45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
b734 #5074 Sziasztok! A segítséget szeretnék kérni,nem rég van meg az FS 2004
a légiforgalmat kéne növelni az Project Ai-val,a letöltésmár megvan innen
de hogy mit hova kell másolni, telepiteni nem tudom,a képrekatt és a segédleteket
már 1 párszor átolvastam,de nem tudom bemásolni.A linken található összes
letőltést telepiteni kell?? -
kozak74 #5073 Sziasztok!
Kicsit bovebben a Widefs konfiguralasarol:
A program legfrissebb valtozatat innen innen lehet letolteni.
Kicsomagolas utan a widefs ini es dll allomanyokat be kell masolni a szerver gep flight simulator modules nevu alkonyvtaraba. Ezutan minden kiszolgalo gephez kulon konyvtarba fel kell masolni a Wideclient exe es ini allomanyokat. A program tcp/ip vagy ipx/spx protokoll segitsegevel kapcsolodik a szerverhez. Alapbol a TCP/IP-t hasznalja a program, amennyiben IPX/SPX-et szeretnel hasznalni, a widefs.ini-ben a [Config] reszhez be kell irni: UseTCPIP=No
Amennyiben Win2000/Xp-t, vagy ezeket vegyesen hasznalsz, a [Config] reszhez be kell irni a ServerNode-ot is, amit a szerver gep fs\modules konytarban a widefs.ini allomanyban talalsz meg.
A program segitsegevel automatikusan futtathatsz kulso programokat is, ezt az [User] reszhez kell beirni a kovetkezo modon: Run1=d:\konyvtarnev\programnev.exe.
Ha tobb programot szeretnel futtatni, akkor ertelemszeruen Run2,Run3... stb parametereket kell megadni.
Az elozo hozzaszolasomban felreinformaltalak benneteket, ugyanis ahhoz, hogy tobb kulso nezetet halozatba kotott gepeken tudj megjeleniteni, nem a widefs program szuksegeltetik, hanem a WidevieW program, ami errol a linkrol toltheto le.
A program trial verzioban fut, max 10 percig, ha tovabb akarod hasznalni, regisztralni kell. -
#5072 Nem tudja valaki,hogy mennyi idő múlva lehet letölteni valamit,ha a simmarketen megveszem bankártyás fizetéssel?
-
kozak74 #5071 Widefs-el csak akkor oszthato meg a kulso nezet, amennyiben a masodik gepen is installalva van az fs. Ugyanis un. slew funkcioval mukodteti halozaton a server a masik gepet, tehat csak azt fogod latni, amilyen kiegeszitovel vagy anelkul van installalva az fs. A hasznalatahoz regisztralt fsuipc szukseges. Ezenkivul a widefs hasznalhato minden olyan kiegeszitovel - tobbek kozott a Project Magenta, vagy real weather programok - amelyik fsuipc-vel kommunikal az fs. Hasznos kiegeszito igy minden olyan felhaznalonak, -ez itt a reklam helye- akik szimulatorepitessel foglalkoznak, ugyanis ilyenkor megoszthato a szamitogepek terheltsege ugy, hogy a kulonbozo szoftvereket mas-mas gepeken futtatod.
-
kozak74 #5070 A widefs-t tobbgepes halozat eseten lehet hasznalni. Ha 1 gepen akarsz tobb monitort hasznalni, akkor a videokartyan kell beallitani a tobbkepernyos uzemmodot. Utanna fs-ben nyitsz egy uj kulso nezetet, majd athuzod a masodik monitorra. Ha jol remlik, be lehet allitani, hogy merre "nezzen" a kamera. De ugyanigy tehtsz a masodik monitorra muszereket is. Ezeket asszem eloszor undock-olni kell, csak utanna tudod mozgatni. -
samhun #5069 hogyan, vagy mivel tuok IFR jelzést adni, hogy kaphassak felszallasi engedelyt, meg kigurulasi engedelyt? -
samhun #5068 de én nem montam hogy venni is akarok r9600 at vagy gf5700LE t, mert most r9600om van, akkor minek vennék ujra olyat? :) -
#5067 ha csak 2 év múlva veszel akkor nincs miről beszélni. még nem tudhatjuk pontosan hogy az fsx-nek mi lesz az optimális. az a két kártya amit irtál szerintem már most is kicsit kezd elavulni, nemhogy két évv múlva... -
medylok #5066 Sziasztok.
