45215
  • thomka
    http://pmdg.atw.hu/fs2004.JPG
    Itt a link nézétek meg.
  • thomka
    Na ilyen a grafikája pedig mindent maxra álitottam.
  • alert
    Inkább rakj fel shotot hogy lássuk.
  • berczy #3056
    Hát nem sajnos.... Bár ugy lenne. Sajnos anyagilag nem tehetem meg, hogy erre a játékra többet áldozzak.. Igy is eléggé sokba van. De még olyan jó az a 7474... :-)
  • Nyiri
    Nem sikerult az atutalas? Azert nem tudtad megvenni?
  • berczy #3054
    Ezer köszönet. Nagyon hálás vagyok ,mert alig vártam nmár ezt a cuccost, de sajna nem tudtam megvenni, és ez az egyik kedvenc gépem. :-)
  • thomka
    Hát amíg a szólgáltató nem törli:)
    De szerintem még pár napig fent lessz, de ha törlik szólj és feltöltöm mégegyszer.
  • berczy #3052
    Bocsesz, két.szer ment
  • berczy #3051
    Meddig lesz itt fent, mert én csak este tudom leszedni?
  • berczy #3050
    Meddig lesz itt fent, mert én csak este tudom leszedni?
  • thomka
    Hali volan egy kis gondom a FS el valaki segítsen léci.
    Valamiért az fs-t ha elindítom és betölti a mapot akkor nem szép tiszta a kép hanem nagyon szemcsés. Pedig ujra is raktam az FS-t de nem segített. Mi lehet a probléma?
  • thomka
    Na feltöltöttem a PMDG 747 et. Az install-t olvasátok el figyelmesen mert álitgati kell egy picit még az fs ben hogy működjön.
    http://pmdg.atw.hu/Boieng_747_PMDG.rar
  • thomka
    Na akkor csinálok egy tárhelyet és elkezdem feltőlteni.
  • berczy #3046
    Én is jeleztem! Üdv,
  • Air
    Jelezve, privatban.
  • thomka
    Köszi szépen. Így már mükszik.
  • alert
    Nem túl nehéz. Lényeg hogy ahova installálod a festést ott ugyebár létrehoz egy texture.XY (XY tetszőleges) mappát és abban vannak a textúrák. Ezt a mappát másold be a Flight Simulator 9\Aircraft\Pmdg747-400 mappába vagy ha más a PMDG747 mappád neve akkor oda. Találsz itt egy Aircraft.cfg fájlt, amit jegyzettömbbel is megnyithatsz. Ennek az elején ilyen blokkok vannak, minden blokk a [fltsim.X] -el kezdődik, ami az adott blokk sorszáma.

[fltsim.0]
    title=PMDG - 747-400 GE CF6 Engines
    sim=B747-400
    model=GE
    panel=
    sound=
    texture=
    kb_checklists=PMDG747-400_CHECK
    atc_id_color=0xffffffff
    atc_id=N744PM
    atc_airline=PMDG
    atc_flight_number=744
    ui_manufacturer=Boeing-PMDG
    ui_type=747-400 GE-CF6 Engines
    ui_variation=PMDG House Livery
    description=Boeing 747-400 with....
    visual_damage=0
    atc_heavy=1

Ezen blokkok végére (a [General] bekezdés elé) másold át az egyik ilyen blokkot másol-beilleszt módszerrel és írd át a következőket:

[fltsim.0] --- Írd át a megfelelő sorszámra (az utolsó blokkszám+1)
    model=GE --- Az a modell, amelyikre a textúra van. Ezt ált a leíráshoz mellékelik, pl a PMDG oldalon letölthető festésekhez oda van írva, hogy GE Power, PW Power stb ez a hajtóműtípust jelenti pl General Electric stb. A PMDG747-nek 3 féle modellje van: GE, PW, RR

texture= --- ide a textúra mappa nevének utolsó két beűjét írd pl: texture=AC
    atc_airline= --- ide a légitársaságot pl: Malev
    ui_type= --- itt átírhatod a motor típust de ez nem lényeg
    ui_variation= --- a társaság pl: Malev Hungarian

Ennyi. Mentsd a fájlt, ha mindent jól csináltál meg kell jelennie a festésnek a választómenüben.
  • thomka
    Csak egy baj van vele, hogy unzipelős és nem tom hogyan lehet így hozzá feltelepíteni festést. Mert letöltöttem hozzá festést és hiába telepítem fel nem rakja be a játékba. Valaki léci ezt az egyet még árulja el:)
  • Nyiri
    Milyen ftp? :D
  • alert
    Naugye... :)
  • thomka
    Hali emberek.
    Találtam egy olyan PMDG 747 est ami mükszik. Ha kell valakinek jelezzen és feltöltöm ftp-re.
  • thomka
    Ó köszi. Megprobálkozok más PMDG 747 el. Meg megnézem ezt a Jumbo 2005 öt is.
  • alert
    Mondtam már hogy töltsetek le másik PMDG747-est, több tört verzió van és valószínűleg működne a másik mivel az emberek 99%-nál működik. A PSS valóban egy hogy mondjam... szóval szar :) de van még más 747-es is:

