45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
punkers #2779 de ez is profi -
punkers #2778 azt elhiszem:D -
Nyiri #2777 Latod... radobsz 4-t es veszel 9-ert egy profit USB-t es azonnal megy :) -
punkers #2776 én is 5 ezerér vettem -
#2775 Billentyűvel is lehet, de sztem kínszevedés...
Próbálkozz, mert már olyan 4-5ezerért is lehet olyan joy-t venni, amivel élvezetes a játék. Nekem sincs profi, az a lényeg, hogy legyen rajta a tolóerő növelésére szolgáló "gázkar". -
punkers #2774 valakit tudnál mondanikihez forduljak.meghalok ha nem játszhatok joystickkal -
Nyiri #2773 Nemtok segiteni. -
punkers #2772 valaki segitene? -
hefi #2771 thx -
Nyiri #2770 Iranyito valaszt kifutot. Te csak kerhetsz tole masikat es ha lehetseges akkor engedelyezi. STAR csak arra valo, hogy a belepopont elott megkapod melyik STAR.t kell kovetned (ha egyaltalan kapsz) igy miutan mar az app fenhatosaga alatt vagy akkor sem kell veled foglalkoznia komolyabban (csak lecsekkol hogy jo uton mesz e) mivel te koveted a kijelolt utat O igy addig a tobbi gepet akik mar elertek a STAR vegpontjat rairanyitja a palyara. Az Approach terkep pedig az adott palyahoz tartozo terkep. Megmutatja hogy a palyatol X nm-tol Y magassagon kell lenned hogy szepen lehozd. Van meg rajta sok info de ezt te is tudod. -
hefi #2769 Ha nem lenne világos (mert köztudott, hogy sokan nem értenek meg), akkor majd holnap leírom részletesebben. -
hefi #2768 Tegyük fel, hogy jól tudom, akkor viszont a következő lenne a kérdésem:
ESSA - Stockholm
itt vannak a chartok:
http://www.lfv.se/templates/LFV_InfoSida_70_30____37039.aspx
Ennél a reptérnél van STAR, meg van approach, de nincs transition. Mondanom sem kell, hogy ha érkezek egy STAR-on, meg választok egy kifutót, akkor azok között semmilyen kapcsolat nincsen. És akkor most mi van? Az ATC majd elirányít? -
Nyiri #2767 ja mondjuk. -
hefi #2766 Nyiri neked mi a véleményed? -
#2765 Szerintem jól tudod. -
#2764 Összeírtam pár dolgot a faq-ba, holnap még folytatom ma nem volt rá sok időm, este át küldöm és akkor majd írj még hozzá/bele amit jónak látsz. -
punkers #2763 Szedtem le a FS 2004-hez olyat hogy ejtőernyőzni kell de hogy kell kinyitni az ernyőt? -
hefi #2762 én csak mondtam egy elternatívát, amit kb 2éve én használtam....
Te nyertél -
#2761 Miért kéne reggelnie? Képfeltöltés.hu ra feltölti vagy csak a saját galériájába az SGn. -
hefi #2760 Kép beszúrása:
regisztrálsz egy tárhelyet valahol (UW, EXTRA, stb...) utánna feltöltöd a képeidet oda (általában van webes feltöltőjük), aztán meg mondjuk így:
http://usernev.uw.hu/csodalatosrepulesem.jpg
de máshol meg a usernév kerül hátra:
http://extra.hu/usernev/nemfogoklezuhanni.jpg
ügyelj a kis és nagy betűkre -
hefi #2759 Figyeljetek van három dolog amiről nem tudom, hogy jó-e, ezeket most leírom, és javítatok ki légyszi, ha valamit rosszul tudok. (leszállásnál kell)
1. A STAR az ugye (ha van) elvisz a belépőponttól arra a helyre, ahol lehet várakozni (körözni leszállás előtt).
2. A TRANSITION az rávezet a STAR-tól (ha van), egyébként a belépőponttól a megfelelő kifutóra
3. Az APPROACH meg onnantól belövi a kifutót.
Egyenlőre ennyi, mert ugyan van kérdésem, de ez lehet, hogy csak azért kérdés, mert én tudom rosszul -
punkers #2758 akkor senki sem tud segiteni? -
frecc #2757 Bocs, fiúk, elég láma kérdés, de hogy tudok kép url-t beszúrni? (azaz képet feltölteni majd url-t róla a fórumban). Szeretnék mutatni egy-két screenshotot ahogy arról korábban volt szó, de gondolom ha teljes méretben beszúrnám a képet, morcosak lennétek. Nem hiszem egyébként hogy a játéknak szabad olyan kockásnak lenni mint nálam. Üdv -
Nyiri #2756 Ha kell help szolj. -
#2755 Akkor azzal szívhatsz. -
#2754 Azt meg nem mondom hánykor de estére megcsinálom a faq-ot ha minden jól megy. -
punkers #2753 De joystick nélkül nem tudom élvezni a játékot. -
punkers #2752 nem usb-s -
#2751 Akkor nem tudom mi lehet a baja. Az USBs egyáltalán? -
punkers #2750 szóval van xp meg 98 is de a 98-at egyáltalán nem használom -
punkers #2749 nem mert kettévan particionálva a meghajtó -
#2748 De ugye volt format mielött felraktad az XPt? -
punkers #2747 ja nem tudok irni.98-ról xp-re váltottam. -
punkers #2746 Valaki tudna segiteni joystick ügyben.)8-ról xo-re váltottam és Kye Genius flight 2000 f23d joystickom van és az xp-nem ismerte fel a telepitő cd-vel se .letöltöttem 1 xp-s drivert hozzá és jó is volt játszogattam és utánna véletlen letöröltem a drivert aztán most ha próbálom telepiteni csak a homokóra van az egér mellett de nem jön be semmi telepités mi az oka? -
#2745 Egész jó lett -
#2744 Aha és akkor azt betennénk a banner alá. Szerintem néhány hasznos weboldal-t is bele lehet írni, ahol pl. gépeket lehet letölteni, mert ez elég gyakori kérdés, ha valaki először jár itt. -
#2743 Na, ezt sem ide akartam... :D -
#2742 Gyors volt, tenkjú! -
#2741 Huh, ez gyors volt! :) -
#2740 Összeírok pár dolgot a FAQ-ba ha kell.