45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
frecc #3139 Emberek! Miért van az, hogyha be van normálisan kalibrálva az altimeter, akkor Cessnánál a földön is 600 lábat mutat. Hogy lehet belőni hogy ott lehetőleg nulla legyen? Csak azé , mert amikor szállok le, ereszkedek 1000 lábról, lemegy 700 lábra aztán akkor má rég berepülök a fák közé.
kösz -
#3138 Berczy, azt hiszem tudom mire gondolsz, kisgépeknél(is)trimmelj lefelé (persze fékezz is ha szükséges)és a pálya előtt közvetlenül csavard csak vissza a trimm tárcsát. Menni fog. (Jobb joyokon be lehet állítani két gombot trimmelni) -
#3137 Nézz utána hogy az adott gépnek mennyi a leszállósebessége és azt próbáld tartani amikor eléred a pályát. Mondjuk max fékszárnyal ha másképp nem megy :) Nagy gépeknél ugyanez... inkább picit jobban süllyedj a pálya felé és amikor már 50 láb alatt vagy csak picit emeled meg az orrát, ha jól csinálod és leszálló sebességen vagy pont talajt fogsz. Spoiler legyen ARM-ban hogy ha berugózik a futó ne emelkedj el újra. Ha belövöd a NAV1-en a pálya ILS frekijét akkor a Select Aircraft menüben van vmi Visual flight diasplay nem tudom valami hasonló. Ott meg lehet jeleníteni az optimális siklópályát. -
#3136 Nos én nem találkoztam olyan kisgéppel az fsben, amivel ne lehetett volna normálisan leszállni, ésszerű siklópályát tartva. Időben vedd le a gázt, és kész. Ne besiklás közben akarjál utazóról lelassítani, mert az nem mindíg fog sikerülni. kb ennyi a titka sztem. -
Nyiri #3135 Ne ezerrel gyere be. -
#3134 oké... Jó pofák vagytok... De mi a retekkel fékezzek le? ???? -
#3133 Lehet bonyolultan hangzik, de esetleg, ha jobban lefékzenél... :D -
#3132 Csökkenteni kell az egy napra jutó mariskás cigik számát. :-) -
#3131 Vegyél be ellebegéstelenítőt! :D -
#3130 HI!
Segísetek. Van egy-két gépnél, főleg kicsiknél,hogy leszállás közben Nem tudok eléggé lelassítani és nem tudok normálosan leszállni, mert folyton ellebeg. Mit ilyenkor a teendő??? -
#3129 Aha köszi megy a kóddal :) -
#3128 Neked nem az az updated van hozzá amihez bármilyen serialt be lehet írni? Én vmi ilyesmire emléxem (RG2). -
#3127 Nincs sajnos. -
#3126 Én is most töltöm az egyet. 2-höz nincs serialod? menne az update. Meg Cessna 310-hez is jó vona -
#3125 A 2 megvan, az 1 folyamatban, 1-2 napon belül meglesz. 3-ra viszont esélyt se látok.. adok bármit érte ha valakinek megvan :) -
#3124 Meked megvan az 1? -
#3123 A Real Germany 3 nincs meg valakinek? -
#3122 A MyTraffic nekem a légitársaságokat tökéletesen igazítja a repterekhez és régiókhoz. -
buke #3121 Sziasztok!Én annak idején MyTrafficot vettem,fs2004 első verzió de akkor elég sok hiba volt benne , mármint a gépek configjában,egy két gép nem tudott felszállni,kerék a betonban stb.Ezeket kijavítva globális szintre jó,leszámítva a bonyolult forg. generáló programját, amiben nehézkes volt hozzáadni új gépeket pl. Bp.-hez.Jelenleg lhbp-hez nem is használok mytrafficos gépet: a legmacerásabb megoldás jött be,most már elég sok mindent le tud tölteni az ember.A jelenlegi Mytraffic nyílván javított, és bővített. Ultimate -ot nem ismerem,de így csak globál szintre talán azt várná az ember,hogy a gépek sokfélesége mégis igazodjon az adott reptérhez, vagy regióhoz.Egyébként a tavaly nyári lhbp teljes menetrendhez csak két textúrát nem találok: Air Trainsport (IL76) és Air ABC (let 410). -
#3120 Természetesen kell hozzá a navdatáról az AIRAC adatbázis és a megfelelő SID/STAR adatbázis is. -
#3119 Kösz. Nem találta a dög -
#3118 Aham. Nekem installos verzió van meg és van hozzá egy licence key csináló. Az alap verzióban nem sikerült megoldani a SID/START de letöltöttem hozzá a Service Pack 2-t a hivatalos oldaláról és úgy már megy. -
#3117 Alert: Sikerült megoldani a Level-d 767-nem a SID/STAR-jait? -
#3116 Flight Simulator 9\Scenery\World\scenery itt van, de ha ráengeded a windows keresőt az FS mappára az is megtalálja egyből. -
#3115 Én próbáltam mindkettőt, és az UT jött be jobban, valahogy jobban működött.