AEROSOFT - 747-200 Ready for Pushback
    PERFECT FLIGHT - Jumbo 2005

Ja és a PSS-hez van update, azt nem tudom, hogy a grafikán mennyit változtat.
  • thomka
    Mert a PMDG 747 es nagyon szép csak hát ne kapcsola ki a műszerfal fél perc után. Ugyhogy kénytelen vagyok PSS el repülni.
  • thomka
    Hali.
    Ennek a PSS 747 esnek nagyon ratyi grafikája van:). Vagy csak nálam? Nem lehet valahonnan ehez patch et leszedni? Mert ugy repül mint egy vadászgép, meg ez a grafika ocsmány:)).
  • alert
    Egyébként átolvastam egy rakat témát a hivatalos fórumon ezzel kapcsolatban, és 1-2 helyen találtam hasonló problémát, hogy nem jelennek meg, de mindegyikre a válasz hogy regisztrálj a certificate numbereddel a védett fórumba mert ott van a FAQ. Nos akinek eredeti help plz. Vagy csak mondja el, hol kell lennie a fájlnak vagy mit kell pontosan csinálni a SID/STAR-okhoz. Thx
  • alert
    Ok.

Egyébként valaki segítsen már plz ezzel a SID és STAR dologgal 767-nél, aki ezzel repül. Leszedtem ezt a PROCIO progit és azt írja, hogy minden általam keresett reptérhez megvan a megfelelő SID és STAR. Ugyanakkor a játékban nem jelennek meg az FMC-ben. Pedig az XML fájl is megfelelő helyen van (navdata mappában). Ha egyenként szedek le SID-et és importálom a PROCIO-val a fájlba, akkor se jelennek meg a játékban. Mit csinálok rosszul? Konkrétabb leírást sehol nem találtam, csak hogy ez az XML fájl legyen a megfelelő helyen.
  • eyecandy
    Úgy emlékszem a manualban mintha láttam volna, hogyan lehet billentyűzetről beírni az adatokat, nézd meg, én most pil.nem tudok hozzáférni.
  • alert
    Még valami. 767 FMC-ben hogyan lehet beállítani a SID/STAR-okat? Megvan a legújabb navdata és charts csomag de egyik reptéren sincs semelyik. Állítanám be az DEP/ARR -ban és sehol nincs se SID se STAR. Navdata-ról szedtem az adatbázist.
  • alert
    Level-D 767-ben FMC-nél mivel lehet kikapcsolni és bekapcsolni azt, hogy a billentyűzetről pötyögjem be az adatokat? PMDG-ben az FMC jobb oldalát megnyomom és azzal lehet váltogatni de itt nem. Baromi zavaró mert semmilyen bill kombináció nem működik amíg be van kapcsolva, mindent letiltott.
  • alert
    Tudom de engem idegesít :D hol kell bekapcsolni? Majd barátkozom vele.
  • Nyiri
    Azert nem tetszik az FSinn mert nem torzit a radio (pedig igen csak be kell kapcsolni...)

Eleg erdekes felfogas. Emelett 30x tobb dolgot ad mint az SB3 :D De a te dolgod.
  • alert
    Hogyne lenne? Használja a modelljeit és így nem VIP textúrázza a gépeket, mert sokkal több modellt tartalmaz a MyTraffic mint az SB3 (én azzal játszom). Találtam erről egy leírást és ki is próbáltam. Így olyan gépek festései is megjelennek ami eddig nem. Valamint pl EasyJet és társai nekem eddig nem jelentek meg SB3-al viszont felraktam a PAI-t és töltöttem hozzá Easy festést és így már EasyJet gépeket is látok. Úgyhogy van közük az online traffic megjelenítéshez. Egyébként a problémát megoldottam, most letöröltem a PAI-t, valószínűleg összeakadt a MyTraficcal vagy passz. Az Fsinn egyébként azért nem tetszik mert nincs szimulálva rádió torzítása és engem ez idegesít. Nem valósághű. Vagy ezt be lehet valahol kapcsolni??
  • Nyiri
    MyTraffic es Project AInak semmi koze az online rephez.
  • alert
    Aki online repül lenne 1 kérdésem. Mitől lehet az, hogy nem jelenik meg minden gép multiban? ServInfo-ban látom hogy 10en várakoznak a reptéren felszállásra és az FS-ben hallom is ahogy beszélnek az irányítókkal gurulnak és felszállnak stb. De elég nevetséges, mert kb a 10-ből 3 gépet látok. A többit egyáltalán nem. Tehát nem VIP-es vagy kérdőjeles hanem semmi meg se jelenik semmilyen modell. Pedig fent van a MyTraffic és a Project AI is. Elég nevetséges, amikor mondják, hogy várjak amíg elgurulul ez és ez és közbe nem is látok senkit csak ketten állnak a kapuknál... help! Újraraktam az FS-t teljesen azóta van ez.
  • thomka
    Nem megy de most probálkozok mással.
    Szedek le Torentról hozzá crack et ha megy majd vele akkor szólok. Bár nem látok nagy eséjt rá:(
  • berczy #3023
    thomka: neked így megy, mert nekem így is mindig kikapcsolnak a műszerek. Nagyon ideg vagyok már miatta.
  • neuro
    Nem tudom volt-e már, ha igen akkor bocsi :)

40 perces interjú az FS-t készítő csapattal:

http://channel9.msdn.com/ShowPost.aspx?PostID=26632
  • thomka
    Köszike
  • Clidey
    Ez csak a festés, nem komplett gép. De itt még megtalálod pár napig.