladat az online repülés :D -
#2978 Hát elég pokróc voltál :)
-
Nyiri #2977 Bocsi kicsi eros voltam. Koran van. Melozni kell :( -
borntofly #2976 Sorry...de nem igazán vagyok jártas itt és elég lett volna egyszerűen a kérdésem feletti első válasz is...a második már felesleges volt...a segítséget pedig megköszöntem.
De azért még egyszer köszi! -
Nyiri #2975 :D :D :D
Latom volt ertelme dolgozni ha egyesek arra sem kepesek hog elolvassak...
A tokom kivan mar a forumot teleszemetelo olyan kerdesektol, ami a FAQban is benne van :( -
#2974 FAQ! -
borntofly #2973 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Milyen programokat kell feltennem az FS2004 mellé, ha interneten szeretnék szimulátorozni? Esetleg mit kell tenni ennek érdekében?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv! -
#2972 Ha működik szólj, kíváncsi vagyok. -
#2971 A PSS műszerfal kompatibilitási gondok miatt nem kapcsol be. Az FSSOUND.DLL-nek meg kell lennie a modules mappádban és az FS9.cfg-be bent kell hogy legyen a következő bejegyzés:
[OldModules]
FSSound.dll=1
nekem ez oldotta meg anno a problémát valamilyen fórumon találtam rá én is. Ha nem menne, akkor ott más baj is lesz szerintem esetleg a guage fájlokkal van gond. Bár lehet hogy még valamit kellett csinálni... nem emléxem pontosan. -
#2970 Mindenkinek, aki nem tudja! -
#2969 Ezt nekem mondtad? :) -
#2968 Van egy ilyen default scenery is. Keress rá a gyári flights mentésekben, biztos megtalálod! -
#2967 PSS-ben be sincsenek kapcsolva. Csak a PMDG-nélkapcsol ki egy idő után. PSSben be sem kapcsol. Ha tudod mi okozza akko pls oszd meg velem! -
#2966 Az anyahajó egy scenery. Olvasd el a leírását (tuti hogy mellékeltek hozzá) hogy hol van a világban az anyahajó :), és ugyanúgy ki tudod választani, hogy onnan indulj. Ha nincs a repterek között, akkor általában egy mentésből lehet betölteni a Select Flights-ból. (ezt is tartalmaznia kell elvileg a leírásnak) -
#2965 Nekem még lenne egy kérdésem. HOgy lehet megcsinálni, hogy egy repülővel mondjuk egy anyahajóról induljak. Már megvan az FSUIPC, meg a carrer vagy mi(anyahjó). De hogyan tovább? -
#2964 Az AFCAD-el nem vagyok pontosan tisztában, azt hiszem egy editor amivel a reptérhez kapcsolódó pontokat lehet szerkeszteni pl: ils pozíciók, ai gépek merre guruljanak, hogy legyenek pontosan a gurulóutak és parkolók (mármint az ai gépek számára) meg még biztos sokmindenre jó :) -
frecc #2963 Akkor azt is megmondaná nekem valaki hogy mi az az AFCAD? Korábban kérdeztem de még máig nem jöttem rá.
Más:
Torony: Hogy ne csapjon túl nagy zajt, legyen szíves forduljon 45 fokkal jobbra.
Pilóta: Milyen zajt csaphatnánk mi 35000 láb magasan?
Torony: Olyan csörömpölőset, mint amikor a 737-esük összeütközik az elöttük
levö 747-essel! -
#2962 Ez teszi lehetővé a kiegészítők (ált. gépek v. nav progik) számára a kommunikációt az FS-el. -
#2961 Hi!
Valszeg láma kérdés, de az FSUIPC mire való? (Nincs benne a faq-ban) -
#2960 Ha már be se lennének kapcsolva a displayek a pss-ben akkor tudom mi a hiba de így hogy csak egy idő után kikapcsol... passz. Az emule az egy fájlcserélő progi amivel még több kiegészítőt szedhetsz le fs-hez mint a torrentel csak iszonyú lassú.. már ha erre gondoltál :)) -
#2959 Nem cold and dark, azt néztem, mert motor jár, csak simán elmennek a display-ek. De előtte mondom mennek vagy egy percet.
Van 3.48-as FSUIPC-em, regelt.
Azt viszont nem tudom, hogy az emule az mi? -
#2958 Talán mert cold+dark profillal indulsz. Be lehet állítai a startmenűbne, hogy járó motorral töltődjön be.
Még egy dolog eszembe jutott, lehet, hogy segít. Próbáld meg regisztrált fsuipc- vel. A 3.5-höz
Name: Dorival Bonasio
Address: [email protected]
Serial: LBDR SEWD W22T
próbát megér.
PMDG-hez keress rá emule-on van egy rakat -
#2957 Lenne még egy problémám. :-( (bocs, hogy ennyit zaklatlak titeket.)
