45215
  • Nyiri
    Nem kell fmc hozza. Szard le mi villog.
  • chicco
    nincs manual gomb a nav radión.???
  • Goliath
    Sziasztok!

Újabb hülye kérdésem lenne. Visszaolvasva sem találtam rá választ így felteszem.

PMDG-737-nél amennyiben nem akarok fmc-vel repülni, mi az a minimális bepötyögés amit meg kell tenni, hogy ils-el szállhassak le? Mert hiába állítom be a nav rádión a frekit amikor aktiválni akarom, kigyullad az fmc first gomb.

köszi előre is.
  • samhun
    :D
  • alert
    És ha van egy atomerőműved akkor élvezhető is a 3D cockpit és a 3D belső kabin nézet is.
  • airbus
    egy bankszámla csapolás után a www.precisionmanuals.com oldalról
  • mcsaba
    Sziasztok, lehet hogy már kérdezték de most nincs kedvem és időm sem végigolvasni az egész fórumot, szóval az után érdeklődök hogy honnan lehet letölteni nagyon jó minőségü Malév gépet, főleg 737-es kategória érdekel, és főleg olyan amiben nagyon jól kidolgozott 2d és szintén jóminőségü "klikkelhető" 3d virtuális pilótafülke van, és lehetőleg minnél valósághübb legyen, én már több Malév gépet találtam és elég jók voltak de mindegykből hiányzott valami főleg a 3d pilótafülke, szóval ha valaki tud kérem segítsen. Köszi mindenkinek Csaba
  • alert
    Ez nem oldja meg ha nem csak az eredeti fájl lett felülírva, hanem más contrail fájlokat is bepakoltak az addonok. Mindenesetre ez is lehet hibás, úgyhogy elképzelhető, hogy segít.
  • gfarkas
    Szia
    Tölts le az fscontrail2004_v1.0 zip files-t, telepíts és kész.
  • alert
    Avsim-en a File Library keresőbe beírod: "pmdg malev" és láss csodát még a belső kabin festés is Malév :)
  • exTrem
    Szevasztok. Pmdg csaladhoz nincsenek olyan MALEV texturak amik sotetebb kekkel vannak festve ? Amit csinalt a ceg "gyari" az nem tetszik mert tul halvany. Koszonom a valaszokat...
  • leslieboy
    Thx a válszt! Remélem sikerülni fog, holnap neki is esek! Bocsi a kérdésért!
  • alert
    Szia!

Ez is meg lett már beszélve legalább 3x ebben a fórumban :) kereső kereső kereső :) Sőt! Egyszer nem is olyan régen. Na mindegy. Szóval ezt egy effect fájl okozza, amit az effects mappába másolsz. Vagy egy kiegészítő repülővel kerülhet oda vagy sceneryvel. Sajnos néhány FS kiegészítő összekutyulja a fájlokat, létrehoz ugyanolyanokat, sokszor az FS2002-es kiegészítők csinálnak ilyet. Nekem úgy rémlik, mintha a az FS2002-es magyar Tu-154-esnél történt volna ilyen, de azt hiszem Nyiri is említett egy scenery-t. Nem valószínű, hogy meg tudod találni a fájlt. Próbálj emlékezni, hogy melyik kiegészítő után lett ilyen és azt uninstalláld, ha van neki. Ha nincs, akkor megint gondban vagy mert mint mondtam kézzel elég nehéz megtalálni a hibás fájlt. Esetleg tippelgethetsz. Az alap kondenzcsík fájlok az fx_contrail_l.fx és fx_contrail_s.fx. Ha mákod van találsz még olyan fájlt, aminek a nevében szerepel a "contrail" vagy "cont" (ez a kondenzcsík) és akkor minden bizonnyal az okozza. Töröld. Ha nem akkor reinstallig nem sok esélyt látok, hogy könnyen megtaláld.
  • samhun
    mostanában, csak felszállok, teszek egy kört, és leszállok(3000láb kb), gondolom éted, mégkezdö vok, nem teszek nagy utakat :):)
    van ehhez az fsnav hoz crack? mert lejárt...
  • airbus
    dehogy kell bekapcsolni nagygépnél. ha elég magasan vagy jön a kondenzcsík, az extránál nem kondenzcsík jön. milyen magasan szoktál te repülni, hogy nincs csíkod? ;) ha az fs alapj időjárását használod akkor olyan fl260 körül asszem már húz.
  • samhun
    nekem még csikot sem huznak. vagy ez ugyvan, hog ha magasan vagy, akkor huznak csikot? mert vmikor huz nekem. pl extranal ha bekapcsolom akkor húz. de egy nagy gépnel is bekell kapcsolni?
  • leslieboy
    Nekem egy nagyon nem megszokott problémám van!Nem tudom mióta,de a gépek 2 hajtóműnél 4, 4nél meg 8 csíkot húznak! Ez még nem lenne gáz, na de a probléma az, hogy mindegyiknél a hajtómű után megy a csík, a megfelelő szám, de a töblet meg a föld felé fújódik !!! Mi lehet a baj, vagy mit lehet tenni ez ellen, hogy ne húzzon a 2 hajtóműves gép pl 2 csíkot magamögött, 2t meg a föld felé, hanem csak azt amit kell, a kettőt mögötte? :S Nem tudom, mióta van ez, de az AI gépeknél, a sajátnál, és az alapgépeknél is! Help pls!
  • alert
    Egyedül csinálom köszi!

