45215
  • mathe
    Ti hol játszotok multiplayert? Ezen az IVAO-n? Mert ott alig vannak. Vagy cask nekem tünik úgy?
  • alert
    Joy nélkül élvezhetetlen, de ehhez elég lett volna belenézned a FAQ-ba, mert hogy már van :))
  • Xattika
    Ez a játék joystick nélkül is élvezhető, vagy ha nincs akkor nem is érdemes megszerezni?
  • alert
    Ha hozzáadod a scenery libraryban, miután hozzáadtad újra kell indítani az fs-t. Ha jól csináltad abból is látszik, hogy a következő indításnál tölt 1-2 dolgot még a splash screen alatt. Ha addon scenerybe teszed, ott is csak akkor jeleníti meg magától, ha a letöltött reptér scenery mappájából a cuccokat az Addon Scenery könyvtár Scenery mappájába másolod és hasonlóan a textúra mappával. Ha így se megy akkor nincs öltetem, vmi nagyon nem stim. Ugyanezt mondom a trafficra. Ha fel van nyomva, akár csak 20%-ra... a nagyobb reptereken már minimum 5-6 gépnek lennie kéne. Full cd-s verziójú a játékod nem rip? Nézd meg, hogy van-e traffic030528.bgl nevű fájl a Scenery\World\scenery mappában belül. Ez generálja a forgalmat, ha minden igaz.
  • frecc
    Ááááááááá! Valaki segítsen. Példának okáért letöltöttem a TNCM airporthoz egy sceneryt, hiába pakolom be az addon scenerybe, vagy jelölöm ki egy külön könyvtárban és teszem hozzá a scenery library-be, eccerűen nem jeleníti meg (azaz a default sceneryt használja). Ekkor create flightban nem a default scenery fület kell használni, hanem a search add-on-t? Mer úgy meg nem talál semmit.
  • frecc
    Sziasztok! Az hogyan lehetséges, hogy bármilyen repülést választok, akár az előre gyártottak közül, akár egy általam kreáltat még a világ legnagyobb repterei is tök üresek. Indultam Heathrow-ról például, rajtam kívül egy darab gép vagy autó vagy bármi nem volt az egész reptéren. Csak a kockabódék. Elég lehangoló. De a helyzet ugyanez volt Dublinnal vagy Bangkokkal. Mondanom sem kell, hogy a trafficot a settingsben felnyomtam maxra de semmi hatása. Sehol egy db gép. PLs help!
  • hefi
    túl olcsók a magyar fizetésekhez képest
  • hefi
    Azért azt is vegyétek figyelembe, hogy a játékok/kiegészítők árát sem magyar pénztárcákhoz méretezték
  • alert
    Mondjuk nem tudom mennyit kereshetnek egy ilyenen. Na persze sokan nem fizetnek érte hanem inkább warez.
  • narazzino
    kár. pedig tényleg szép
  • alert
    Igen fizetős sajna. Az a baj hogy rengeteg ehhez hasonló kidolgozású scenery van, de egyenként olyan drágák, hogy ember legyen aki sokat tud venni.
  • csimpok
    Ez a videó hihetetlen! Ez fizetős kiegészítő ugye?
  • alert
    És itt az ellenpélda. A FlyTampa csinált egy hihetetlen jó sceneryt Seattle-ről (ahogy a minőséget a FlyTampa-tól megszokhattuk) pontosabban csak a reptérről. Nem viccelek az FPS értékek jobbak maximum grafikán, mint az alapértelmezett scenerynél. Fantasztikus a kidolgozás, a repteret körül vevő utakon még forgalom is van... de még a reptéren is néha elhúz mellettünk egy csomagszállító :) a textúrák nagyon jók!