PSS A340-nél amikor felinstallom akkor nem megy egyik display sem. Itt be sem kapcsolnak. Valami tipp? -
#2956 Hát nem tudom, mert nekem nem volt pmdg.reg file-om és nem enablebutton.exe-nek hivták a crackelő progit.... Nem tudnál küldeni egy reg file-t? -
#2955 Ha azt a verziót töltötted le, ami írva vagyon, és úgy is installálad nem lehetne gond. -
Nyiri #2954 Nem azokkal van gond. -
#2953 Lehetek atom pofátlan??? Nem tudna valaki akinek megy a 747 elküldeni nekem a .gau fileokat, met olyasmit olvastam, hogy azokkal lehet a gond! -
Nyiri #2952 Nalam megy a cucc. Igaz eredeti :)
De egy reinstall utan kiprobaltam ezt a verziot is es azzal is jol muxik. -
#2951 Köszi amúgy sokminden hiányzik még a faqból szeretném később bővíteni pl ilyen problémák megoldásával is csak nincs időm :( Egyébként nekem egy rippelt pmdg747-em van semmit nem kell installálni csak kitömörítem és működik. -
#2950 Van valami ötleted Nyiri? Megköszönném. Persze PMDG-re gondolok! -
#2949 Köszönjük szépen! -
#2948 Jó, azt gondoltam, de mit??? -
Nyiri #2947 Akkor elrontottad
-
#2946 Hát sajna igy sem jött össze. 30 mp múlva kikapcsol az összes display! :-( -
#2945 Hopsz! Ezt a leírást még nem láttam... Azonnal kipróbáloM! THX!!!
Amugy nem tudom, hogy a FAQ-t ki csinálta, de elismerésem. Rengeteg új dolgot tudtam meg belőle.
Letöltöttem a Zlin-43-as gépek. NAgyon tuti. Gratulálok a készítőknek, nagyon szép kis gépet készítettek. -
#2944 Szerintem csak annyi a probléma, hogy rossz verzióval prbálkozol.
Vagy csak kihagytál valamit innen:
PMDG 747-400 Queen of The Skies
1. Start of the PMDG 747-400 Queen of The Skies installation file found on any PtP networks. I personally prefer the PMDG747_400_V1R1.åőå one.
2. When installation process reaches page with validation button start EnableButton.exe program
3. Point mouse over "Next" button and click. Finish installation process.
4. Start PMDG.reg file and add information to the registry
5. Open <FS9>\Aircraft\PMDG747-400\Aircraft.cfg file and search for ---BEGIN SHA1--- string
6. Add the following line: c2e80520102f0800e790160704de90760a1b3801. Now it should looks like:
//Do Not Alter the following line or your 747-400 may cease operating.
[AFDSAuth]
---BEGIN SHA1---
c2e80520102f0800e790160704de90760a1b3801
---END SHA1---
// Do Not Alter the above lines.
Save Aircraft.cfg
7. Implement the interim patch found free on PMDG website if you want
8. Enjoy!
-
#2943 Tudom, hogy vicc volt... :-) Csak általánosságban írtam ugyanis szinte az összes fórumon ezt vágják rá kapásból, de azok komolyan. Kiváncsi lennék, hogy akik az ilyen helyeken ezzel játszanak azok atom gazdagok, hogy minden amiről írnak, hogy megvan nekik azt megvették??? Én az "átlaogon felüli" fizetésemből örülök, ha a fentieket megvettem. Mint mondtam azt is már kicsit sokallottam. Na mindegy ez már nagyon OFF.
Sajna a feketeség akkor is maradt amikor ujraraktam. (2-nappal ezelőtt) Még akkor is ilyen volt amikor teljesen szűz volt. Idegesítő. Azért köszi a segítséget. -
#2942 Nos a vedd meg eredetiben "vicc" volt, mert akkor elvileg nem lehetnének ilyen gondok :)
A feketeség stb: nekem is volt hasonló... fs képes ilyenekre sajna sehogy nem tudtam megoldani csak egy teljes fs reinstallal.
pmdg747: nos ez sokszor azért van mert nem eredeti.. próbálj egy másik verziót megszerezni esetleg fs reinstall után lehet hogy működni fog. -
#2941 Jó sokat visszaolvastam... ALERT, Te nagyon aktív vagy... :-) Ez a vedd meg eredetiben ez jó, csak az a gondom vele, hogy ha mindent megvennék ami ehhez a game-hez kell, szeretnék akkor még a lakásomat sem tudnám fizetni. (Elég volt a game+pmdg+KOch COncorde+Budapest 2004, sok is.) szégyen, de ez (és még jópár más) nem eredeti, de ez akkor is nagyon gyík, hogy kilép... nem hiszem, hogy a "biztonsági másolat" okozza. Biztos valami retek paraméter amit csak át kellene írni, de nem tudom melyik.
Van egy másik problémám ami kifejezetten FS. Régen minden okés volt... (ezt gondoltam előljároban közlöm :-)) Szóval: Amikor mondjuk betöltöm a flight-ot akkor töltés közben régen volt egy FS háttér és előtte töltött. Mostmeg csak a töltőcsík jelenik meg, minden más fekete. Ha repülök már akkor mondjuk nyomok egy F9-et fsnav-hoz akkor az fsnav fis fekete lesz és csak akkor javul meg amikor mondjuk fullscreen és kicsi között váltok egyet. Akkor okés le. Meg mondjuk ha nyomok egy ALT-ot menühöz akkor is előbb 2-3 mp. feketeség és csak aztán jön a menü. Visszaváltásnál ugyan ez.
Plusz valammi irgalmatlan lassan töltődnek be a text-ek. Közben perszeg akadozik a game. Erre nincsen valami megoldás? Minden fullon van... nekem így tetszik. Frame-ekkel nincsen gond, ha minden text bent van memoban.
Mégegy. (uccsó):-): PMDG 747-nél (sajna ez sem origi, elveszett. :-() amikor betöltött akkor mondjuk egy perc mulva az összes LCD kikapcsol és nem is tudom életre kelteni. Erre ötlet?
Bocsesz, hogy kicsit hosszú voltam, de ez legalább egy élő, hasznos fórum.
Előre is köszi a segítséget. -
#2940 Vedd meg eredetiben.. :) Ha az akkor telepítsd újra az fs-t. Nekem is szoktak néha hasonló gondjaim lenni bár ez a gép nincs meg.