Nos elég érdekes dolgokat mond kedves Chris :) Irányítótornyot összekötni a terminállal hmmm.. Azt nem tudom ennek mi értelme van. Visszatérve: meg lehet csinálni utólag, nem probléma.
  • perko
    Gyönyörűek a képek, én is kiváncsi vagyok milyen lesz. Egyedül csinálod?

Ma olvastam Chris Woodruff, a Budapest Airport új vezérének nyilatkozatát, hogy nagy átépítésbe kezdenek.
    "- Teljesen összenyitjuk a kettes terminál A és B épületét, közös indulási csarnokot építünk, és a tranzitterületet is jelentősen bővítjük...
    Az irányítótorony elé új mólót tervezünk, melyet aluljáró köt össze a meglévő utasforgalmi épülettel. Növeljük az utashidak és a repülőgép-állóhelyek számát is. Mindez várhatóan 2008 nyarának végére készülhet el. Az Ecserhez közelebb eső kifutópálya déli oldalán, a 2A utasforgalmi épület mellett pedig új légiárukezelő-központot alakítunk ki; az első ütemet már 2007 elejére szeretnénk befejezni. A beruházást korábban a repülőtér területén kívül akarták megvalósítani, de mi egész biztosan kerítésen belül maradunk, hiszen rengeteg helyünk van itt."
    Egy esetleges változás aktualizálását meg lehet csinálni egy ilyen sceneryn, vagy újat kell csinálni, ha nagy változások lesznek?
  • alert
    netomm kidogozom e a attokat a éparkoloban de valszeg nem hogy neroncsák a tejesitmenyt
  • samhun
    f*szom tuggya...
    tiedbe ugye már nem ien lapos 2d s autok lesznek a éparkoloban ?:)
  • alert
    Majdnem jó :) Csak vannak szolgáltatók akik nem támogatják az ilyet pl az ATW :P de az ultrawebről működik. Amúgy ha nem tudod, miért nem várod meg amíg válaszolnak?!?!?!?!?! Amire még figyelj a kiterjesztés. Mármint hogy kis vagy nagy betű-e pl: JPG vagy jpg. A pontos elérési cím kell. Ja és ne próbálj úgy kb 900 pixelnél szélesebb képet berakni, mert csúnyán fognak nézni, szétszedi a fórumot és a fájlméret legyen 100k alatt. De miért akartad ezt a 2A terminálról készült képet beszúrni?
  • samhun
    jaj bocsi
  • samhun
  • samhun
  • samhun
    hogy lehet a forumba képet küldeni, üzenetként ?
  • alert
    Először is nem PMDG Level-d hanem csak Level-D. A kettő tök más :) Mellesleg valóban rossz a licensz fájl. Az a pech, hogy a Level-D használ egy DLL fájlt is, ami a Sim betöltésénél ellenőrzi, hogy eredeti-e. Ha nem, akkor már a sim-et sem indítja el. Ha uninstallálod a Level-D 767-et, a sim újra működni fog. Én is csak azt tudom mondani, hogy ha nem áldozol rá pénzt, de még crack-et sem tudsz találni hozzá, akkor töröld le.
  • eyecandy
    Installáld le
  • Nyiri
    PMDG level-d 767 az mi?
  • exTrem
    1. Vedd meg eredetiben.
    2. Rossz a crack ha az van neked ... ezesetben viszont megint csak nem WAREZ topic!!!
    3. Vedd meg eredetiben vagy crackeld meg jol
  • w77d
    felraktam a PMDG level-d 767-et és azt írja ki, hogy bad license. Az a kissebbik baj, hogy a 767-es nem működik, de a flightsimet sem akarja már elindítani! Segítsetek!
  • alert
    Köszi!
  • TheEagle
    Alert, nagyon szép scenery-k ezek. Gratula az agényes és élethű ábrázolásért.
  • exTrem
    Szeva ALERT! Most volt idom felkukkantani... marha jo le a kalappal. Csak igy tovabb es koszi a kepeket
  • Nyiri
    Hela
    Ma osszedobtam egy jo minosegunek mondhato MCP elolap tervet. Eredeti Boeing szinkod van rajta es betutipus.
    2 fajl lett. Egyik az eredeti MCP a masik pedig az otthon is konnyen megvalosithato (itt csak a VSI tekerenytu szamit)

Ha 300 DPI-l nyomtatjatok ki szinesben akkor pont akkora meretu lesz mint a az eredeti mcp.

A kijelzok es a gombok helyei is be vannak rajzolva. A kijelzok helyei a Kingbright 36-11 (fsbusos) meretenek felelnek meg.

• samhun
    genius a joy, alap joy, de lehet hasznalni, talaltam driveert, köszz
  • alert
    Ha van hozzá driver akkor az ha nincs akkor windows-os (ez esetben valószínűleg nem a legjobb a joy). Külön progi nincs hozzá.
  • samhun
    van a joy hoz vmi calibrate program, ami beallkitja nekem, mert ami a windows ban van ez nem a legjobb, és kicsit bal-jobbra huz a joy,mert nincs rendesen beallitva.?
  • nagykispeter
    köszi
  • samhun
    www.fs2004faq.uw.hu , és ott segédletek, ésott navigáécio pl