45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#2819 Van aki bélyegeket, van aki telefonkártyákat, és van aki felkiáltójeleket gyűjt. Megkell hagyni, lényegesen nehezebb felkiálójelet gyűjteni, mintbélyeget. Bár Clidey kétség kívül guru a témában. :-) -
Nyiri #2818 Bazz.... jo sok felkialtojel :) pap azert rakta a logojaba hogy ne legyel egyedul? :) -
Nyiri #2817 Vatsim rulz :) -
hefi #2816 alert: ezt a linket is beszúrhatod a faq-ba:
http://www.ivao.org/hu
egész jó kis tutorialok vannak az oktatás menüpont alatt (függetlenül attól, hogy nem VATSIM) -
#2815 A faq-ot majd még bővítem ezzel-azzal mikor mi jut eszembe vagy mire akadok rá :) -
#2814 Utolsó kép elcseszett linkje:
LAGO Budapest Scenery - 6x élsimítás - 16x anizotróp szűrés -
#2813 Csináltam pár screent példának. A felbontás minden esetben 1152x864
Alapértelmezett Ferihegy scenery - nincs élsimítás - nincs anizotróp filter
Alapértelmezett Ferihegy scenery - 6x élsimítás - 16x anizotróp filter
LAGO Budapest Scenery - 6x élsimítás - 16x anizotróp szűrés
Nézd el, hogy a színek nem tökéletesek a GIF formátum miatt, hogy minnél kisebb legyen a képméret. A teljesítmény az élsimítás miatt, az anizotróp szűrés miatt, a kidolgozott scenery miatt kb átlag 10-15 FPS-t esik vissza. Így ebben a nézetben volt 20 FPS-em az effektekkel és a LAGO féle sceneryvel. Az alap reptéren 45-50 körül. Konfigom: AMD 2000+ @ 2700+, 1024 DDR SDRAM, ATI 9800 @ 9800 Pro. -
#2812 Akkómeg perverz vagy... -
perko #2811 Nagyjából igazad, van.
A probléma megoldása izgat elsősorban. -
#2810 Nem értem mit kell erőlködni az FSPLANET-tel... Amit ott találsz, bármely más ingyenes szájton is megtalálod, ahonnan ráadásul még le is bírod tölteni... -
#2809 Grat a FAQ-hoz. Az érintett témákat átfutva nagyon jónak tűnik. Max esetleg a témákat lehetne vhogy csoportosítani. pl, scenerikkel kapcs témák, program futással kapcs témák stb.. -
#2808 háhá... LOL... De majd te feltöröd a kondort ügyi? [fetreng a röhögéstől] -
#2807 Sztem jobb lesz ha nem is nyitod ki...
Amúgy szoknak mellékelni readme-t a dolgokhoz, ott általában tájékoztatnak arról, hogy mit mivel. Ha meg ez se elég, akkor nyomkodd végig a billentyűzeten a különféle general aircraft commands gombokat, tuti köztük lesz.Ha meg véletlenül mégsem, akkor az csak azért lehet, mert hozod a szokásos formád. -
perko #2806 Valószínüleg azzal van a probléma, hogy nem a jó URL-teszem be, mert ha más oldalról töltök le akkor működik.
Elmagyarázható, hogy az URL-t hogyan kell beszúrni?
-
#2805 Teljesen normális. Ha reptereket akarsz tölts le ingyenes kiegészítőket vagy vásárolhatsz fizetőset is. Minden reptér nem lesz kidolgozott. A recés szélek azért vannak mert minden játékban ilyen lenne. Kapcsold be az élsimítást a videókártya driverben NE A JÁTÉKBAN mert az trágya. Elég erős videókari kell hozzá 8500 nem fogja bírni szerintem de próbáld ki :S A proci is nagyon kevés hozzá. Ha még be tudod kapcsolni a driverben az anizotróp szűrést is akkor nem lesz homályos se táj sőt kifejezetten szép lesz. Erős gép kell FShez :( lásd: FAQ néhány hozzászólással lejjebb. -
frecc #2804 SZIASZTOK! Feltöltöttem a képeket, ahogyan volt róla szó korábban.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050831/Resize_of_fs01.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050831/Resize_of_fs02.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050831/Resize_of_fs03.jpg
Légyszíves nézzétek meg. Ezek ugyan kicsinyített képek, az eredeti felbontás 1280x1024 32bit, ugyanúgy mint a windowsban. Szerintetek normális az, hogy ilyen lépcsősek a kifutópálya szélei + a gépem körvonala? + normális az, hogy ilyen ócska kockabódé van terminál helyett + szőrös a gépem körbe-körbe?