Készítettem egy videót egy felszállásról figyeld az autóforgalmat a reptér mögötti utakon felszállás után :) Ja a videó hibádzik nem tudom miért vibrált felszálláskor a textúra a pálya mellett. A "repülés milyenségét" ne vedd figyelembe ebből a nézetből vezettem a gépet poénból :)

Video

És pár kép:
    Kép1
    Kép2Kép3
    Kép4
  • alert
    Remélem FS2006-ban javítanak az engine-en, hogy lehessen ehhez hasonló grafikát elérni átlagos vagy maximum átlagosan jó teljesítményű gépen élvezhető FPS-el.
  • alert
    Csak azért kérdeztem, hogy szerintetek milyen lesz a wilco a380 után, mert ezeken a képeken elég jól néz ki szerintem.
  • Clidey
    "...Volt szerencsem latni a Wilco fele 380-t. (...) Megszoktam mar hogy szanalmasan szar kiegekert penzt kernek, kozben jopar freeware cucc meg profi, de a 380 az valami felhaboritoan fos..."

Temeg akkó' mazochista vagy.
  • Nyiri
    En velemenyem ilyen sokat szamit? :) Nem hinnem.
    Amugy a geprol nemtok mit mondani. A feelthere CRJ eredetiben megvan. Szeretem a gepet mert kuzdeni kell vele hogy ugy menjen ahogy akarod, ezert izgalmas. De minosegileg kozel sem olyan jo. Feelthere mindig ugy csinal gepet hogy epp akkor allnak le es mondjak azt hogy kesz, mikor epp kezdene profi lenni a cucc. Ezzel a 737-l is ugy vagyok hogy szar lesz, foleg hogy a Wilco keze is benne van.

Volt szerencsem latni a Wilco fele 380-t. Az a gep feler egy atomtamadassal a szimulatoros tarsadalom ellen. Megszoktam mar hogy szanalmasan szar kiegekert penzt kernek, kozben jopar freeware cucc meg profi, de a 380 az valami felhaboritoan fos.
  • Clidey
    Bár nem én lettem megszólítva, azért hozzáfűzném:
    Egyre mérget vehetsz, úgy fogja enni a frémet mint ha kötelező volna! :D
    1ébként én is várom már, nekem sokkalta jobban tetszik, mint az a ... PMDG 737...
  • alert
    Na én most erre várok :) 737. Nyiri mi a véleményed ahhoz képest hogy a Wilco keze is benne van? :)
  • alert
    Sajnos nem tudom lefotózni mert nekem az active camera nem engedi most az alap Tower nézetet. De megnéztem hasonlóan zoomolva a pályára és nem recés. Régi a kártyád szerintem. Előfordul, hogy régebbi kártyák csak bizonyos felbontásig engedik a smoothvisiont esetleg nem is tudják vagy csak gyengébben.
  • frecc
    Tower view

itt az URL
  • frecc
    ALERT! Köszi az eddigi segítségedet képminőség ügyben. Sajnos úgy néz ki nálam sem a smoothvision sem az anizotróp szűrés nem oldja meg a problémát, ugyanis PONTOSAN úgy néz ki minden 6x smoothvision és 16x ani. szűrés mellett mint 0x-0x mellett. Megtennéd nekem, hogy lelopod a screenshotját a következő flight kiinduló pontjának (gép a terminál előtt parkoló állásban) TOWER view-ban?: Select a flight / Modern: european airline pilot(hard)/ 03-Milan to Venice.
    Nagyon megköszönném. Itt a linkje hogy nálam hogy néz ki:
    [url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050901/tower.jpg][/url]

Nem hiszem el, hogy a kifutópálya lehet ilyen kockás. Ja, amikor belövöm a smoothvision-t, azt mondja, hogy max resolution 800x600. Ez mit jelent? Az alatt működik max? 800x600-ban még sokkal rondább mint itt.

• Clidey
    Hát ajánlom is nekik erősen, mert ez a mostani finoman szólva is suxx...

Valamikor, az FS2000-es időkben még jó volt, de kissé eljárt már felette az idő...
  • Nyiri
    Szep munka, de a vegleges verzioban modelt cserelnek majd.
  • Clidey
    Sziasztok,
    Ma volt egy kis időm, és elszöszmötöltem egy repainttal a Tu-134A v0.93-as változatához. Sajnos a igénytelen texture-mapping miatt néhol igencsak suxx a cucc, de ha ennek ellenére kell valakinek, jelezze, és feltöltöm valahova.

