45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#3099 Akkor sorry. Egyebként a felbontásnak igen is van jelentősége az FS akkor fut a legjobban ha ugyanabban a felbontásban és színmélységben játszol mint amiben a windows van. +5 FPS-t is jelenthet. Ezt rengeteg fórumon megtalálod és nekem is volt szerencsém tesztelni FS-t 9200 9600Pro 9600XT 9800Pro és néhány nVIDIA kártyával különböző konfigokon is úgyhogy nem a levegőbe beszélek. Az AF 8-16x beállítással semmi teljesítmény romlást nem tapasztaltam egyik gépen se. Még annyit tudnék javasolni, hogy próbálj másik drivert és nagyon ajánlom FS-hez az omegadrivert. Továbbá hogy a Driverben állítsd az AA-t és AF-et az FS-ben kapcsold ki mert baromi rosszul van megírva. T&L legyen bekapcsolva az FS-en belül is, filter Bilinear. Ha ezek után se megy akkor valószínűleg a 9800Pro kártya lesz a probléma forrása szerintem. -
Air #3098 Elmondom neked, hogy elolvastam a FAQ-t. Probaltam ugy is beallitani a grafikat ahogyan ott le van irva, (TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=40 atirva 400-ra es redukalt texturak is fel vannak telepitve) meg ugy is ahogyan az ott linkelt oldalon leirja a csoka. (http://www.flightsim.com/cgi/kds?$=main/howto/ati2004.htm itt egyebkent 6xAA-t es 16xAF-t allittat be, 3GHz-es procival es 1GB rammal. Mindent felrakat a maxra, sot azt hiszem a weather-ben meg feljebb is rakja mint a default.) Ezert gondoltam, hogy az en konfigommal eleg lesz a 4xAA es a 8xAF, nemileg butitott grafikai opciokkal. De nem. Sot meg ezt is irja: "You should not have any scrambled text and images in The Learning Center." Nekem pedig akadozik az is. Es szerintem ez a leiras semmi FS inkompatibilatasra nem ad megoldast.
Mar defragoltam a vincsimet is. Lamer tanacsok elhagyhatoak.
A monitorom egyebkent nem bir 1280x1024-et. 1024x768x32-ben jatszom, ebben van a windows desktop is (ennek egyebkent az eg vilagon semmi jelentosege).
Ezt te irod: "Egy elfogadható és élvezhető játékélményhez 2 GHz feletti processzorra és legalább 512 MB memóriára van szükség valamint 128 MB-os videókártyára."
Ezek megvannak, megsem neveznem a 7-10 fps-t elfogadható és élvezhető játékélménynek.
Mas otlet?? -
#3097 "Normális". De nem értem értem minek futtatod 4xAA-val. Ha bírja a monitor 1280*1024-ben 2xAA-val már elég jó (FS-ben a nagyobb felbontás nem jelent rosszabb teljeseítményt! Másrészt ugyanabban a felbontásban és színmélységben játszol mint a windows van? FAQ!!) egyébként max grafikához FS-nek elkél egy 3 giga proci és 1024 RAM minimum. A 9800 Pro kártyákkal 95%-ban nem kompatibilis az FS. Ez egy peches hiba... szintén FAQ-ot tudom ajánlani hátha segít. Grafika és sebesség optimizáláshoz pedig szintén FAQ! Szeretünk mindenkit aki előbb kérdez aztán olvas :) -
Air #3096 Nekem egy kis hw-es gondom lenne. Leirom hatha tudtok ra valami okossagot.
Konfigom alant olvashato. Ha 4xAA,8xAF-es beallitasokkal futtatom az FS-t, amiben minden grafikai elem maxon van (kiveve a weather opciot, felhok latotavolsag stb, ezek defaulton) akkor 30 fole sohasem megy az fps. Jobbara 20 alatt van, de van hogy leesik 7-9 kornyekere. Normalis dolog ez?? Semmi plusz, fps-t zabalo scenery nincs fent. -
Nyiri #3095 Remelem tudod hogy ez az utolso kerdes amire valaszt kapsz. Ott van az a kibaszott manual. Nem igaz hogy nem lehet elolvasni. -
#3094 beírod a frekvenciát, majd beilleszted a régi helyére. -
#3093 ok, és automata módban hogyan kell frekit váltani az fMC-ben? -
#3092 ok, és automata módban hogyan kell frekit váltani az fMC-ben? -
#3091 No +néztem a gépet. Hát manual gomb nincs, mint a 767nél, vagy elrejtették, de szónélkül engedi automata módban átváltani a frekit.És ezzel automatikusan manual módba vált. -
#3090 Akkor nyomd át manualba a rádiót. -
#3089 Oké, azt is láttam, de nem engedi átállítani az adott frekiket! -
#3088 Mint már annyiszor említettük MANUAL!