Ha nem légyszíves adjatok tippeket, hogy hogyan lehet ezen segíteni, mert ez így elég ronda. sapphire radeon 8500-ról van szó, AthlonXP1.5, 512DDR. Persze minden detail high-on van.
köszönöm előre is -
#2803 Valójában egy pont szerintem de nyilván nem egy konkrét pont tehát inkább egy kisebb területre koncentrálódik. Egyébként a mágneses pólus helye folyamatosan változik külső hatásokra. Ha egyenes lenne akkor hova mutatna az iránytű? Mindig az egyenes azon pontjához ami legközelebb van? :) A kifutópálya nem zár be szöget a ponttal ez szerintem sem lehetséges. A pontból a kifutópályára húzott egyenes azonoban már szöget zár be a pályával... -
frecc #2802 Nagyon jó ez a FAQ. ALERT! Bocs, hogy kekeckedem, de a "mágneses északi sark" ahogy írtad tulajdonképpen olyasmi mint a képzelebeli északi sarkkör (tehát egy egyenes a térben), vagy egy pont vagy mi? Mert ha pont, akkor hogyan tud egy egyenes (jelen esetben kifutópálya) szöget bezárni egy ponttal? -
#2801 Talán túl gyorsan próbálta újra és ezért kitoltott a szerver. Én 5mp-re állítom és max fél órán belül el szokott indulni általában. -
perko #2800 Próbáltam az fsplanet-ről Flashget-el letölteni ahogy a #2781-ben írtad, de nem sikerült. Letölt egy 4KB-os file-t aztán semmi. Mit csinálok rosszul? -
perko #2799 Gratula a FAQ-hoz -
Nyiri #2798 faja lett -
#2797 Az hogy a mágneses Északi sark nem ott van ahol a tényleges. Különböző fizikai okai vannak. Amerre az iránytű mutat az egy kicsivel arrébb van a Föld tényleges "tetejétől" :) -
ZOLEE22 #2796 Egy link, legfőbbképpen helikopterekkel foglakozó oldal esetleg szúrd be. http://www.hovercontrol.com/ -
frecc #2795 Sziasztok! Bocs, nem vagyok túl erős fizikából meg földrajzból. A kifutópálya jelzéseknél olvastam, hogy a számozás a bezárt szöget mutatja a "magnetic north pole"-lal. Mi ez tulajdonképpen (magyarul)? A föld mágneses északi sarkköre... vagy mi? Jó hülye kérdés nem? Meg mi a külöbség a "magnetic" és a sima north pole között? -
#2794 Na összedobtam a FAQ-ot. Valószínűleg tele hibával, pontatlansággal, hiánnyal stb :) Ötletek, kiegészítések stb írjatok. Flight Simulator 2004 FAQ Linkeljétek ki a banner alá is ha gondoljátok. -
#2793 Mit? -
hugo07 #2792 honnan lehet letölteni?
-
punkers #2791 ok jó a joystivk.Mostmár az a baj hogy kb 3 másodpercenként beszaggat -
hefi #2790 szerintem is reinstall-lal jársz a legjobban. Ha meg akkor sem megy, akkor nemtom
google-ba keress hozzá vagy 4-5 drivert aztán próbáldd ki mindet. Valamivel csak megy majd -
#2789 Ha install közben megáll és nem csinál semmit, akkor az annak jele, hogy valami az oprendszerrel nincsen rendben. Win reinstall, ha teheted... -
punkers #2788 sajnos nem jó.De valahogy biztos meglehet csinálni -
#2787 Punkers: ezt a drivert próbáltad? Driver regisztrálni kell előtte aztán próba szerencse. -
#2786 Honnan tudod, hogy nincs bent ha azt se tudod hol az eszközkezelő? :) Vezérlőpult > Rendszer > Hardver fül > Eszközkezelő gomb -
punkers #2785 valaki nem tudna linkelni 1 drivert a joy-omhoz -
punkers #2784 meg az xp-n hol az eszközkezelő -
punkers #2783 de nincs bent az eszközkezelőben a joy
-
#2782 Punkers: én is szenvedtem anno azzal a yojjal.. valahogy meg lehet oldani. Próbálj másik drivert szerezni hozzá vagy próbálj olyan drivert szerezni ami ki van tömörítve vagyis nem kell installálni. Esetleg ha régebbi az install progija amit gyanítok akkor elképzelhető hogy Total commander ki tudja bontani. Próba cseresznye. Szóval ha ez megvan akkor kapsz mindenféle hülye fájlt. Az eszközkezelőben megkeresed a joy-od és driver frissítés.. majd bejelölgeted hogy ne keressen semmit hanem megadod neki az útvonalat. Tallózd be ekkor a szétbontott driver fájlok mappáját és ha mákod van felismeri. Én valahogy így csináltam de ez már nagyon rég volt és sajna nincs már meg a joy így nem tudom kipróbálni. -
#2781 Azért nem akar összejönni mert megvan egy maximum szám ahányan tölthetnek egyszerre. Ha komolyan érdekel az oldal akkor érdemes befizetni a premium accountra kb 5 rugó egy évre és akkor korlátlan hozzáférés plusz gyors szerver + ajándékok meg minden hónapban sorsolász meg stb stb :) Ha ezt nem akarod akkor használj letöltésvezérlőt pl Flashget ami 3-5 másodpercenként próbálja meg újra lehúzni a fájlt. Általában fél órán belül hozzájut "szabad slothoz" és elkezdi tölteni. -
punkers #2780 az fsplanet-ről hogyan kell tölteni mert nekem nem akar össze jönni