• perko
    Járt itt már valaki?
    The Learing Center
  • alert
    Általában igen, a teljesítménnyel lesz a probléma, de grafikai különbségek is lehetnek attól függően, hogy milyen a videókártya. Pl nem mindegy milyen directx-et támogat, milyen smoothvision technológiát használ stb. A 8500 elég régi nem is tudom van-e benne smoothvision vagy hogy milyen. (ezzel lehet textúra szűrést és élsimítást csinálni). Ezek a beállítások pedig az ati control panelben vannak, ha felraktad a driverrel együtt. Ha van ati control paneled, akkor az asztalon jobb klikk > tulajdonságok > beállítások > speciális > 3D (fül) -nél lehet állítani a smoothvision opciókat.
  • alert
    Örülök, hogy tetszik a FAQ sokmindenkinek!
  • kontar
    Hali! Köszi a FAQ-ot, sokat segítettél!
  • frecc
    ja, elcsesztem a válasz klikket, természetesen ALERT üzenetére válasz az előbbi
  • frecc
    Hát, óriási különbség van az eltérő beállításokkal készített képek között. Én is megpróbálom belőni ezt az élsimítást meg anizotróp szűrést (vagy mi), bár nemtom hol lehet (ATI calatyst driver),de csak meglesz. Zongorázható a különbség. Egyébként az FPS-sel nem szoktak problémáim lenni (egyelőre).
    Igazad lehet, hogy a gépem sem túl erős az 1.5XP-vel , de attól csak nem lehet ramatyabb a grafika, inkább a teljesítmény csökken le, nem?

• alert
    Jelentkeztem szarnak rám :) Már több hónapja is jelentkeztem csesztek válaszolni akkor is... a vacchun/td irányító portálhoz is csatlakoztam vizsga sohasincs tréning sohasincs aztse tudom minek vannak ezek a menük az oldalon. Néha ki van írva egy egy dátum de nincs akkor semmi értesítést nem kapok semmiről. A szabályokat tudom az elméletet tudom, a csatlakozás menetét és a program használatát nem igazán. Torony meg ground-nak pedig elvileg be kéne engednie a proginak vizsga nélkül is mint pl az IVAO-n.
  • Nyiri
    Jelentkezz a VACCHUN-hoz, nem ugy megy hogy csak ugy bemesz. Szabalyok is vannak. Majd ott kitanitanak :D
  • alert
    Nem tudja valaki hogyan lehet vatsimen irányítónak lenni? Esetleg ért a asrc használatához? :) próbálnék irányító is lenni az elmélet megvan a program használata gázos külföldi tutorialok nem térnek ki mindenre és nem nagyon akar összejönni a kapcsolat... meg nem enged csak observerként stb. Vacchunon semmire se mentem nem válaszolnak. vacchun.hu/td-n se. De majd azért próbálkozom még ha vki tud segítsen thx. FAQ frissítve az ivao-s linkkel.
  • Nyiri
    Csillagok azok a regisztracios evek szamat adjak. En iden augusztusban ertem el az 5 eves regisztracios idot :D
  • Papirzacsi
    Mondom, hogy ő ebben guru... ezexerint neked még fejlődnöd kell. És ezeket a csillagokat mire oszTYák? Kinek a annyát kő szídni?
  • Nyiri
    En is beszoltam mar parszor mert nem ertettem egyet, de en nem kaptam :D
  • Papirzacsi
    Na, ne fedíccsééééé... egy óra 16 perc alatt... :-)
  • perko
  • Clidey
    Nem. Én raktam bele neki, ugyanis én mékingeltem a logóját, mer Zacsi még ehhez (is) tehetségtelen... :D
    Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy mindezeket egyetlen óra leforgása alatt gyűjtöttem be! :D Csakmert meg mertem mondani egy kis nyálasszájúnak hogy nem őkörülötte forog a világ...
    Na de kérem, ne személyeskedjünk tovább!