amúgy ha ránézel az FMC-re, találsz ott egy nav rad, vagy hasonló feliratú gombot. Ott pl lehet állítani. Bár nem jepüjöm a típust, de gyanítom ez a szitu ott is. -
thomka #3087 Na fentvan akkor. -
Air #3086 Oke, jon mar. Koszi!! -
Air #3085 Koszi!!
Vegre, hogy rajottel... -
thomka #3084 Törölték az oldalt. Feltöltöm mégegyszer. -
Nyiri #3083 ATW-n link vedelem mukodik. Mindig igy kell linkelni kulso oldalrol.
http://users.atw.hu/pmdg/Boieng_747_PMDG.rar
-
#3082 Én simán leszedtem SAVE AS-al! 10 perc alatt lejött és fasza. De nem tudjátok, hogy a rádiókat és a course-t hol lehet hangolni??? Nincs kedvem mindig FMC-vel repülni! -
thomka #3081 Elinditód a Flahgetet és rámész hogy letöltés/uj letöltés/ és oda beileszted ezt a linket eny. http://pmdg.atw.hu/Boieng_747_PMDG.rar -
Air #3080 Bakker, nem erted, hogy az sem szedi le???
Nyiri!
Mi is a megoldas?? Nem fogd vissza magad, ha te tudod!! -
thomka #3079 Szedd le a FlashGet Letöltő programot és próbáld meg azzal leszedni.
http://files.letoltes.com/internet/fgf171.exe -
Nyiri #3078 Olyan egyertelmu a megoldas bakker, de szorakozzatok meg egy picit. -
Air #3077 Bocs elirtam. 547byte-os a fajl. ;) -
Air #3076 A flashget hiaba ugrik fel, csak egy 10kB-os fajt tolt le amiben szinten az van benne, hogy: "Nem regisztralt oldal!"
Lehet, hogy mar le is vertek.. -
thomka #3075 Air.
Itt a link még egyszer. Probáld meg.
http://pmdg.atw.hu/Boieng_747_PMDG.rar
Nekem rögtön beugrik a Flash Get ablak és már töltené is. -
thomka #3074 Igen vissza kel álítani. De szerintem anyit megér:) -
#3073 Hi!
Nem tudjátok, hogy PMDG-747-ben hogyan kell beállítani a course-t és a NAV rádiókat??? -
#3072 Thomka:
Ezer köszönet, leszedtem. De ezzel csak ugy lehet játszani, hogy a rendszeridő 2005.árp. mutat??? -
Air #3071 Thomka!
Kuldtem privit!! -
thomka #3070 Hát nem jöttt össze hiába raktam fel régebit, szerintem csinálok egy format c-t:) -
#3069 akkor próbáld régebbivel :) -
thomka #3068 Nem csak arra írtam hogy 2.8 as intelem van:)) Mert alatta elírtam. Aszem nekem is a legujabb driver van fönt. -
#3067 Az jó lesz. 2.8-as? Catalyst???? kb 5.8 vagy 9-nél járnak mostanság nem is tudom :)) -
thomka #3066 2.8 as -
thomka #3065 ".8 as intelem van és egy Ati X700 PRO om. De megprobálok akkor egy másik drivert. -
thomka #3064 Nem tudtam bocsi:) -
#3063 Egyébként tényleg szemcsés. Ez nem játékhiba. Talán másik driverrel próbáld. Videókártya milyen? Ha a tárgyak széleinek recésségére is gondolsz akkor az anti-aliasing megoldja. Kell hozzá úgy min 2.5 GHz-s proci és egy átlag új 40 rugós videókari. -
#3062 Ilyen nagy képet tilos beszúrni :) le kellett volna kicsinyíteni. Ezért lehet hogy büntipontot kapsz vagy bant :S -
thomka #3061 Na csak sikerült beszurni. -
thomka #3060