Papírzacsi - hol keressem ezt a Traffic030528.bgl-t?
-
thomka #3114 Köszi. Megtaláltam de csak a MyTrafficot, már szedem is. -
#3113 Ultimate Traffic jobb mint a MyTraffic? Több gép van benne? Tapasztalatokat írjon aki tud plz. Én MyTrafficot használtam, de már rég nem mióta csak online repülök. Viszont ha sok modellje van akkor kipróbálnám, a multiplayer forgalom megjelenítése miatt szükség lehet a modelljeire és festéseire :) -
#3112 Jah vagy FAQ... márha benne lenne : DD de majd belerakom. Mostmár sokan kérdezték ezt. Egyszerű megoldás: fizetsz vagy warezolsz magadnak MyTraffic-ot vagy Ultimate Trafficot majd install és kész. Valós légitársaságok lesznek mindenhol. Ingyenes és picit macerás: www.projectai.com. Ingyenes és nagyon macerás: Töltesz le segédprogikat (TrafficTools) és az avsimről vagy máshonnan kifejezetten AI gépeket (alcsany felbontású modellek). Egyébként vannak ilyen pakkok pl az SB3-hoz is (VIP Pack) vagy az IVAO hálózathoz is (ingyé letölthető). Utána traffictoolsal leprogramozod minden gépnek az útvonalát. -
#3111 Topik alja, keresés a témában, kulcsszavakat beír, és láss csodát, lesz olyan találat, amiben ott a link egy oldalra, ahonnan többek között malev ait is le lehet szedni. Probáld má meg önállósítani magad picit. Kösz előre is... -
thomka #3110 Volna egy kérdése. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy pl Ferihegyen ne csak külföldi gépek hanem malév gépek is le föl száljanak?
Van erre lehetőség? -
#3109 Törőd ki ezt: Traffic030528.bgl
vagy szerkeszd át. -
#3108 Nem tudjátok véletlenül hogyan lehet eltümtetni az Ai flightok közül az Orbt, Landmark stb társaságokat? Ultimate traffic-et használok egyébként.
-
#3107 Az fsnav fórumból azt szűrtem le 2 perc alatt hogy nem lehet az fs flight planneréből az fsnavhoz fájlt konvertálni. Aztán persze lehet hogy nem így van. -
#3106 FSBuild-hez van torrent a thepiratebay.org -on. -
Air #3105 FSBuild-et nem tudjatok honnan lehetne letolteni?? ;)
Vagy valami hozza hasonlo progit??
Hogyan lehet az FS flight planner-eben megtervezett utat az FS Navigatorba betolteni??
Nincs valakinek magyar nyelvu segedlete az FS Navigator hasznalatahoz??
Elore is koszi.. -
Air #3104 Folyt. priviben. -
#3103 Én meg remélem, hogy nem mindenki ugy áll hozzá mint Te. AMugy ahogy a manualban írva volt nekem nem sikerül. Az ADF-et sem tudom állítani! -
#3102 Azt elismerem hogy az egyszerű logikának ellentmond a dolog... de így van ahogy írtam. -
#3101 Tisztában vagyok a videkórik működésével. Az 5 fps pedig nem lehet mérési hiba, szemmel láthatóan is gyorsabb a kép és mértük fraps-el, a beépített FS mérőjével és saját directx progival is. Ha nem hiszed, tesztelgesd progikkal, szemrevételezéssel vagy amivel akarod. Ha 3-4 vidkari és a tesztek után is kitartasz állításod mellett akkor elfogadom amit mondasz. De hanyagolhatjuk a témát. -
Air #3100 Megprobalom az 5.7-es catalyst helyett az 5.9-essel, es az uj omegaval is. Sot az is lehet, hogy egy masik vinyomra telepitek egy szuz xp-t es megnezem, hogy azzal, egy friss fs install mit produkal. A T&L be- az antialias pedig ki volt kapcsolva eddig is az fs-ben, de a filtering nalam trilinear volt. Ezt is megprobalom bilinear-ral.
Egyebkent ezt az "ugyanabban a felbontasban menjen az fs mint a windows van" dolgot hanyagoljuk mar. Hidd el nekem, hogy az az 5fps az meresi hiba. Picit gondolj bele a videokaryta mukodesebe (vagy olvass utanna, de "szakmai" forumokon) es ra fogsz jonni, hogy ez hulyeseg.