A grippenek érkezéséről készült videot innen letölthetitek: www.cougar.hu/gripen.mpg
-
#5065 A wideFS-sel azthiszem -
#5064 Szevasztok!
Ha van két monitorom akkor hogy lehet megoldani, hogy a képet megossza a játék s nagyobb területet lássak be,mert sehol nemtaláltam ilyen beállítást.
Előre is kösz.:)
-
samhun #5063 ne m most veszek, majd2év mulva -
#5062 egyik se vmi jó kártya, ha most fogsz venni. akkor mindenféleképpen szánj rá több pénzt, de olyan 40e körül vannak. -
#5061 kattanj a kepre a forum tetejen es olvasd el a videokartya tesztet -
#5060 Tudsz. -
samhun #5059 ja és még vmi. egy r9600 series, vagy egy geforce 5700LE jobb, pl fs szempontbol? -
samhun #5058 10e alatt tok veni normalis joy t fs hez? -
#5057 Csakúgy :D -
#5056 Kai Tak mindig ilyen. Crosswind volt ma is ferkohegyen .láttam 1 nem ilyen durvát de az is cool volt:-:)) -
#5055 Még nincs új kép most dolgozom a sceneryn. Ha eljutok az újabb kitűzött mérföldkőig akkor holnap vagy hétvégén rakok ki 1-2 újat. -
#5054 Hogy miről? :D -
#5053 Jah es meg1 ALERT ha fizetos lesz akkor gondolom azert olyan 5000,- korul maradsz nem?? Ne legyen tul draga mert akkor meg meg is veszem -
#5052 egy atp pilota azt írta (Expert Opinion cimu hsz) h ő latta az esetet es nem volt eros szel
(legalabbis igy vettem ki, nem vagyok perfekt angolbol) -
samhun #5051 vki berakna egy linket, vagy képet a ferihegy aerosoft 200* rol? -
#5050 Alert vannak uj kepeid ? Ha vannak kerlek tedd fel kossz. -
Nyiri #5049 Megvenni nem probaltad? -
#5048 Bocsi, tudom, nem itt, ezért csak annyit szeretnék, hogy keresem a selectfx, airfx, airfx pro, és a crashbak progikat! Ha valaki tudja bármelyiket is, honnan tudnám beszerezni, pls írjon priviben! Már rengeteg helyen, módon próbáltam, de egyik se műkszik! :( Csak az emulen 18 válltozatot szedtem le !
Segítséget előre is köszi, és mégegyszer bocs! :) -
Pitti #5047 Meg aztán nem kevés önbizalom is szükséges hozzá, mert az ilyen "extrém" időjárási körülményeket valószínűleg tudták órákkal előtte, és gondolom kaptak alternatív megoldásként más útvonalat, célrepteret. Dehát bevállalták, pedig nem kicsi a kockázat ...szerintem -
Nyiri #5046 Nem direkt szallt le igy. Eros szel miatt nem volt mas lehetosege. Ez a leszallas igen-igen gyakorlott es nagy tudasu pilotat kovetel meg. -
samhun #5045 na má megoldottam... -
samhun #5044 ez a video durva :)
még ennyire én se tudok :D
és teli utasokkal?
szél? :D:D -
samhun #5043 hogyan tudom megnezni, vagy mivel, van fsnav om, szval hogy lehet megnezni, hogy pl egy repteren hol a gate 44? ha fs navval akkor hol? -
#5042 ezekszerint meg belolem is lehet pilota ^^ -
Pitti #5041 Nem semmi :-)) -
#5040 Aha -
#5039 Kezd kissé elwarezolódni a topic. Javaslom fejezzük be. Ha valakinek valami nagyon őrülten mindenképp azonnal kéne akkor vegye meg vagy találja meg a módját hogy letöltse. De hogy valamit 10x leírjunk és még egy warez oldalt esetleg egy fájlcserélőt sem tud valaki találni akkor szvsz heló :) Na utoljára: wanadoo, emule, torrent(thepiratebay) -
#5038 Mar mint a Flight 2004-et ? -
#5037 Csá!Honnan lehet letölteni a játékot??Mert nagyon kéne!!
elöre is nagyon szépen köszi -
Nyiri #5036 Miert? -
#5035 Kozma András tegye föl a kezét. :D